![]() |
2014.10.31. 21:46
2014.11.01. 22:04
KissGSV írta:WDS szerint is süni hajtja a ventillátort a manuál vezérlővel.
2014.11.01. 22:26
Remekember írta:KissGSV írta:WDS szerint is süni hajtja a ventillátort a manuál vezérlővel.
Hol található ez a süni az autóban?
2014.11.01. 22:26
Remekember írta:KissGSV írta:WDS szerint is süni hajtja a ventillátort a manuál vezérlővel.
Hol található ez a süni az autóban?

2014.11.01. 22:30
KissGSV írta:
Egy kicsit ki kell tekeredni hogy hozzáférj, de megoldható. A csatlakozót fület benyomva lehet lehúzni, szintén egy fül tartja a sünit. (Mintha egy csavarra is emlékeznék...)
2014.11.03. 01:17

2014.11.03. 08:22
waresz írta: Hurrá, Fagyállóból, ilyen zöldes-kék volt benne, de én úgy hallottam, hogy alublokk: piros fagyálló. VAGY NEM? Kérlek oktassatok!
2014.11.03. 09:18
Haminda írta:waresz írta: Hurrá, Fagyállóból, ilyen zöldes-kék volt benne, de én úgy hallottam, hogy alublokk: piros fagyálló. VAGY NEM? Kérlek oktassatok!
A fagyálló-színek már össze vissza vannak. Annyi a lényeg hogy alubarát legyen.
2014.11.03. 09:47
Jerry írta:Haminda írta:waresz írta: Hurrá, Fagyállóból, ilyen zöldes-kék volt benne, de én úgy hallottam, hogy alublokk: piros fagyálló. VAGY NEM? Kérlek oktassatok!
A fagyálló-színek már össze vissza vannak. Annyi a lényeg hogy alubarát legyen.
Így van!
Nem mellesleg a gyári BMW fagyálló is sötétkék színű.
2014.11.03. 19:43
waresz írta:Sziasztok! Olvasgatva ezt a topicot, meg hagyatkozva a logikámra.. rájöttem, hogy szar lehet a termosztát, mert 61-62 fokra ment csak fel a motor(28i) Ma műtét. Csináltam viszkószerelő kulcsot. Lejött, nagyon buli! Leengedtem a fagyállót, amit az utánaolvasások után 10literre saccoltam, persze a hűtő kiszerelése(takarítás céljából) csak 5-6liter löttyöt eredményezett, ekkor előbukkant belőlem a wartburgos tapasztalat(csap a blokk oldalán) megkerestem az erre legalkalmasabbnak vélt csavart a kipufogócsonk alatt, és láss csodát, még a farkam is megfürdött a fagyállóban!de cserébe meglett a maradék lé. Persze, a jól bevált termosztátfőzést nem hagytam ki. A rohadék már 55fok körül elkezdett nyitni. Visszahűléskor meg már rég meg lehetett fogni és még mindig tátongott. A beütés szerint a gyártó "wahler" túloldalt BMW felirat, hurrá, ez lesz a gyári, már találtam is wahlert az unix-nál, némi kedvezménnyel 2200 kemény forint lesz.
![]()
Hurrá, Fagyállóból, ilyen zöldes-kék volt benne, de én úgy hallottam, hogy alublokk: piros fagyálló. VAGY NEM? Kérlek oktassatok! A másik sztorira nem találok topicot, úgyhogy idebököm: A vezérműtengely forgásjeladója a diagnosztika szerint szar. Ugyanakkor egyesek már mondták, hogy nem indul szépen az autó, van benne egy ilyen hip-hip-hiphirip, mire elkapja, lehet hiányolja azt a jelet, azért kapja el ilyen bénán(mindig) A wartburg utáni józanparaszt eszemmel még arra gondoltam, hogy emiatt a vanos vezérlése is valami mellékpályán lehet, mert ha nem tudja hol a vezérműtengely, akkor talán nem is szabályozza. VAGY NEM?
Erre is szeretnék választ. Továbbá: a szolenoid szelepet ki kell tekernem, mert különben nem férek hozzá a jeladóhoz. Van ennek a műveletnek valami buktatója, vagy csak tekerjem ki, és a jeladó csere után meg vissza, vagy kell valamit bonyolítani? Köszi előre is!
2014.11.04. 00:05
2014.11.04. 00:09
2014.11.04. 06:45
Johny540 írta:waresz írta:Bummer!"Jeladóból egyszerűbbet vettem"
Az nem biztos hogy sokáig jó lesz.Hibatároló lett törölve?
2014.11.04. 10:53
waresz írta:Johny540 írta:waresz írta:Bummer!"Jeladóból egyszerűbbet vettem"
Az nem biztos hogy sokáig jó lesz.Hibatároló lett törölve?
Nem, arra ma kerül sor. Azután feléledhet a rendszer?
2014.11.06. 20:26
2014.11.06. 20:53
polizei írta:Sziasztok!
Kérdésem az lenne, 523i digitális, ülésfűtéses, állófűtés is van (bár nem használom) a szekér és a fűtés szórakozik, pedig jön a tél....
A probléma bekapcsolom a fűtést, egy ideig tolja a meleget ezerrel, aztán gondol egyet és már csak rohadt hideget fúj.....
Hiába teszem nagyobb hőmérsékletre vagy nyomkodok bármit, csak a hideget tolja....aztán mondjuk másnap megint jó egy ideig, aztán gondol egyet és megint jön a hideg....
Süni cserén gondolkodtam, de szaki szerint nem az a baj.....
Valakinek valami élménye ami meggyógyítja a dolgot? Köszi előre is!
muhaati írta:
A klíma panel hőmérséklet érzékelője lesz eltömődve.
2014.11.06. 21:18
2014.11.06. 21:36
polizei írta:A süni cserét próbáltam már 15 percig, de nincs nőgyógyász kezem és kifogytam a csúnya szavakból...szóval nem sikerült lehúznom a csatiról.....
Azt a hőmérséklet érzékelőt talán meg tudom pucolni....persze ha nem valami eldugott helyen van....hol is?
Köszi a tanácsokat!!!!![]()
2014.11.06. 21:44
2014.11.06. 21:58