Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Tolatóradar PDC

2012.01.19. 12:18

atx808 írta:ps: Van még valami, amit kívülről el lehet lopni? Csak a sötétedős tükörlapokról tudok, de nekem sima van.

Sajnos van: touringnál le tudják még lopni a tetőantennát (teló), a xenonos kocsiknál ugye a lámpamosókat is ki lehet pattintani a lökösből, és egyébként mindent sajnos, ami mozdítható.... :roll: :?

2012.01.19. 15:34

admin írta:
flari írta:
flari írta:Sziasztok!
Hogyan lehet megállapítani, hogy meglévő szenzorokhoz milyen vezérlő passzol? Annyi cikkszámmal találkoztam már, hogy teljesen elbizonytalanodtam.

Megköszönném, ha egy tapasztalt márkatárs reagálna a kérdésemre. :help:
Még egy kérdés, a vezérlő buszra csatlakozó kábelek között van különbség vagy ha bármilyet tudok szerezni(ha van valakinek szóljon pls.)ráköthető?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

Egy a lényeg ha 3vezetékes szenzoraid vanak akkor olyan vezérlő kell!
Én cikszámot egyiknélse néztem. Ha gyári bmw vezérlőd van az akkor az I-buszra csatlakozik.
Vezérlő jó e46,x5,e39,e38-ból szenzorok szintén.

Köszi, akkor ha jól értem akkor van az I buszon egy csatlakozó, amelybe ez a kábelköteg ráköthető?

Tolatóradar PDC

2012.01.19. 17:10

flari írta:
admin írta:
flari írta:
flari írta:Sziasztok!
Hogyan lehet megállapítani, hogy meglévő szenzorokhoz milyen vezérlő passzol? Annyi cikkszámmal találkoztam már, hogy teljesen elbizonytalanodtam.

Megköszönném, ha egy tapasztalt márkatárs reagálna a kérdésemre. :help:
Még egy kérdés, a vezérlő buszra csatlakozó kábelek között van különbség vagy ha bármilyet tudok szerezni(ha van valakinek szóljon pls.)ráköthető?

Előre is köszönöm a válaszokat. :)

Egy a lényeg ha 3vezetékes szenzoraid vanak akkor olyan vezérlő kell!
Én cikszámot egyiknélse néztem. Ha gyári bmw vezérlőd van az akkor az I-buszra csatlakozik.
Vezérlő jó e46,x5,e39,e38-ból szenzorok szintén.

Köszi, akkor ha jól értem akkor van az I buszon egy csatlakozó, amelybe ez a kábelköteg ráköthető?

Igy van az I-busz bárhol megcsapolható. De ezenkivül más vezetékek is csatlakoznak a vezérlőre.

2012.01.25. 12:54

Megjött a PDC, csatlakozóval, díszléccel, faceliftes. Valami vidéki bontós embertől, 35000-ben állapodtunk meg (eredetileg 4x7000 /pdc/ és 2x5000 Ft-ot /díszléc/ akart kérni).

A díszléc bordó, fújatni kell. Szokták ezt magában fújatni, vagy csak lökőssel együtt? Ha magában, akkor ki csinálja jól/olcsón?

Tolatóradar PDC

2012.01.25. 13:11

atx808 írta:Megjött a PDC, csatlakozóval, díszléccel, faceliftes. Valami vidéki bontós embertől, 35000-ben állapodtunk meg (eredetileg 4x7000 /pdc/ és 2x5000 Ft-ot /díszléc/ akart kérni).

A díszléc bordó, fújatni kell. Szokták ezt magában fújatni, vagy csak lökőssel együtt? Ha magában, akkor ki csinálja jól/olcsón?

Fuják magában is! Nekem is ugy fujta juf424 klubtárs. Gondolom a szenzorokat is kell vagy az ezüst.

iPhone Tapatalk

2012.01.25. 13:42

admin írta:
atx808 írta:Megjött a PDC, csatlakozóval, díszléccel, faceliftes. Valami vidéki bontós embertől, 35000-ben állapodtunk meg (eredetileg 4x7000 /pdc/ és 2x5000 Ft-ot /díszléc/ akart kérni).

Fuják magában is! Nekem is ugy fujta juf424 klubtárs. Gondolom a szenzorokat is kell vagy az ezüst.

iPhone Tapatalk

Meg aztán az alapból fekete, vagy krómcsíkos. Annak kell csak fújatni, aki előzőleg színre fújta őket.

Tolatóradar PDC

2012.01.25. 14:07

simi64 írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Meg aztán az alapból fekete, vagy krómcsíkos. Annak kell csak fújatni, aki előzőleg színre fújta őket.

Simi facelift utáni kocsiról beszélünk alapból szinre van fujva! Kivéve ha shadowline.

iPhone Tapatalk

2012.01.25. 18:21

2001-es színre fújt minden, a pdc ezüst a díszléc bordó, megkeresem juf424-et, köszönöm

Tolatóradar PDC

2012.01.25. 18:25

atx808 írta:2001-es színre fújt minden, a pdc ezüst a díszléc bordó, megkeresem juf424-et, köszönöm

Ha nem reagál Pü-re akkor tudok számot adni.

iPhone Tapatalk

2012.01.30. 17:43

Sziasztok,
pdc vezérlőhöz keresek csatlakozót egy kis kábellel, az kellene ami az adatbuszra csatlakozik.
Ha valakinek van, esetleg ötlete honnan szerezhetnék, megköszönném.

2012.02.20. 17:35

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mi van akkor ha a pdc csak villog és nem csinál semmit? Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm!! :(

Tolatóradar PDC

2012.02.20. 17:48

yusuf3 írta:Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mi van akkor ha a pdc csak villog és nem csinál semmit? Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm!! :(

Első hátsó pdc-d van és a középkonzolon a kapcsoló vilog?

iPhone Tapatalk

2012.02.20. 21:23

admin írta:
yusuf3 írta:Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mi van akkor ha a pdc csak villog és nem csinál semmit? Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm!! :(

iPhone Tapatalk

Igen, elől és hátul is van pdc!

Tolatóradar PDC

2012.02.20. 22:03

yusuf3 írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Ha sípol hoszan egyet akkor szenzor gond van. De egy diag megmondja a frankót sőt azt is hogy melyik szenzor a szar.

iPhone Tapatalk

2012.02.22. 17:59

admin írta:
yusuf3 írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

Ha sípol hoszan egyet akkor szenzor gond van. De egy diag megmondja a frankót sőt azt is hogy melyik szenzor a szar.

iPhone Tapatalk

Voltam hibakiolvasáson, a bal hátsó szenzort hozta ki hibásnak, de nem mindig csinálja, lehet hogy valami érintkezési problem. Tegnap például tökéletesen működött!!!!!!!
:)

2012.02.23. 09:04

Szia

Lehet, hogy a sok por miatt van ilyen rendellenes működésed. Szerintem szedd ki kicsit tisztítsd meg a csatit és rakd vissza,

Voltam hibakiolvasáson, a bal hátsó szenzort hozta ki hibásnak, de nem mindig csinálja, lehet hogy valami érintkezési problem. Tegnap például tökéletesen működött!!!!!!!
:)[/quote]

2012.02.23. 10:48

yusuf3 írta:
admin írta:
yusuf3 írta:
admin írta:

iPhone Tapatalk

iPhone Tapatalk

:)

Igaz, most már voltál hibakiolvasáson, de megtudod állapítani saját magad is melyik a rossz, és csak az ujjadra van szükség :) Mindegyik szenzorhoz odateszed az ujjbegyedet és amelyik szenzor pulzál az jó, amelyiknél pedig nem érzel semmit az a rossz :D

Tolatóradar PDC

2012.02.23. 10:49

csavitouring írta:

Igaz, most már voltál hibakiolvasáson, de megtudod állapítani saját magad is melyik a rossz, és csak az ujjadra van szükség :) Mindegyik szenzorhoz odateszed az ujjbegyedet és amelyik szenzor pulzál az jó, amelyiknél pedig nem érzel semmit az a rossz :D

Ez azért nem minden esetben igaz!

iPhone Tapatalk

2012.02.23. 10:54

admin írta:
csavitouring írta:

iPhone Tapatalk

Nem okoskodni szerettem volna, de eddig mindig bejött. Igazad van nem mindig a szenzor a hibás, lehet csatlakozó, érintkezési hiba is, kábelszakadás de, kiindulásnak nem rossz, szerintem. Milyen hiba lehetőség lehet még?

Tolatóradar PDC

2012.02.23. 11:10

csavitouring írta:
admin írta:
csavitouring írta:

iPhone Tapatalk

Nem okoskodni szerettem volna, de eddig mindig bejött. Igazad van nem mindig a szenzor a hibás, lehet csatlakozó, érintkezési hiba is, kábelszakadás de, kiindulásnak nem rossz, szerintem. Milyen hiba lehetőség lehet még?

Nem mondtam hogy nincs igazad:)Ki indulásnak jó módszer.
Vezérlő hibánál is előfordul hogy nem serceg. Nekem volt hogy serceget és folyton hibát jelzett viszont a távolságot roszul mérte amit a diag kimutatot. Diagba látni hogy hány centimétere van a tárgy a szenzortól.

iPhone Tapatalk
Hozzászólás küldése

VigLink badge