![]() |
2006.12.10. 12:19
2006.12.10. 12:25
2006.12.10. 12:31
Dezs írta:A kis fehér tartájról le tekertem a kupakot(ami a hűtő mellett van közvetelen,és amibe a fagyállót kell önteni)és nem láttam benne semmien átfolyást(rögtön a kupak alatt,ha arra gondoltatok?!).
Viszont a tegnap be öntött 2 liter fagyálló-bol(bőven a jelzés fölé öntöttem)már csak a tartály alján volt egy kicsi.
És mikor a motort le állitom,akkor fura eddig még nem halható"sziiii"hang jön ki a motor térből!Mint a buszok lég fékje csak egy kicsit lassabb a hang!
2006.12.10. 12:55
kbhont írta:Dezs írta:A kis fehér tartájról le tekertem a kupakot(ami a hűtő mellett van közvetelen,és amibe a fagyállót kell önteni)és nem láttam benne semmien átfolyást(rögtön a kupak alatt,ha arra gondoltatok?!).
Viszont a tegnap be öntött 2 liter fagyálló-bol(bőven a jelzés fölé öntöttem)már csak a tartály alján volt egy kicsi.
És mikor a motort le állitom,akkor fura eddig még nem halható"sziiii"hang jön ki a motor térből!Mint a buszok lég fékje csak egy kicsit lassabb a hang!
Dezs!
Mi a 6-os csőről beszélünk!
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=17&fg=05
2006.12.10. 14:27
kbhont írta:Dezs!
Azért ne keseredj el, mert lehet még millió más is!
Egyébként a tömítés az kb 20, a csavarok 16 és ha sikolni nem kell, akkor a munkadij, sem sok!
Üdv
2006.12.10. 17:01
Dezs írta:kbhont írta:Dezs írta:A kis fehér tartájról le tekertem a kupakot(ami a hűtő mellett van közvetelen,és amibe a fagyállót kell önteni)és nem láttam benne semmien átfolyást(rögtön a kupak alatt,ha arra gondoltatok?!).
Dezs!
Ti azt írtátok"vedd le a sapkát"na most nekem csak 1 sapkám van,az is a tágulásin van rajta...
Már 3-szor néztem meg,de tényleg nem látok több sapit!
Úgy néz ki az lessz a legjobb,ha keresek valakit itt a közelben,aki gépre tudja rakni,mert én nem vagyok 1ató szerelő alkat....
Azért köszi a fáradozást.
2006.12.10. 17:11
qqriq-1 írta:Dezs írta:kbhont írta:Dezs írta:A kis fehér tartájról le tekertem a kupakot(ami a hűtő mellett van közvetelen,és amibe a fagyállót kell önteni)és nem láttam benne semmien átfolyást(rögtön a kupak alatt,ha arra gondoltatok?!).
Dezs!
Ti azt írtátok"vedd le a sapkát"na most nekem csak 1 sapkám van,az is a tágulásin van rajta...
Már 3-szor néztem meg,de tényleg nem látok több sapit!
Úgy néz ki az lessz a legjobb,ha keresek valakit itt a közelben,aki gépre tudja rakni,mert én nem vagyok 1ató szerelő alkat....
Azért köszi a fáradozást.
Hali Dezs!
Nyilván arról a sapkáról beszélünk amit Te is látsz,csak éppen a legfontosabbat nem írod hogy üzem közben jön e a víz a vékony csövön a tartályba?????.
Gépre hiába teszed mert ez (ha van) mechanikus hiba és ezt semmi gép
nem "tudja" persze azért a szerelő gép nélkül is meg tudja állapítani. Csak azért nem ártott volna valamennyire tisztába lenni a hibával mert ha olyan szerelőt fogsz ki (mert van ilyen) akkor még az is lehet hogy a rokonain kívül a zuluföldi nénikéje karácsonyi ajándékát is veled fizetteti meg. (ne így legyen de volt már rá példa)
2006.12.10. 18:48
2006.12.10. 19:09
2006.12.11. 07:47
2006.12.11. 09:33
pappkari írta:sziasztok hol tudnék utánna nézni annak hogy miket ir ki a müszerfalon a computer???
az egyik hogy pixelhibás kicsit (oda viszem javitani)
de ma reggel valami olyasmit irt ki: check co.. level????? ez mit jelent???
2006.12.11. 09:58
2006.12.11. 23:28
pappkari írta:sziasztok hol tudnék utánna nézni annak hogy miket ir ki a müszerfalon a computer???
2006.12.11. 23:42
Dezs írta:pappkari írta:sziasztok hol tudnék utánna nézni annak hogy miket ir ki a müszerfalon a computer???
Figyeljetek má!!!Nekem miértr nem irta ki se azt,hogy a hűtővíz alacsony,se mást!!!Nekem nem sípol csak mikor az ajtót ki nyitom,és a lámpát úgy hagyom,még a kézifék behúzására se reagál(nem sípol)
Nekem miért nem csinál ilyeneket?Én úgy tudttam ezek az autók,még azt is ki irják,ha egy izzó nem működik!!!Vagy még sem?
2006.12.11. 23:57
admin írta:Dezs írta:pappkari írta:sziasztok hol tudnék utánna nézni annak hogy miket ir ki a müszerfalon a computer???
Figyeljetek má!!!Nekem miértr nem irta ki se azt,hogy a hűtővíz alacsony,se mást!!!Nekem nem sípol csak mikor az ajtót ki nyitom,és a lámpát úgy hagyom,még a kézifék behúzására se reagál(nem sípol)
Nekem miért nem csinál ilyeneket?Én úgy tudttam ezek az autók,még azt is ki irják,ha egy izzó nem működik!!!Vagy még sem?
Nem tudom neked miért nem csinálja de amugy kilyelzi a ki éget izzókat(fényszóró,tompitot,fék ,stb.)
2006.12.11. 23:58
admin írta:Dezs írta:pappkari írta:sziasztok hol tudnék utánna nézni annak hogy miket ir ki a müszerfalon a computer???
Nem tudom neked miért nem csinálja de amugy kilyelzi a ki éget izzókat(fényszóró,tompitot,fék ,stb.)
2006.12.12. 00:20
kbhont írta:admin írta:Dezs írta:pappkari írta:sziasztok hol tudnék utánna nézni annak hogy miket ir ki a müszerfalon a computer???
A következőket tudja!
-Ajtó nyitva
-Csomagtartó nyitva
-kézifék behuzva
-a távirányító eleme lemerülöben
-motor hiba
-Váltó hiba
-kormánygép hiba
-ablakmosó szint alacsony
-hütő víz szint alacsony
-fékolaj szin alacsony
-motor olaj szint alacsony
-motor olajnyomás kevés
-ködlámpa elöl
-ködlámpa hátul
-helyzetjelző
-tompitott
-féklámpa
-hütővíz hömérséklet magas
-fékbetét kopás
És szerintem még egy csomóról nem tudunk!
2006.12.12. 00:49
2006.12.12. 10:58
efer írta:amiket írtok, az a nagy board-dal szereltekre igaz.
a régebbi kis boardok szinte semmit sem jeleztek, aztán idővel elkezdték a nagynak a szenzorait a kicsibe is berakni (pl az enyém kis boardos, de jelez kézifékre, hűtővízre, ablakmosóra, ilyenekre - mondjuk csak gonggal, mivel kijelző híján mással nem tud a szrencsétlen...)
2006.12.12. 11:45
Dezs írta:efer írta:amiket írtok, az a nagy board-dal szereltekre igaz.
a régebbi kis boardok szinte semmit sem jeleztek, aztán idővel elkezdték a nagynak a szenzorait a kicsibe is berakni (pl az enyém kis boardos, de jelez kézifékre, hűtővízre, ablakmosóra, ilyenekre - mondjuk csak gonggal, mivel kijelző híján mással nem tud a szrencsétlen...)
Mikor mi azt írtuk,hogy jelez(vagy jelen esetben nem jelez),akkor a gong-ra értettük,legalábbis én...