![]() |
2012.01.19. 12:18
atx808 írta:ps: Van még valami, amit kívülről el lehet lopni? Csak a sötétedős tükörlapokról tudok, de nekem sima van.
2012.01.19. 15:34
admin írta:flari írta:flari írta:Sziasztok!
Hogyan lehet megállapítani, hogy meglévő szenzorokhoz milyen vezérlő passzol? Annyi cikkszámmal találkoztam már, hogy teljesen elbizonytalanodtam.
Megköszönném, ha egy tapasztalt márkatárs reagálna a kérdésemre.
Még egy kérdés, a vezérlő buszra csatlakozó kábelek között van különbség vagy ha bármilyet tudok szerezni(ha van valakinek szóljon pls.)ráköthető?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy a lényeg ha 3vezetékes szenzoraid vanak akkor olyan vezérlő kell!
Én cikszámot egyiknélse néztem. Ha gyári bmw vezérlőd van az akkor az I-buszra csatlakozik.
Vezérlő jó e46,x5,e39,e38-ból szenzorok szintén.
2012.01.19. 17:10
flari írta:admin írta:flari írta:flari írta:Sziasztok!
Hogyan lehet megállapítani, hogy meglévő szenzorokhoz milyen vezérlő passzol? Annyi cikkszámmal találkoztam már, hogy teljesen elbizonytalanodtam.
Megköszönném, ha egy tapasztalt márkatárs reagálna a kérdésemre.
Még egy kérdés, a vezérlő buszra csatlakozó kábelek között van különbség vagy ha bármilyet tudok szerezni(ha van valakinek szóljon pls.)ráköthető?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Egy a lényeg ha 3vezetékes szenzoraid vanak akkor olyan vezérlő kell!
Én cikszámot egyiknélse néztem. Ha gyári bmw vezérlőd van az akkor az I-buszra csatlakozik.
Vezérlő jó e46,x5,e39,e38-ból szenzorok szintén.
Köszi, akkor ha jól értem akkor van az I buszon egy csatlakozó, amelybe ez a kábelköteg ráköthető?
2012.01.25. 12:54
2012.01.25. 13:11
atx808 írta:Megjött a PDC, csatlakozóval, díszléccel, faceliftes. Valami vidéki bontós embertől, 35000-ben állapodtunk meg (eredetileg 4x7000 /pdc/ és 2x5000 Ft-ot /díszléc/ akart kérni).
A díszléc bordó, fújatni kell. Szokták ezt magában fújatni, vagy csak lökőssel együtt? Ha magában, akkor ki csinálja jól/olcsón?
2012.01.25. 13:42
admin írta:atx808 írta:Megjött a PDC, csatlakozóval, díszléccel, faceliftes. Valami vidéki bontós embertől, 35000-ben állapodtunk meg (eredetileg 4x7000 /pdc/ és 2x5000 Ft-ot /díszléc/ akart kérni).
A díszléc bordó, fújatni kell. Szokták ezt magában fújatni, vagy csak lökőssel együtt? Ha magában, akkor ki csinálja jól/olcsón?
Fuják magában is! Nekem is ugy fujta juf424 klubtárs. Gondolom a szenzorokat is kell vagy az ezüst.
iPhone Tapatalk
2012.01.25. 14:07
simi64 írta:admin írta:atx808 írta:Megjött a PDC, csatlakozóval, díszléccel, faceliftes. Valami vidéki bontós embertől, 35000-ben állapodtunk meg (eredetileg 4x7000 /pdc/ és 2x5000 Ft-ot /díszléc/ akart kérni).
Fuják magában is! Nekem is ugy fujta juf424 klubtárs. Gondolom a szenzorokat is kell vagy az ezüst.
iPhone Tapatalk
Meg aztán az alapból fekete, vagy krómcsíkos. Annak kell csak fújatni, aki előzőleg színre fújta őket.
2012.01.25. 18:21
2012.01.25. 18:25
atx808 írta:2001-es színre fújt minden, a pdc ezüst a díszléc bordó, megkeresem juf424-et, köszönöm
2012.01.30. 17:43
2012.02.20. 17:35
2012.02.20. 17:48
yusuf3 írta:Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mi van akkor ha a pdc csak villog és nem csinál semmit? Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm!!
2012.02.20. 21:23
admin írta:yusuf3 írta:Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mi van akkor ha a pdc csak villog és nem csinál semmit? Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm!!
Első hátsó pdc-d van és a középkonzolon a kapcsoló vilog?
iPhone Tapatalk
2012.02.20. 22:03
yusuf3 írta:admin írta:yusuf3 írta:Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mi van akkor ha a pdc csak villog és nem csinál semmit? Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm!!
iPhone Tapatalk
Igen, elől és hátul is van pdc!
2012.02.22. 17:59
admin írta:yusuf3 írta:admin írta:yusuf3 írta:Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mi van akkor ha a pdc csak villog és nem csinál semmit? Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm!!
iPhone Tapatalk
Ha sípol hoszan egyet akkor szenzor gond van. De egy diag megmondja a frankót sőt azt is hogy melyik szenzor a szar.
iPhone Tapatalk
2012.02.23. 09:04
2012.02.23. 10:48
yusuf3 írta:admin írta:yusuf3 írta:admin írta:yusuf3 írta:Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy mi van akkor ha a pdc csak villog és nem csinál semmit? Mi lehet a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm!!
iPhone Tapatalk
Ha sípol hoszan egyet akkor szenzor gond van. De egy diag megmondja a frankót sőt azt is hogy melyik szenzor a szar.
iPhone Tapatalk
Voltam hibakiolvasáson, a bal hátsó szenzort hozta ki hibásnak, de nem mindig csinálja, lehet hogy valami érintkezési problem. Tegnap például tökéletesen működött!!!!!!!
2012.02.23. 10:49
csavitouring írta:
Igaz, most már voltál hibakiolvasáson, de megtudod állapítani saját magad is melyik a rossz, és csak az ujjadra van szükségMindegyik szenzorhoz odateszed az ujjbegyedet és amelyik szenzor pulzál az jó, amelyiknél pedig nem érzel semmit az a rossz
2012.02.23. 10:54
admin írta:csavitouring írta:
Igaz, most már voltál hibakiolvasáson, de megtudod állapítani saját magad is melyik a rossz, és csak az ujjadra van szükségMindegyik szenzorhoz odateszed az ujjbegyedet és amelyik szenzor pulzál az jó, amelyiknél pedig nem érzel semmit az a rossz
Ez azért nem minden esetben igaz!
iPhone Tapatalk
2012.02.23. 11:10
csavitouring írta:admin írta:csavitouring írta:
Ez azért nem minden esetben igaz!
iPhone Tapatalk
Nem okoskodni szerettem volna, de eddig mindig bejött. Igazad van nem mindig a szenzor a hibás, lehet csatlakozó, érintkezési hiba is, kábelszakadás de, kiindulásnak nem rossz, szerintem. Milyen hiba lehetőség lehet még?