![]() |
2015.01.14. 22:58
Peti75 írta:KissGSV írta:Peti75 írta:van belöle 3 db vékony vezeték . melyikre ?
Az elosztóban egy szabad helyre kellene rádugni a kormánytól jövő vezeték csúszósaruját. A műanyag házból kipattintható a fémrész, úgy könnyebb... Ja, az egyszínű vezetékek elosztójai is kipattintható a csoportból! Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom...
kivettem a kesztyütartót,mögötte van egy 3 csatlakozós fehér doboz ,ebbe kell ? neharagudj hogy értetlenkedek de reggel indulnák németbe és tiszta ideg vagyok
2015.01.14. 23:42
Peti75 írta:KissGSV írta:Peti75 írta:van belöle 3 db vékony vezeték . melyikre ?
Az elosztóban egy szabad helyre kellene rádugni a kormánytól jövő vezeték csúszósaruját. A műanyag házból kipattintható a fémrész, úgy könnyebb... Ja, az egyszínű vezetékek elosztójai is kipattintható a csoportból! Remélem sikerült érthetően megfogalmaznom...
kivettem a kesztyütartót,mögötte van egy 3 csatlakozós fehér doboz ,ebbe kell ? neharagudj hogy értetlenkedek de reggel indulnák németbe és tiszta ideg vagyok
2015.01.15. 07:22
Gallaca írta: Abban közösül a sok vezeték.
2015.01.15. 12:37
Gallaca írta:Na ez azért már a jézusmária kategória!A GM modult elég nehéz elosztónak nézni! Nézz egy kicsit feljebb! A fehér csati felett, a fekete doboz! Abban közösül a sok vezeték.
2015.01.15. 21:03
Peti75 írta:Gallaca írta:Na ez azért már a jézusmária kategória!A GM modult elég nehéz elosztónak nézni! Nézz egy kicsit feljebb! A fehér csati felett, a fekete doboz! Abban közösül a sok vezeték.
WDS szerint bekötve és csak a hangerő, sáv váltó müködik, tempomat NEM.
2015.02.16. 14:02
2015.02.16. 14:18
csiatt írta:Végigolvastam a fórumot, hogy a kérdésemre választ találjak, de nincs
Viszont felvetődött két másik kíváncsiság képpen:
1. M-es körlufisból találkoztatok már fűtöttel? (a fűtöttnek másfajta átvezető kell /a fűtőszál tápja miatt gondolnám/ ? )
2. M-es körlufisnál van olyan verzió, ahol a belső keringetést lehet kapcsolni?
Motoros kormányoszlopból is van facelift és facelift előtti verzió?
2015.02.16. 14:23
2015.02.16. 20:30
csiatt írta:Végigolvastam a fórumot, hogy a kérdésemre választ találjak, de nincs
Motoros kormányoszlopból is van facelift és facelift előtti verzió?
2015.02.17. 19:03
)2015.02.17. 20:28
Afterdark írta:Ez a manőver működhet e39-el is? (Ha igen akkor azonnali hatállyal a projektlistára kerül)
http://olx.hu/hirdetes/bmw-e46-m3-smg-m ... 2xQZz.html
A jelenlegi kormányom egyindítós.
2015.02.17. 21:47
hamoriarpi írta:Afterdark írta:Ez a manőver működhet e39-el is? (Ha igen akkor azonnali hatállyal a projektlistára kerül)
Működik bármelyik steptronicnál. 3 szálat kell bekötni össz-vissz.
2015.02.18. 00:04
Afterdark írta:hamoriarpi írta:Afterdark írta:Ez a manőver működhet e39-el is? (Ha igen akkor azonnali hatállyal a projektlistára kerül)
Fuckyeah![]()
![]()
![]()
Az egyindítós vs kétindítós kérdés nem gond?
2015.02.18. 14:40
hamoriarpi írta:Afterdark írta:hamoriarpi írta:Afterdark írta:Ez a manőver működhet e39-el is? (Ha igen akkor azonnali hatállyal a projektlistára kerül)
Fuckyeah![]()
![]()
![]()
Kérdés, hogy átvezetőgyűrű van-e mindkét tipushoz. Ezt sajnos nem tudom.
2015.02.19. 01:48
csiatt írta:hamoriarpi írta:Afterdark írta:hamoriarpi írta:Afterdark írta:Ez a manőver működhet e39-el is? (Ha igen akkor azonnali hatállyal a projektlistára kerül)
Fuckyeah![]()
![]()
![]()
Kérdés, hogy átvezetőgyűrű van-e mindkét tipushoz. Ezt sajnos nem tudom.
Ezt már én is néztem. Én is az átvezető gyűrűnél akadtam el. Mert ehhez gondolom másmilyen kell.
2015.02.19. 14:51
2015.02.19. 17:24
Afterdark írta:Az enyémben facelift előtti m-es kormány van. Az lendít a dolgon?
2015.02.19. 19:39
barbrady írta:Afterdark írta:Az enyémben facelift előtti m-es kormány van. Az lendít a dolgon?
Igen, visszfelé. Mivel az még egyindítós légzsákos, a kör M-es kormány pedig már kétindítós.
Tapatalk
2015.02.19. 20:44
admin írta:barbrady írta:Afterdark írta:Az enyémben facelift előtti m-es kormány van. Az lendít a dolgon?
Igen, visszfelé. Mivel az még egyindítós légzsákos, a kör M-es kormány pedig már kétindítós.
Tapatalk
Kör M-es be is létezik egyinditós de ritka mint a fehér holló
2015.02.19. 21:26
Afterdark írta:admin írta:barbrady írta:Afterdark írta:Az enyémben facelift előtti m-es kormány van. Az lendít a dolgon?
Tapatalk
Kör M-es be is létezik egyinditós de ritka mint a fehér holló
És ilyenkor mi a megoldás? Nincs átjárás az egyindítés és kétindítós univerzum között?