Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: teló

2010.11.02. 18:51

Bluetooth-osra megcsinalni biztos nem lesz olcso, bar attol is fugg hogy kinek mi az olcso. Egy uj ejectboxot biztos joval olcsobban lehet szerezni.

Iros írta:Sziasztok! Nekem e 39 530d Turingom van ebbe
keresnék Siemens BIT II Ejectbox-ot.Az enyém porrá tört mikor a gyerek hátramászott.
Vagy esetleg megcsinálnám Bluetooth modulosra ha olcsón meglehetne úszni.mindenféle segítséget előre is köszönök.

Re: teló

2010.11.02. 20:45

spider2 írta:Bluetooth-osra megcsinalni biztos nem lesz olcso, bar attol is fugg hogy kinek mi az olcso. Egy uj ejectboxot biztos joval olcsobban lehet szerezni.

Iros írta:Sziasztok! Nekem e 39 530d Turingom van ebbe
keresnék Siemens BIT II Ejectbox-ot.Az enyém porrá tört mikor a gyerek hátramászott.
Vagy esetleg megcsinálnám Bluetooth modulosra ha olcsón meglehetne úszni.mindenféle segítséget előre is köszönök.
[/quote

Esetleg ha tudtok alkatrészt azt is szívesen fogadnám.
Köszi

ejetctbox

2010.11.07. 22:34

Sziasztok!
Szeretném kérdezni van -e valakinek bit II -es rossz ejetboxa egy ránézés erejéig.
Az enyém összetört és szeretném megnézni a kártyaolvasó részét.
Előre is köszönöm

2010.11.17. 10:00

Sziasztok!

Tegnap unatkoztam az autóban,gondoltam meglesem a telefon menüjét,hogy mit lehet vele csinálni telefonáláson kívül,de 2 perc után eltévedtem nyomtam mindent és az eredmény: entsperr code kérés! Segítséget szeretnék kérni,hogy mit jelent,milyen kód kell neki?Esetleg a menüben lehet nyelvet állítani,mondjuk magyarra? :lol:

Üdv:
olee

2010.11.17. 10:17

olee_ írta:Sziasztok!

Tegnap unatkoztam az autóban,gondoltam meglesem a telefon menüjét,hogy mit lehet vele csinálni telefonáláson kívül,de 2 perc után eltévedtem nyomtam mindent és az eredmény: entsperr code kérés! Segítséget szeretnék kérni,hogy mit jelent,milyen kód kell neki?Esetleg a menüben lehet nyelvet állítani,mondjuk magyarra? :lol:

Üdv:
olee

szvsz. biztonsági kódot kér...

2010.11.17. 12:11

baupexim1 írta:

Üdv:
olee

Köszi,az gyárilag mi lehet? 0000 vagy 1234..?Esetleg ebben tudnál még segíteni?

olee

2010.11.18. 09:30

olee_ írta:
baupexim1 írta:

Üdv:
olee

olee

szerintem a 0000-t próbáld meg
Enter the "0000" default code for the device and you will be...

2010.11.18. 12:32

baupexim1 írta:
olee_ írta:
baupexim1 írta:

Üdv:
olee

olee

szerintem a 0000-t próbáld meg
Enter the "0000" default code for the device and you will be...

Köszi,tegnap kitaláltuk: 1234 a kód. +sikerült magyar nyelvre is átállítani!

olee

2010.11.18. 12:55

olee_ írta:
Köszi,tegnap kitaláltuk: 1234 a kód.

olee

Nehéz volt? :wink: :lol:

Bluetooth

2010.12.05. 22:19

Sziasztok!
Egy 2003-as 530D-vel van egy kis gondom. A Bluetooth kihangosítóm a SE k800i- vel tökéletesen működött. Most egy Nokia E52-vel nem akar automatikusan csatlakozni, hiába párosítom! Párosítás után, amíg nem veszem ki a kulcsot a kihangosító működik (telkönyv nem), de újra már nem csatlakoznak.
Van megoldás, hogy jól működjön?

Választ előre is köszönöm!

Re: Bluetooth

2010.12.05. 22:45

stoci írta:Sziasztok!
Egy 2003-as 530D-vel van egy kis gondom. A Bluetooth kihangosítóm a SE k800i- vel tökéletesen működött. Most egy Nokia E52-vel nem akar automatikusan csatlakozni, hiába párosítom! Párosítás után, amíg nem veszem ki a kulcsot a kihangosító működik (telkönyv nem), de újra már nem csatlakoznak.
Van megoldás, hogy jól működjön?

Választ előre is köszönöm!
Telefon menübe engedélyezve van az automatikus csatlakozás :?: A telefon könyvet át lehet küldeni és akkor lehet használni.

2010.12.07. 23:00

Van egy ilyen kihangosítóm eladó ha esetleg valakit érdekel.A kijelző és a tartója zsír új a többi része használt.A legujabb szoftver van rajta.Ára 30000Ft

Bury CC6090

2010.12.18. 11:41

Sziasztok. Van egy gyári telefonom az autóban és most vettem egy vodás feltöltős kártyát ugy hogy nem törettem ki. Bekapcsoltam a telefont és kiírta, hogy kérem a kártyát majd betettem a kártyát négy féle képpen és mindig azt írja ki, hogy ellenőrize a kártyát. A szimkártya minden esetben kb a kártyatartóból 5-8mm-t kilóg. Milehet a hiba? Ha nincs benne kártya sos hívás müködik rajta kiprobáltam. Segitséget előre is köszönöm.

2010.12.18. 14:59

stupeki69 írta:Sziasztok. Van egy gyári telefonom az autóban és most vettem egy vodás feltöltős kártyát ugy hogy nem törettem ki. Bekapcsoltam a telefont és kiírta, hogy kérem a kártyát majd betettem a kártyát négy féle képpen és mindig azt írja ki, hogy ellenőrize a kártyát. A szimkártya minden esetben kb a kártyatartóból 5-8mm-t kilóg. Milehet a hiba? Ha nincs benne kártya sos hívás müködik rajta kiprobáltam. Segitséget előre is köszönöm.
A telefon és talán az autó típusa /adatlap kitöltése/ hasznos lenne. Illetve, hogy hova tetted a kártyát.

Szerintem...

2010.12.18. 15:39

stupeki69 írta:Sziasztok. Van egy gyári telefonom az autóban és most vettem egy vodás feltöltős kártyát ugy hogy nem törettem ki. Bekapcsoltam a telefont és kiírta, hogy kérem a kártyát majd betettem a kártyát négy féle képpen és mindig azt írja ki, hogy ellenőrize a kártyát. A szimkártya minden esetben kb a kártyatartóból 5-8mm-t kilóg. Milehet a hiba? Ha nincs benne kártya sos hívás müködik rajta kiprobáltam. Segitséget előre is köszönöm.

1.Nekem úgy rémlik, hogy nem szabad annyira kilógnia (vaszarig-nak volt hasonló problémája. Egy elhajlott érintkező miatt nem tudta betolni rendesen.)
2. Valami oknál fogva nem úsztam meg a kitörést (bár előfizetéses), de széles celluxot ragasztottam a nem érintkezős oldalra és az helyen tartja.

2010.12.18. 16:59

BMWFUN írta:

1.Nekem úgy rémlik, hogy nem szabad annyira kilógnia (vaszarig-nak volt hasonló problémája. Egy elhajlott érintkező miatt nem tudta betolni rendesen.)
2. Valami oknál fogva nem úsztam meg a kitörést (bár előfizetéses), de széles celluxot ragasztottam a nem érintkezős oldalra és az helyen tartja.

Igy van! De ez csak a BIT II-es ejectboxra igaz! Nekem el volt törve egy pöcök benne, ami beszorult, és így nem tudtam teljesen betolni! Ennél a típusnál a kártyának teljesen be kell csúsznia, még 1 mm-t sem lóghat ki! :) Miután atomjaira szettem és megtalátam a bibit, hibátlanul működik! :)

2010.12.18. 20:24

Hogy lehet szétszedni a kártyatartót a telefon alatt??

2010.12.18. 20:27

stupeki69 írta:Hogy lehet szétszedni a kártyatartót a telefon alatt??

Elvileg van hátul bal oldalon a kárpit alatt egy telefonmodul, oda is bedughatod. Azt próbáltad már?

2010.12.18. 20:32

A turingban hol van ez pontosan?

2010.12.18. 20:34

stupeki69 írta:A turingban hol van ez pontosan?

Hát, látod, ezt nem is néztem, hogy touring. Ezt nem tudom, de majd a touringosok elmondják.
Hozzászólás küldése

VigLink badge