![]() |
2015.05.05. 20:28
kopasze-28 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530/bmw_530d_touring_automata-8941816
ezzel mi bajotok van?beszéltem az emberrel,holnap megyek megnézni,mennyivel rosszabb mint pl. a 3.? pl nekem abszolut nem jön be,alig van benn vmi extra,se navi semmi,se bőr,sorolhatnám
2015.05.05. 20:33
Imco írta:Magamnak mondok ellent, de nem vennék face előtti autót már.
Tudom, tudom, de akkor is.
2015.05.05. 20:39
SvidronyA írta:Imco írta:Magamnak mondok ellent, de nem vennék face előtti autót már.
Ennek mi az oka? Szimplán csak érdekel.
2015.05.05. 20:40
SvidronyA írta:Imco írta:Magamnak mondok ellent, de nem vennék face előtti autót már.
2015.05.05. 21:28
odus írta:SvidronyA írta:Imco írta:Magamnak mondok ellent, de nem vennék face előtti autót már.
Biztos, mert régi.
2015.05.05. 22:23
Imco írta:
Kb.
+ az apró változtatások.
M52-M54 vagy épp a 184-193 az 530 D-nél.
Nincs logikus magyarázat.
Inkább érzelmi alapon hozott döntés.
2015.05.06. 10:26
kovessyroli írta:Imco írta:
Kb.
+ az apró változtatások.
M52-M54 vagy épp a 184-193 az 530 D-nél.
Nincs logikus magyarázat.
Inkább érzelmi alapon hozott döntés.
Nekem volt faceliftes 30d-m, és most facelift előtti van.
Én marhára nem érzem a motorerőben a különbséget, pedig a faceliftnek is pöpec volt a motorja.
Gabze klubtárs vette meg tőlem, akinek van egy M5-je is.![]()
Én sem akartam facelift előtti autót, de érdekes módon a 2000.januári gyártású autóban már rombuszkulcs van, a tempomatot a kormányról tudom kapcsolni és a tetőablak is üvegtetős.
Az M-Paket miatt a lökhárítókon nem látszik, hogy faceliftes-e avagy sem, csak a lámpákon.(illetve az enyémen még nincs OBDII belső csatlakozó, csak motortéri, de ezt már csak az elvakultak tudják)
Nekem viszont a full fekete autón tetszik a régi fajta lámpa, és nem cserélném le semmi pénzért faceliftesre.
Hirdetésben is én mindig az összhatást nézem, hogy megfog-e valamiért az autó.
2015.05.06. 14:58
2015.05.06. 15:19
kopasze-28 írta:Nos,elhoztam ma az abdai autót,sajna a négy téli kerék maradt, avételár igen nagy csökkenése miatt,az autó igen jól karba van,bőr nincs szétfosva,minden működik,nem rég lett cserélve pár dolog,a két szivattyút is cserélte a tulaj,injektorok is cserélve lettek,motor szépen jár jól húz,váltó patentűl teszi dolgát/tavaly volt olaj+szűrő cserén/futómű nem kopog zörög,hirtelen ennyi.
Kevés hiba lista/ennél ne legyen nagyobb soha/:
---hátúl az egyik rüki radar nem megy
---jobb hátsó ablak ha lehuzod,néha nehezen akar vissza menni,nem mindig,nem is baj kölök ugy is ott űl,de le is zártam
---jobb első sárvédő alján puklisodás,elméletileg orvosólható
--- a navi vmiért nem megy
---jahh,meg asszem ez cserés lesz,mert kicsit nehéz a kormány,szivattyú meg minden ok,és állítolag ez vezérli a sebesség függést:
http://www.jofogas.hu/budapest/E39_grun ... tm?first=1
asszem ennyi,majd bombázlak titeket kérdéssel ha vmi van![]()
![]()
2015.05.06. 15:35
kopasze-28 írta:Nos,elhoztam ma az abdai autót,sajna a négy téli kerék maradt, avételár igen nagy csökkenése miatt,az autó igen jól karba van,bőr nincs szétfosva,minden működik,nem rég lett cserélve pár dolog,a két szivattyút is cserélte a tulaj,injektorok is cserélve lettek,motor szépen jár jól húz,váltó patentűl teszi dolgát/tavaly volt olaj+szűrő cserén/futómű nem kopog zörög,hirtelen ennyi.
---jobb hátsó ablak ha lehuzod,néha nehezen akar vissza menni,nem mindig,nem is baj kölök ugy is ott űl,de le is zártam
---jahh,meg asszem ez cserés lesz,mert kicsit nehéz a kormány,szivattyú meg minden ok,és állítolag ez vezérli a sebesség függést:
![]()
2015.05.06. 16:12
2015.05.06. 16:13
SvidronyA írta:kopasze-28 írta:Nos,elhoztam ma az abdai autót,sajna a négy téli kerék maradt, avételár igen nagy csökkenése miatt,az autó igen jól karba van,bőr nincs szétfosva,minden működik,nem rég lett cserélve pár dolog,a két szivattyút is cserélte a tulaj,injektorok is cserélve lettek,motor szépen jár jól húz,váltó patentűl teszi dolgát/tavaly volt olaj+szűrő cserén/futómű nem kopog zörög,hirtelen ennyi.
![]()
Gratula! Használd egészséggel, sok balesetmentes kilométert kívánok
2015.05.06. 17:47
![]()
2015.05.06. 17:52
bendegúz írta:kopasze-28 írta:Nos,elhoztam ma az abdai autót,sajna a négy téli kerék maradt, avételár igen nagy csökkenése miatt,az autó igen jól karba van,bőr nincs szétfosva,minden működik,nem rég lett cserélve pár dolog,a két szivattyút is cserélte a tulaj,injektorok is cserélve lettek,motor szépen jár jól húz,váltó patentűl teszi dolgát/tavaly volt olaj+szűrő cserén/futómű nem kopog zörög,hirtelen ennyi.
![]()
Hállelúja!!!
De most mit olvasgatok egész este?![]()
![]()
Ja,gratula, de kíváncsi lennék!
Idő kérdése... 2015.05.06. 18:19
kopasze-28 írta:---jahh,meg asszem ez cserés lesz,mert kicsit nehéz a kormány,szivattyú meg minden ok,és állítolag ez vezérli a sebesség függést:
2015.05.06. 19:59
2015.05.06. 20:01
2015.05.06. 20:11
kopasze-28 írta:jahh,nem tudom ez mennyire gyakori,de dupla vastagok az üvegek az ajtókba
2015.05.06. 20:17
kopasze-28 írta:jahh,nem tudom ez mennyire gyakori,de dupla vastagok az üvegek az ajtókba
2015.05.06. 20:24
bendegúz írta:kopasze-28 írta:jahh,nem tudom ez mennyire gyakori,de dupla vastagok az üvegek az ajtókba
Az hány mm-t jelent?