Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: .

2011.01.06. 22:53

Labi írta:
apa írta:
Labi írta:
apa írta::hehe Csak 32000-ért tankoltam ma és be sem indítottam az E39-et. :hehe
Ez nem vasedény?
De holnap beindítom egy-két klubtárs örömére,legalább hallanak V8 hangot
és éreznek benzingőzt. :wink: :lol: :lol:

nem lehetne, hogy holnap én vigyem haza a 35i.-? :D :lol:

a baj, hogy holnap lesz ott egy hitetlen is! :lol:

Ha sok pénzed van viheted. :lol:
A hitetlen,alig várja,hogy beleszippanthasson a benzingőzbe,szívesebben ő is ilyennel járna,mert ez nem büdös,illata van. :lol: :lol:

virítom a lóvét! :lol:

ha az a hitetlen jól keresne, megengedhetné magának a benzinest! :lol: :lol:

Majd meglátjuk. :roll: :roll:

Na ez az amit én még nem mertem leírni,azt tudom,sok a kintlévősége,de ennyire, ezt nem gondoltam.
Még mindig a Dieselt nyúzza,hogy nem szól be? :lol:

2011.01.06. 22:56

lapít! :lol:

.

2011.01.06. 23:13

Majd csak előkerül. :lol:

2011.01.07. 07:55

nem lapít,de sok a negatívum mostanság itt fent, és unom,nincs sok szakmai építő jellegű hozzászólás inkább csak a piszkálódás,beszólás megy,erre meg nem vagyok kíváncsi,ezért is kértem a főnököt hogy adja át a moderátorságot másnak,mert nem fogok azért feljönni hogy ilyen dolgokat olvassak "nap mint nap" (példákat nem írok direkt)

ezért nem osztok meg már egy ideje szerelésekről fényképes leírásokat és gyári doksikat sem,hibákat megoldásokat stb...

ha valaki úgy gondolja hogy ez a hiszti helye volt akkor legyen úgy...

További kellemest...

2011.01.07. 08:28

MChris írta:nem lapít,de sok a negatívum mostanság itt fent, és unom,nincs sok szakmai építő jellegű hozzászólás inkább csak a piszkálódás,beszólás megy,erre meg nem vagyok kíváncsi,ezért is kértem a főnököt hogy adja át a moderátorságot másnak,mert nem fogok azért feljönni hogy ilyen dolgokat olvassak "nap mint nap" (példákat nem írok direkt)

ezért nem osztok meg már egy ideje szerelésekről fényképes leírásokat és gyári doksikat sem,hibákat megoldásokat stb...

További kellemest...

Amikor beregisztráltam, nekem is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg... Sokan nekem estek és nem értettem miért...
Az tény, hogy van pár okoskodó f@sz, aki lehet sztártag, de nekem nem tud pirítani, mert nem veszem és nem is keresem.
Szerencsére pár taggal sikerült találkoznom is! APA!! :D nemsoká megyünk!! ! LEpke Wp Xenon Pityu Sancool ... Celtic és Imco pedig virtuálisan :D Imi már volt a gépemben is :D :D
+ akikkel csak az oldalon, napi szinten egyetértve betűzünk! :D

Szóval átsiklok az ilyen üzenetek felett és ha tehetném, törölném...
Te is tedd ezt , ne az a pár ember idegeljen, mikor itt van a többség, aki hiányol! :)

BOCS AZ OFF !!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szekeres 2011.01.07. 15:24-kor.

2011.01.07. 11:32

szekeres írta:
MChris írta:nem lapít,de sok a negatívum mostanság itt fent, és unom,nincs sok szakmai építő jellegű hozzászólás inkább csak a piszkálódás,beszólás megy,erre meg nem vagyok kíváncsi,ezért is kértem a főnököt hogy adja át a moderátorságot másnak,mert nem fogok azért feljönni hogy ilyen dolgokat olvassak "nap mint nap" (példákat nem írok direkt)

További kellemest...

Amikor beregisztráltam, nekem is ezek a gondolatok fogalmazódtak meg... Sokan nekem estek és nem értettem miért...
Az tény, hogy van pár okoskodó f@sz, aki lehet sztártag, de nekem nem tud pirítani, mert nem veszem és nem is keresem.
Szerencsére pár taggal sikerült találkoznom is! APA!! :D nemsoká megyünk!! ! LEpke Wp Xenon Pityu Sancool ... Celtic és Imco pedig virtuálisan :D Imi már volt a gépemben is :D :D

Te is tedd ezt , ne az a pár ember idegeljen, mikor itt van a többség, aki hiányol! :)

BOCS AZ OFF !!!

Engem már meg se említesz? :cry:

2011.01.07. 15:23

tibi666 írta:
szekeres írta:

További kellemest...

BOCS AZ OFF !!!

Engem már meg se említesz? :cry:

: ) :)

Gondoltam, hogy ez lesz :D :D :kalapács
Átfogalmazom a dolgot, szóval mégegyszer bocs ha kihagytam valakit.

TIbi aki Balázs!
Átjöhettél volna hozzánk, mikor a Pityu itt volt!

2011.01.08. 17:35

E 39-re cserélné

2011.01.08. 17:40

Ez gáz

2011.01.08. 17:52

simi64 írta:Ez gáz

Ha nekem is valami sok literes benzinesem lenne,lehet,hogy én is beruháznék gázüzemre.

2011.01.08. 18:30

simi64 írta:E 39-re cserélné

Körben kék ledsor? :?

Odus

2011.01.08. 18:34

odus írta:

Odus

Ez az egyik tankörtársam faszijáé, állítólag már elég régen árulja.

2011.01.08. 19:49

Helo
Nagy álmom volt egy ilyen 8-as BMW
Még a mai napig is egy csodálatos jármű,amit megbámulnak mindenütt

2011.01.08. 19:51

Helo
Nem gázos ez :wink: inkább nevetséges dolog egy M5-öst BMW-be beleszerelni a GÁZT :lol: :lol: :lol:

2011.01.08. 20:01

lepke írta:

Helo
Nem gázos ez :wink: inkább nevetséges dolog egy M5-öst BMW-be beleszerelni a GÁZT :lol: :lol: :lol:

Nevetséges, de azt ismerjétek el, hogy a belseje vigyázva volt

2011.01.08. 20:03

Halálos Iramban rajongó lehetett. Mert az a led az otromba, valamint szemből mintha az az elem feljebb állna a kelleténél :O. De szerintem kevés olyan e39 tulaj van, akinek ne kellett volna régen egy 850ci :)

2011.01.08. 20:37

Celtic írta:
lepke írta:

Helo

NEm tudom miért gáz, 130Ft ért tankol és ez ma magyarországon sokaknak számít... Még ti dieselbikák is sunnyoghattok mögötte és NEM KÁLYHA!! :D:D:D

Tudom, aki ilyet vesz az... nem kell leírni, de a vonóhorog durvább szerintem. Egy gombnyomásra kikapcsolja és megy tisztán benyával! Ha utazik, akkor meg felét fizeti, mint én pl... Persze nem áll jó a tartály, de gazdaságos és ha rendesen meg van csinálva, NEM rosszabb.
:)

2011.01.08. 20:53

barbrady írta:
odus írta:

Odus

Ez az egyik tankörtársam faszijáé, állítólag már elég régen árulja.

A látottak alapján még fogja is... Tetszenek az illesztési hézagok és a kék neon a köszöb alatt. Jól harmonizálnak egy ilyen kuriózummal.

2011.01.08. 21:04

szekeres írta:
Celtic írta:
lepke írta:

Helo

NEm tudom miért gáz, 130Ft ért tankol és ez ma magyarországon sokaknak számít... Még ti dieselbikák is sunnyoghattok mögötte és NEM KÁLYHA!! :D:D:D

Tudom, aki ilyet vesz az... nem kell leírni, de a vonóhorog durvább szerintem. Egy gombnyomásra kikapcsolja és megy tisztán benyával! Ha utazik, akkor meg felét fizeti, mint én pl... Persze nem áll jó a tartály, de gazdaságos és ha rendesen meg van csinálva, NEM rosszabb.

Én sem vagyok ellene, főleg egy pótkerék helyére szerelhető tartállyal. Az a baj, hogy egy 8 hengeres autóba való komoly szett és a beépítés 400 körüli összeget kóstál. Nehéz kiautózni a különbséget. Beépítésnél és beállításnál probléma szokott lenni, hogy ritkán ötvöződik az autós és a gázos szaktudás ugyanazon személyben, ahogyan arra Szekeres kolléga is célzott.

2011.01.08. 21:18

szekeres írta:
Celtic írta:
lepke írta:

Helo

Helo
Miért ne lenne Gázos a GÁZ
Laza vagyok és vagány BMW-vel járok könyöklök az ablakon
Közben meg Fogtechnikus VAGYOK
Hozzászólás küldése

VigLink badge