![]() |
2014.11.06. 21:59
2014.11.09. 10:30
polizei írta:Sziasztok!
Kérdésem az lenne, 523i digitális, ülésfűtéses, állófűtés is van (bár nem használom) a szekér és a fűtés szórakozik, pedig jön a tél....
A probléma bekapcsolom a fűtést, egy ideig tolja a meleget ezerrel, aztán gondol egyet és már csak rohadt hideget fúj.....
Hiába teszem nagyobb hőmérsékletre vagy nyomkodok bármit, csak a hideget tolja....aztán mondjuk másnap megint jó egy ideig, aztán gondol egyet és megint jön a hideg....
Süni cserén gondolkodtam, de szaki szerint nem az a baj.....
Valakinek valami élménye ami meggyógyítja a dolgot? Köszi előre is!
2014.11.17. 23:53
most jön a kérdés! a teljesítményből levesz?én úgy vettem észre,hogy nem úgy megy a verda.vagy már kevés a 170le? 2014.11.18. 07:52
atti523i írta:szevasztok fanok!lecseréltem a viszkó kuplungot ava márkáju ,ha jól emlkészem holland.de végül is mindegy,szerintem ez is made in csíkszem.azt vettem észre hogy már hideg motornál is pörög mint a helikopter propeller.egyértelmü hogy nem jól szuperál.
most jön a kérdés! a teljesítményből levesz?én úgy vettem észre,hogy nem úgy megy a verda.vagy már kevés a 170le?
2014.11.18. 08:07
Imco írta:atti523i írta:szevasztok fanok!lecseréltem a viszkó kuplungot ava márkáju ,ha jól emlkészem holland.de végül is mindegy,szerintem ez is made in csíkszem.azt vettem észre hogy már hideg motornál is pörög mint a helikopter propeller.egyértelmü hogy nem jól szuperál.
most jön a kérdés! a teljesítményből levesz?én úgy vettem észre,hogy nem úgy megy a verda.vagy már kevés a 170le?
Jackson írt még anno értekezést a témában.
Hogy forog nem baj. Ha direktbe forog az a baj.
Elvileg meg tudod állítani ha jó. Saját felelősségre kísérletezz!!!
2014.11.18. 10:59
Imco írta:atti523i írta:szevasztok fanok!lecseréltem a viszkó kuplungot ava márkáju ,ha jól emlkészem holland.de végül is mindegy,szerintem ez is made in csíkszem.azt vettem észre hogy már hideg motornál is pörög mint a helikopter propeller.egyértelmü hogy nem jól szuperál.
2014.11.18. 11:03
F_E_K_ írta:Imco írta:atti523i írta:szevasztok fanok!lecseréltem a viszkó kuplungot ava márkáju ,ha jól emlkészem holland.de végül is mindegy,szerintem ez is made in csíkszem.azt vettem észre hogy már hideg motornál is pörög mint a helikopter propeller.egyértelmü hogy nem jól szuperál.
...ha elfogynak közben az ujjaid az a baj...
G6-L11
2014.11.18. 11:06
atti523i írta:max csontozó kesztyüben nyúlkálnék a forgó lapátok közőtt
2014.11.18. 11:13
PeterE39 írta:atti523i írta:max csontozó kesztyüben nyúlkálnék a forgó lapátok közőtt
Azért még ezzel is esélyes lennél egy Darwin díjra
2014.11.18. 12:55
atti523i írta:PeterE39 írta:atti523i írta:max csontozó kesztyüben nyúlkálnék a forgó lapátok közőtt
Azért még ezzel is esélyes lennél egy Darwin díjra
a bal kezem a gyengébbik,az talán feláldozható az ügy oltárán
2014.11.18. 15:48
atti523i írta:szevasztok fanok!lecseréltem a viszkó kuplungot ava márkáju ,ha jól emlkészem holland.de végül is mindegy,szerintem ez is made in csíkszem.azt vettem észre hogy már hideg motornál is pörög mint a helikopter propeller.egyértelmü hogy nem jól szuperál.
2014.11.18. 22:50
Padre540 írta:atti523i írta:szevasztok fanok!lecseréltem a viszkó kuplungot ava márkáju ,ha jól emlkészem holland.de végül is mindegy,szerintem ez is made in csíkszem.azt vettem észre hogy már hideg motornál is pörög mint a helikopter propeller.egyértelmü hogy nem jól szuperál.
Nekem is volt China viszkóm.Beindítás után túl sokat ment,kb. 3-szor annyit mint kellett volna,de egy idő után leállt.Ez így volt minden indításnál.
Ha működnie kellett akkor működött,de akkor is túl sokáig ment,amikor le kellett volna állnia,még akkor is süvített,majd gondolt egyet és leállt.
Sajnos ezek az olcsó húsnak híg a leve bizonyítékai.
Soha többet nem veszek még hasonlót sem.
Viszont ha mindig megy és soha nem áll le,akkor annak annyi.
2014.11.18. 22:54
atti523i írta:Padre540 írta:atti523i írta:szevasztok fanok!lecseréltem a viszkó kuplungot ava márkáju ,ha jól emlkészem holland.de végül is mindegy,szerintem ez is made in csíkszem.azt vettem észre hogy már hideg motornál is pörög mint a helikopter propeller.egyértelmü hogy nem jól szuperál.
Nekem is volt China viszkóm.Beindítás után túl sokat ment,kb. 3-szor annyit mint kellett volna,de egy idő után leállt.Ez így volt minden indításnál.
Ha működnie kellett akkor működött,de akkor is túl sokáig ment,amikor le kellett volna állnia,még akkor is süvített,majd gondolt egyet és leállt.
lángnál vettem,de látom van náluk behr és bosch is.melyiket vegyem?vagy van jobb?igaz nyáron vettem behr vízhüttőt ,de abban is volt két fajta.egy kínai és egy dél afrikai.végül a dél afrikait vettem meg 47pénzért.és ez már a kedvezményes ár volt.
:
2014.11.20. 09:21
Bummer írta:atti523i írta:Padre540 írta:atti523i írta:szevasztok fanok!lecseréltem a viszkó kuplungot ava márkáju ,ha jól emlkészem holland.de végül is mindegy,szerintem ez is made in csíkszem.azt vettem észre hogy már hideg motornál is pörög mint a helikopter propeller.egyértelmü hogy nem jól szuperál.
lángnál vettem,de látom van náluk behr és bosch is.melyiket vegyem?vagy van jobb?igaz nyáron vettem behr vízhüttőt ,de abban is volt két fajta.egy kínai és egy dél afrikai.végül a dél afrikait vettem meg 47pénzért.és ez már a kedvezményes ár volt.
Behr vagy Sachs...:
2014.11.20. 13:42
Hauzer írta:Bummer írta:atti523i írta:Padre540 írta:atti523i írta:szevasztok fanok!lecseréltem a viszkó kuplungot ava márkáju ,ha jól emlkészem holland.de végül is mindegy,szerintem ez is made in csíkszem.azt vettem észre hogy már hideg motornál is pörög mint a helikopter propeller.egyértelmü hogy nem jól szuperál.
Behr vagy Sachs...:
Én Behr-el szoptam be..Igaz e34-nél,de az mind1. Ugyanígy jártam vele. Hidegen is zúgott,de pár km után helyre jött. De 3 év után kifolyt belőle minden cucc és gatya lett..inkább fasza bontott.
2014.11.20. 13:46
atti523i írta:bontottal meg az a baj,hogy ki tudja meddig megy.
2014.11.20. 22:14
Jerry írta:atti523i írta:bontottal meg az a baj,hogy ki tudja meddig megy.
Ez így van, viszont csak 5000-ért adom!
2014.12.18. 08:33
2014.12.18. 11:51
Imco írta:Néhány napja készítettem, az örökös kérdezősködőknek.
M54 2.2 a motor.
+2,5 külső hőmérséklet mellett 1500-2000 közötti fordulaton közlekedve 4 perc alatt érte el az 52 celsius fokot.
Teljesen hideg autóról beszélek. Talán hitelesebb lenne ha az induló hőmérséklet is benne lenne.
38-40 foktól fűt az autó.
2014.12.20. 08:58
Bummer írta:Imco írta:Néhány napja készítettem, az örökös kérdezősködőknek.
M54 2.2 a motor.
+2,5 külső hőmérséklet mellett 1500-2000 közötti fordulaton közlekedve 4 perc alatt érte el az 52 celsius fokot.
Teljesen hideg autóról beszélek. Talán hitelesebb lenne ha az induló hőmérséklet is benne lenne.
38-40 foktól fűt az autó.
Igen, mert az Otto benzinbol hot allit elo