Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

Re: Diesel vagy Benzin?

2012.03.02. 23:58

LeviM5 írta:
bmw520ds írta:Micsoda hozzáállás! :taps:
Kérdésem a következő: F10 M5 vagy F10 M550d xDrive? :mrgreen:

Egyik sem! 2 hengerrel többet szeretnék annál ami van. :wink:
De a kérdésedre a válasz: ebben a kategóriában csakis :benzin
Mondjuk egy X6-ból meg csakis 40d kéne. :roker:

Helo
Akkor csak az E60 M5 lehet :wink: :wink:

2012.03.03. 00:05

lepke írta:
LeviM5 írta:

Helo
Akkor csak az E60 M5 lehet :wink: :wink:

Talán az idén... Meg az enyémet is pénzé kell tennem hozzá, vagy esetleg beszámolják.

2012.03.03. 00:09

LeviM5 írta:

Ültél már X6 40d-ben? Szerintem nem olyan hűde nagy szám....

2012.03.03. 00:15

204d1 írta:
LeviM5 írta:

Az a legnagyobb dieselmotor benne, nem? Vagy ha van nagyobb akkor az. :roker:

2012.03.03. 00:18

LeviM5 írta:
204d1 írta:
LeviM5 írta:

Gondolom beleteszik majd a 3 turbós M-es csodát is, de jelenleg tudtommal a 40d a legnagyobb dízel benne.

2012.03.03. 00:19

LeviM5 írta:
204d1 írta:
LeviM5 írta:

Az a legnagyobb. SD-ben ültem, (+csipsztuning) és egyáltalán nem voltam elájulva...
Mondom másképp: Az X6M 40sd-ket eszik reggelire 8)

2012.03.03. 00:21

Sracok...nem tudom ki miert vett BMWt, de en azert mert szeretnem elvezni a vezetest...es ebben az autoban ez a lenyeg...az elozo verdam egy e46os 330d touring volt, amit lecsereltem egy e39 540i touring-ra... /bocs a kifejezesert, de/ baszok a fogyasztasra...az a lenyeg, hogy elvezem, es sok uj auto csak elbujhat az en 15 eves autom elol, mind felszereltsegben, mind teljesitmenyben...

2012.03.03. 00:33

arpee540iAT írta:Sracok...nem tudom ki miert vett BMWt, de en azert mert szeretnem elvezni a vezetest...es ebben az autoban ez a lenyeg...az elozo verdam egy e46os 330d touring volt, amit lecsereltem egy e39 540i touring-ra... /bocs a kifejezesert, de/ baszok a fogyasztasra...az a lenyeg, hogy elvezem, es sok uj auto csak elbujhat az en 15 eves autom elol, mind felszereltsegben, mind teljesitmenyben...

Helo
Én azért vettem BMW-t mert a szomszédomnak is az volt

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lepke az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2012.03.03. 00:34

lepke írta:
arpee540iAT írta:Sracok...nem tudom ki miert vett BMWt, de en azert mert szeretnem elvezni a vezetest...es ebben az autoban ez a lenyeg...az elozo verdam egy e46os 330d touring volt, amit lecsereltem egy e39 540i touring-ra... /bocs a kifejezesert, de/ baszok a fogyasztasra...az a lenyeg, hogy elvezem, es sok uj auto csak elbujhat az en 15 eves autom elol, mind felszereltsegben, mind teljesitmenyben...

Helo

Én is.. :roker:

2012.03.03. 00:35

kurva viccesek vagytok... :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek arpee540iAT az itt látható tagok köszönték meg: admin
Értékelés: 4.76%

2012.03.03. 00:36

204d1 írta:[Az a legnagyobb. SD-ben ültem, (+csipsztuning) és egyáltalán nem voltam elájulva...
Mondom másképp: Az X6M 40sd-ket eszik reggelire 8)

Értem, és tudom! Brutál volt az X6M, de...
Akkor inkább egy DSGM3 és mellé egy X6D.
Nálam egy ///M inkább ne legyen összkerekes!

Diesel vagy Benzin?

2012.03.03. 00:37

lepke írta:

Helo

És azért dieselt mert a szomszédé benzines volt és had irigykedjen a fogyasztásodra:)

iPhone Tapatalk

2012.03.03. 00:42

ja...e46 320d...sztem csak a fogyasztasa jo... :D BMW forma meg van, de sportossag hianyzik belole...ha mar BMW, akkor min 6 henger...es minnel tobb loero, annal jobb...ha fogyasztasra mentek akkor vegyetek egy VW vagy vlm mast...

Diesel vagy Benzin?

2012.03.03. 00:47

arpee540iAT írta:ja...e46 320d...sztem csak a fogyasztasa jo... :D BMW forma meg van, de sportossag hianyzik belole...ha mar BMW, akkor min 6 henger...es minnel tobb loero, annal jobb...ha fogyasztasra mentek akkor vegyetek egy VW vagy vlm mast...

Ne szívd melre ez egy ilyen vicces társaság főleg a diesel és benzin topikba.

iPhone Tapatalk

2012.03.03. 00:52

En??? soha... :D na jol van...azert szarul esett, hogy pont olyanok szarakodnak, akik 2 literes dizel motorral veszik meg a BMWt, hogy nehogy nagy legyen a fogyasztas...lehet , hogy itt ujonc vagyok, de egy ideje mar BMWvel jarok, es soha nem azt neztem a vasarlaskor, h mennyit eszik...nekem a 330d /amire azt mondjak h takarekos/ is evett 9 liter korul manualis valtoval...leptem neki... egy BMWnek menni kell, es nem keveset fogyasztani...epp ezert vettem meg az 540i-t...nem erdekel hogy eszik majdnem 15l benzint...DE MEGY BAZZEG!!! :D

2012.03.03. 00:57

arpee540iAT írta:En??? soha... :D na jol van...azert szarul esett, hogy pont olyanok szarakodnak, akik 2 literes dizel motorral veszik meg a BMWt, hogy nehogy nagy legyen a fogyasztas...lehet , hogy itt ujonc vagyok, de egy ideje mar BMWvel jarok, es soha nem azt neztem a vasarlaskor, h mennyit eszik...nekem a 330d /amire azt mondjak h takarekos/ is evett 9 liter korul manualis valtoval...leptem neki... egy BMWnek menni kell, es nem keveset fogyasztani...epp ezert vettem meg az 540i-t...nem erdekel hogy eszik majdnem 15l benzint...DE MEGY BAZZEG!!! :D

Helo
Az egy kicsit túlzás hogy megy :wink: inkább csak megyeget :wink:

Diesel vagy Benzin?

2012.03.03. 01:00

arpee540iAT írta:En??? soha... :D na jol van...azert szarul esett, hogy pont olyanok szarakodnak, akik 2 literes dizel motorral veszik meg a BMWt, hogy nehogy nagy legyen a fogyasztas...

Hidel hogy amikor közel 4milióért meg vetem nem a fogyasztást néztem hanem az álapotot!A motor másodlagos kérdés volt.

iPhone Tapatalk

2012.03.03. 01:01

lepke írta:
arpee540iAT írta:En??? soha... :D na jol van...azert szarul esett, hogy pont olyanok szarakodnak, akik 2 literes dizel motorral veszik meg a BMWt, hogy nehogy nagy legyen a fogyasztas...lehet , hogy itt ujonc vagyok, de egy ideje mar BMWvel jarok, es soha nem azt neztem a vasarlaskor, h mennyit eszik...nekem a 330d /amire azt mondjak h takarekos/ is evett 9 liter korul manualis valtoval...leptem neki... egy BMWnek menni kell, es nem keveset fogyasztani...epp ezert vettem meg az 540i-t...nem erdekel hogy eszik majdnem 15l benzint...DE MEGY BAZZEG!!! :D

Helo

Na ezért majd kapsz Jackson-tól, aki... :lol:

2012.03.03. 01:02

lepke írta:

Helo

ok...lehet h az e60 535d-hez kepest csak megyeget, de nezd meg az eveket is...par ev kulonbseg van koztuk...nekem epp eleg ez...jah, mig el nem felejtem...ez turbo nelkul 286LE, mig a tiedben 2 turbo van, es ugyan annyi LE...es az enyem megis csak V8 benzin... :twisted:

2012.03.03. 09:08

...és pörög a topic! :lol:

Látom elszabadultatok egy kicsit itt az éjjel! :lol: :lol: :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge