Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: HI-FI

2012.01.06. 12:22

Fox007 írta:Sziasztok!

Hol találom a rádió modult?

Touringnál a csomagtartónál a hátsó üléseknél van egy kb. 40 cm es rész amit nem lehet felhajtani az alatt az a doboz lenne az elég sok vezeték megy bele.
Egy kis résen láttam hogy van ott valami.
Aktív mélyládához(tud magas jelszínt bemenetet) kéne leszedni a hátsó hangszóró jelet ahhoz kéne tudnom honnan szedjem le.

Az alatt a TV modul (navi esetén) meg a SES modul (2001/9-ig) van! A rádiómodul, ha navis a kocsid, akkor a pótkerék mellett bal oldalon, a fekete kis műanyag alatt van, ott ahol a kerékkulcs is van, de nem azalatt, hanem a mögötte lévő alatt! :) Remélem érthető voltam! Ha pedig nem navis a kocsid, akkor értelem szerűen a középkonzolban, ami vagy kazettás, esetleg CD-s! :)

2012.01.06. 13:34

vaszarig írta:
Fox007 írta:Sziasztok!

Hol találom a rádió modult?

Touringnál a csomagtartónál a hátsó üléseknél van egy kb. 40 cm es rész amit nem lehet felhajtani az alatt az a doboz lenne az elég sok vezeték megy bele.
Egy kis résen láttam hogy van ott valami.
Aktív mélyládához(tud magas jelszínt bemenetet) kéne leszedni a hátsó hangszóró jelet ahhoz kéne tudnom honnan szedjem le.

Az alatt a TV modul (navi esetén) meg a SES modul (2001/9-ig) van! A rádiómodul, ha navis a kocsid, akkor a pótkerék mellett bal oldalon, a fekete kis műanyag alatt van, ott ahol a kerékkulcs is van, de nem azalatt, hanem a mögötte lévő alatt! :) Remélem érthető voltam! Ha pedig nem navis a kocsid, akkor értelem szerűen a középkonzolban, ami vagy kazettás, esetleg CD-s! :)

Navis a kocsi, tehát a kerékkulcsos műanyag mögötti műanyag alatt lesz.:)
Köszi megnézem.

2012.01.09. 11:37

Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis útmutatásra. '96 520i IRIS-ről szeretném MID-re. MID és CD(NEWG) megvannak. Úgy értelmeztem kell nekem egy bmw adapter, hogy menjen a dolog meg lehet egy MODIC. A kábelt, hol tudnám beszerezni?
Előre is köszönöm!

Endre

2012.01.09. 12:15

crazi írta:Sziasztok!

Szükségem lenne egy kis útmutatásra. '96 520i IRIS-ről szeretném MID-re. MID és CD(NEWG) megvannak. Úgy értelmeztem kell nekem egy bmw adapter, hogy menjen a dolog meg lehet egy MODIC. A kábelt, hol tudnám beszerezni?
Előre is köszönöm!

Endre

Szia! Szerintem ha kétrészes az IRIS-ed (IRIS + kazis fej), akkor nem kell semmi, plug and play (én is a nyáron cseréltem), más tészta, hogy önmagában a MID-nek így nem sok értelme van, upgrade-elni kellene nagy board-ra a gépet.

2012.01.09. 13:49

RCKDJ írta:

Előre is köszönöm!

Endre

Szia! Szerintem ha kétrészes az IRIS-ed (IRIS + kazis fej), akkor nem kell semmi, plug and play (én is a nyáron cseréltem), más tészta, hogy önmagában a MID-nek így nem sok értelme van, upgrade-elni kellene nagy board-ra a gépet.

Sajnos nem 2 részes. :( ez a problémám. Nem akarok nagy board-ot csak CD-t hallgatni! :)

2012.01.09. 13:51

"Az E39-be épített rádiók áttekintése" menüpont szerint ez: BMW Reverse RDS Variáció 1.

2012.01.09. 14:08

crazi írta:"Az E39-be épített rádiók áttekintése" menüpont szerint ez: BMW Reverse RDS Variáció 1.

Akkor be kell huzni egy kábelt a mid-nek. Nem nagy duranás ha jól emlékszem 3szál és a kesztyütartó mögé kell bekötni.
Az új ára se egetverő de biztos van itt az oldalon a bontós fiuknak. Ha kell rajzot tudok adni hogy hova kell bekötni.

2012.01.09. 14:10

crazi írta:
RCKDJ írta:

Előre is köszönöm!

Endre

Sajnos nem 2 részes. :( ez a problémám. Nem akarok nagy board-ot csak CD-t hallgatni! :)

Akkor viszont inkább CD-tár, az IRIS tudja vezérelni.

2012.01.09. 14:40

RCKDJ írta:
crazi írta:
RCKDJ írta:

Előre is köszönöm!

Endre

Írta hogy Reverse van neki, az nem tudja.

2012.01.09. 17:17

barbrady írta:
RCKDJ írta:
crazi írta:
RCKDJ írta:

Előre is köszönöm!

Endre

Írta hogy Reverse van neki, az nem tudja.

Jogos :-(

2012.01.09. 18:26

admin írta:
crazi írta:"Az E39-be épített rádiók áttekintése" menüpont szerint ez: BMW Reverse RDS Variáció 1.

Akkor be kell huzni egy kábelt a mid-nek. Nem nagy duranás ha jól emlékszem 3szál és a kesztyütartó mögé kell bekötni.
Az új ára se egetverő de biztos van itt az oldalon a bontós fiuknak. Ha kell rajzot tudok adni hogy hova kell bekötni.

Ezt okés. A mid nem lesz összekötve a CD-vel? Vagy abból is megy valami a kesztyűtartó alá?

És hol tudok olyan adaptert szerezni, hogy rámenjen a CD-re a kábelköteg? Nekem régi van ez meg gondolom a new generation-ös. Ilyet honnan?

2012.01.09. 18:28

Egy rajz sokat segítene! :franko: Köszi!

2012.01.09. 19:26

crazi írta:
admin írta:

Ezt okés. A mid nem lesz összekötve a CD-vel? Vagy abból is megy valami a kesztyűtartó alá?

És hol tudok olyan adaptert szerezni, hogy rámenjen a CD-re a kábelköteg? Nekem régi van ez meg gondolom a new generation-ös. Ilyet honnan?

Ne aggódj, itt minden össze van kötve mindennel, csak nem közvetlenül :D
Márkakereskedés, Alpinafan, BMWmüller.

2012.01.09. 21:50

barbrady írta:Ne aggódj, itt minden össze van kötve mindennel, csak nem közvetlenül :D
Márkakereskedés, Alpinafan, BMWmüller.

...és a Schnitzer? :lol: :wink:

2012.01.09. 21:52

crazi írta:Egy rajz sokat segítene! :franko: Köszi!

Ment Pü.

2012.01.31. 18:38

Sziasztok! S.o.s segítség kéne. Gyálon végigjártam az összes autóhifist ,de az összes egy bunkó ,nagymellű legény akik soha nem érnek rá...
Arról lenne szó ,hogy a business fejegységről kellene lekötni egy audio szálat amire egy jelszintcsökkentőt (?)kellene kötni és onnan menne tovább az RCA az erősítőhoz. Azt mondták az autóhifisek,hogy így lehet rákötni erre a fejegységre az erősítőt.
Nem tudja senki megcsinálni mindenki csak megígérte,most meg elküldtek és én meg
szédszedtem a kocsit, be van húzva az rca, csak ennyit kellene megcsinálni és senki nem vállalja. Annyira nem tudom ,hogy most akkor mitévő legyek, hogyan kössük az erősítőt a magnóra...nemtudom ,nemtudom,nemtudom....
Gyál,18 esetleg 19 kerület, vagy Vecsés, bízom bennetek.Köszi előre is!!

2012.01.31. 19:59

Debike írta:Sziasztok! S.o.s segítség kéne. Gyálon végigjártam az összes autóhifist ,de az összes egy bunkó ,nagymellű legény akik soha nem érnek rá...
Arról lenne szó ,hogy a business fejegységről kellene lekötni egy audio szálat amire egy jelszintcsökkentőt (?)kellene kötni és onnan menne tovább az RCA az erősítőhoz. Azt mondták az autóhifisek,hogy így lehet rákötni erre a fejegységre az erősítőt.
Nem tudja senki megcsinálni mindenki csak megígérte,most meg elküldtek és én meg
szédszedtem a kocsit, be van húzva az rca, csak ennyit kellene megcsinálni és senki nem vállalja. Annyira nem tudom ,hogy most akkor mitévő legyek, hogyan kössük az erősítőt a magnóra...nemtudom ,nemtudom,nemtudom....

Milyen a gyári hifid? Van erősítőd, vagy csak a legalapabb 6 hangszórós a cucc?

2012.01.31. 20:09

RCKDJ írta:
Debike írta:Sziasztok! S.o.s segítség kéne. Gyálon végigjártam az összes autóhifist ,de az összes egy bunkó ,nagymellű legény akik soha nem érnek rá...

Milyen a gyári hifid? Van erősítőd, vagy csak a legalapabb 6 hangszórós a cucc?

Szóltál volna,megcsinálom :) de akár le veheted a jelet az egyik hátsó hangszóróról is, ha jelszint átalakítóval lesz...

2012.01.31. 20:39

Alpine erősítő és mélyládáról van szó. Azt kell rákötni valahogy a fejegységre. Nincs gyári erősítő az autóban.
Peti,hívtalak csak nem vetted fel .

2012.02.01. 12:54

Sziasztok!
Gyári magnó helyére betudom rakni a gyári cd-és fejegységet?Kábelek stimmelnek?
Hozzászólás küldése

VigLink badge