Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Multi kormány

2015.01.14. 22:58

Peti75 írta:
KissGSV írta:
Peti75 írta:van belöle 3 db vékony vezeték . melyikre ?

Az elosztóban egy szabad helyre kellene rádugni a kormánytól jövő vezeték csúszósaruját. A műanyag házból kipattintható a fémrész, úgy könnyebb... Ja, az egyszínű vezetékek elosztójai is kipattintható a csoportból! Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom...

kivettem a kesztyütartót,mögötte van egy 3 csatlakozós fehér doboz ,ebbe kell ? neharagudj hogy értetlenkedek de reggel indulnák németbe és tiszta ideg vagyok

Az GM modul.A háta mögött van egy fekete kb 7x10cm doboz abban sok sok vezeték.Aba megkeresed a fehér/szürke/sárga vezeték köteget kb három négy szál van benne felszereltség függő azok mellé bekötöd.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Értékelés: 4.76%

2015.01.14. 23:42

Peti75 írta:
KissGSV írta:
Peti75 írta:van belöle 3 db vékony vezeték . melyikre ?

Az elosztóban egy szabad helyre kellene rádugni a kormánytól jövő vezeték csúszósaruját. A műanyag házból kipattintható a fémrész, úgy könnyebb... Ja, az egyszínű vezetékek elosztójai is kipattintható a csoportból! Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom...

kivettem a kesztyütartót,mögötte van egy 3 csatlakozós fehér doboz ,ebbe kell ? neharagudj hogy értetlenkedek de reggel indulnák németbe és tiszta ideg vagyok

Elküldtem a telefonszámom, írtam hogy csörgess meg... ???

2015.01.15. 07:22

Gallaca írta: Abban közösül a sok vezeték.

A szégyentelenek!

2015.01.15. 12:37

Gallaca írta:Na ez azért már a jézusmária kategória! :doglotlo: A GM modult elég nehéz elosztónak nézni! Nézz egy kicsit feljebb! A fehér csati felett, a fekete doboz! Abban közösül a sok vezeték.

WDS szerint bekötve és csak a hangerő, sáv váltó müködik, tempomat NEM.

2015.01.15. 21:03

Peti75 írta:
Gallaca írta:Na ez azért már a jézusmária kategória! :doglotlo: A GM modult elég nehéz elosztónak nézni! Nézz egy kicsit feljebb! A fehér csati felett, a fekete doboz! Abban közösül a sok vezeték.

WDS szerint bekötve és csak a hangerő, sáv váltó müködik, tempomat NEM.

meg oldódott a probléma. A kormány belsejében lévő vezeték szakadása okozta , közép tájon ahol bele van szorítva a kábel tartóba.Köszönöm a segitségeteket de külön köszönet KissGSV !!!!!

2015.02.16. 14:02

Végigolvastam a fórumot, hogy a kérdésemre választ találjak, de nincs :(

Viszont felvetődött két másik kíváncsiság képpen:
1. M-es körlufisból találkoztatok már fűtöttel? (a fűtöttnek másfajta átvezető kell /a fűtőszál tápja miatt gondolnám/ ? )
2. M-es körlufisnál van olyan verzió, ahol a belső keringetést lehet kapcsolni?

Motoros kormányoszlopból is van facelift és facelift előtti verzió?

2015.02.16. 14:18

csiatt írta:Végigolvastam a fórumot, hogy a kérdésemre választ találjak, de nincs :(

Viszont felvetődött két másik kíváncsiság képpen:
1. M-es körlufisból találkoztatok már fűtöttel? (a fűtöttnek másfajta átvezető kell /a fűtőszál tápja miatt gondolnám/ ? )
2. M-es körlufisnál van olyan verzió, ahol a belső keringetést lehet kapcsolni?

Látom keresed a kihívásokat! :wink: :D
Pár BMW-ben ültem már, de nem láttam még fűtöttet! -bár hallani már hallottam róla.
A 2. kérdésedre is csak tippelek, hogy nincs mert a kevesebb a hely.
( Persze mindent lehet, de a logikám ezt diktálja! :) )

2015.02.16. 14:23

E39 hez csak négy küllős kiadás van fűtött verzióban, és ugyanez vonatkozik a keringetesre. Vizsont a fűtés gomb a keringetesgomb helyére kerül a négy küllős esetén is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Haminda az itt látható tagok köszönték meg: csiatt

2015.02.16. 20:30

csiatt írta:Végigolvastam a fórumot, hogy a kérdésemre választ találjak, de nincs

Melyik kérdésre?
Belinkeltem a kormányoszlopra vonatkozóhoz. Kormányoszlop, kábelkötege és egy memóriás ülés, hogy működjön. Igen van FL, és FL előtti motoros oszlop is.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: csiatt

2015.02.17. 19:03

Ez a manőver működhet e39-el is? (Ha igen akkor azonnali hatállyal a projektlistára kerül :roker: )

http://olx.hu/hirdetes/bmw-e46-m3-smg-m ... 2xQZz.html

A jelenlegi kormányom egyindítós.

2015.02.17. 20:28

Afterdark írta:Ez a manőver működhet e39-el is? (Ha igen akkor azonnali hatállyal a projektlistára kerül :roker: )

Működik bármelyik steptronicnál. 3 szálat kell bekötni össz-vissz.

2015.02.17. 21:47

hamoriarpi írta:
Afterdark írta:Ez a manőver működhet e39-el is? (Ha igen akkor azonnali hatállyal a projektlistára kerül :roker: )

Fuckyeah :roker: :roker: :roker:

Az egyindítós vs kétindítós kérdés nem gond?

2015.02.18. 00:04

Afterdark írta:
hamoriarpi írta:

Kérdés, hogy átvezetőgyűrű van-e mindkét tipushoz. Ezt sajnos nem tudom.

2015.02.18. 14:40

hamoriarpi írta:
Afterdark írta:
hamoriarpi írta:

Ezt már én is néztem. Én is az átvezető gyűrűnél akadtam el. Mert ehhez gondolom másmilyen kell.

2015.02.19. 01:48

csiatt írta:
hamoriarpi írta:
Afterdark írta:
hamoriarpi írta:

Ezt már én is néztem. Én is az átvezető gyűrűnél akadtam el. Mert ehhez gondolom másmilyen kell.

Alpina ill. M vonalon indítanék. Azokhoz van gyári.

2015.02.19. 14:51

Ezt már én is néztem. Én is az átvezető gyűrűnél akadtam el. Mert ehhez gondolom másmilyen kell.[/quote]
Alpina ill. M vonalon indítanék. Azokhoz van gyári.[/quote]

Az enyémben facelift előtti m-es kormány van. Az lendít a dolgon?

Ez lehet ami kell az autóba?

http://www.ebay.de/itm/BMW-M3-E46-M5-E3 ... 2a4b2b4cd7

2015.02.19. 17:24

Afterdark írta:Az enyémben facelift előtti m-es kormány van. Az lendít a dolgon?

Igen, visszfelé. Mivel az még egyindítós légzsákos, a kör M-es kormány pedig már kétindítós.

Tapatalk

2015.02.19. 19:39

barbrady írta:
Afterdark írta:Az enyémben facelift előtti m-es kormány van. Az lendít a dolgon?

Igen, visszfelé. Mivel az még egyindítós légzsákos, a kör M-es kormány pedig már kétindítós.

Tapatalk

Kör M-es be is létezik egyinditós de ritka mint a fehér holló :)

2015.02.19. 20:44

admin írta:
barbrady írta:

Tapatalk

És ilyenkor mi a megoldás? Nincs átjárás az egyindítés és kétindítós univerzum között?

2015.02.19. 21:26

Afterdark írta:
admin írta:
barbrady írta:

Tapatalk

És ilyenkor mi a megoldás? Nincs átjárás az egyindítés és kétindítós univerzum között?

Olyan nincs hogy nincs, kérdés hogy megér-e annyit.

Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek barbrady az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Hozzászólás küldése

VigLink badge