![]() |
2007.02.18. 20:25
2007.02.18. 21:25
tbesze írta:Sziasztok!
Azt a klubtagot keresem, aki a légzsák ülésfoglaltság érzékelőét megtudta csinálni annyira, hogy a vissza jelző nem világít már neki.
2007.02.19. 15:19
tbesze írta:Sziasztok!
Azt a klubtagot keresem, aki a légzsák ülésfoglaltság érzékelőét megtudta csinálni annyira, hogy a vissza jelző nem világít már neki.
2007.03.03. 13:35
2007.03.04. 12:03
2007.03.04. 14:08
Bandiboy írta:Sziasztok! Szerdán én is megvettem a gépet, alig tudok kiszállni belőle! Hihetetlen, mit nyújt ez az autó! E39 4ever!!![]()
Nincs véletlenül valakinek magyar leírása ehhez a kocsihoz? Ami az oldalon van, az nem teljesen passzol. Köszi!
2007.03.04. 22:30
2007.03.04. 22:42
Chrisstopher írta:mi a kulonbseg a shadowline es a masik kozott? honnan tudom hogy mim van?
2007.03.04. 22:48
Chrisstopher írta:mi a kulonbseg a shadowline es a masik kozott? honnan tudom hogy mim van?
2007.03.04. 23:36
2007.03.04. 23:40
AlpinaFan írta:Chrisstopher írta:mi a kulonbseg a shadowline es a masik kozott? honnan tudom hogy mim van?
Amennyiben Edition Sport a kocsid, akkor Shadow Line-od van.
Amennyiben nincs krómcsík a lökhárítón, az oldal díszléceken, valamint az oldalablakok körül, akkor ugyancsak Shadow Line-od van.
2007.03.04. 23:42
A tied facelift utáni ezért nincs króm csik a diszléceken és lökösön!Chrisstopher írta:AlpinaFan írta:Chrisstopher írta:mi a kulonbseg a shadowline es a masik kozott? honnan tudom hogy mim van?
Amennyiben nincs krómcsík a lökhárítón, az oldal díszléceken, valamint az oldalablakok körül, akkor ugyancsak Shadow Line-od van.
bár csak hogy ne legyen egyszeru, nekem csak az ablakok korul van
2007.03.05. 00:21
admin írta:A tied facelift utáni ezért nincs króm csik a diszléceken és lökösön!Chrisstopher írta:AlpinaFan írta:Chrisstopher írta:mi a kulonbseg a shadowline es a masik kozott? honnan tudom hogy mim van?
2007.03.05. 00:22
Chrisstopher írta:admin írta:A tied facelift utáni ezért nincs króm csik a diszléceken és lökösön!Chrisstopher írta:AlpinaFan írta:Chrisstopher írta:mi a kulonbseg a shadowline es a masik kozott? honnan tudom hogy mim van?
facelift azmi?
es akkor ez most jo vagy nem?:)
2007.03.05. 00:27
2007.03.05. 00:31
admin írta:A tied facelift utáni ezért nincs króm csik a diszléceken és lökösön!Chrisstopher írta:AlpinaFan írta:Chrisstopher írta:mi a kulonbseg a shadowline es a masik kozott? honnan tudom hogy mim van?
2007.03.05. 00:58
Buzat86 írta:A facelift-nek csak örülhetsz!
Az első lámpáid már "kör helyzetjelzősek", a hátsók ledesek (a hátsó helyzetjelző már nem négy izzóból áll hanem asszem 8 ledcsikból), más a kormány, a navi, a motorok meg még annyi minden, amit felsorolni is nehéz.. A facelift (modellfrissités) 2000. szeptemberében volt.
üdv
2007.03.05. 01:01
Buzat86 írta:admin írta:A tied facelift utáni ezért nincs króm csik a diszléceken és lökösön!Chrisstopher írta:AlpinaFan írta:Chrisstopher írta:mi a kulonbseg a shadowline es a masik kozott? honnan tudom hogy mim van?
Hallottam olyasmit, hogy 2003-as (hónapot nem tudom), utolsó modelleknek volt a lökösökön és az oldalsó diszléceken krómcsikjuk... Ez valami megjelölés volt vagy mi... Ha pontosak az infóim...
2007.03.05. 01:01
Buzat86 írta:admin írta:A tied facelift utáni ezért nincs króm csik a diszléceken és lökösön!Chrisstopher írta:AlpinaFan írta:Chrisstopher írta:mi a kulonbseg a shadowline es a masik kozott? honnan tudom hogy mim van?
Hallottam olyasmit, hogy 2003-as (hónapot nem tudom), utolsó modelleknek volt a lökösökön és az oldalsó diszléceken krómcsikjuk... Ez valami megjelölés volt vagy mi... Ha pontosak az infóim...
2007.03.05. 01:49
admin írta:Buzat86 írta:A facelift-nek csak örülhetsz!
Az első lámpáid már "kör helyzetjelzősek", a hátsók ledesek (a hátsó helyzetjelző már nem négy izzóból áll hanem asszem 8 ledcsikból), más a kormány, a navi, a motorok meg még annyi minden, amit felsorolni is nehéz.. A facelift (modellfrissités) 2000. szeptemberében volt.
üdv
A facelift külső optikai változás szerény véleményem szerint nincs köze a többi általad leírt dologhoz.
Például az alap kormány ugyan az a 4külős busz kormány.