![]() |
2013.01.09. 12:04
Padre540 írta:barbrady írta:A legújabb szerzeményemEz már a negyedik kormány az autómban
Még szerencse, hogy ennél már nincs szebb-jobb számomra, így ez valószínűleg marad
![]()
Gratula!Régi álmom,egyenlőre az egyindító miatt az is marad....
2013.01.09. 20:44
Haminda írta:Padre540 írta:
Gratula!Régi álmom,egyenlőre az egyindító miatt az is marad....
Azt honnan lehet tudni, hogy egy vagy két indítós? :O
2013.01.16. 12:33
2013.01.21. 13:56
2013.01.21. 22:53
2013.01.21. 23:05
PapaBoss írta:SFV-BP környékén ki vállal multikormány szerelést, diagot, behúzást?
Elektromos gázpedálos TDS-be kell. Egyindítós. Tyúkbél utólag lett behúzva gyári leírásnak megfelelően a fed.comp-be, a gombok világítanak, a zene vézérlés működik, de a tempomat nem kapcsol aktívba. Sose tette.
Vállalkozik valaki helyrehozni?
Szerk.: Már azért is hálás lennék, ha behatárolnánk mi szar. Átvezetőre gondoltam, de (működő autóból kiszedett) frissen berakott madzaggal sem lett aktív sose a zöld ikon. Diagból nem aktiváltunk semmit, talán az a baj.?
2013.01.21. 23:08
barbrady írta:Nem kell aktiválni, csak bekötöd és működnie kell.
2013.01.21. 23:12
PapaBoss írta:barbrady írta:Nem kell aktiválni, csak bekötöd és működnie kell.
hm, végülis fele funkció működik.
Világít (van áram) és amíg a gyári fejegység volt benne, vitte a hangerőt / csatornát.
Egyszerűen az átvezető hibája miatt nem aktiválódik a tempomat? Ki lehet ezt diaggal szűrni?
2013.01.21. 23:16
admin írta:Motor vezérlőbe kilett huzva egy szál mert anélkül nem megy a tempomat. Viszont minden más müködik.
2013.01.21. 23:23
PapaBoss írta:admin írta:Motor vezérlőbe kilett huzva egy szál mert anélkül nem megy a tempomat. Viszont minden más müködik.
Igen, gskill húzta be.
És mivel megbízom a szakértelmében, igazán ügyes csóka, ezért feltételezem nincs vele gond.
De a tempomat az mégse megy. Hogyan szűrjem ki a hibát?
2013.01.22. 00:35
admin írta:Inpába lelehet elenőrizni a gombok müködését. Jó lenne tudni hova lett bekötve a motorvezérlőbe mert évjárat függő.
2013.01.22. 00:43
admin írta:PapaBoss írta:admin írta:Motor vezérlőbe kilett huzva egy szál mert anélkül nem megy a tempomat. Viszont minden más müködik.
Igen, gskill húzta be.
És mivel megbízom a szakértelmében, igazán ügyes csóka, ezért feltételezem nincs vele gond.
Inpába lelehet elenőrizni a gombok müködését. Jó lenne tudni hova lett bekötve a motorvezérlőbe mert évjárat függő.
iPhone Tapatalk
2013.01.22. 21:01
Schnitzer írta:admin írta:PapaBoss írta:admin írta:Motor vezérlőbe kilett huzva egy szál mert anélkül nem megy a tempomat. Viszont minden más müködik.
Igen, gskill húzta be.
Inpába lelehet elenőrizni a gombok müködését. Jó lenne tudni hova lett bekötve a motorvezérlőbe mert évjárat függő.
iPhone Tapatalk
Igen,évjárat is,meg hogy melyik fajta motorvezérlő van benne az is számít.Én is most kötöttem be a E46-ba a multit+a tempomatot.
És nem kell digolni hozzá,egyből működni kellene.Ja és köszi Árpi a segítséget mégegyszer.
2013.01.22. 22:48
PapaBoss írta:admin írta:Inpába lelehet elenőrizni a gombok müködését. Jó lenne tudni hova lett bekötve a motorvezérlőbe mert évjárat függő.
Tyúkbelezéshez nem vagyok kompetens, ezért keresek lelkes hozzáértőt a környéken..
2013.01.22. 22:50
vaszarig írta:PapaBoss írta:admin írta:Inpába lelehet elenőrizni a gombok müködését. Jó lenne tudni hova lett bekötve a motorvezérlőbe mert évjárat függő.
Tyúkbelezéshez nem vagyok kompetens, ezért keresek lelkes hozzáértőt a környéken..
Jó helyre lett kötve a motorvezérlőnél? Csak mert annó, mikor én is kötöttem be a TDS-embe, akkor a leírás szerint olyan helyre kellett volna bekötnöm, amiben már volt vezeték! Nekem annó Rhantos segített (telón),s ha jól emlékszem, csak annyi volt a bibi, hogy pont az ellentetjébe kellett bekötni, mint amit a leírás írt. Ehhez ugyan sajnos pineznem is kellett, mert persze a pin pont az ellenkezője volt, mint ami a gyári kábelen.
2013.01.22. 22:51
hamoriarpi írta:vaszarig írta:PapaBoss írta:admin írta:Inpába lelehet elenőrizni a gombok müködését. Jó lenne tudni hova lett bekötve a motorvezérlőbe mert évjárat függő.
Jó helyre lett kötve a motorvezérlőnél? Csak mert annó, mikor én is kötöttem be a TDS-embe, akkor a leírás szerint olyan helyre kellett volna bekötnöm, amiben már volt vezeték! Nekem annó Rhantos segített (telón),s ha jól emlékszem, csak annyi volt a bibi, hogy pont az ellentetjébe kellett bekötni, mint amit a leírás írt. Ehhez ugyan sajnos pineznem is kellett, mert persze a pin pont az ellenkezője volt, mint ami a gyári kábelen.
Én inkább WDS-t néznék, mint leírást.
2013.01.23. 10:25
vaszarig írta:Jó helyre lett kötve a motorvezérlőnél? Csak mert annó, mikor én is kötöttem be a TDS-embe, akkor a leírás szerint olyan helyre kellett volna bekötnöm, amiben már volt vezeték! Nekem annó Rhantos segített (telón),s ha jól emlékszem, csak annyi volt a bibi, hogy pont az ellentetjébe kellett bekötni, mint amit a leírás írt. Ehhez ugyan sajnos pineznem is kellett, mert persze a pin pont az ellenkezője volt, mint ami a gyári kábelen.
2013.01.23. 10:28
PapaBoss írta:vaszarig írta:Jó helyre lett kötve a motorvezérlőnél? Csak mert annó, mikor én is kötöttem be a TDS-embe, akkor a leírás szerint olyan helyre kellett volna bekötnöm, amiben már volt vezeték! Nekem annó Rhantos segített (telón),s ha jól emlékszem, csak annyi volt a bibi, hogy pont az ellentetjébe kellett bekötni, mint amit a leírás írt. Ehhez ugyan sajnos pineznem is kellett, mert persze a pin pont az ellenkezője volt, mint ami a gyári kábelen.
Könnyen lehet, hogy ez a hibám. Viszont sügér vagyok a madzagoláshoz, mindig olyanra bízom, ami tudja hogy kell fonni.
2013.03.12. 10:26
2013.03.12. 17:56
imi36 írta:Szerintetek az mitől lehet, hogy a kormányom, ha az alapállásából egy kicsit eltérítem, nyöszörög, nem szervó hangja van. De csak az apró mozdulatoknál, és alig hallhatóan. Nem lehet, hogy ez a multikormány átvezetője okozza? Valakinek hasonló probléma? Vagy ez tipikus? Ezt leszámítva nem lóg a kormány, nem szorul, semmi érezhető hibája nincs, csak hallható.