Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Minden, amit mondani akarsz...

2016.09.20. 12:56

Az utastér is zárva van?

Tapatalkkal küldve az én SM-J500FN eszközömről

2016.09.20. 13:09

Nem de sedan nem ontheto ulesek femlemez. Van a csomi es utaster kozt

2016.09.20. 13:11

Nem de sedacn es nem donthetoek az ulesek femlemez van az utaster es a belter kozt

2016.09.20. 13:16

turo1985 írta:Nem de sedacn es nem donthetoek az ulesek femlemez van az utaster es a belter kozt

Lehet, hogy már próbáltad: ha benn van az akksi, akkor a belső csomagtérnyitó gombbal? :roll:

Kép

2016.09.20. 13:57

Nem mukodik gombcseret is csinaltam hathaa kontaktoos semmi

2016.09.20. 14:00

Akkor ki kell halászni a kulcsot.

Tapatalkkal küldve az én SM-J500FN eszközömről

2016.09.20. 14:03

Diag-al ( géppel ) nem lehet kinyitni a csomit?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek leslie az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi
Értékelés: 4.76%

2016.09.20. 14:53

Hat az lessz a kovi hoy elgurulok ey szevizbe csak gondoltammm van vmi rafkos modszer mivel ki lehet nyitni

2016.09.20. 17:07

turo1985 írta:Hat az lessz a kovi hoy elgurulok ey szevizbe csak gondoltammm van vmi rafkos modszer mivel ki lehet nyitni

Van, nem értem a szervizben miért nem tudják kinyitni!? Tán hülyék hozzá? :shock: WDS-ből kinézed, hogy melyik vezetékek mennek a GM modulból a csomizárra, egy akksiról direkt 12V-ot adsz neki, ki fog nyílni. Így szoktuk nyitni a kulcs nélkül érkező kocsijainkat, 100% működik. Persze ehhez WDS kell.
Másik trükk, tán egyszerűbb, hogy kérsz kölcsön egy működő távirányítójú kulcsot, rátanítod a kocsira ízibe, kinyitod vele a csomit, kulcs visszaad, saját rátanít, meg a kölcsönkulcs is a saját kocsijára.
Harmadik: ülés kiszed, c oszloptakaró kiszed, kalaptartó kiszed, DSP-s mélynyomó 2 db kör alakú takarólemeze kilök, a keletkezett 2 db kb 8cm átmérőjű lyukon peca!
De szerintem géppel is lehet, igaza van Leslie-nek, bár még nem próbáltam csak touringon, ott viszont megy.

2016.09.20. 17:33

kösözönöm a segitségeteket hnap szedem szét a gépet majd peca lessz sajnos mert a námet autószerelők itt nem szerelők elkezdenek vmit csinálni azt azt élből cserélik amit kiir a computer ha nem az volt a baj kifizetted cserélik a k9vi alkatrészt és te kifizeted azt is még akkor is ha a hiba még mindig ott van és jó alkatrészt cseréltek. szóval gondolj bele mit gombolnának le ezért a 10 perces üléskiszedésért és pecázásért mert a faszi indulóba azt mondta jajjj ott kell hadjam 1 napra a kocsit meg sok munka nagyon sok munka meg hogy szívás. De mondom köszi nektek a sok sok segitséget remélme hnap sikerál a kulcsomat kipecázni :D :D. De mondjuk azt sem értem a potkulcs mért nem olyan hogyha bedugom a zárba kinyitja a csomit.

2016.09.20. 17:39

turo1985 írta: De mondjuk azt sem értem a potkulcs mért nem olyan hogyha bedugom a zárba kinyitja a csomit.

Kétféle pótkulcs van, egy mindenes, és egy olyan amivel szándékosan nem lehet nyitni a csomagtartót/kesztyűtartót, pont azért, hogy ha odaadod a boy-nak a parkolóban, akkor odébb tudjon állni a kocsival, de ne tudjon turkálni a csomagok között.

2016.09.20. 17:45

nekem összvissz két kulcsom van egy ami csak indit meg nyitja az utasteret meg a mindenes amit bezártam

2016.09.20. 23:54

turo1985 írta:nekem összvissz két kulcsom van egy ami csak indit meg nyitja az utasteret meg a mindenes amit bezártam

nem hiszem el hogy:a microkapcsolód is rossz a csomi ajtón,a belső nyitó gomb is,a kulcsodon a gomb is,és a kulcsod sem nyitja mechanikusan.... ennyi minden egyszerre........ :twisted: :facepalm:
Szerintem holnap menj le a kulcsoddal,és tedd be a csomi ajtó zárba,és erőteljesen fordítsd el a kulcsot,és nyilni fog" egy negyedet fog fordulni a kulcs,akkor nyit.Sokan nem merik addig elfordítani,mert azt hiszik beletörik.De ez így nyílik.....próbáld ki,szerintem így kinyitod"
vagy diaggal ha így sem

2016.09.21. 20:05

Sziasztok,
Olajat kitől érdemes vásárolni (BP), kivel vegyem fel a kapcsolatot?

2016.09.21. 20:35

wrie írta:Sziasztok,

Pl.
:mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: wrie

2016.09.21. 20:42

hamoriarpi írta:

Pl.

Tökéletes, pont motulra gondoltam, de ezt az üzletet nem ismertem.
:roker:

2016.09.22. 15:18

wrie írta:
hamoriarpi írta:

Pl.

Nagyon segítőkész volt a srác a boltban, meg is vettem a kenőanyagot. Köszönöm a tippet.

2016.09.22. 15:45

turo1985 írta:kösözönöm a segitségeteket hnap szedem szét a gépet majd peca lessz sajnos mert a námet autószerelők itt nem szerelők elkezdenek vmit csinálni azt azt élből cserélik amit kiir a computer ha nem az volt a baj kifizetted cserélik a k9vi alkatrészt és te kifizeted azt is még akkor is ha a hiba még mindig ott van és jó alkatrészt cseréltek. szóval gondolj bele mit gombolnának le ezért a 10 perces üléskiszedésért és pecázásért mert a faszi indulóba azt mondta jajjj ott kell hadjam 1 napra a kocsit meg sok munka nagyon sok munka meg hogy szívás. De mondom köszi nektek a sok sok segitséget remélme hnap sikerál a kulcsomat kipecázni :D :D. De mondjuk azt sem értem a potkulcs mért nem olyan hogyha bedugom a zárba kinyitja a csomit.

Írjál légyszíves normálisan, mert agyrákot kapok. :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz

2016.09.22. 15:46

NagyMatyas írta:
turo1985 írta:kösözönöm a segitségeteket hnap szedem szét a gépet majd peca lessz sajnos mert a námet autószerelők itt nem szerelők elkezdenek vmit csinálni azt azt élből cserélik amit kiir a computer ha nem az volt a baj kifizetted cserélik a k9vi alkatrészt és te kifizeted azt is még akkor is ha a hiba még mindig ott van és jó alkatrészt cseréltek. szóval gondolj bele mit gombolnának le ezért a 10 perces üléskiszedésért és pecázásért mert a faszi indulóba azt mondta jajjj ott kell hadjam 1 napra a kocsit meg sok munka nagyon sok munka meg hogy szívás. De mondom köszi nektek a sok sok segitséget remélme hnap sikerál a kulcsomat kipecázni :D :D. De mondjuk azt sem értem a potkulcs mért nem olyan hogyha bedugom a zárba kinyitja a csomit.

Írjál légyszíves normálisan, mert agyrákot kapok. :)

Atyavilág :D

Tapatalkkal küldve az én SM-N9005 eszközömről

2016.09.22. 18:45

wrie írta:
wrie írta:
hamoriarpi írta:

Pl.

Nagyon segítőkész volt a srác a boltban, meg is vettem a kenőanyagot. Köszönöm a tippet.

Melyiket választottad?
Hozzászólás küldése

VigLink badge