![]() |
2015.02.06. 21:55
tibi666 írta:kovessyroli írta:700eft-ért , ha igaz, hogy 300e van benne, nem volt nagy sérülése, jó a motorja és a váltója, nincs rajta rozsda, akkor nem fogok rajta gondolkodni, hogy elhozzam-e vagy sem.
Ez már nem az a kategória, amit szakszervízben kell átvizsgáltatni Dingolfingben kiképzett spéci szerelőkkel, vagy agyon kell diagolni a rejtett hibák miatt, sőt még festékvastagság mérőt sem viszek, mert ilyen kategóriájú autónál nem látom értelmét.
Azt csak zárójelben mondom, hogy jó lenne, ha nem cigók lennének, mert akkor nem fogom elhozni. Ezért is kérdeztem, hogy hátha valaki látta már a kocsit.
A full - full extrázást, m-pakettezést, nagy navizást betudom a költői túlzás kategóriába, inkább az előbbitől tartok egy kicsit és nem hiányzik az a 600km fölösleges utazás főleg úgy, hogy nálunk most esett 30 cm hó.
A belseje M-es, szóval nem olyan nagy kamu az m-paketttttt.
A navi a maga korában nagy volt, és extrákból sem áll rosszul, tekintve, hogy Magyarországon az elektromos ablak és a manuális klíma már komoly felszereltségnek tűnik.
Szerintem egy próbát megér, tekintve, hogy a mienket téli és nyári gumigarnitúrával, 380 ezer km-el 1.1-ért vették meg.
2015.02.06. 22:05
kovessyroli írta:700eft-ért , ha igaz, hogy 300e van benne, nem volt nagy sérülése, jó a motorja és a váltója, nincs rajta rozsda, akkor nem fogok rajta gondolkodni, hogy elhozzam-e vagy sem.
Ez már nem az a kategória, amit szakszervízben kell átvizsgáltatni Dingolfingben kiképzett spéci szerelőkkel, vagy agyon kell diagolni a rejtett hibák miatt, sőt még festékvastagság mérőt sem viszek, mert ilyen kategóriájú autónál nem látom értelmét.
Azt csak zárójelben mondom, hogy jó lenne, ha nem cigók lennének, mert akkor nem fogom elhozni. Ezért is kérdeztem, hogy hátha valaki látta már a kocsit.
A full - full extrázást, m-pakettezést, nagy navizást betudom a költői túlzás kategóriába, inkább az előbbitől tartok egy kicsit és nem hiányzik az a 600km fölösleges utazás főleg úgy, hogy nálunk most esett 30 cm hó.
...na jó, ekkora pofám azért nem volt! 2015.02.06. 22:21
2015.02.07. 00:35
kzolee írta:Labi írta:csuvidázod a hebrákom?
Sírok a röhögéstől....![]()
![]()
Ez olyan volt, mint a gázolajpüspök.
2015.02.07. 00:39
2015.02.07. 15:59
Labi írta:Egyszer Anisits Ferenc - dízelpápa uraságra azt mertem írni, hogy gázolajpüspök....![]()
...nem gondoltam volna, hogy ez Zoliban ily soká megmarad!
2015.02.07. 22:37
kovessyroli írta:Ezt a kocsit látta már valaki élőben?
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/530 ... ll-8633318
.
2015.02.07. 22:47
kovessyroli írta:kovessyroli írta:Ezt a kocsit látta már valaki élőben?
.
Na, megvolt a mustra.
Nem hagytam foglalót, mert még alszom rá egyet.
Amit láttam:
- 305ekm ellenére a kormány eléggé kopott, de inkább mintha megmarta volna valami a bőrt (valós 303ekm-rel adtam el a kocsimat, és azon fényes volt a bőr a kopástól, de nem jött még elő az fedőtéteg alatti irha), ezért ez gyanakvásra ad okot az óratekerést illetően
- az ülések szépek, megfelelő az óraállapotnak, az enyémben is hasonló állapotú volt a bőr
- az első lökös föl lett akasztva járdaszegélyen, majd ahogy lehúzták róla, kifelé sérült az alja (ez kb. csereéretté vált)
- jobb első szemeteslapát törött
- hátsó lökösön apró sérülések pontszerűen, ezt csúnya
- jobb oldali hátsó küszöbrészen sérülés ami abból keletkezett, hogy az emelő vagy beszakadt a küszöbbe vagy kifordulva kifelé megnyomta a küszöböt, itt minimális lakatolásra van szükség
- motor könnyen indult, bár az akksi vagy a végét járja vagy le volt már merülve, mert nehezen tekerte meg
- szokásos pixelhiba
- webasto beindul, de leállítás után még ment 1 - 2 percet, ezt nem tudom, hogy normális-e
- bal oldali első ajtó és első sárvédő festve a helyén, az oka látszódik a bal hátsó ajtón és a bal hátsó sárvédőn, ugyanis végigkarcolták az oldalát. A karc mély, polírral nem megy ki, festeni kell. Az első elemek fényezése sem lett túl szép, itt színátfújás javasolt
- jobb első sárvédőn horpadás az indexnél
- motortető kavicsos, megfelel a futásteljesítménynek
- motornál valami zörög, vagy feszítő vagy vízpumpa, esetleg szervószivattyú?
- klíma vezérlő gombok közül 2 db -on repedt a burkolat
- fékek hátul kuka (rozsdás - vállas tárcsák)
- fékek elől: hát ezt meg kell nézni, ez sem mostanában volt cserélve
- bal első ajtókárpiton minimális sérülés, esztétikai hiba
- szervízkönyv 2006-ig vezetve 170ekm volt benne akkor
Az autó nem volt sérülve, a minimális belefújástól eltekintve gyári állapotú és rozsdamentes , persze a jobb küszöb emelő részét leszámítva.
Én naív, számítottam egy szinte hibátlan, szinte karcmentes, szinte ....szinte......, stb. autóra, aztán nagyot csalódtam, mert hát a felsorolás elég hosszú.
De, ha van vele foglalkozva, van rá költve, akkor talán érdemes vele foglalkozni.
A lelki sokkhatás miatt mondtam rá egy árat az eladónak, és mivel azt mondta, hogy ennyiért nem tudja odaadni, gyorsan elköszöntünk tőle.
Ki sem próbáltam, csak kicsit előre hátra megjártattam a váltóval.
Azt hozzáteszem, hogy iszonyat jó érzés volt benne ülni újra egy igazi E39-ben, végre újra mindent a helyén éreztem.
Ja és az eladó nem perui indián.
2015.02.08. 12:08
bendegúz írta:kovessyroli írta:kovessyroli írta:Ezt a kocsit látta már valaki élőben?
.
Na, megvolt a mustra.
Amit láttam:
- 305ekm ellenére a kormány eléggé kopott, de inkább mintha megmarta volna valami a bőrt (valós 303ekm-rel adtam el a kocsimat, és azon fényes volt a bőr a kopástól, de nem jött még elő az fedőtéteg alatti irha), ezért ez gyanakvásra ad okot az óratekerést illetően
- az ülések szépek, megfelelő az óraállapotnak, az enyémben is hasonló állapotú volt a bőr
- az első lökös föl lett akasztva járdaszegélyen, majd ahogy lehúzták róla, kifelé sérült az alja (ez kb. csereéretté vált)
- jobb oldali hátsó küszöbrészen sérülés ami abból keletkezett, hogy az emelő vagy beszakadt a küszöbbe vagy kifordulva kifelé megnyomta a küszöböt, itt minimális lakatolásra van szükség
- motor könnyen indult, bár az akksi vagy a végét járja vagy le volt már merülve, mert nehezen tekerte meg
- szokásos pixelhiba
- webasto beindul, de leállítás után még ment 1 - 2 percet, ezt nem tudom, hogy normális-e
- bal oldali első ajtó és első sárvédő festve a helyén, az oka látszódik a bal hátsó ajtón és a bal hátsó sárvédőn, ugyanis végigkarcolták az oldalát. A karc mély, polírral nem megy ki, festeni kell. Az első elemek fényezése sem lett túl szép, itt színátfújás javasolt
Az autó nem volt sérülve, a minimális belefújástól eltekintve gyári állapotú és rozsdamentes , persze a jobb küszöb emelő részét leszámítva.
Én naív, számítottam egy szinte hibátlan, szinte karcmentes, szinte ....szinte......, stb. autóra, aztán nagyot csalódtam, mert hát a felsorolás elég hosszú.
De, ha van vele foglalkozva, van rá költve, akkor talán érdemes vele foglalkozni.
A lelki sokkhatás miatt mondtam rá egy árat az eladónak, és mivel azt mondta, hogy ennyiért nem tudja odaadni, gyorsan elköszöntünk tőle.
Azt hozzáteszem, hogy iszonyat jó érzés volt benne ülni újra egy igazi E39-ben, végre újra mindent a helyén éreztem.
Annyit szeretnék csak mondani,hogy az én 338 000 km es kormányom már 50 000 km-rel ez előtt totál szét volt kopva mert
a feleségemnek úgy izzad a tenyere mint az állat. Csupa só marad utána.
Tehát nem biztos,hogy mérvadó, inkább maradj az összképnél. Sok sikert!
2015.02.09. 13:00
2015.02.09. 13:08
zoomon írta:Rendesen felhúzta:
2015.02.09. 13:37
zoomon írta:Rendesen felhúzta:
2015.02.09. 15:24
Rjani530d írta:bendegúz írta:kovessyroli írta:kovessyroli írta:Ezt a kocsit látta már valaki élőben?
.
Na, megvolt a mustra.
Amit láttam:
- szokásos pixelhiba
Annyit szeretnék csak mondani,hogy az én 338 000 km es kormányom már 50 000 km-rel ez előtt totál szét volt kopva mert
a feleségemnek úgy izzad a tenyere mint az állat. Csupa só marad utána.
Tehát nem biztos,hogy mérvadó, inkább maradj az összképnél. Sok sikert!
A webasto 1-2 perces működése is normális szerintem.
A klímapanel gombja nekem is meg volt repedve, pedig én aztán vigyáztam rá!
Annyira nem érzem könnyfakasztónak, amit leírtál.
Fékek felújítása általában benne van a vásárlás után. Kérdés, hogy használni akarod, vagy nézegetésre veszed.
A 320d-m nekem is ilyesmi kívülről. Kellene 2-3 elemnek a festés, hogy igazán szép legyen, de úgy vagyok vele, hogy a munkahelyhez közeli
hipermarket ingyenparkolójának tökéletes így is.
Szerintem, ha a váltó, motor, kasztni hármas jó, akkor olyan nagy gebasz már nem érhet.
Így a képeket nézve az első motorburkolat is hiányzik.
Valószínűleg elszállt valamelyik szíj, és összetörte (ha nem volt törött). Mondjuk, ha az így van, az nem a karbantartottságra utal.
2015.02.09. 15:30
2015.02.09. 16:07
Labi írta:a hirdetésből kiragadott mondatok...
Garanciát kereső vevőinknek, ezen értékü és esztétikai autók nem ajánlottak, festékmérő készűlék mellézőse ajánlatos. Sem minőségi sem szavatossági, sem kilométer garanciát nem tudunk adni a beszámított autóinkra. Mivel nem mi használtuk az autót ezidáig. Ebből kifolyólag vissza- nem áll módunkba vásárolni az autókat.
...egyszer fusson rá egy ügyvéd, aki beszívja velük![]()
![]()
2015.02.09. 17:55
andrás írta:nem vagyok nagy szaki, de a klímapanel faceliftes, az első lökös viszont FL előtti, lehetséges hogy van keveredés pre-/postFL vagy történt valami a nózijával?
2015.02.10. 11:16
Imco írta:andrás írta:nem vagyok nagy szaki, de a klímapanel faceliftes, az első lökös viszont FL előtti, lehetséges hogy van keveredés pre-/postFL vagy történt valami a nózijával?
Mitől FL a klímapanel?
Az még régi.
2015.02.10. 11:18
andrás írta:Imco írta:andrás írta:nem vagyok nagy szaki, de a klímapanel faceliftes, az első lökös viszont FL előtti, lehetséges hogy van keveredés pre-/postFL vagy történt valami a nózijával?
Mitől FL a klímapanel?
Az még régi.
nekem a régi van, a kapcsolós-potis, ez meg csak kapcsolós. vagy vak vagyok?
2015.02.10. 14:16
2015.02.10. 14:18
Johny540 írta:Komolyan van FL klímavezérlő?![]()
Mutassatok már képet mindkettőről!Valamiről nagyon lemaradtam.