Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.08.26. 00:28

Üdvözlégyyy :)

2007.09.18. 10:18

Jó ja csapat Karncsalján, hajrá hajrá Salgótarjány :wink: :e39 :taps:

2007.09.18. 21:41

Kopp-kopp-kopp!Sziasztok!
Igaz, nem most regisztráltam, de a bemoldalt csak most találtam, véletlenül.
Remélem nem késő a beköszönésem :roll:
Egy vállalkozást vezetek, Óbudán lakom.Régóta szerettem vna egy Bömöst, még annó a nyócvanas végén a nagykőrösin láttam/hallottam egy E34-et és húúúúú!Az a hang!
Most sikerült, igaz '96-os, nem makulátlan, de eddig csak elismerő szavakat kaptam.
Minden jót nektek!

2007.09.19. 07:29

Sok sikert hozzá, hiba mentesen!!

2007.09.19. 07:38

üdv a klubban és remélem találkozunk a talin is:D

2007.09.19. 21:18

Isten hozott Skotipipen!

Sok sikert a géphez!

2007.10.04. 10:05

Sziasztok!

Tom vagyok,és én is hamarabb regisztráltam,minthogy megtaláltam ezt az oldalt.Na meg az internet csodája is csak nemrég ért el kicsiny városunk poros utcácskájába.(Hja,a bürokrácia malmai)úgyhogy nézzétek el a bénázásaimat,mert ezen a téren vannak még jókora hiányosságaim.:oops:(többek között)és biztos lesznek hülye kérdéseim.
Szóval 33 vagyok,Debrecenhez lakom közel és én is nemrég cseréltem ki a korábbi járgányom egy e39-re.És mivel sokat járok külföldre,touring lett a kicsike.Már régóta szerettem volna egyet és a nagybátyám annyit áradozott róluk(na,ő is csak addig,míg a 3 éves 525d-ben nem kellett komplett motorfelújjítás,meg a 6 éves 740d-ben autómataváltó csere,azóta csak újat vesz.Szegényke!)hogy vettem egyet.Ha hamarabb találok rátok,sok okos tanáccsal gazdagabban tudtam volna belevágni a projektbe.Az általatok említett életérzés még nem kerített hatalmába,azért nyúzzuk egymást rendesen.(főleg az idegeimet)És,bár én még teljesen zöldfülü vagyok,szívesen megosztom veletek a kettesben eltelt idő tapasztalatait.Csak tudnám melyik topicban kell. :roll:

2007.10.04. 10:11

tom írta:Sziasztok!

Tom vagyok,és én is hamarabb regisztráltam,minthogy megtaláltam ezt az oldalt.Na meg az internet csodája is csak nemrég ért el kicsiny városunk poros utcácskájába.(Hja,a bürokrácia malmai)úgyhogy nézzétek el a bénázásaimat,mert ezen a téren vannak még jókora hiányosságaim.:oops:(többek között)és biztos lesznek hülye kérdéseim.
Szóval 33 vagyok,Debrecenhez lakom közel és én is nemrég cseréltem ki a korábbi járgányom egy e39-re.És mivel sokat járok külföldre,touring lett a kicsike.Már régóta szerettem volna egyet és a nagybátyám annyit áradozott róluk(na,ő is csak addig,míg a 3 éves 525d-ben nem kellett komplett motorfelújjítás,meg a 6 éves 740d-ben autómataváltó csere,azóta csak újat vesz.Szegényke!)hogy vettem egyet.Ha hamarabb találok rátok,sok okos tanáccsal gazdagabban tudtam volna belevágni a projektbe.Az általatok említett életérzés még nem kerített hatalmába,azért nyúzzuk egymást rendesen.(főleg az idegeimet)És,bár én még teljesen zöldfülü vagyok,szívesen megosztom veletek a kettesben eltelt idő tapasztalatait.Csak tudnám melyik topicban kell. :roll:

Szia Tom!

Üdv az oldalon! :e39

2007.10.04. 10:12

üdv a klubban :D :welcom

2007.10.04. 10:25

tom írta:Sziasztok!

Üdv, Tom :welcom

2007.10.04. 10:45

:e39

2007.10.04. 10:45

Üdvözlégy a propelleresek világában :)

2007.10.04. 11:12

Sziasztok!
Egy 98-as 523i-vel üdvözöllek benneteket!:)

2007.10.04. 11:15

:e39

2007.10.04. 11:24

Halihó,pisti523!

2007.10.04. 11:53

Ja Szasztok
Én is már régebbóta nyomom itt a kérdéseket, de akkor hivatalosan is bemutatnám magunkat egy tuti 2001-es 530d-vel, bár képet nem tudom, hogy kell olyan kicsi méretben felrakni, így marad a zöld vigyorgó figura. Legalább könnyen látható vok :)

2007.10.04. 11:54

Én is üdvözöllek Benneteket Fiúk! :D

2007.10.04. 14:11

Szia tom! :)

2007.10.04. 21:01

Most veszem észre, hogy én még nem mutatkoztam be!
Most pótolom, ha megengeditek!

Azt már tudjátok, hogy Zolinak hívnak, Debrecenben élek és alkatrésszel foglalkozom!
Amit még nem tudtok, hogy '81-ben születtem, szeretem a jó kajákat, a jó sört, a jó nőket, a rock zenét, a BMW-t. Világ életemben autók és alkatrészek között nőttem fel. Apám gyakran cserélgette az autóit (már több mint 60 volt neki) és a boltjában láttam sok fúrcsa alkatrészt. Gyerekkoromban a játékaim is NGK-s Bosch-os és Castrol-os kartondobozokban volt. Hamarabb tudtam mi a különbség a benzines és a dízel autó között, mint hogy megtanultam írni. :lol:
Sajnos igen korán, 23 évesen szembe kellett néznem korunk népbetegségével, de örömmel közlöm, úgy néz ki megnyertem az első csatát a rákkal szemben!
Azóta kissé lazábra veszem a figurát, nállam már nem az ügyfél az első.

Autó Kronológiám (csak ami az én nevemen volt, apám 60 autóját nem sorolnám fel)
Eddigi autóim:
'86-os E30 325i Coupe (hivatalos megnevezése 2 ajtós sedan)
'01-es E39 525dA Touring ('06 május óta hajtom)

Eddigi autónak nevezett tárgyaim:
'78-as Golf 1,5D
'86-os Kispolka

Következő autóm:
BMW vagy Rolls-Royce

Következő autónak nevezett tárgyam:
-

Remélem elnéziket nekem ezt a kis hanyagságot! 8) :lol:

2007.10.05. 13:30

Na szép! Most olvasom a bemutatkozó tipikot, és én mér ide nem írtam :oops:

Nevem: Muha Attila, kiskorom óta belém van oltva a BMW. Jelen pillanatban egy E34-es 525ia 24v- vel járok, nyolcadik éve az enyém. ( imádom! ) Mostanság lesz lehetőségem a váltásra, már ki van nézve az " új " egy 2001-es 525ia touring. Remélem 2 héten belül én birtoklom ,akkor még bizonyosan zargatlak Benneteket.
Egyébként Pestlőrincen lakom, itthon dolgozom autószerelőként.
EZ VAGYOK ÉN
( OFF ebben a topikban, de ha valaki tudna vevőt az E34-re, itt megtekinthető megköszönném.
Hozzászólás küldése

VigLink badge