![]() |
2013.04.30. 13:15
2013.04.30. 13:40
Haminda írta:Üdv Urak,
Kicsit unom a kormányom. (facelift előtt, 4 küllős....buszfazon)
Ha szert tennék egy ilyenre, akkor elég lenne csak kioperálnom a légzsákot illetve a multigombsort, és átrakni az újba![]()
http://kepfeltoltes.hu/130430/_T2eC16Z_ ... es.hu_.jpg
2013.04.30. 13:49
jlaci74 írta:Haminda írta:Üdv Urak,
Ha szert tennék egy ilyenre, akkor elég lenne csak kioperálnom a légzsákot illetve a multigombsort, és átrakni az újba![]()
Ebből nem derül ki.
Azt kell tudni , hogy a légzsákod 1 indítós vagy 2.
szerk.:Félreértetem a kérdést, bocsi...
2013.04.30. 13:52
Haminda írta:jlaci74 írta:Haminda írta:Üdv Urak,
Ebből nem derül ki.
Gyártási idő alapján két indítós, csak nem tudom, hogy ez faceliftes kerék-e vagy sem. Amennyiben meg faceliftes akkor vajon bele tudom-e rakni a nem faceliftes lufit és gombsort.
2013.04.30. 14:30
jlaci74 írta:Haminda írta:jlaci74 írta:Haminda írta:Üdv Urak,
Ebből nem derül ki.
Gyártási idő alapján két indítós, csak nem tudom, hogy ez faceliftes kerék-e vagy sem. Amennyiben meg faceliftes akkor vajon bele tudom-e rakni a nem faceliftes lufit és gombsort.
Én most cseréltem az enyémben, szerintem ez facelift és akkor biztos hogy simán átrakhatod bele a lufit meg a gombsort.
2013.04.30. 14:42
Gabesz81 írta:jlaci74 írta:Én most cseréltem az enyémben, szerintem ez facelift és akkor biztos hogy simán átrakhatod bele a lufit meg a gombsort.
fészliftes exlclusive edition csomagba pakolták ezt a kormányt!
2013.04.30. 14:55
Haminda írta:jlaci74 írta:Haminda írta:Üdv Urak,
Ebből nem derül ki.
2013.04.30. 16:16
Haminda írta:Üdv Urak,
[img]httpg[/img]
2013.04.30. 16:38
barbrady írta:A képen látható kormány kétindítós légzsákos, tehát elég.
2013.05.01. 20:42
zapiarpi írta:Diabolica írta:Hero írta:olee_ írta:Sziasztok!
Az utóbbi hetekben elkezdett nyekeregni a kormányom,főleg akkor,ha balra tekerem,tudja valaki,hogy mi a megoldás?gondoltam már wd40-re is,de az talán durva lenne!![]()
olee
Hű ez nálam is van ilyen nyöszörgő hang?Na ennek a megoldására énis kiváncsi vagyok
az enyém akkor nyöszörgött amikor éppen a fent említett schleifring elszakadt. A szálak surlódtak amikor forgattama kormányt, de ez nyöszörgés, nem nyekergés, viszont jól lehetett hallani. De tény, hogy a légzsáklámpa egyből kigyullad ilyenkor és a duda sem szól, szóval ezt a problémát könyen ki lehet lőni....
Akkor nekem is lehet ez a baj? Ugyanis egyik napról a másikra a multikormányon nem megy semmi, se duda, se rádió, se tempomat. A hozzá tartozó biztosítékokat átnéztem azok jók, sőt amikor gyújtást adok, akkor egy pillanatra a tempomat kontrollámpája is felvillan. Akkor schleifring gyanús? Szedtem már multkor szét a kormányt is hogy nincs -e szétcsúszva valami kábel, de nem volt. Hogy lehet még ellenőrizni?
Előre is köszi, fontos lenne nagyon...
ja és a kormányt ha le kell ehhez szedni hányas kulcs kell hozzá?
Üdv:Árpi
2013.05.01. 20:44
zapiarpi írta:zapiarpi írta:Diabolica írta:Hero írta:olee_ írta:Sziasztok!
Az utóbbi hetekben elkezdett nyekeregni a kormányom,főleg akkor,ha balra tekerem,tudja valaki,hogy mi a megoldás?gondoltam már wd40-re is,de az talán durva lenne!![]()
olee
Hű ez nálam is van ilyen nyöszörgő hang?Na ennek a megoldására énis kiváncsi vagyok
az enyém akkor nyöszörgött amikor éppen a fent említett schleifring elszakadt. A szálak surlódtak amikor forgattama kormányt, de ez nyöszörgés, nem nyekergés, viszont jól lehetett hallani. De tény, hogy a légzsáklámpa egyből kigyullad ilyenkor és a duda sem szól, szóval ezt a problémát könyen ki lehet lőni....
Akkor nekem is lehet ez a baj? Ugyanis egyik napról a másikra a multikormányon nem megy semmi, se duda, se rádió, se tempomat. A hozzá tartozó biztosítékokat átnéztem azok jók, sőt amikor gyújtást adok, akkor egy pillanatra a tempomat kontrollámpája is felvillan. Akkor schleifring gyanús? Szedtem már multkor szét a kormányt is hogy nincs -e szétcsúszva valami kábel, de nem volt. Hogy lehet még ellenőrizni?
Előre is köszi, fontos lenne nagyon...
ja és a kormányt ha le kell ehhez szedni hányas kulcs kell hozzá?
Üdv:Árpi
Sikerült megcsinálni, az átvezető szalag végeén lévő szürke csatiról szakadtak le vezetékek...
2013.05.01. 21:49
zapiarpi írta:zapiarpi írta:Sikerült megcsinálni, az átvezető szalag végeén lévő szürke csatiról szakadtak le vezetékek...
Amúgy a szürke csatlakozó nem bontható, úgy kellett megoperálni.
2013.05.02. 20:28
Jerry írta:zapiarpi írta:zapiarpi írta:Sikerült megcsinálni, az átvezető szalag végeén lévő szürke csatiról szakadtak le vezetékek...
1. a hozzászólásodat lehet szerkeszteni is, nem kell mindig újat írni.
2. Nem világít a légzsák visszajelződ?
Mert amikor én foltoztam meg az átvezetőszalagomat (uaz volt a hiba, mint neked), akkor a légzsák vezérlő panaszkodott, hogy túl nagy az ellenállás, így folyamatosan világított a kis piros visszajelző.
2013.05.02. 20:55
zapiarpi írta:Jerry írta:zapiarpi írta:zapiarpi írta:Sikerült megcsinálni, az átvezető szalag végeén lévő szürke csatiról szakadtak le vezetékek...
Mert amikor én foltoztam meg az átvezetőszalagomat (uaz volt a hiba, mint neked), akkor a légzsák vezérlő panaszkodott, hogy túl nagy az ellenállás, így folyamatosan világított a kis piros visszajelző.
Nekem a légzsákvisszajelző már akkor is világított, amikor ez a hiba még meg sem történt.
2013.05.03. 09:57
2013.05.03. 13:15
bigspider írta:Üdv Urak!
Olvasgattam a topikot, rengeteg új dolgot megtudtam amiért köszönet de mégis felteszem a kérdést mert hátha valaki megmondja a tutit....
Adott egy 28i - 1996ból amiben va egy miltikormány amin minden működik, telefon tempomat, audiovezérlés.... (ez még az a fajta huzalos tempomat ami külön kis gombbal aktivalok a kormányoszlop jobb oldalán lévő ki fabetéten...).
Szeretném cserélni hasonló tulajdonságokkal bíró M-es kormányra...A kinézett kormány egy 1999-es 25tds-ből való, sajnos gyártási időpontot nem tudok de külseje alapján facelift. A járműben van telefon a kormány meg multis, ugyhogy elvileg a tudása ugyanaz....
Érdemes belevágni? Jó lehet egy az egyben? MErt a légzsákok csatlakozóit nem szívesen forrasztgatom....
(Az olvasgatás utáni magánvéleményem az hogy kár nekiállni:):):)de akkor is szeretném...)
Köszi a gyors választ:
Péter
Ja és ha már itt tartunk akkor van egy 98-as autóból egy telefon nélküli multikormányom eladó....árat még nem találtam ki....
2013.05.03. 13:42
Jerry írta:zapiarpi írta:Jerry írta:zapiarpi írta:zapiarpi írta:Sikerült megcsinálni, az átvezető szalag végeén lévő szürke csatiról szakadtak le vezetékek...
Nekem a légzsákvisszajelző már akkor is világított, amikor ez a hiba még meg sem történt.
És ennek mi az oka? Akkor mégsem százas az az átvezetőgyűrű.
Világító légzsákvisszajelző azért nem játék. Én hamar utánajárnék a dolognak és orvosolnám.
2013.05.03. 23:49
2013.05.05. 14:12
2013.05.05. 14:39