![]() |
2010.12.03. 19:21
muhaati írta:tibi666 írta:Urak a tolatóradarnak csak egy csipogója van?
Ugyanolyan hangot kell hallanom, ha bal hátul van akadály, mintha jobb hátul? Mert bárhol van is akadály, mindig jobb hátulról hallom a csipogást.
A jobb hátsó hangszóróra van kötve , nem különbözteti meg az irányt.
2010.12.03. 22:36
Az nem hangszóró hanem gongmuhaati írta:tibi666 írta:Urak a tolatóradarnak csak egy csipogója van?
Ugyanolyan hangot kell hallanom, ha bal hátul van akadály, mintha jobb hátul? Mert bárhol van is akadály, mindig jobb hátulról hallom a csipogást.
A jobb hátsó hangszóróra van kötve , nem különbözteti meg az irányt.
2010.12.03. 22:46
admin írta:Az nem hangszóró hanem gongmuhaati írta:tibi666 írta:Urak a tolatóradarnak csak egy csipogója van?
A jobb hátsó hangszóróra van kötve , nem különbözteti meg az irányt.És két gong van mert ha első PDC-is van akkor ahhoz az első gong szól
2010.12.03. 22:54
Hidd el hogy mind gongosjackson írta:admin írta:Az nem hangszóró hanem gongmuhaati írta:tibi666 írta:Urak a tolatóradarnak csak egy csipogója van?
A jobb hátsó hangszóróra van kötve , nem különbözteti meg az irányt.És két gong van mert ha első PDC-is van akkor ahhoz az első gong szól
Szerintem az igazság kettőtök között van valahol. Lehet olyan változat amiben hangszóróra kötötték és van tutira külön gong-os is. A telefon kihangosítás is több féleképpen megy.
Az igazság a WDS-ből kocsi specifikusan lehet kibányászni.
Az admin-nak abban igaza van hogy facelift után tehát PDC gombos aktív PDC esetében elöl is van külön gong hangszóró és elölről hallod a csipogást. De a korai kocsikban csak hátulról szól
Jackson aki nem lepődne meg ha több féle kivitel létezik
2010.12.03. 22:59
admin írta:Hidd el hogy mind gongos
2010.12.04. 10:37
admin írta:Hidd el hogy mind gongos
2010.12.04. 11:25
muhaati írta:admin írta:Hidd el hogy mind gongos
Naná, hogy hiszek neked, mivel én még nem szedtem szét, tehát nem láttam a bekötését.
Valószínűleg fordítási hiba miatt lehet elírva a PDC- leírásánál.
Viszont a lényegen nem változtat. A kérdésre adandó jó válasz:
A hátsó radar jelzése jobb hátulról szól, az elsőé bal előröl.
Legalábbis az én autómnál.
2010.12.04. 12:20
vaszarig írta:muhaati írta:admin írta:Hidd el hogy mind gongos
Naná, hogy hiszek neked, mivel én még nem szedtem szét, tehát nem láttam a bekötését.
Mivel ott vannak a gongok!
2010.12.04. 14:51
muhaati írta:vaszarig írta:muhaati írta:admin írta:Hidd el hogy mind gongos
Mivel ott vannak a gongok!
Na jó, ha harc, hát legyen harc!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Nem is hangszóró, de nem is gong.
Igaz, zene nem jön belőle, de akinek "gong"-ol a PDC, az meg is érdemli.
Csipogó!!!!!! És kész! Punk-tum!
2010.12.04. 17:28
2010.12.04. 17:49
muhaati írta:Admin!
Linkeld már be légyszi a "zümmereket" ! Bárhogyan is nézem a VIN -em alapján, nem találok zümiket a PDC-hez.
De még a retrofit-hez sem írja.
2010.12.04. 19:54
simi64 írta:muhaati írta:Admin!
Linkeld már be légyszi a "zümmereket" ! Bárhogyan is nézem a VIN -em alapján, nem találok zümiket a PDC-hez.
Nehogy elhidd Neki! A Touring csak hülyéskedik! Ilyen szót még a bajorok sem ismernek.
A Gong szól!!!
2010.12.04. 22:31
muhaati írta:simi64 írta:muhaati írta:Admin!
Nehogy elhidd Neki! A Touring csak hülyéskedik! Ilyen szót még a bajorok sem ismernek.
A Gong szól!!!
Na jó, de gongot sem találok, hozzávalót!
Holnap meghallgatom honnan a bréből szól a PDC hangja.
2010.12.08. 21:48
2010.12.08. 21:50
Elől vagy hátul sípolt mert akkor ott kell keresni a hibát.touring írta:Na erre varrjatok gombot. Elkezdett a PDC sípolni, majd elhalgatott és villogott a led a gombon. Na mondom önteszt szar, odalett egy szenzor. Körbementem és minden szenzor cicereg. Leraktam a kocsit, elvégeztem a dolgom, visszaérek, gyújtás rá és a PDC működik. Indulás haza. Állnék be a garázsba, a PDC megint nem megy és megint minden szenzor cicereg. Megint vihetem diagra...
2010.12.08. 21:52
admin írta:Elől vagy hátul sípolt mert akkor ott kell keresni a hibát.touring írta:Na erre varrjatok gombot. Elkezdett a PDC sípolni, majd elhalgatott és villogott a led a gombon. Na mondom önteszt szar, odalett egy szenzor. Körbementem és minden szenzor cicereg. Leraktam a kocsit, elvégeztem a dolgom, visszaérek, gyújtás rá és a PDC működik. Indulás haza. Állnék be a garázsba, a PDC megint nem megy és megint minden szenzor cicereg. Megint vihetem diagra...
2010.12.08. 21:53
admin írta:Hátsó gong!
Első gong!
2010.12.08. 21:56
Attól hogy cicereg még lehet szar nekem ugyan ez volt addig idegelt míg kapott négy újat.touring írta:admin írta:Elől vagy hátul sípolt mert akkor ott kell keresni a hibát.touring írta:Na erre varrjatok gombot. Elkezdett a PDC sípolni, majd elhalgatott és villogott a led a gombon. Na mondom önteszt szar, odalett egy szenzor. Körbementem és minden szenzor cicereg. Leraktam a kocsit, elvégeztem a dolgom, visszaérek, gyújtás rá és a PDC működik. Indulás haza. Állnék be a garázsba, a PDC megint nem megy és megint minden szenzor cicereg. Megint vihetem diagra...
Hátul. Ott is mind cicereg. Rejtély![]()
![]()
2010.12.08. 21:59
admin írta:Attól hogy cicereg még lehet szar nekem ugyan ez volt addig idegelt míg kapott négy újat.touring írta:admin írta:Elől vagy hátul sípolt mert akkor ott kell keresni a hibát.touring írta:Na erre varrjatok gombot. Elkezdett a PDC sípolni, majd elhalgatott és villogott a led a gombon. Na mondom önteszt szar, odalett egy szenzor. Körbementem és minden szenzor cicereg. Leraktam a kocsit, elvégeztem a dolgom, visszaérek, gyújtás rá és a PDC működik. Indulás haza. Állnék be a garázsba, a PDC megint nem megy és megint minden szenzor cicereg. Megint vihetem diagra...
![]()
2010.12.08. 22:09
touring írta:admin írta:Attól hogy cicereg még lehet szar nekem ugyan ez volt addig idegelt míg kapott négy újat.touring írta:admin írta:Elől vagy hátul sípolt mert akkor ott kell keresni a hibát.touring írta:Na erre varrjatok gombot. Elkezdett a PDC sípolni, majd elhalgatott és villogott a led a gombon. Na mondom önteszt szar, odalett egy szenzor. Körbementem és minden szenzor cicereg. Leraktam a kocsit, elvégeztem a dolgom, visszaérek, gyújtás rá és a PDC működik. Indulás haza. Állnék be a garázsba, a PDC megint nem megy és megint minden szenzor cicereg. Megint vihetem diagra...
![]()
Az jó! Nem apróztad. Diag nem mondja meg melyik a hunyó?