Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Váltás asztali nézetre
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2010 Nyári találkozó Balatonfüred június 19-20

2010.02.01. 20:26

Sziasztok!

2. kétnapos BMW találkozó:

2010 06 19-20-án lenne a találkozó Balatonfüredi Füred Kemping & Üdülőfaluban

GPS koordináták:
46°94' 565" északi szélesség és 17°87' 709" keleti hosszúság

A legnagyobb Balaton-parti kempingben a legváltozatosabb szolgáltatásokkal várják a látogatókat. Az árnyas és napsütötte helyeken kialakított parcellák, komfortos vizesblokkok és az ápolt környezet jelentik a kellemes vakáció alapját. A strandolást az ingyenesen használható óriáscsúszda, a homokos partszakasz és a számtalan vizisport, köztük a vizisí teszi felejthetetlenné. Található még teniszpálya és minigolf is a kemping területén. Mindemellett számos étterem nyújt kellemes gasztronómiai élményeket. A szabad téren és a gyermekklubban rendezett gyermekprogramokról animátorok gondoskodnak. A felnőttek szórakoztatására napi programokat és sportolási lehetőségeket kínál a kemping. Vendégeink nagy örömére felnőtt és gyermekmedence működik, de szauna, gyermekfürdőszoba és modern vizesblokkok is helyet kaptak az épületben. 2005-től új, a Balaton parton különlegesnek számító szolgáltatást vezettünk be: búvártanfolyamot szervezünk.Nemzetközileg elfogadott (CMAS) bizonyítványt lehet megszerezni a kempingünkben zajló 6 napos tanfolyam során. A hangulatos kempingprogramoknak a strand mellett épült társalgó ad helyet. A bungalók széles választéka mellett mobilházak is bérelhetők.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kempingterkép

2010 alap árak Bacsek közbenjárása nélkül...

2009-es brossura a kempingről

Programokról később...

bmwtalifured@hotmail.com

2010.02.01. 20:47

Bacsek írta....

Na akkor némi fejlemény Füred ügyben:

Mivel elég sokan nyaralni jönnek közületek ezért maradt a juniusi időpont, viszont a kemping csak a 19-20-i hétvégére tud minket fogadni, ugyhogy mehet a naptárba,hogy
BMW Találkozó Balatonfüred 2010.06.19-20.

És akkor nem ballagás meg nem is főszezon, meg még be is engednek

Ehhez kapcsolódóan a szállás foglaláshoz kellene egy körülbelüli létszám most Péntekig !

Egyenlőre "kézfeltartással" jelezze aki jönni akar, illetve hány fő van nála tervben!

1. Bacsek+3 fő
2. edyv6+3 fő
3. MChris +1fő
4. LeviM5 +1fő
5. Simi64+3fő
6. Hegylakó +1fő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MChris 2010.02.26. 18:41-kor.

tali

2010.02.01. 21:22

1. Bacsek+3 fő
2. edyv6+3 fő
3. MChris +1fő
4. LeviM5 +1fő
5. Simi64+3fő
6. Hegylakó +1fő[/quote]
7. horogp +3fő

Re: 2010 Nyári találkozó Balatonfüred június 19-20

2010.02.01. 21:50

MChris írta: Az árnyas és napsütötte helyeken kialakított parcellák

Mint a temetőben :lol:
Bacsek: de ha Jackson megjön 160-al Zalakaros felöl és közli jön a jégeső a háta mögött akkor gondolkodás nélkül fedezékbe menekülni, nem úgy mint tavaly 8)

Kérdés van fedett hely az alábbi esetre? Mert a tavalyi fa nem volt szimpatikus, pedig telefonon előre megrendeltem. Talán valami aluljáró stb. :wink:

Jackson, aki eső elött köpönyeg

Re: 2010 Nyári találkozó Balatonfüred június 19-20

2010.02.01. 22:07

jackson írta:
MChris írta: Az árnyas és napsütötte helyeken kialakított parcellák

Mint a temetőben :lol:
Bacsek: de ha Jackson megjön 160-al Zalakaros felöl és közli jön a jégeső a háta mögött akkor gondolkodás nélkül fedezékbe menekülni, nem úgy mint tavaly 8)

Kérdés van fedett hely az alábbi esetre? Mert a tavalyi fa nem volt szimpatikus, pedig telefonon előre megrendeltem. Talán valami aluljáró stb. :wink:

Jackson, aki eső elött köpönyeg

He-he A lényeg a nyugalom,nem :lol:

Tavalyiból tanulunk, megegyezek a parkolóőrökkel az aquaparknál, ott van fedett parkoló vészhelyzet esetére, ami persze KI VAN ZÁRVA MERT JÓ IDŐ LESZ! :D :lol: :lol:

2010.02.02. 10:21

Ilyen a jégeső elleni vészparkolóhely :wink:

Kép

2010.02.02. 18:23

Tervezett felvonulási útvonal:
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bacsek az itt látható tagok köszönték meg: jvarga
Értékelés: 4.76%

2010.02.02. 18:37

Szia Bacsek!
Az a felső útvonal az milyen? (Felsőőrs és Aszófő között)
Járt már arra autó? :lol:
Betonút? :D
Nem lovasszekérrel megyünk!
Gyorsasági szakasz hol lesz?
A karika lehetne nagyobb is (szerintem)
Ha már így összefúj bennünket a szél :lol:
:drive
bmwdance

2010.02.02. 21:55

simi64 írta:Szia Bacsek!
bmwdance

A gyorsasági szakasz Kopaszhegynél lesz.
Ahova a nyíl mutat....ott mi lesz...fürdőhely? :lol: :lol:

2010.02.02. 22:22

simi64 írta:Szia Bacsek!
bmwdance

Még valami Simi... :?: :lol:
Igen aszfaltos az ut és szinte végig gyönyörű a kilátás a Balcsira!

A karika első körben nagyobb volt de többekkel egyeztetve kijelöltük ezt az optimális utvonalat időben-távban.

Ami nem látszik a füreden belüli, illetve a tihanyi pontos utvonal, illetve 2 megállás van betervezve ahonnan/ahol f@sza képeket, csoportképeket lehet csinálni!

Ez az utvonal így is kb 1-1,5 óra főleg durván 70-100 autós konvojra számolva!

A nyíl a felvonulás kezdő irányát jelöli a kempingből, nem pedig a gyorsasági búvár szakaszt :lol:

2010.02.02. 22:28

Ez lesz a gyorsasági szakasz, ahol lehet M5-öt tesztelni :)
EZZZ

2010.02.02. 22:32

Ez pedig a drift szakasz, persze nem lezárt pálya, de legalább van hely :)

Itt

És itt

persze parkolo autók és hó nélkül :)

2010.02.02. 22:44

durván 70-100 autós konvojra számolva

Ja. És eddig van 7 BMW :lol:

2010.02.02. 22:57

Helo
Na és ki marad OTT alvással :?: :?:
1. Bacsek+3 fő
2. edyv6+3 fő
3. MChris +1fő
4. LeviM5 +1fő
5. Simi64+3fő
6. Hegylakó +1fő
7. horogp +3fő

üdv zoli

2010.02.02. 23:00

lepke írta:Helo
1. Bacsek+3 fő
2. edyv6+3 fő
3. MChris +1fő
4. LeviM5 +1fő
5. Simi64+3fő
6. Hegylakó +1fő
7. horogp +3fő

üdv zoli

Zoli Ti nem mentek?

2010.02.02. 23:07

touring írta:
1. Bacsek+3 fő
2. edyv6+3 fő
3. MChris +1fő
4. LeviM5 +1fő
5. Simi64+3fő
6. Hegylakó +1fő
7. horogp +3fő

üdv zoli

Zoli Ti nem mentek?

Helo
Azért kérdezem kik maradnak ott
Mert ha mindenki haza megyen szombat este 7-8 körül és csak Mi maradunk az asszonnyal
az elég furcsa lesz. A kempingbe majd megmondják az idegenek EZ a bolond BMW-s ember egyedül táncol a TŰZ körül részegen :lol: :lol:
üdv zoli

2010.02.02. 23:10

lepke írta:
touring írta:
1. Bacsek+3 fő
2. edyv6+3 fő
3. MChris +1fő
4. LeviM5 +1fő
5. Simi64+3fő
6. Hegylakó +1fő
7. horogp +3fő

üdv zoli

Zoli Ti nem mentek?

Helo
Mert ha mindenki haza megyen szombat este 7-8 körül és csak Mi maradunk az asszonnyal
az elég furcsa lesz. A kempingbe majd megmondják az idegenek EZ a bolond BMW-s ember egyedül táncol a TŰZ körül részegen :lol: :lol:
üdv zoli

Ott lesz Simi, meg biztosan mennek Oroszlánék is. Szerintem nem leszel egyedül :D :D :D

2010.02.02. 23:20

touring írta:
lepke írta:
touring írta:
1. Bacsek+3 fő
2. edyv6+3 fő
3. MChris +1fő
4. LeviM5 +1fő
5. Simi64+3fő
6. Hegylakó +1fő
7. horogp +3fő

üdv zoli

Zoli Ti nem mentek?

Helo
üdv zoli

Ott lesz Simi, meg biztosan mennek Oroszlánék is. Szerintem nem leszel egyedül :D :D :D

Abban igaza van Zolinak (szerintem), hogy annak nincs értelme, hogy este-éjjel aki közelebb lakik az hazamegy és szegény borsodi ember ott marad egyedül a nagy víz partján.

Ami engem illet: Én nem tudom megmondani 5 hónappal előtte, hogy jó lesz-e akkor vagy sem.
Ha beírom és mégsem, akkor meg majd magyarázkodhatok.
Még a külföldi nyaralások is úgy voltak az elmúlt években, hogy indulás előtt 3 max 4 héttel kezdtünk el keresni és foglalni és mentünk oda, ahol még volt hely. De mindig volt megoldás.

2010.02.02. 23:26

1. Bacsek+3 fő
2. edyv6+3 fő
3. MChris +1fő
4. LeviM5 +1fő
5. Simi64+3fő
6. Hegylakó +1fő
7. horogp +3fő

üdv zoli

Akkor ezek szerint nem voltam egyértelmű!

Ez a lista amit inditottunk a szálláshoz kapcsolodik, nem a részvételhez, tehát azok iratkozzanak fel akik kérnek szállást (és már tudják).

Mi mindenképp maradunk és mi is ott alszunk a kempingben (tehát minimum 8-an leszünk :)), elvégre az esti bulinak csak így van értelme, ugyhogy Yoli nyugi, nem leszel egyedül :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bacsek 2010.02.02. 23:30-kor.

2010.02.02. 23:29

Oroszlan írta:
touring írta:
lepke írta:
touring írta:
1. Bacsek+3 fő
2. edyv6+3 fő
3. MChris +1fő
4. LeviM5 +1fő
5. Simi64+3fő
6. Hegylakó +1fő
7. horogp +3fő

üdv zoli

Zoli Ti nem mentek?

Helo
üdv zoli

Abban igaza van Zolinak (szerintem), hogy annak nincs értelme, hogy este-éjjel aki közelebb lakik az hazamegy és szegény borsodi ember ott marad egyedül a nagy víz partján.

Ami engem illet: Én nem tudom megmondani 5 hónappal előtte, hogy jó lesz-e akkor vagy sem.
Ha beírom és mégsem, akkor meg majd magyarázkodhatok.
Még a külföldi nyaralások is úgy voltak az elmúlt években, hogy indulás előtt 3 max 4 héttel kezdtünk el keresni és foglalni és mentünk oda, ahol még volt hely. De mindig volt megoldás.

Semmivel nem vagy elkésve,nyugi. Szállás tuti h lesz, ha nem is a kempingben de körülötte van kb 80 darab szálloda...max vadkemping :lol:

Ez a lista egy előzetes igényfelmérés most hogy már van fix időpont :!:
Téma lezárva

VigLink badge