![]() |
2010.12.05. 11:45
kzolee írta:bmw520ds írta:Ezt el is lehet fogadni, de sok olyan van aki kérkedik a nagy köbcentis benyával, aztán tankolni meg ohne lové...Annyival azért nem megy jobban amennyit bele kell tölteni anyagiakban. Legalább is szerintem. Én nagyon sok pénz tulajdonában vennék bengást, de amíg kétkezű munka béréből élünk, számomra luxus fenntartani. De örülök annak hogy azért vannak akiknek bejön az élet! Nekik mindegy mit és mennyit tankolnak. Bár nekem is megadatna!
A nagy benzinesek nagyon jók! Ott már van nyomaték is. Csak sajnos azok már a 8-12 hengeresek.
De sor6-ban még mindig a dízel jobb. Ahogyan azt lepke szaktárs be is mutatta.
2010.12.05. 11:48
bmw520ds írta:Ezt el is lehet fogadni, de sok olyan van aki kérkedik a nagy köbcentis benyával, aztán tankolni meg ohne lové...Annyival azért nem megy jobban amennyit bele kell tölteni anyagiakban. Legalább is szerintem. Én nagyon sok pénz tulajdonában vennék bengást, de amíg kétkezű munka béréből élünk, számomra luxus fenntartani. De örülök annak hogy azért vannak akiknek bejön az élet! Nekik mindegy mit és mennyit tankolnak. Bár nekem is megadatna!
2010.12.05. 14:57
Morello írta:Szerintem bőven jobban megy annyival, mint amennyit bele kell tankolni![]()
2010.12.05. 15:49
simi64 írta:Morello írta:Szerintem bőven jobban megy annyival, mint amennyit bele kell tankolni![]()
Szerintem meg ülj bele egy 35D-be
2010.12.05. 16:30
Labi írta:simi64 írta:Morello írta:Szerintem bőven jobban megy annyival, mint amennyit bele kell tankolni![]()
sztem meg ülj bele egy 745i-be![]()
![]()
2010.12.05. 16:33
2010.12.05. 16:46
fegyveri írta:Mindenki a saját paripáját dícséri! szerintem meg M5-be kéne ülni!! Nekem az az álmom!!
2010.12.05. 16:53
tibi666 írta:fegyveri írta:Mindenki a saját paripáját dícséri! szerintem meg M5-be kéne ülni!! Nekem az az álmom!!
Hát, E61 M5-ben benne lennék.
Sajna E39-ben nincs touring M5. De egy 540i is élmény lehet, csak fenntartani bírnám.
2010.12.05. 16:55
fegyveri írta:tibi666 írta:fegyveri írta:Mindenki a saját paripáját dícséri! szerintem meg M5-be kéne ülni!! Nekem az az álmom!!
Sajna E39-ben nincs touring M5. De egy 540i is élmény lehet, csak fenntartani bírnám.
Tibi! Te inkább touring párti vagy? Én is azzal kezdtem,meg voltam elégedve vele!
2010.12.05. 16:58
2010.12.05. 17:03
Johny540 írta:Hát...döbbenettel olvastam végig ezt a fórumotAkár hiszitek,akár nem,nekem volt egy 320d-m is,azután az 540i felüdülés.Ha a kettőt,vagy akár az azelőtti 6hengereseket össze kéne hasonlítanom,akkor a diesel nagyobb luxus volt,mint akármelyik eddigi benzinesem.Még azt sem mondhatom,hogy csak én fogtam ki egy problémásat,mert ugyanazokat a problémákat végigzongorázta más is ugyanúgy 20d-n.Tény,hogy tudok olyan 20d-ről,vagy 25d-ról is,amiben 400000km van,és komolyabb baja még nem volt.De ez a ritka.A 3-6-szor annyiba kerülő alkatrészekről már nem is beszélek...A másik a gyorsulási adatok...a valóságban teljesen mást mutatnak sokszor,mint a gyár által megadott érték.Ez lehet több is,kevesebb is,és akkor még nem vettük számításba azt,hogy ki hogy vezet...
2010.12.05. 17:04
tibi666 írta:fegyveri írta:tibi666 írta:fegyveri írta:Mindenki a saját paripáját dícséri! szerintem meg M5-be kéne ülni!! Nekem az az álmom!!
Tibi! Te inkább touring párti vagy? Én is azzal kezdtem,meg voltam elégedve vele!
Nyaraltam már szedánnal és Touringgal is. Egy jól pakolható Touring sokkal praktikusabb, mint a szedán.
Nekem a formával sincs gondom.
2010.12.05. 17:27
simi64 írta:Johny540 írta:Hát...döbbenettel olvastam végig ezt a fórumotAkár hiszitek,akár nem,nekem volt egy 320d-m is,azután az 540i felüdülés.Ha a kettőt,vagy akár az azelőtti 6hengereseket össze kéne hasonlítanom,akkor a diesel nagyobb luxus volt,mint akármelyik eddigi benzinesem.Még azt sem mondhatom,hogy csak én fogtam ki egy problémásat,mert ugyanazokat a problémákat végigzongorázta más is ugyanúgy 20d-n.Tény,hogy tudok olyan 20d-ről,vagy 25d-ról is,amiben 400000km van,és komolyabb baja még nem volt.De ez a ritka.A 3-6-szor annyiba kerülő alkatrészekről már nem is beszélek...A másik a gyorsulási adatok...a valóságban teljesen mást mutatnak sokszor,mint a gyár által megadott érték.Ez lehet több is,kevesebb is,és akkor még nem vettük számításba azt,hogy ki hogy vezet...
Azért azt ne felejtsd el, hogyha a 20D motorját megszorzod kettővel, akkor sem lesz akkora, mint az 540
2010.12.05. 17:38
fegyveri írta:tibi666 írta:fegyveri írta:tibi666 írta:fegyveri írta:Mindenki a saját paripáját dícséri! szerintem meg M5-be kéne ülni!! Nekem az az álmom!!
Nyaraltam már szedánnal és Touringgal is. Egy jól pakolható Touring sokkal praktikusabb, mint a szedán.
Nekem a formával sincs gondom.
Én az idén nyaraltam először Szedánnal,és mindent be tudtam pakolni! Mintha egy hónapra mentünk volna,kb. annyi cuccot pakolt a drágám! A touringnál is csak annyit pakoltam,hogy azt a rolót vagy mit be tudjam húzni!!
2010.12.05. 19:43
Labi írta:simi64 írta:Morello írta:Szerintem bőven jobban megy annyival, mint amennyit bele kell tankolni![]()
![]()
2010.12.05. 20:12
tibi666 írta:
Szedánnal mentem nyaralni a barátokkal.
4 ember csomagja nem fért be. Mondjuk a csomagtér felét elfoglalta a sör. Szerencse, hogy jött még 1 autó, amiben csak 3-an voltak, és befért a hátsó ülésre a cucc.
Családdal meg a Touringgal, és tetőig pakolva megyünk.
Úgyhogy én maximálisan a Touring kivitel pártján állok.
2010.12.05. 20:59
![]()
2010.12.05. 21:03
lepke írta:Labi írta:simi64 írta:Morello írta:Szerintem bőven jobban megy annyival, mint amennyit bele kell tankolni![]()
![]()
Helo
Azért lenne NAGY meglepetés 745i vs 535d
2010.12.05. 21:33
Imco írta:tibi666 írta:
Szedánnal mentem nyaralni a barátokkal.
4 ember csomagja nem fért be. Mondjuk a csomagtér felét elfoglalta a sör. Szerencse, hogy jött még 1 autó, amiben csak 3-an voltak, és befért a hátsó ülésre a cucc.
Családdal meg a Touringgal, és tetőig pakolva megyünk.
Úgyhogy én maximálisan a Touring kivitel pártján állok.
Az objektivitás kedvéért, nem mindegy hogy hol, hogyan nyaralunk.
Ha nyaralóba megyünk, vagy barátokhoz, akkor nem elég a touring.
2 gyerkőccel 1 hét - 10 napra, hátra a gyerekek közé, a lábukhoz és az asszony lábához is jut még egy-egy pakk, gyakran. Ugye itt viszünk kaját, sört, ásványvizet, hálózsákot stb.
Külföldön, szállodában ülés szintig pakoltunk. Épp hogy csak a redőnyt nem tudtam behúzni.
Egy sedanba is befért volna.
Persze, persze. Inkább legyen egy plusz bőröndnyi hely, mint egy szatyornyival kevesebb!
2010.12.05. 22:42
lepke írta:Labi írta:simi64 írta:Morello írta:Szerintem bőven jobban megy annyival, mint amennyit bele kell tankolni![]()
![]()
Helo
Azért lenne NAGY meglepetés 745i vs 535d