![]() |
2015.04.08. 09:20
Imco írta:Desire írta:Sziasztok!
Mit gondoltok erről az autóról? Így képek alapján nekem elég jónak tűnik, csak az lombozott le egy kicsit mikor beszéltem telefonon a sráccal és azt mondta ad hozzá egy kuplung szettet, most vette 95-ért, mert ennyi km-nél már esedékes a cseréje. Valaki esetleg rá tudna nézni? Előre is köszönöm!
http://m.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520/b ... vi-8853821
Ez teljesen jó vétel lenne, még így kuplungostul is.
Egy pillantást mindenképp megér.
Még akkor is, ha 2004 10 hóba már csak touringot gyártottak!
2015.04.08. 09:28
SvidronyA írta:
Imco, lenne kedved velem tartani egy kis mustrára? Legalább végre meghívhatnálak egy kávéraAhogy a térképről nézem, ez neked sincs oly messze
2015.04.08. 09:32
Padre540 írta:SvidronyA írta:
Imco, lenne kedved velem tartani egy kis mustrára? Legalább végre meghívhatnálak egy kávéraAhogy a térképről nézem, ez neked sincs oly messze
Szerintem igyatok csak úgy valahol egy kávét.![]()
Teljesen felesleges elmenni a Marina parti bermuda háromszögbe,már kétszer voltam,egyszer sem jött össze.A képeket mindig jól megszerkeszti.
...a Klubtársat segítendő.
2015.04.08. 09:39
2015.04.08. 09:44
Padre540 írta:SvidronyA írta:Rád is vonatkozhat a kávéra való meghívásPláne a tapasztalataid birtokában
...a Klubtársat segítendő.
Ha érdekli a klubtársat,rajtam ne múljon,hátha ez lesz a kivétel.
2015.04.08. 11:00
Bor3sz írta:a nagyítható forgalmi papír alapján jól látni a vin-t:
Produktionsdatum: 11.03.2003-at ír
alap felszereltségű autó
2015.04.08. 12:20
2015.04.08. 12:31
491523 írta:Bor3sz írta:a nagyítható forgalmi papír alapján jól látni a vin-t:
alap felszereltségű autó
Ráadásul a xenon fényszóró utólagos barkácsolás (fényszórómagasság állító a ködlámpa kapcsoló mellett, nincs fényszóró mosó a lökhárítón, stb.) így a "GYÁRI ÁLLAPOTBAN" kijelentés nem állja meg a helyét.
2015.04.08. 15:38
jlaci74 írta:jlaci74 írta:Rjani530d írta:Sziasztok!
Az e90-91-es rajongókat, vagy tulajokat kérdezném, hogy mit szólnak az alábbi járgányokhoz!
Ez most már tényleg a feleségemnek lenne.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/320 ... as-8663514
Ez a 150 lovas megint lebutított 163-as lehet, az adók miatt? Euro 3-as lehet? Vagy euro 4-es de nincs részecskeszűrő???
Van eu4-es dpf nélkül, már az e46 is ilyen 2004-től.
A linkelt kocsi is dpf nélküli, e90-nél is a kipufogó végét kell nézni , ha lefelé néz akkor nincs dpf.
Egyébként jó kis autók, kevesebb a típushiba mint az e60-nál, de azért van mire nézni itt is ...
A linkelt vas vagy csak városban járt ,vagy hiányzik az órából kb. 150-200e. km. ...
2015.04.08. 16:03
rockerekhu írta:2003.04.10 van a hirdetesben Imco
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.04.08. 22:08
Bor3sz írta:491523 írta:Bor3sz írta:a nagyítható forgalmi papír alapján jól látni a vin-t:
alap felszereltségű autó
Ráadásul a xenon fényszóró utólagos barkácsolás (fényszórómagasság állító a ködlámpa kapcsoló mellett, nincs fényszóró mosó a lökhárítón, stb.) így a "GYÁRI ÁLLAPOTBAN" kijelentés nem állja meg a helyét.
Észre sem vettem, én kihagynám ezt a kanyart, mert ha ennyire szaki a nepper akkor eleve tudni/tudatnia kell ezt a dolog az emberrel. Műszakin hogy átmenne? Passz. De a rendőrbácsi megzsanettoz érte,az fix. És már itt hüJének nézi a leendő tulajt a nepper.
Nekem ez a véleményem, amit persze nem kell szakirányúnak és kőbevésettnek tekinteni, amitől az autó még lehet jó állapotú, csak az ember akitől venné a kocsit, így még azt sem hinném el neki amit kérdez.
Ezt telóról firkáltam..
2015.04.08. 22:24
Papi írta:Sziasztok,
Ez nekem is feltünt, korábbról néhány írást olvastam, amiben ecseteltétek, hogy mikor van/nincs fényszorómagasság állító gomb. A mi 520i-nk messze jobban felszerelt, de hát mivel széles volt az extra lista, tudom, hogy nagyon sok variáció összeállhat, de ez szerintem nagyon alap. Én úgy vagyok vele, ha a középkonzolon az ülésfűtés mellett nincs legalább 2-3 gomb, és a kormányról nem vezérelhető a tempomat vagy a hangerő, akkor alább nem adjuk (persze fontos az állófűtés, meg a tutkó motor, ami nincs széthajtva). Ugyanakkor most beparáztam, mert a mi Bömbinkben (2003. 04 havi sedan) nincs ilyen tekerőke a ködlámpa mellett, de biztos lehetek abban, hogy az automata benne van és gyárilag? Amikor bekapcsoljuk, és elkezd kacsintani, majd kancsalból "helyreáll", ez akkor okés? Hol lehet megnézni, mi van a lámpában, és valójában gyári, vagy utólag beszerelt? (utólag ki lehet venni az automata magasságállítót ezzel megtévesztve a gyanútlan vevőt?)
Papi
2015.04.08. 22:34
491523 írta:Így ha a ködlámpa kapcsoló mellett ott a manuális fényszórómagasság állító és/vagy nincs lámpamosó akkor biztos, hogy nem gyári a xenon lámpa.
2015.04.08. 22:37
491523 írta:Papi írta:Sziasztok,
Ez nekem is feltünt, korábbról néhány írást olvastam, amiben ecseteltétek, hogy mikor van/nincs fényszorómagasság állító gomb. A mi 520i-nk messze jobban felszerelt, de hát mivel széles volt az extra lista, tudom, hogy nagyon sok variáció összeállhat, de ez szerintem nagyon alap. Én úgy vagyok vele, ha a középkonzolon az ülésfűtés mellett nincs legalább 2-3 gomb, és a kormányról nem vezérelhető a tempomat vagy a hangerő, akkor alább nem adjuk (persze fontos az állófűtés, meg a tutkó motor, ami nincs széthajtva). Ugyanakkor most beparáztam, mert a mi Bömbinkben (2003. 04 havi sedan) nincs ilyen tekerőke a ködlámpa mellett, de biztos lehetek abban, hogy az automata benne van és gyárilag? Amikor bekapcsoljuk, és elkezd kacsintani, majd kancsalból "helyreáll", ez akkor okés? Hol lehet megnézni, mi van a lámpában, és valójában gyári, vagy utólag beszerelt? (utólag ki lehet venni az automata magasságállítót ezzel megtévesztve a gyanútlan vevőt?)
Papi
A xenon fényszóró kötelező tartozéka az automata magasság állító rendszer és a lámpatest mosó rendszer. Gyári xenon esetén ezek értelem szerűen mind megvannak. Ha utólag cserélik a lámpatestet halogénről xenonra ezeket a kiegészítéseket általában nem építik be mert körülményes. Pl. magasság állításhoz kell a szenzor ami érzékeli a futómű állását amihez hozzáigazítja a fényszóró magasságát.
Így ha a ködlámpa kapcsoló mellett ott a manuális fényszórómagasság állító és/vagy nincs lámpamosó akkor biztos, hogy nem gyári a xenon lámpa.
Továbbá a legtöbb utángyártott olcsó kínai xenon lámpában nincs benne a magasság állító mechanika. Így később sem lehet a magasság állítást beüzemelni. Ahogy korábban írták pl. a mosó hiánya nagyon szembetűnő így a közeg egy igazoltatás során kiutalhat egy kötelező műszakiztatást az autó házi átalakítása miatt.
Ha valaki ilyen utólag átalakított autót vesz akkor elgondolkodhat, hogy plusz költség ellenében visszaalakítja a gyári halogén lámpákat vagy ha a beépített xenon alkalmas rá akkor elvégzi a további átalakításokat is, hogy ne legyen gond a műszakin vagy közúti ellenőrzés során.
Pedig a halogén lámpa is szép
a kiegészítést, ez engem megnyugtatott...2015.04.08. 22:42
Johny540 írta:491523 írta:Így ha a ködlámpa kapcsoló mellett ott a manuális fényszórómagasság állító és/vagy nincs lámpamosó akkor biztos, hogy nem gyári a xenon lámpa.
Ez sem biztos,mint ahogy semmi sem.Találkoztam nem egy olyan E39-el,amelyik gyárilag xenonos volt,de sérülés vagy egyéb ok miatt,nem lámpamosós lökhárító került rá fel,vagy nem voltak hajlandóak kifúrni a helyét.De szerintem ennél az autónál,ilyen ár mellett ez legyen a legnagyobb probléma.
2015.04.09. 15:50
2015.04.09. 16:19
Jerry írta:Johny540 írta:Csodásan sikerült a kormányt újrabőrözni!
B@szki! Mi ez?!Filléres neppertrükk?!
2015.04.09. 17:19
Jerry írta:Johny540 írta:Csodásan sikerült a kormányt újrabőrözni!
B@szki! Mi ez?!Filléres neppertrükk?!
2015.04.09. 17:52
Desire írta:Sziasztok!
Mit gondoltok erről az autóról? Így képek alapján nekem elég jónak tűnik, csak az lombozott le egy kicsit mikor beszéltem telefonon a sráccal és azt mondta ad hozzá egy kuplung szettet, most vette 95-ért, mert ennyi km-nél már esedékes a cseréje. Valaki esetleg rá tudna nézni? Előre is köszönöm!
http://m.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520/b ... vi-8853821