Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.11.08. 19:50

MChris írta:
rato44 írta:Sziasztok!

Tudna nekem valaki segíteni gyári, fényező hibajavító "készlet" beszerzésében, megrendelésében?

Wallis bemész a kóddal

Szia Rato44,
Ha megvan a gyári, fényező hibajavító "készlet", légyszives tájékoztass az áráról illetve, hogy sikerült a müvelet, ugyanis ma reggel amikor lementem az autómhoz egy gyönyörü karc várt a jobb sárvédőmön :evil: :twisted: :cry: .
Úgy nézem nem kell festeni és érdekelne, hogy érdemes házilag probálkozni vagy vigyem fényezőhöz?
Esetleg másnak van-e tapasztalata ilyen téren :!: :?:

KLM

2009.11.08. 21:28

KLM írta:
MChris írta:

Tudna nekem valaki segíteni gyári, fényező hibajavító "készlet" beszerzésében, megrendelésében?

Wallis bemész a kóddal

Szia Rato44,
Ha megvan a gyári, fényező hibajavító "készlet", légyszives tájékoztass az áráról illetve, hogy sikerült a müvelet, ugyanis ma reggel amikor lementem az autómhoz egy gyönyörü karc várt a jobb sárvédőmön :evil: :twisted: :cry: .
Úgy nézem nem kell festeni és érdekelne, hogy érdemes házilag probálkozni vagy vigyem fényezőhöz?

KLM

Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?

2009.11.09. 00:33

Viper írta:
KLM írta:
MChris írta:

Wallis bemész a kóddal

Szia Rato44,

KLM

Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?

Csak a tv-ben láttam, de ki tudja mit tud a valóságban.... ha csak kicsi a karc akkor egy színpolír sokat segíthet.
De az ügyes fényező a tuti megoldás :-) nekem havonta kellett szinte vinnem a lökös miatt. Gyári színt adott és öregítette is ... nincs eltérés. És megvan egy nap alatt.

2010.09.28. 16:36

nyíregyházán nincs esetleg gépjármű fényező klubtag?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szekeres 2010.09.28. 20:15-kor.

2010.09.28. 17:49

szekeres írta:nyíregyházán nincs esetleg festő klubtag?

Nem mindegy, hogy lakás festő vagy autó festő.

Jackson, aki egyből félre érti

2010.09.28. 20:14

jackson írta:
szekeres írta:nyíregyházán nincs esetleg festő klubtag?

Nem mindegy, hogy lakás festő vagy autó festő.

Jackson, aki egyből félre érti

... tudom, mindig mindent ...

2010.09.28. 20:34

hsb-530 írta:
szekeres írta:nyíregyházán nincs esetleg gépjármű fényező klubtag?

Én tudok egy szöszit aki állítólag nagyon ért a polírozáshoz... :wink: Újfehértó után a 4-esen a régi motelnél rendel! Roland

Na tessék és még én értek mindig mindent félre. Csak ne árulna a szöszi még bónusz ajándékot is a polírozás mellé. :lol:

Jackson, aki :hehe

2010.09.28. 20:35

hsb-530 írta:

Én tudok egy szöszit aki állítólag nagyon ért a polírozáshoz... :wink: Újfehértó után a 4-esen a régi motelnél rendel! Roland

Asszem Nyíregy felé megyek haza. :D

2010.09.28. 20:37

hsb-530 írta:

:) haggyáámáár :)

LAssíts, és egyből padlózol! :)

2010.09.28. 20:38

tibi666 írta:
hsb-530 írta:

Asszem Nyíregy felé megyek haza. :D

gyere gyere :)

2010.09.28. 20:39

jackson írta:
hsb-530 írta:

Na tessék és még én értek mindig mindent félre. Csak ne árulna a szöszi még bónusz ajándékot is a polírozás mellé. :lol:

Jackson, aki :hehe

:)

szóval van autófényező,? vagy nincs? :D

2010.09.28. 23:12

Viper írta:Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?

Annak ne dőljetek be!
Az egyik klubtag ide írta be korábban, hogy kapott a szülinapjára a barátnőjétől egyet. Annyit ér, mint halottnak a csók!

2010.09.28. 23:38

simi64 írta:
Viper írta:Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?

Annak ne dőljetek be!
Az egyik klubtag ide írta be korábban, hogy kapott a szülinapjára a barátnőjétől egyet. Annyit ér, mint halottnak a csók!

Mielőtt az lenne mindenbe beleszólok, ez nem igaz, csak nektek akarok spórolni. A Toll nem ér semmit, de ha nem hiszitek akkor gyertek át hozzám és adok van dögivel a kukában, az ügyfelek itt dobják ki.
Hibajavítóval gusztustalan lesz a kocsi (domború ahol bekened )Ja és el fog ütni a színe, mert az gyári szinkód alapján van, nem az épp aktuális színhez keverik. Színpolír nem létezik az egy paszta ami felfényesíti az autót és pár esőig beszínezi a karcokat és a kőfelverődéseket. Inkább kérlek hívjatok szívesen adok tanácsot vagy tudok profi fényezőt is aki Odus autóját is fújta. 06 20 992 70 18

2010.10.05. 15:58

simi64 írta:
Valki látott már ilyent?

Annak ne dőljetek be!

Az a reklám egy nagy csalás. Nekem az tűnt fel, hogy a demonstrátor nem húzza a "filctollat" a felületen, ahogy egy épelméjű adófizető honpolgár, hanem fordítva. Tolja! Érted? Tolja!
Olyan mintha valami karcoló akármi lenne benne, csak visszafelé van lejátszva. (Mert ilyenkor természetes ez a közeli kép csak be van vágva - embert nem mutat, hogy odasétál, kijavítja, kész! Csak közelit!

Üldözési mániám van? Képzelgek? Nekem ez jött le. Nézzétek meg alaposan.

De most nem? :D

2010.10.05. 16:15

hamoriarpi írta:
simi64 írta:
Valki látott már ilyent?

Annak ne dőljetek be!

Az a reklám egy nagy csalás. Nekem az tűnt fel, hogy a demonstrátor nem húzza a "filctollat" a felületen, ahogy egy épelméjű adófizető honpolgár, hanem fordítva. Tolja! Érted? Tolja!
Olyan mintha valami karcoló akármi lenne benne, csak visszafelé van lejátszva. (Mert ilyenkor természetes ez a közeli kép csak be van vágva - embert nem mutat, hogy odasétál, kijavítja, kész! Csak közelit!

Árpi te mindenre rájössz? Amúgy így van teljesen igazad van, mert én is ezt néztem, ezt láttam. ( meg azt is láttam, hogy lehet precízen felrakni a rendszámtábla tartót :lol: )

Ha valaki tesztelni akarja a filctollakat, akkor gyertek van dögivel, mikor itt dobják ki nálam a polír után. ( ami meg nem jön ki polírral az sajna fényezés.

Én csak Budapesten tudok egy profit, akiért tűzbe merem tenni a kezem. ( Odus autóját is ő fújta )

2010.10.05. 18:00

XenonBalazs írta:
hamoriarpi írta:
simi64 írta:
Valki látott már ilyent?

Annak ne dőljetek be!

Árpi te mindenre rájössz? Amúgy így van teljesen igazad van, mert én is ezt néztem, ezt láttam. ( meg azt is láttam, hogy lehet precízen felrakni a rendszámtábla tartót :lol: )

Ha valaki tesztelni akarja a filctollakat, akkor gyertek van dögivel, mikor itt dobják ki nálam a polír után. ( ami meg nem jön ki polírral az sajna fényezés.

Én csak Budapesten tudok egy profit, akiért tűzbe merem tenni a kezem. ( Odus autóját is ő fújta )

Hm, fújva volt, nem is tudtam. :lol: (csak vicc volt)

A filctollat én kaptam a barátnőmtől, nagy kalap szar. Valami oldószer lehet benne, de egy zsíros kézzel jobban eltünteted a karcot. Gondolom az oldószert kispórolták, nehogy nagyobb legyen a kár, mint a haszon. Inkább ne csináljon semmit, abból baj nem lehet.
A reklámban én is észrevettem, hogy karcolja és azt játszák vissza.
Zsivány világ ez...

2010.10.05. 19:46

XenonBalazs írta:Én csak Budapesten tudok egy profit, akiért tűzbe merem tenni a kezem. ( Odus autóját is ő fújta )

A fenébe Balázs, lebuktam. Hogy adom így el az autót a klubban sérülésmentesnek? :D

2010.10.05. 21:09

simi64 írta:
Valki látott már ilyent?

Annak ne dőljetek be!

Éppen 2 hetes volt a frissen fényezett, tényleg karcmentes autóm, amikor egy szórakozóhely előtt egyik este a frissen mosott, csilli-villi kocsinak a jobb első és jobb hátsó ajtaját valaki kulccsal végighúzta egészen az alapozóig.
Egy kicsit ideges voltam, amikor megláttam.
Én is kipróbáltam azt a TV Shoppos cuccot, mert a fényezőm is rendelt egyet próba céljára, de tényleg szart sem ért.

2010.10.05. 21:31

odus írta:
XenonBalazs írta:Én csak Budapesten tudok egy profit, akiért tűzbe merem tenni a kezem. ( Odus autóját is ő fújta )

A fenébe Balázs, lebuktam. Hogy adom így el az autót a klubban sérülésmentesnek? :D

Na basszus akkor az avulás különbséget kifizetem :lol: De egy valami nyugtat volt már előtte fújva és szarabb volt, mint most, sőt az szar volt ez meg csúcs nem is lehet semmit látni. a Laja az Laja 8)

2010.10.05. 22:17

odus írta:

Ha már lúd legyen kövér. Csináltass hozzá egy 100000km-es szervízkönyvet is. Igazoltan idős, vidéki, orvos hétvégi autója. :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge