![]() |
2009.11.08. 19:50
MChris írta:rato44 írta:Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni gyári, fényező hibajavító "készlet" beszerzésében, megrendelésében?
Wallis bemész a kóddal
2009.11.08. 21:28
KLM írta:MChris írta:rato44 írta:Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni gyári, fényező hibajavító "készlet" beszerzésében, megrendelésében?
Wallis bemész a kóddal
Szia Rato44,
Ha megvan a gyári, fényező hibajavító "készlet", légyszives tájékoztass az áráról illetve, hogy sikerült a müvelet, ugyanis ma reggel amikor lementem az autómhoz egy gyönyörü karc várt a jobb sárvédőmön![]()
![]()
.
Úgy nézem nem kell festeni és érdekelne, hogy érdemes házilag probálkozni vagy vigyem fényezőhöz?
Esetleg másnak van-e tapasztalata ilyen téren![]()
![]()
KLM
2009.11.09. 00:33
Viper írta:KLM írta:MChris írta:rato44 írta:Sziasztok!
Wallis bemész a kóddal
Szia Rato44,
Ha megvan a gyári, fényező hibajavító "készlet", légyszives tájékoztass az áráról illetve, hogy sikerült a müvelet, ugyanis ma reggel amikor lementem az autómhoz egy gyönyörü karc várt a jobb sárvédőmön![]()
![]()
.
Úgy nézem nem kell festeni és érdekelne, hogy érdemes házilag probálkozni vagy vigyem fényezőhöz?
Esetleg másnak van-e tapasztalata ilyen téren![]()
![]()
KLM
Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?
2010.09.28. 16:36
2010.09.28. 17:49
szekeres írta:nyíregyházán nincs esetleg festő klubtag?
2010.09.28. 20:14
jackson írta:szekeres írta:nyíregyházán nincs esetleg festő klubtag?
Nem mindegy, hogy lakás festő vagy autó festő.
Jackson, aki egyből félre érti
2010.09.28. 20:34
hsb-530 írta:szekeres írta:nyíregyházán nincs esetleg gépjármű fényező klubtag?
Én tudok egy szöszit aki állítólag nagyon ért a polírozáshoz...Újfehértó után a 4-esen a régi motelnél rendel! Roland
2010.09.28. 20:35
Én tudok egy szöszit aki állítólag nagyon ért a polírozáshoz...Újfehértó után a 4-esen a régi motelnél rendel! Roland
2010.09.28. 20:37
2010.09.28. 20:38
tibi666 írta:hsb-530 írta:szekeres írta:nyíregyházán nincs esetleg gépjármű fényező klubtag?
Asszem Nyíregy felé megyek haza.
2010.09.28. 20:39
jackson írta:hsb-530 írta:szekeres írta:nyíregyházán nincs esetleg gépjármű fényező klubtag?
Na tessék és még én értek mindig mindent félre. Csak ne árulna a szöszi még bónusz ajándékot is a polírozás mellé.![]()
Jackson, aki
2010.09.28. 23:12
Viper írta:Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?
2010.09.28. 23:38
simi64 írta:Viper írta:Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?
Annak ne dőljetek be!
Az egyik klubtag ide írta be korábban, hogy kapott a szülinapjára a barátnőjétől egyet. Annyit ér, mint halottnak a csók!
2010.10.05. 15:58
simi64 írta:Viper írta:Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?
Annak ne dőljetek be!
Az egyik klubtag ide írta be korábban, hogy kapott a szülinapjára a barátnőjétől egyet. Annyit ér, mint halottnak a csók!
2010.10.05. 16:15
hamoriarpi írta:simi64 írta:Viper írta:Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?
Annak ne dőljetek be!
Az a reklám egy nagy csalás. Nekem az tűnt fel, hogy a demonstrátor nem húzza a "filctollat" a felületen, ahogy egy épelméjű adófizető honpolgár, hanem fordítva. Tolja! Érted? Tolja!
Olyan mintha valami karcoló akármi lenne benne, csak visszafelé van lejátszva. (Mert ilyenkor természetes ez a közeli kép csak be van vágva - embert nem mutat, hogy odasétál, kijavítja, kész! Csak közelit!
Üldözési mániám van? Képzelgek? Nekem ez jött le. Nézzétek meg alaposan.
De most nem?
2010.10.05. 18:00
XenonBalazs írta:hamoriarpi írta:simi64 írta:Viper írta:Kiváncsi lennék, hogy a karcolásnak hogyan állnál neki. Vékony ecset? A TV-ben reklámoznak valami filctollat, ami csodákat művel. El nem tudom képzelni, hogy hogyan, de pont a karcokra találták ki.
Valki látott már ilyent?
Annak ne dőljetek be!
Az a reklám egy nagy csalás. Nekem az tűnt fel, hogy a demonstrátor nem húzza a "filctollat" a felületen, ahogy egy épelméjű adófizető honpolgár, hanem fordítva. Tolja! Érted? Tolja!
Olyan mintha valami karcoló akármi lenne benne, csak visszafelé van lejátszva. (Mert ilyenkor természetes ez a közeli kép csak be van vágva - embert nem mutat, hogy odasétál, kijavítja, kész! Csak közelit!
Üldözési mániám van? Képzelgek? Nekem ez jött le. Nézzétek meg alaposan.
De most nem?
Árpi te mindenre rájössz? Amúgy így van teljesen igazad van, mert én is ezt néztem, ezt láttam. ( meg azt is láttam, hogy lehet precízen felrakni a rendszámtábla tartót)
Ha valaki tesztelni akarja a filctollakat, akkor gyertek van dögivel, mikor itt dobják ki nálam a polír után. ( ami meg nem jön ki polírral az sajna fényezés.
Én csak Budapesten tudok egy profit, akiért tűzbe merem tenni a kezem. ( Odus autóját is ő fújta )
2010.10.05. 19:46
XenonBalazs írta:Én csak Budapesten tudok egy profit, akiért tűzbe merem tenni a kezem. ( Odus autóját is ő fújta )
2010.10.05. 21:09
Valki látott már ilyent?
Annak ne dőljetek be!
2010.10.05. 21:31
odus írta:XenonBalazs írta:Én csak Budapesten tudok egy profit, akiért tűzbe merem tenni a kezem. ( Odus autóját is ő fújta )
A fenébe Balázs, lebuktam. Hogy adom így el az autót a klubban sérülésmentesnek?
2010.10.05. 22:17
odus írta:XenonBalazs írta:Én csak Budapesten tudok egy profit, akiért tűzbe merem tenni a kezem. ( Odus autóját is ő fújta )
A fenébe Balázs, lebuktam. Hogy adom így el az autót a klubban sérülésmentesnek?