Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.10.21. 22:28

F_E_K_ írta:Az első + hátsó pdc vezérlője különbözik a csak hátsó szenzorokkal felszerelt autó pdc vezérlőjétől? Csak mert hátul van szenzor (és rendben működik is), elöl meg lökhárítót kell cserélnem előbb-utóbb, és akkor már elgondolkodtató az első radar lehetősége is... (konzol még nincs, de előkészíteni lehet apránként a dolgokat ;) )
Igen különbözik az egyiken 2db(fekete+fehér) csati van a másikon 3db(fekete+fehér+kék)
A kábelezés nem egy öt perces meló tapasztalatból mondom mert én is utólag csináltam.Végig kell bontani az autót elejétől a hátuljáig.Mivel az első lökösből el kell húzni a kábelt a csomagtartó jobb hátuljában lévő vezérlőhöz.És még kell vezeték a középkonzol kapcsolóba és az első gonghoz a kormány alatt.
De meg éri a befektetett energiát.
Egy DSC+PDC gombsorom van eladó olcsón.

2010.10.22. 10:06

F_E_K_ írta:Az első + hátsó pdc vezérlője különbözik a csak hátsó szenzorokkal felszerelt autó pdc vezérlőjétől? Csak mert hátul van szenzor (és rendben működik is), elöl meg lökhárítót kell cserélnem előbb-utóbb, és akkor már elgondolkodtató az első radar lehetősége is... (konzol még nincs, de előkészíteni lehet apránként a dolgokat ;) )

Igen, ahogy admin is írta, különbözik, sőt, ahogy nézem, neked még a régi passzív PDC vezérlőd van, amit ugye aktívra kell cserélni, ha elsőt is akarsz + kell hozzá a PDC gomb is! Amúgy tényleg jó dolog, nekem már párszor segített! :wink:

2010.10.22. 16:01

Értem, köszönöm :)

Arra gondoltam egyébként hogy apránként építgetem be a hasznos extrákat, egyenlőre tapogatózom hogy mit kell előkészíteni.

Az aktív és a passzív vezérlő miben különbözik egyébként? A szenzorok is mások (azaz cserélni szükséges a hátsókat is ha rákerül a sor)?

2010.10.23. 19:10

F_E_K_ írta:Értem, köszönöm :)

Arra gondoltam egyébként hogy apránként építgetem be a hasznos extrákat, egyenlőre tapogatózom hogy mit kell előkészíteni.

Az aktív és a passzív vezérlő miben különbözik egyébként? A szenzorok is mások (azaz cserélni szükséges a hátsókat is ha rákerül a sor)?

Igen más a szenzor is.Egyik két vezetékes a másik meg három.

2010.10.23. 22:08

admin írta:
F_E_K_ írta:Értem, köszönöm :)

Igen más a szenzor is.Egyik két vezetékes a másik meg három.

Értem, köszönöm.

2010.10.28. 17:57

Keresek!
2001 e39 320d hez két középső hátsó szenzort.

2010.10.28. 21:14

hegezso írta:Keresek!
2001 e39 320d hez két középső hátsó szenzort.

Valami nem kerek. Vagy E39 520d, vagy E46 320d-hez keresel. ;)

2010.10.29. 13:51

Bocsi!
E39 520d
sehol sem találok, próbáltam 2000 évjáratú touringét, de kicsit más a csatija.

2010.10.29. 15:42

hegezso írta:Bocsi!
E39 520d
sehol sem találok, próbáltam 2000 évjáratú touringét, de kicsit más a csatija.

Igen, mert elvileg neked is 3 pólusú kell! :) Amúgy nézd meg a mobilgumi.hu oldalon! :)

2010.10.29. 17:34

Köszi!
Úgy nézem itt lessz.

2010.11.03. 22:05

Sajnos itt sem tudtak nekem segíteni!!

Ha van valakinek felesleges pdc szenzor 2001 520d sedanhoz hátsó két középső akkor jelezzétek pls.
Szúrnék be képet a csatiról,csak nem tudom hogyan kell.

2010.11.06. 18:45

Köszönöm mindenkinek a felajánlásokat!
Szerencsére megoldódott itt helyben, Strobinak pont volt ami nekem kellett.

2010.11.06. 19:10

Skacok, lenne egy kérdésem.
A BMW vezérlője csak saját gyári szenzort tud kezelni, vagy más a piacon található érzékelővel is elboldogul?

2010.11.06. 23:33

Tano írta:Skacok, lenne egy kérdésem.
A BMW vezérlője csak saját gyári szenzort tud kezelni, vagy más a piacon található érzékelővel is elboldogul?

Én régen vettem Angliából és sehol nem szerepelt rajta hogy bmw és tökéletesen működik azóta is a csatija is stimmelt.

2010.11.07. 17:49

admin írta:Én régen vettem Angliából és sehol nem szerepelt rajta hogy bmw és tökéletesen működik azóta is a csatija is stimmelt.

Aham, de gondolom ezt direkt bmw-hez árulták. Én olyanról kérdezek, ami egy teljesen átlagos a piacon kapható tolatóradar szett. Pl amilyenek itt is vannak: http://www.autoriasztok.hu/tolatoradaro ... oradar.htm
Esetleg ilyet próbáltá már valaki működésre bírni a gyári rendszerrel?

2010.11.07. 22:41

Tano írta:
admin írta:Én régen vettem Angliából és sehol nem szerepelt rajta hogy bmw és tökéletesen működik azóta is a csatija is stimmelt.

Aham, de gondolom ezt direkt bmw-hez árulták. Én olyanról kérdezek, ami egy teljesen átlagos a piacon kapható tolatóradar szett. Pl amilyenek itt is vannak: http://www.autoriasztok.hu/tolatoradaro ... oradar.htm
Hát én erre nem sok esélyt látok.

2010.11.07. 22:44

Tano írta:

ezek 2 vezetékesek míg a BMW inkább 3 vezetékes van.diag is látja (de ez pont neked irom :D) bus-on beszélget a szenzorokkal,tecsossal nem igazán tudna,WDS szerint van benne elektonika gondolom apró illesztés címzéssel amit a vezérlőtől kap így tudni melyik nem megy a diagban

2010.11.07. 23:26

MChris írta:
Tano írta:

ezek 2 vezetékesek míg a BMW inkább 3 vezetékes van.diag is látja (de ez pont neked irom :D) bus-on beszélget a szenzorokkal,tecsossal nem igazán tudna,WDS szerint van benne elektonika gondolom apró illesztés címzéssel amit a vezérlőtől kap így tudni melyik nem megy a diagban

Na ja :D
Csak most külhonban vagyok, és gondoltam rákérdezek hátha van valakinek ilyennel tapasztalata.

2010.12.03. 12:56

Urak a tolatóradarnak csak egy csipogója van?
Ugyanolyan hangot kell hallanom, ha bal hátul van akadály, mintha jobb hátul? Mert bárhol van is akadály, mindig jobb hátulról hallom a csipogást.

2010.12.03. 19:10

tibi666 írta:Urak a tolatóradarnak csak egy csipogója van?
Ugyanolyan hangot kell hallanom, ha bal hátul van akadály, mintha jobb hátul? Mert bárhol van is akadály, mindig jobb hátulról hallom a csipogást.

A jobb hátsó hangszóróra van kötve , nem különbözteti meg az irányt.
Hozzászólás küldése

VigLink badge