![]() |
2015.07.10. 12:30
morv írta:Az elsot rakd vissza, arra mas is ra van kotve. A hatso csak a kalyhaert felel. Valoszinuleg egy nagy, vizben allo rozsfakupac van neked is a nyaklap helyen a kalyhan.
2015.07.10. 20:16
ZoliWR írta:Sziasztok!
Több kérdésem is lenne, merrt nagyon friss tulajdonos vagyok
1.
Tegnapi vihar óta (Bp) olyat csinál a verda (535iA), hogy P állásban nem akar indítani, csakis kizárólag N-ben, Ha P-ben van, akkor S-t ír, mintha sportban lenne a váltó. Létezik az, hogy beázott valami elektronikája? Mentünk helyenként kereket ellepő vízben is, illetve állatira esett az eső tényleg! Ja, még valami: D-ben is írnia kellene folyamatosan a fokozatok számát, vagy csak S-ben? Illetve létazik olyan, hogy nem akar gyorsításnál visszaváltani? Vagy csak én nem érzem... Állati finoman vált, nagyon egyben van a váltója.
2.
Légzsák hibát jelez a műszerfal jobb szélén kis piros ikon. Láttam hírdetve neten olyan kis elektronikai dobozkát, ami elvileg ezt a hibát megszünteti, legalábbis ezt írja a hírdető. Ebből mi igaz? Érdemes cserélni? (Nem drága cucc) Illetve valóban rendesen működni is fog a légzsák adott szituban?
3.
Tudnátok egy fotót küldeni nekem, vagy körülírni, hogy hol találom a szervótartályt? Kemény a kormány, cserélni kellene a cuccost benne, vagy lehet nincs is benne, fel kéne töltenem, hátha csak ennyi a gond...
4.
Check Engine lámpa nem világít, remélem ez csak LED-cserés, de ha ezzel kacsolatban tudtok valamit írjátok meg kérlek.
5.
Az olajcsere grafikon (vagy hogy hívják? 4zöld,2sárga,1piros LED) ennek folyamatosan látszódnia kellene? Mert gyújtáskor egy ideig világítanak szép zölden (most volt olajcserén, mielőtt megvettem), de utána elalszanak a LED-ek.
6.
Kaptam ajándékba mellé egy X5 nagy Navit. Ezzel érdemes szarakodni, bekötni, stb? Vagy inkább vegyek bele valami 2DIN-es univerzális cuccot? Elvileg minden megvan hozzá, csak kéne ajánlanotok nekem egy szerelőt, aki szépen bele is teszi
7.
Található itt az oldalon esetleg egy kézikönyv az enyémhez, vagy legalábbis az a része kellene, hogy amiket kiír, valójában mit is jelentenek. Mondjuk az enyém jelenleg francia nyelven írja, de gondolom azt a titkos menüben majd át tudom állítani
Hát kb ennyi hirtelen, nagyon remélem nincs nagy gondja, mert iszonyuan szeretek minden reggel beleülni
Köszi előre is!
2015.07.11. 22:35
Imco írta:morv írta:Az elsot rakd vissza, arra mas is ra van kotve. A hatso csak a kalyhaert felel. Valoszinuleg egy nagy, vizben allo rozsfakupac van neked is a nyaklap helyen a kalyhan.
2015.07.11. 22:48
DariusD írta:Imco írta:morv írta:Az elsot rakd vissza, arra mas is ra van kotve. A hatso csak a kalyhaert felel. Valoszinuleg egy nagy, vizben allo rozsfakupac van neked is a nyaklap helyen a kalyhan.
Sajnos ugyanugy leszivja az akssit valami! Mit tanácsoltok?
Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével
2015.07.12. 12:01
SvidronyA írta:DariusD írta:Imco írta:morv írta:Az elsot rakd vissza, arra mas is ra van kotve. A hatso csak a kalyhaert felel. Valoszinuleg egy nagy, vizben allo rozsfakupac van neked is a nyaklap helyen a kalyhan.
Sajnos ugyanugy leszivja az akssit valami! Mit tanácsoltok?
2015.07.12. 13:57
DariusD írta:Ha az elso biztositekot visszarakom akkor nem szivja le. Viszont a digitklima panel nincs es ha megyek vele a labternel omlik a meleg az utasterbe .
2015.07.12. 20:27
kovessyroli írta:DariusD írta:Ha az elso biztositekot visszarakom akkor nem szivja le. Viszont a digitklima panel nincs es ha megyek vele a labternel omlik a meleg az utasterbe .
Tipikus süni hiba (klíma előtét ellenállás), jobb lábtérben van a műszerfal bal alsó részén, fent.
amugy elirtam mert amikor az elso biztositekot visszarakom akkor szivja le!!:)2015.07.12. 20:41
DariusD írta: amugy elirtam mert amikor az elso biztositekot visszarakom akkor szivja le!!:)
2015.07.12. 20:47
Imco írta:DariusD írta: amugy elirtam mert amikor az elso biztositekot visszarakom akkor szivja le!!:)
A süninek nincs átlagos bíztije.
Egyébként simán lehízható róla a csati.
2015.07.12. 21:19
DariusD írta:Imco írta:DariusD írta: amugy elirtam mert amikor az elso biztositekot visszarakom akkor szivja le!!:)
Arról huzzam le amit lefenykepeztem?
2015.07.12. 21:23
KissGSV írta:DariusD írta:Imco írta:DariusD írta: amugy elirtam mert amikor az elso biztositekot visszarakom akkor szivja le!!:)
Ne, az valamelyik állítómotor, ilyet keress:
2015.07.12. 21:29
DariusD írta:KissGSV írta:DariusD írta:Imco írta:DariusD írta: amugy elirtam mert amikor az elso biztositekot visszarakom akkor szivja le!!:)
Ne, az valamelyik állítómotor, ilyet keress:
Köszi! Meg lehet valahogy nezni ha kiveszem a sunit hogy jo e vagy sem?!
2015.07.12. 21:35
KissGSV írta:Nem, nem látszik rajta semmi, sőt lehet hogy a kivétel pillanatában tesztelve hibátlan, csak a következő héten szívat meg ismét. De ha jól tudom főleg a régi ritkább, hosszabb tüskés szokott meghalni. Próba...
2015.07.12. 21:36
DariusD írta:
Ha lehuzom a csatijat az olyan mintha kivennem? Ha lehuztam utana tegyem vissza elolre a klima panel biztositekjat?
2015.07.12. 21:40
KissGSV írta:Igen mindkettőre!
2015.07.13. 07:24
DariusD írta:KissGSV írta:Igen mindkettőre!
Elolrol csak egyet vettem ki ami a panele. A masikat hatulrol az akksinal .
2015.07.13. 07:25
barbrady írta:DariusD írta:KissGSV írta:Igen mindkettőre!
Elolrol csak egyet vettem ki ami a panele. A masikat hatulrol az akksinal .
Az igen mindkét kérdésedre volt a válasz. Húzd le a csatit tedd vissza a biztit.
Tapatalk
2015.07.13. 08:29
attila94 írta:Szia, ha az autó nem volt buherálva (úgy értem kiütve vagy elkötve valami) nem kell mennie a check engine lámpának gyújtáson mert nincs hiba, ha hibát talál az ellenőrzéskor amikor gyújtást adsz akkor kell égnie a lámpának. Ha bekerült egy hiba a hibatárolóba, akkor is megy a lámpa gyújtáson mégha ki is javították a hibát. Addig megy amíg nincs kitörölve a hiba. Műszerfalteszttel (test nr.02) nézd meg azért nincs-e kiforrasztva vagy letakarva a led.
2015.07.13. 09:56
ZoliWR írta:
Titkos menü - müszerfal teszt isazt hozta, hogy a check engine lámpa szar sajnos. Gondolom ez bele van forrasztva, nem egyszerü cserélni sem
2015.07.13. 18:10
ZoliWR írta:attila94 írta:Szia, ha az autó nem volt buherálva (úgy értem kiütve vagy elkötve valami) nem kell mennie a check engine lámpának gyújtáson mert nincs hiba, ha hibát talál az ellenőrzéskor amikor gyújtást adsz akkor kell égnie a lámpának. Ha bekerült egy hiba a hibatárolóba, akkor is megy a lámpa gyújtáson mégha ki is javították a hibát. Addig megy amíg nincs kitörölve a hiba. Műszerfalteszttel (test nr.02) nézd meg azért nincs-e kiforrasztva vagy letakarva a led.
Titkos menü - müszerfal teszt isazt hozta, hogy a check engine lámpa szar sajnos. Gondolom ez bele van forrasztva, nem egyszerü cserélni sem