![]() |
2012.04.09. 20:24
adam001 írta:Apa8 írta:adam001 írta:Sziasztok a felni fényezést hol és mennyiért csinálják? pest és környékén vki dobjon árat meg szakit ,köszi!
Pl:http://www.felnijavitas.eu/index.php?modul_id=felnijavitas
Köszi!!! róluk vélemény is van?
2012.04.09. 21:18
Apa8 írta:adam001 írta:Apa8 írta:adam001 írta:Sziasztok a felni fényezést hol és mennyiért csinálják? pest és környékén vki dobjon árat meg szakit ,köszi!
Pl:http://www.felnijavitas.eu/index.php?modul_id=felnijavitas
Köszi!!! róluk vélemény is van?
Pénteken megyek 4 felniér akkor tudok mondani valamit.
2012.08.28. 11:44
2012.08.28. 18:36
leslie írta:Tud valaki egy fenyezot itt Budapesten, aki nem arany aron dolgozik ?
( kuszobot kellene gittelni kicsit + szinre fujni )
2012.08.28. 19:48
admin írta:leslie írta:Tud valaki egy fenyezot itt Budapesten, aki nem arany aron dolgozik ?
Juf424 a XI-kerbe.
iPhone Tapatalk
, mert igy nem mond nekem semmit 2012.08.28. 20:13
leslie írta:admin írta:leslie írta:Tud valaki egy fenyezot itt Budapesten, aki nem arany aron dolgozik ?
Juf424 a XI-kerbe.
iPhone Tapatalk
Ez a juf424, ez valami mz/ x, mert igy nem mond nekem semmit
2012.08.28. 20:21
Flashrider írta:leslie írta:admin írta:leslie írta:Tud valaki egy fenyezot itt Budapesten, aki nem arany aron dolgozik ?
Juf424 a XI-kerbe.
iPhone Tapatalk
KlubtagLink : Juf424
2012.08.28. 20:27
admin írta:Flashrider írta:leslie írta:admin írta:leslie írta:Tud valaki egy fenyezot itt Budapesten, aki nem arany aron dolgozik ?
Juf424 a XI-kerbe.
iPhone Tapatalk
KlubtagLink : Juf424
2014.11.07. 15:12
2014.11.07. 19:18
imi36 írta:Remélem nem lesz itt túl rossz helyen...
Van valakinek valami tippje/infója, hogy hogyan lehet a díszléceket az ajtókon maradandó károsodás nélkül leszedni? Chromline-ból -> shadownline miatt.
Köszi!
2014.11.07. 19:32
benzingoz írta:imi36 írta:Remélem nem lesz itt túl rossz helyen...
Van valakinek valami tippje/infója, hogy hogyan lehet a díszléceket az ajtókon maradandó károsodás nélkül leszedni? Chromline-ból -> shadownline miatt.
Köszi!
Ha az ablakok körüli díszlécekre gondolsz, akkor pl. így:
https://www.youtube.com/watch?v=Pd_lEkUcSvU
2014.11.27. 23:05
2014.11.28. 00:38
Papi írta:Sziasztok,
Nem tudom, mennyire buta kérdés. A csomagtartón a sarkán van két hólyagosodás, kb 2x2 és 2x3 cm-es területen az egyik a hátsó lámpa felett, a másik az alsó sarkában. A festéket nem dobja le, de erősen javasolták a javítást, mert a tél kárt tehet az alsóbb részeken.
Kérdésem az lenne, az autó gyári színének megfelelő színkombinációt/keveréket miből lehet megállapítani, utána nézni? Lehetséges, hogy a karosszéria egy másik eleme alapján kikeverhető? Vagy a aszaki meg tudja nézni valami mérővel, vagy valami katalógusban ezek megvannak?
Vagy a VIN kódból ez egyértelmű?
Érdemes eltenni ebből valamennyit kisebb javításokra, például kavicsnyomok eltüntetésére a lökhárítón?
Segítségeteket köszönöm,
Papi
2015.03.25. 11:54
2015.03.25. 15:09
morv írta:Papi írta:Sziasztok,
Nem tudom, mennyire buta kérdés. A csomagtartón a sarkán van két hólyagosodás, kb 2x2 és 2x3 cm-es területen az egyik a hátsó lámpa felett, a másik az alsó sarkában. A festéket nem dobja le, de erősen javasolták a javítást, mert a tél kárt tehet az alsóbb részeken.
Kérdésem az lenne, az autó gyári színének megfelelő színkombinációt/keveréket miből lehet megállapítani, utána nézni? Lehetséges, hogy a karosszéria egy másik eleme alapján kikeverhető? Vagy a aszaki meg tudja nézni valami mérővel, vagy valami katalógusban ezek megvannak?
Vagy a VIN kódból ez egyértelmű?
Érdemes eltenni ebből valamennyit kisebb javításokra, például kavicsnyomok eltüntetésére a lökhárítón?
Segítségeteket köszönöm,
Papi
Elmeletileg a bal elso toronynal van egy tabla a pontos szin megnevezessel, legalabbis angol kocsinal ott van.
2015.03.25. 16:57
Afterdark írta:Sziasztok!
Kérlek ajánljatok karosszériást és fényezőt Pesten. Nem baj ha drágább, legyen mindőségi.
Köszönöm!
2015.03.25. 22:05
admin írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Kérlek ajánljatok karosszériást és fényezőt Pesten. Nem baj ha drágább, legyen mindőségi.
Köszönöm!
Balázs (juf424) fényező több embernek is dolgozotmár itt.A XI.kerbe van.
2015.03.25. 22:28
Jerry írta:admin írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Így van, Balázst én is ajánlanám!
De remélem az Attila nevezetű lakatosát már lecserélte.
2015.03.25. 22:32
Jerry írta:admin írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Köszönöm!
2015.03.25. 22:47
Afterdark írta:Jerry írta:admin írta:Afterdark írta:Sziasztok!
Köszönöm!
Baj volt vele, mert lakatolni is kell majd?