![]() |
2007.01.15. 12:11
kz írta:Köszi az infot.
Budakalászon is hasonló az teljes ár. Na, kicsit azért több. Az anyag 85. Szigorúan gyári, ahogy mondták. KEDVEZMÉNNYELIgaz ebben ebben van pár ezerért még valami más kisebb gumi karika kicsit feljebb. Tehát 20-assal drágább és 5 eft 1 óra, tehát várhatóan az is legalább egy 20-as.
Tehát durván 105-110 eft.
üdv
2007.01.15. 22:15
admin írta:kz írta:Köszi az infot.
Budakalászon is hasonló az teljes ár. Na, kicsit azért több. Az anyag 85. Szigorúan gyári, ahogy mondták. KEDVEZMÉNNYELIgaz ebben ebben van pár ezerért még valami más kisebb gumi karika kicsit feljebb. Tehát 20-assal drágább és 5 eft 1 óra, tehát várhatóan az is legalább egy 20-as.
üdv
Biztos megint öltöny nyakkendőbe voltál!! Egy szer próbáld meg anélkül
2007.01.16. 00:15
kz írta:admin írta:kz írta:Köszi az infot.
üdv
Köszi az 5letet. Az a helyzet, hogy én ebben járok. Berakok a csomagtatóba csereruhát és átöltözök, ha megéri.Szerinted mennyit mondtak volna, ha farmerban lettem volna.
2007.01.16. 00:48
admin írta:kz írta:admin írta:kz írta:Köszi az infot.
üdv
Köszi az 5letet. Az a helyzet, hogy én ebben járok. Berakok a csomagtatóba csereruhát és átöltözök, ha megéri.Szerinted mennyit mondtak volna, ha farmerban lettem volna.
Nem megsértődni!! Csak vivből mondtam
2007.01.16. 01:20
kz írta:admin írta:kz írta:admin írta:kz írta:Köszi az infot.
üdv
Dehogy sértödtettem meg. Sőt! Segítő szándéknak vétem. Lehet, hogy igazad van. Én is komolyan gondolkoztam már ezen.
Szerinted mi a reális árú megoldás?
2007.01.16. 01:39
admin írta:kz írta:admin írta:kz írta:admin írta:kz írta:Köszi az infot.
üdv
Dehogy sértödtettem meg. Sőt! Segítő szándéknak vétem. Lehet, hogy igazad van. Én is komolyan gondolkoztam már ezen.
Szerinted mi a reális árú megoldás?
Figyelj Efer leírta menyi az ára(13000FT/db+áfa=62400Ft)de ha enyiért nem is kapod meg akkor is max70000lehet plusz munkadij.
Én az tanácsolom kérdezdmeg Rhantost menyiért tud szerezni általába jó áron szokottudni alkatrészt ha megfelel az ár vedmeg és rakasdbe valakivel akkár az nt-be is.De ha kell tudokadni egy szerviz telszámot és kérdezdmeg menyiért csinálnákmeg.Jófejek és nem is drágák és csak bmw-t javitanak.
2007.01.16. 14:00
2007.01.28. 19:54
efer írta:
behappy!
Sikerült megoldani a problémát?
CSak azért kérdezem, mert a TIS-ben találtam egy igen mókás dolgot. Pontosan ugyanaz a jelenség, amit leírtál:
Servotronic nach Motorstart sporadisch ohne Funktion E38, E39, E53
Beanstandung: Unmittelbar nach dem Motorstart steht die Lenkunterstützung durch die Servotronic sporadisch nicht zur Verfügung. Nach Zündung aus / an ist die Servotronic wieder voll funktionsfähig. Im Grundmodul ist der Fehler 130, "Tachosignal unterbrochen" hinterlegt. Wenn der Fehler mehr als 30 mal im Fehlerspeicher gespeichert wurde, bleibt die Servotronic dauerhaft Notprogramm.
Betroffene Fahrzeuge: E38, E39, alle mit ASC 5.7 bzw. DSC 5.7 und Servotronic (SA 216)
Produktionszeitraum: 09/1998 bis 09/2000 E53, alle mit Servotronic (SA 216)
Produktionszeitraum: Serieneinsatz bis 10/2000
Vorgehensweise: Im Beanstandungsfall ist das ABS/ASC bzw. DSC-Steuergerät gemäß Reparaturanleitung RA 34 52 515 / 34 52 516 zu ersetzen.
Szóval ezt a hibajelenséget az ASC/DSC vezérlőegység hibája okozza, megoldás a csere
2007.02.16. 13:30
2007.02.16. 14:20
528 írta:Úgy nézz ki hogy előbb utóbb meghal a szervószivattyúm az lenne a kérdésem hogy fel lehet e újítani vagy csak újat lehet beletenni esetleg a bontottban érdemes e gondolkodni. Ha valaki meg tudja mondani jó lenne infó arról is mibe kerülne az új, a bontott, vagy a felújítás. Előre is köszi.
2007.02.16. 14:30
528 írta:Úgy nézz ki hogy előbb utóbb meghal a szervószivattyúm az lenne a kérdésem hogy fel lehet e újítani vagy csak újat lehet beletenni esetleg a bontottban érdemes e gondolkodni. Ha valaki meg tudja mondani jó lenne infó arról is mibe kerülne az új, a bontott, vagy a felújítás. Előre is köszi.
2007.02.22. 14:34
2007.02.22. 14:57
behappy írta:Na, nem oldodott meg a kormánygondom. Biztos, hogy az elektronikával van gond (hibakód nincs). Uj a szervópumpa, kormánymű is új (szét volt kopva), még mindig nehéz kicsit. De le van sz'rva, nem vészes a dolog.
Amugy volt még 3-as porlasztócserém, jobb első gátló csere, jobb hátsó keréknél vmi stabilizátor csere, összes olaj és szűrőcsere...asszem ennyi. Még az első összes (asszem 6db) lengőkart vagy mit ki kell cseréltetnem, mert azok is rosszak. Így vegyetek baráttól makulátlan autót...
De már az emlitett 6 db vackon kivül tökéletes az autó, semmi gondja szerencsére már.
2007.02.22. 18:47
2007.02.22. 19:53
behappy írta:az emlitett 6 db vacak lesz kb 70ezer ft munkadijjal együtt.
2007.02.22. 20:44
behappy írta:az emlitett 6 db vacak lesz kb 70ezer ft munkadijjal együtt.
az előzőek voltak összesen munkadijjal 170ezer ft, ebből 30ezer ft volt a kormánymű felujitása és kb 40 körül a porlasztócsúcs csere. A többi a gátló, stabilizátor, olajak, szűrők...stb.
Szerencsére van egy nagyon jo barátom aki nagyon BMWzik és akinek van egy nagyon régi ismerőse aki több mint 30 éve csak BMW-t javit, igy nem kell horror összegekre számitanom, ha javitani kell.
2007.02.22. 21:59
geisz írta:Ezek nagyon, nagyon barátságos árak...!Áruld már el forrást!
2007.02.22. 22:02
efer írta:behappy írta:az emlitett 6 db vacak lesz kb 70ezer ft munkadijjal együtt.
az első futóműben van két keresztlengőkar, két kitámasztó, meg abban darabonként egy-egy jó nagy szilent. a lengőkarok darabonként kb 30k (mindegyik aluminium), a szilent párban 15-20k. szóval ha az egészet 70ért megkapod beszerelve, akkor elárulhatnád, hogy hol csinálják ennyiért
2007.02.23. 23:08
2007.03.25. 21:11