Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.01.04. 17:31

geisz írta:Boldog Új Évet mindenkinek!

Ma voltam olajcserén, és betelt a szervikönyvem :cry:
Tudna valaki szkennelni nekem egy nem kitöltött oldalt?

Üdv:geisz

a letöltések között van egy komplett szervízkönyv, abból tudsz nyomtatni.

2007.01.04. 17:47

Köszi, mekknézem! :lol:

M3box szervíz

2007.01.04. 22:37

Ma voltam a XV.ker Vécsey uton. A hzoli adta meg a címet.
Bejelentés nélkül csak ott lettem. :drive Sok kérdésemre türelmesen válaszoltak. Kitartóan felirogatta nekem a Sanyi nevű kollega az árajánlatokat, amik reálisak voltak. A pixel javítást sokaltam, mert 45 eft-ot mondott. :sírás: Panelcsere és 1 év garancia, válaszolta, amikor azt mondtam, hogy van ahol 20-30-ért is vállalják. Mondta, hogy 5-ért is hallotta, hogy valahol bekenik, de ez nem tartós javítás. Ezt sokaltam, de a komputer kiolvasta, mindössze 4 ezerért, :D ami máshol 6-7, és sok mindent megmutatott a kocsin, megvizsgált csomó mindent. :franko: Látszott, hogy nem akar átvágni, hanem a minnél jobb kiszolgálás a célja.

2007.01.04. 23:01

én telefonon beszéltem egy emberkével a XV.ker -ből ő azt mondta 30ezer
hogy lett neked 45???

Pofára megy?

2007.01.04. 23:05

Úgy látszik, hogy vagy el akart ijeszteni vagy mivel nyakkendős voltam, ezért hülyének vagy gazdagnak gondolt. Vagy mindkettőnek.
A gazdagság ellen nincs kifogásom, de a ........

Re: M3box szervíz

2007.01.04. 23:06

kz írta:Ma voltam a XV.ker Vécsey uton. A hzoli adta meg a címet.
Bejelentés nélkül csak ott lettem. :drive Sok kérdésemre türelmesen válaszoltak. Kitartóan felirogatta nekem a Sanyi nevű kollega az árajánlatokat, amik reálisak voltak. A pixel javítást sokaltam, mert 45 eft-ot mondott. :sírás: Panelcsere és 1 év garancia, válaszolta, amikor azt mondtam, hogy van ahol 20-30-ért is vállalják. Mondta, hogy 5-ért is hallotta, hogy valahol bekenik, de ez nem tartós javítás. Ezt sokaltam, de a komputer kiolvasta, mindössze 4 ezerért, :D ami máshol 6-7, és sok mindent megmutatott a kocsin, megvizsgált csomó mindent. :franko: Látszott, hogy nem akar átvágni, hanem a minnél jobb kiszolgálás a célja.

50 ezer egy másik óra csoport felprogramozva a te adataidra!

óra csoport felprogramozva

2007.01.04. 23:28

Szia!
Kell nekem egy teljes óracsoport a pixelhibáim miatt? Az óracsoport a mutatós órákat is tartalmazza :?:
Igaz, hogy a kormyánynál levő minden pixeles kijelzőm hibás, de nem elég csak a pixelkijelzőt megjavítani vagy cserélni?
Nem mindegy, hogy 20 vagy 50 ezer ft. :o
A viccet félretéve szerintem valami konkrét ok miatt mondta a Szerelő az M3BOX-ban, hogy 45 ezer, mert nem tűnt rosszindulatúnak. Inkább én nem értek eléggé hozzá. Majd újra rákérdezek. Illetve máshol is megnézetem és kiderül az oka.
Mennyivel tud többet egy új óracsoport? Újat vagy használtat raknak ilyenkor bele? Gondolom az új az nem 50 eft lenne?
Amikor a feleségemnek elmontam, hogy 45 ezer lenne a javítása, akkor csendben megkérdezte, hogy feltétlenül most kell-e kicserélni, mert talán nem is fontos dolog. :P
Üdv

Re: óra csoport felprogramozva

2007.01.05. 00:09

kz írta:Szia!
Kell nekem egy teljes óracsoport a pixelhibáim miatt? Az óracsoport a mutatós órákat is tartalmazza :?:
Igaz, hogy a kormyánynál levő minden pixeles kijelzőm hibás, de nem elég csak a pixelkijelzőt megjavítani vagy cserélni?
Nem mindegy, hogy 20 vagy 50 ezer ft. :o
A viccet félretéve szerintem valami konkrét ok miatt mondta a Szerelő az M3BOX-ban, hogy 45 ezer, mert nem tűnt rosszindulatúnak. Inkább én nem értek eléggé hozzá. Majd újra rákérdezek. Illetve máshol is megnézetem és kiderül az oka.
Mennyivel tud többet egy új óracsoport? Újat vagy használtat raknak ilyenkor bele? Gondolom az új az nem 50 eft lenne?
Amikor a feleségemnek elmontam, hogy 45 ezer lenne a javítása, akkor csendben megkérdezte, hogy feltétlenül most kell-e kicserélni, mert talán nem is fontos dolog. :P
Üdv

Félre értetél!!
Én azért írtam az 50-et(bontot)(uj 100 fölötvan)hogy íreálisnak tartom a 45-öt a javitásra.Megkel kérdezni máshol is!
Amugy semivel nem tud töbet egy másik max nem pixel hibás.
De egy kontakt hiba javitásra sokalom a 45-öt. :!:

sok

2007.01.05. 00:21

Szerintem is sok a 45,000. Szerinted miért 45-öt mondott? Mert először látott és öltönyben voltam? Vagy miért?
Tudsz javasolni helyett, ahol megkérdezzem? :help:
Köszi
üdv

Re: sok

2007.01.05. 00:32

kz írta:Szerintem is sok a 45,000. Szerinted miért 45-öt mondott? Mert először látott és öltönyben voltam? Vagy miért?
Tudsz javasolni helyett, ahol megkérdezzem? :help:
Köszi
üdv

Ha ezt a topicot végig olvasod több cimet is találsz és a téma is oda való!!
Már a bemutatkozó topicba is mondtam hogy van ilyen topic nyitva :!: :!: És megint nem ott hoztad fel nem is lenne ez nagy baj csak nem lehet áthelyezni a hozzá szólásokat :!: :!:

http://www.e39.hu/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=19&postdays=0&postorder=asc&start=0

2007.01.05. 00:56

Bocs. Úgy gondoltam, hogy mivel itt egy szervízről van szó ezért ide való. De neked is igazad van :!: mert oda is való. Nekem a szervíz több mindenre is kéne, ezért kérdeztem rá. Na, de magyarázkodom, hanem bocs. :oops:

2007.01.05. 13:04

Szia KZ!

Írtam a "Pixelhiba javitása" topikba. Térj át oda.

Üdv Zoli

2007.01.09. 11:15

Sziasztok!

Többen írtátok hogy vásárlás előtt bevizsgáltattátok az autót. Hogy néz ki egy ilyen teljes átvizsgálás, mit tartalmaz pontossan, milyen nyilatkozatot adnak ki, mennyire vállalják a felelőséget a szakvéleményükért, és nem utolsó sorban mennyibe kerül? Mik a tapasztalatok?

2007.01.09. 12:14

Hivatalos márkaszervízekben és kereskedésekben csinálják kb. másfél két óra. A vizsgálat áll egy számítógépes diagnosztikából ezzel mindent ki tudnak olvasni amit a komputer valamikor is hibaként tárolt vagy éppen tárol, festékvastagságmérővel nagyon alaposan átnézik az egész karosszériát, utána pedig felemelik az autót és futómüvet féket váltót vizsgálják át kb ennyi. Az ár változó nekem 9000-15.000 ft között csináltákAdnak ha kérsz írásos szakvéleményt is amiért vállalják a garanciát. Nekem az NT Auto Budakalászon jött be a legjobban rettentően korrektek gyorsak szolgálatkészek.

2007.01.09. 20:13

528 írta:Hivatalos márkaszervízekben és kereskedésekben csinálják kb. másfél két óra. A vizsgálat áll egy számítógépes diagnosztikából ezzel mindent ki tudnak olvasni amit a komputer valamikor is hibaként tárolt vagy éppen tárol, festékvastagságmérővel nagyon alaposan átnézik az egész karosszériát, utána pedig felemelik az autót és futómüvet féket váltót vizsgálják át kb ennyi. Az ár változó nekem 9000-15.000 ft között csináltákAdnak ha kérsz írásos szakvéleményt is amiért vállalják a garanciát. Nekem az NT Auto Budakalászon jött be a legjobban rettentően korrektek gyorsak szolgálatkészek.

Köszi az infot 528 !!!
:bmw :drive :bmw

2007.01.16. 19:09

Ezennel csatlakozom Hero klubtársunk véleményéhez. :lol: Ma átvizsgáltattam egy autót, a földrajzi helyzet úgy adódott, hogy a kecskeméti Formont Autóházra esett a választás. Csak megerősíteni tudom, rendkívűl korrektek voltak, és a díj sem volt durva, br 9840 Ft.
:franko:

2007.01.17. 14:20

pappkari:

Mi a helyzet a lökössel? Megjavíttattad már?

2007.02.16. 10:41

Sziasztok,
a Pécsi Gyorsszervízről van valakinek információja?

2007.02.16. 14:21

Morello írta:Sziasztok,

Az hol van pontossan?

2007.02.16. 15:53

geisz írta:
Morello írta:Sziasztok,

Az hol van pontossan?

Ha a 6-oson beérsz Pest felől Pécsre, ott van egy Shell kút. Előtte kell balra fordulni és kb.50 méter. Valami festékbolt mellett.
http://www.pecsigyorsszerviz.hu/showmap.php
Hozzászólás küldése

VigLink badge