![]() |
2011.01.06. 22:53
Labi írta:apa írta:Labi írta:apa írta::hehe Csak 32000-ért tankoltam ma és be sem indítottam az E39-et.![]()
Ez nem vasedény?
De holnap beindítom egy-két klubtárs örömére,legalább hallanak V8 hangot
és éreznek benzingőzt.![]()
![]()
nem lehetne, hogy holnap én vigyem haza a 35i.-?![]()
a baj, hogy holnap lesz ott egy hitetlen is!
Ha sok pénzed van viheted.![]()
A hitetlen,alig várja,hogy beleszippanthasson a benzingőzbe,szívesebben ő is ilyennel járna,mert ez nem büdös,illata van.![]()
virítom a lóvét!![]()
ha az a hitetlen jól keresne, megengedhetné magának a benzinest!![]()
2011.01.06. 22:56
2011.01.06. 23:13
2011.01.07. 07:55
2011.01.07. 08:28
MChris írta:nem lapít,de sok a negatívum mostanság itt fent, és unom,nincs sok szakmai építő jellegű hozzászólás inkább csak a piszkálódás,beszólás megy,erre meg nem vagyok kíváncsi,ezért is kértem a főnököt hogy adja át a moderátorságot másnak,mert nem fogok azért feljönni hogy ilyen dolgokat olvassak "nap mint nap" (példákat nem írok direkt)
ezért nem osztok meg már egy ideje szerelésekről fényképes leírásokat és gyári doksikat sem,hibákat megoldásokat stb...
ha valaki úgy gondolja hogy ez a hiszti helye volt akkor legyen úgy...
További kellemest...
2011.01.07. 11:32
szekeres írta:MChris írta:nem lapít,de sok a negatívum mostanság itt fent, és unom,nincs sok szakmai építő jellegű hozzászólás inkább csak a piszkálódás,beszólás megy,erre meg nem vagyok kíváncsi,ezért is kértem a főnököt hogy adja át a moderátorságot másnak,mert nem fogok azért feljönni hogy ilyen dolgokat olvassak "nap mint nap" (példákat nem írok direkt)
ezért nem osztok meg már egy ideje szerelésekről fényképes leírásokat és gyári doksikat sem,hibákat megoldásokat stb...
További kellemest...
Amikor beregisztráltam, nekem is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg... Sokan nekem estek és nem értettem miért...
Az tény, hogy van pár okoskodó f@sz, aki lehet sztártag, de nekem nem tud pirítani, mert nem veszem és nem is keresem.
Szerencsére pár taggal sikerült találkoznom is! APA!!nemsoká megyünk!! ! LEpke Wp Xenon Pityu Sancool ... Celtic és Imco pedig virtuálisan
Imi már volt a gépemben is
![]()
Szóval átsiklok az ilyen üzenetek felett és ha tehetném, törölném...
Te is tedd ezt , ne az a pár ember idegeljen, mikor itt van a többség, aki hiányol!
BOCS AZ OFF !!!
2011.01.07. 15:23
tibi666 írta:szekeres írta:MChris írta:nem lapít,de sok a negatívum mostanság itt fent, és unom,nincs sok szakmai építő jellegű hozzászólás inkább csak a piszkálódás,beszólás megy,erre meg nem vagyok kíváncsi,ezért is kértem a főnököt hogy adja át a moderátorságot másnak,mert nem fogok azért feljönni hogy ilyen dolgokat olvassak "nap mint nap" (példákat nem írok direkt)
További kellemest...
Amikor beregisztráltam, nekem is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg... Sokan nekem estek és nem értettem miért...
Az tény, hogy van pár okoskodó f@sz, aki lehet sztártag, de nekem nem tud pirítani, mert nem veszem és nem is keresem.
Szerencsére pár taggal sikerült találkoznom is! APA!!nemsoká megyünk!! ! LEpke Wp Xenon Pityu Sancool ... Celtic és Imco pedig virtuálisan
Imi már volt a gépemben is
![]()
Szóval átsiklok az ilyen üzenetek felett és ha tehetném, törölném...
Te is tedd ezt , ne az a pár ember idegeljen, mikor itt van a többség, aki hiányol!
BOCS AZ OFF !!!
Engem már meg se említesz?
2011.01.08. 17:52
simi64 írta:Ez gáz
2011.01.08. 18:34
2011.01.08. 19:49
simi64 írta:E 39-re cserélné
2011.01.08. 19:51
2011.01.08. 20:01
lepke írta:simi64 írta:Ez gáz
Helo
Nem gázos ezinkább nevetséges dolog egy M5-öst BMW-be beleszerelni a GÁZT
![]()
![]()
2011.01.08. 20:03
simi64 írta:E 39-re cserélné
2011.01.08. 20:37
Celtic írta:lepke írta:simi64 írta:Ez gáz
Helo
![]()
![]()
Nevetséges, de azt ismerjétek el, hogy a belseje vigyázva volt
2011.01.08. 20:53
barbrady írta:
Ez az egyik tankörtársam faszijáé, állítólag már elég régen árulja.
2011.01.08. 21:04
szekeres írta:Celtic írta:lepke írta:simi64 írta:Ez gáz
Helo
![]()
![]()
NEm tudom miért gáz, 130Ft ért tankol és ez ma magyarországon sokaknak számít... Még ti dieselbikák is sunnyoghattok mögötte és NEM KÁLYHA!!:D:D
Tudom, aki ilyet vesz az... nem kell leírni, de a vonóhorog durvább szerintem. Egy gombnyomásra kikapcsolja és megy tisztán benyával! Ha utazik, akkor meg felét fizeti, mint én pl... Persze nem áll jó a tartály, de gazdaságos és ha rendesen meg van csinálva, NEM rosszabb.
2011.01.08. 21:18
szekeres írta:Celtic írta:lepke írta:simi64 írta:Ez gáz
Helo
![]()
![]()
NEm tudom miért gáz, 130Ft ért tankol és ez ma magyarországon sokaknak számít... Még ti dieselbikák is sunnyoghattok mögötte és NEM KÁLYHA!!:D:D
Tudom, aki ilyet vesz az... nem kell leírni, de a vonóhorog durvább szerintem. Egy gombnyomásra kikapcsolja és megy tisztán benyával! Ha utazik, akkor meg felét fizeti, mint én pl... Persze nem áll jó a tartály, de gazdaságos és ha rendesen meg van csinálva, NEM rosszabb.