![]() |
2012.02.01. 13:43
max írta:Sziasztok!
Gyári magnó helyére betudom rakni a gyári cd-és fejegységet?Kábelek stimmelnek?
2012.02.02. 21:48
PeterE39 írta:max írta:Sziasztok!
Nem mindegy hogy egy vagy kétrészes magnód volt-e, és az évjárat sem (kör csatlakozótüskés vagy 2001 évjárattől újab).
De alapvetően mindent lehet csak akarni kell, és kábelezni.
A tippek között vannak leírások.
2012.02.02. 22:05
max írta:PeterE39 írta:max írta:Sziasztok!
Nem mindegy hogy egy vagy kétrészes magnód volt-e, és az évjárat sem (kör csatlakozótüskés vagy 2001 évjárattől újab).
De alapvetően mindent lehet csak akarni kell, és kábelezni.
A tippek között vannak leírások.
Szia!
Azt hogy érted hogy eg vagy kétrészes? 97-es a gép.
2012.02.05. 10:53
2012.02.07. 21:48
2012.02.20. 19:29
2012.02.20. 20:58
Tompsy írta:Hali!
Meg tudnátok mondani,hogy 520i touringba hány cololos/cm-es hangszórók kellenek?első/hátsó
Ki akarom cserélni a gyári gagyikat
2012.02.20. 21:19
admin írta:Tompsy írta:Hali!
Meg tudnátok mondani,hogy 520i touringba hány cololos/cm-es hangszórók kellenek?első/hátsó
Ki akarom cserélni a gyári gagyikat
13cm elől hátul
iPhone Tapatalk
2012.06.07. 09:23
2012.06.07. 09:26
adam001 írta:Sziasztok! Sajnálattal tapasztaltam hogy a két hátsó oldal hangszóróm nem szól ... A kalaptartóba lévők meg többi jó nah hol is kezdjem?
2012.06.07. 09:45
Jerry írta:adam001 írta:Sziasztok! Sajnálattal tapasztaltam hogy a két hátsó oldal hangszóróm nem szól ... A kalaptartóba lévők meg többi jó nah hol is kezdjem?
Bontsd le a kárpitot és győződj meg róla, hogy van-e egyáltalán hangszóró ott vagy csak a rács!
Szerintem meg fogsz lepődni!
2012.06.07. 10:10
adam001 írta:Jerry írta:adam001 írta:Sziasztok! Sajnálattal tapasztaltam hogy a két hátsó oldal hangszóróm nem szól ... A kalaptartóba lévők meg többi jó nah hol is kezdjem?
kép
Bontsd le a kárpitot és győződj meg róla, hogy van-e egyáltalán hangszóró ott vagy csak a rács!
A realoem az irja erre a hangszorora hogy side airbag for rear passengers=no
Ezek szerint akkor nekem légzsak miatt nincs ott hangszoro? Pedig kivülröl magyon ugy fest
Sent from my iPhone using Tapatalk
2012.06.07. 10:23
Jerry írta:adam001 írta:Jerry írta:adam001 írta:Sziasztok! Sajnálattal tapasztaltam hogy a két hátsó oldal hangszóróm nem szól ... A kalaptartóba lévők meg többi jó nah hol is kezdjem?
kép
Ezek szerint akkor nekem légzsak miatt nincs ott hangszoro? Pedig kivülröl magyon ugy fest
Lehet, hogy sosem volt az
hangszóró!
Rá is van írva, hogy AIRBAG.
A kép alapján elég rosszul kivehető, hogy milyen anyagból van.

2012.06.07. 11:08
adam001 írta:Jerry írta:adam001 írta:Jerry írta:adam001 írta:Sziasztok! Sajnálattal tapasztaltam hogy a két hátsó oldal hangszóróm nem szól ... A kalaptartóba lévők meg többi jó nah hol is kezdjem?
kép
Lehet, hogy sosem volt az
hangszóró!
Rá is van írva, hogy AIRBAG.
A kép alapján elég rosszul kivehető, hogy milyen anyagból van.
Pontosan olyan mint egy hangszoro de csak annak van beszerelve mögé a
cucc aki nem rendelt hátra légzsákot , közbe rájöttem.... Na nembaj legalabb akkor nincs nálam hiba...
2012.06.07. 17:17
2012.06.07. 17:32
floki írta:Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyre irok-e. De ma olyat tapasztaltam a gyári CD-tárral kapcsolatban hogy, minden cd-ről csak az első számot játszotta le de csak kb a feléig! Olyan a jelenség mintha karcosak lennének a lemezek elkezd akadozni és nem szól tovább. A garázsban cd-tartó ki megigazítottam a lemezeket benne aztán vissza raktam, akkor megint életre kelt de szintén ugyan ez a probléma továbbra is megvolt. Aztán megkocogtattam a cd tárat és megjavult. A kérdésem ha valakinek volt már ilyen hiba mivel tudta véglegesen orvosolni. Mert tartok attól hogy a BMW az nem kocogtatásra javul véglegesen:)
Ja és persze VÁLSÁG van nem szeretnék újat venni mármint CD tárat! Segítségeteket előre is köszi.
2012.06.07. 21:20
leslie írta:floki írta:Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyre irok-e. De ma olyat tapasztaltam a gyári CD-tárral kapcsolatban hogy, minden cd-ről csak az első számot játszotta le de csak kb a feléig! Olyan a jelenség mintha karcosak lennének a lemezek elkezd akadozni és nem szól tovább. A garázsban cd-tartó ki megigazítottam a lemezeket benne aztán vissza raktam, akkor megint életre kelt de szintén ugyan ez a probléma továbbra is megvolt. Aztán megkocogtattam a cd tárat és megjavult. A kérdésem ha valakinek volt már ilyen hiba mivel tudta véglegesen orvosolni. Mert tartok attól hogy a BMW az nem kocogtatásra javul véglegesen:)
Ja és persze VÁLSÁG van nem szeretnék újat venni mármint CD tárat! Segítségeteket előre is köszi.
Haldoklik a cd tarad! Van akinek eleg volt csak kitisztitani es megjavult- nekem sajnos nem:(
Bontottan 15-20 ezerert mar kapsz cd tarat...az szerintem veszes kiadas..... de te tudod!
2012.06.07. 21:43
floki írta:leslie írta:floki írta:Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyre irok-e. De ma olyat tapasztaltam a gyári CD-tárral kapcsolatban hogy, minden cd-ről csak az első számot játszotta le de csak kb a feléig! Olyan a jelenség mintha karcosak lennének a lemezek elkezd akadozni és nem szól tovább. A garázsban cd-tartó ki megigazítottam a lemezeket benne aztán vissza raktam, akkor megint életre kelt de szintén ugyan ez a probléma továbbra is megvolt. Aztán megkocogtattam a cd tárat és megjavult. A kérdésem ha valakinek volt már ilyen hiba mivel tudta véglegesen orvosolni. Mert tartok attól hogy a BMW az nem kocogtatásra javul véglegesen:)
Haldoklik a cd tarad! Van akinek eleg volt csak kitisztitani es megjavult- nekem sajnos nem:(
Bontottan 15-20 ezerert mar kapsz cd tarat...az szerintem veszes kiadas..... de te tudod!
Nem vészes kiadás a 15-20 ezer de ilyenkor elgondolkodom hogy egy német autóban miért megy tönkre. És persze nem én vagyok az egyedüli! Amennyiszer már kiadtam 15-20 ezret erre az autóra.................. és megjegyzem nincs egy éve nálam az autó:( Már kezdem azt hinni hogy a BMW-rövidítés a Bazdmeg Minek Wettem. Na majd először a tisztítás és utána a csere azt hiszem. Köszi a választ.
2012.06.07. 21:47
floki írta:leslie írta:floki írta:Sziasztok! Nem tudom hogy jó helyre irok-e. De ma olyat tapasztaltam a gyári CD-tárral kapcsolatban hogy, minden cd-ről csak az első számot játszotta le de csak kb a feléig! Olyan a jelenség mintha karcosak lennének a lemezek elkezd akadozni és nem szól tovább. A garázsban cd-tartó ki megigazítottam a lemezeket benne aztán vissza raktam, akkor megint életre kelt de szintén ugyan ez a probléma továbbra is megvolt. Aztán megkocogtattam a cd tárat és megjavult. A kérdésem ha valakinek volt már ilyen hiba mivel tudta véglegesen orvosolni. Mert tartok attól hogy a BMW az nem kocogtatásra javul véglegesen:)
Nem vészes kiadás a 15-20 ezer de ilyenkor elgondolkodom hogy egy német autóban miért megy tönkre. És persze nem én vagyok az egyedüli! Amennyiszer már kiadtam 15-20 ezret erre az autóra.................. és megjegyzem nincs egy éve nálam az autó:( Már kezdem azt hinni hogy a BMW-rövidítés a Bazdmeg Minek Wettem. Na majd először a tisztítás és utána a csere azt hiszem. Köszi a választ.
2012.06.07. 22:05