![]() |
2015.12.27. 21:35
Imco írta:Rolly írta:Sziasztok!
A minap vettem észre, hogy az autóval ha motor fékezek enyhe nyüszítő hangot hallok, azonban, ha lenyomom a kuplungot ez a hang elmúlik. Tovább azt vettem észre, ha kevés gázadással indulok el, enyhén beremeg az autó. Ja és ha áll az autó, nincs sebességben néha pici kopogó hangot hallok, ha benyomom a kuplungot elmúlik. Nem volt még kézi váltós 28i-m így nem tudok mihez hasonlítani. Valaki tudna nekem valami kiindulási pontot mondani, hogy mit kellene átnézni???
Kuplungpedáltól a nyeles-tengely csapágyig kuplung vonal + a motortartókat sem kihagyva. Kb.
2015.12.27. 23:49
2015.12.28. 15:53
attila94 írta:Jah es amugy te nem az Mezei A. -vagy ?![]()
Nem.
2015.12.29. 20:44
2015.12.29. 21:45
dreizwanzig írta:Ma kozlekedtem a varosban normalis tempoban, nem hajtva a kocsit. Semmi kulonoset nem tapasztaltam. Majd megprobaltam egyszer odalepni neki es akkor tapasztaltam, higy nem hajlando megindulmi. Olyan 2800 fole nem megy a fordulat, de azt is csak nehezen eri el. Ha normlal varosi tempoban kozelekedek, akkor eszre sem veszem, hogy barmi baj lenne, de egyszeruen nem akar gyorsulni a kocsimi lehet a baj? (530da)
Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el
2015.12.29. 21:53
Zo78 írta:dreizwanzig írta:Ma kozlekedtem a varosban normalis tempoban, nem hajtva a kocsit. Semmi kulonoset nem tapasztaltam. Majd megprobaltam egyszer odalepni neki es akkor tapasztaltam, higy nem hajlando megindulmi. Olyan 2800 fole nem megy a fordulat, de azt is csak nehezen eri el. Ha normlal varosi tempoban kozelekedek, akkor eszre sem veszem, hogy barmi baj lenne, de egyszeruen nem akar gyorsulni a kocsimi lehet a baj? (530da)
Tudom, ezzel nem lendítelek előrébb - főleg benzinfalóként - , de egy diag talán segítene.
2015.12.30. 09:40
dreizwanzig írta:Zo78 írta:dreizwanzig írta:Ma kozlekedtem a varosban normalis tempoban, nem hajtva a kocsit. Semmi kulonoset nem tapasztaltam. Majd megprobaltam egyszer odalepni neki es akkor tapasztaltam, higy nem hajlando megindulmi. Olyan 2800 fole nem megy a fordulat, de azt is csak nehezen eri el. Ha normlal varosi tempoban kozelekedek, akkor eszre sem veszem, hogy barmi baj lenne, de egyszeruen nem akar gyorsulni a kocsimi lehet a baj? (530da)
Tudom, ezzel nem lendítelek előrébb - főleg benzinfalóként - , de egy diag talán segítene.
Nyilvan arra torekszem de most a ket unnep kozott nem nagyon van ra eselyem...januar 4-ig meg meg..sz az ideg
esetleg ha valaki tudna diagban segiteni, az is jo lenne.
2015.12.30. 09:51
dreizwanzig írta:Ma kozlekedtem a varosban normalis tempoban, nem hajtva a kocsit. Semmi kulonoset nem tapasztaltam. Majd megprobaltam egyszer odalepni neki es akkor tapasztaltam, higy nem hajlando megindulmi. Olyan 2800 fole nem megy a fordulat, de azt is csak nehezen eri el. Ha normlal varosi tempoban kozelekedek, akkor eszre sem veszem, hogy barmi baj lenne, de egyszeruen nem akar gyorsulni a kocsimi lehet a baj? (530da)
2015.12.30. 10:00
Jerry írta:dreizwanzig írta:Ma kozlekedtem a varosban normalis tempoban, nem hajtva a kocsit. Semmi kulonoset nem tapasztaltam. Majd megprobaltam egyszer odalepni neki es akkor tapasztaltam, higy nem hajlando megindulmi. Olyan 2800 fole nem megy a fordulat, de azt is csak nehezen eri el. Ha normlal varosi tempoban kozelekedek, akkor eszre sem veszem, hogy barmi baj lenne, de egyszeruen nem akar gyorsulni a kocsimi lehet a baj? (530da)
Húzd le gyorsan a légtömegmérő csatiját és teszteld úgy. Ha megtáltosodik, akkor máris vehetsz egy másik légtömegmérőt a karácsonyi ajándék pénzből.
Ehhez még csak diagos klubtárs sem kell.
2015.12.30. 10:04
2015.12.30. 10:11
2015.12.30. 12:54
odus írta:dreizwanzig írta:Ma kozlekedtem a varosban normalis tempoban, nem hajtva a kocsit. Semmi kulonoset nem tapasztaltam. Majd megprobaltam egyszer odalepni neki es akkor tapasztaltam, higy nem hajlando megindulmi. Olyan 2800 fole nem megy a fordulat, de azt is csak nehezen eri el. Ha normlal varosi tempoban kozelekedek, akkor eszre sem veszem, hogy barmi baj lenne, de egyszeruen nem akar gyorsulni a kocsimi lehet a baj? (530da)
Amikor nekem ilyet csinált, ülés alatti üzemanyagpumpa volt. Ha az a gond, később be sem fog indulni.
Tapatalk-kal küldve az én HUAWEI G6-L11-el
2015.12.30. 17:00

2015.12.30. 17:34
2015.12.30. 19:14
dreizwanzig írta:Ezt nem hiszem el... lehuztam a legtomegmero csatijat probara, de nem javult meg. Vissza akartam dugni, huzom a gepteto nyito kart es elszakadt a bowden.... ááá
2015.12.30. 20:06
2015.12.30. 20:41
dreizwanzig írta:Koszi sracok!
Ezt irja a diag:
Ahogy utanaolvastam es jol ertettem, akkor ez az odus altal emlitett pumpa lesz...
Azt is olvastam, hogy gazoljaszuro problema is lehet.... egyebkent pont tegnap tankoltam tele es nem a jol megszokott bejratott kuton...
Szoval szerintetek beszerezzek egy ilyen pumpat?
2015.12.31. 15:38
2015.12.31. 16:27
marvel90 írta:Sziasztok. Szeretnék bemutatkozni. Tandari Richárd vagyok, és most vettem 2 hónapja Ausztriából egy BMW E39 530d-t, ami 2000 évjáratú, és 183 lovas. ( Kint élek ). Az a problémám, hogy mikor megvettük, a tulaj megnyugtatott, hogy azért ugrál az autó, mert hogy a motortartóbak a ludas. Igaza is volt, de azt elfelejtette mondani, hogy miért is szar a bak. 2000 fordulat alatt, már néha felette is, beremeg az autó, ha kis gázt adok, ha nagy gázt. Persze olajcsere,szűrő stb ezek cserélve voltak. Szerelőm meglátása, hogy az egyik henger nem mükődik megfelelően, valószínű az egyik porlasztó mondta be az unalmast. ( Persze a drága jó osztrák úriember, 1 éven keresztül nem indította be.) Ti ehhez mit tudtok szólni?:) Üdv marvel90.
2016.01.01. 20:26