![]() |
2015.03.01. 16:57
david528i írta:probalkoztam az ujra tanitassal , de nem jartam sikerrel!! ugy kezdodott az egesz hogy volt amikor elsö nyomasra nyitott zart a kulcs , volt amikor jo parszor megkellett nyomni a gombot hogy nyisson/zarjon , utana mar semmire se reagalt , de a jelet küldi , csereltem elemet de tovabbra sem lett jo!! ha az ujra tanitasba tudsz segiteni azt megkoszonnem , mert en lehet nem jol csinaltam. 3 gombos elemes a kulcs... koszi az infot
2015.03.01. 17:11
rockerekhu írta:david528i írta:Sziasztok Bmws társaim! kérdésem a következő lenne: a központizáramat valamiért nem tudom nyitni kulcsnyomassal , csak manuálisan.gondoltam arra hogy az elem lemerült , de azt kicsereltettem benne és továbbra sem nyitja!!ha valaki jart mar igy akkor kérem segitsen!!elöre is köszönöm a segitseget...
Az emlekeim nem csalnak ujrakell tanitani aksi csere utan
Sent from my iPhone using Tapatalk
2015.03.01. 17:14
2015.03.01. 17:18
david528i írta:feltekertem a lap tetejere , de ott nem nyitotta meg a tanitassal kapcsolatos oldalt!! valaki tud segiteni hogyan tanitsam ujra?
2015.03.01. 19:50
SvidronyA írta:david528i írta:feltekertem a lap tetejere , de ott nem nyitotta meg a tanitassal kapcsolatos oldalt!! valaki tud segiteni hogyan tanitsam ujra?
Várj egy kicsit, később -nagy bizonyossággal- megjelennek a "spílerek"![]()
Észre fogod venni
2015.03.01. 20:03
rockerekhu írta:SvidronyA írta:david528i írta:feltekertem a lap tetejere , de ott nem nyitotta meg a tanitassal kapcsolatos oldalt!! valaki tud segiteni hogyan tanitsam ujra?
Várj egy kicsit, később -nagy bizonyossággal- megjelennek a "spílerek"![]()
Észre fogod venni
http://www.transpondery.com/remote_prog ... mming.html
Tessék csak az elözö oldal tetejére
2015.03.02. 10:26
SvidronyA írta:rockerekhu írta:david528i írta:Sziasztok Bmws társaim! kérdésem a következő lenne: a központizáramat valamiért nem tudom nyitni kulcsnyomassal , csak manuálisan.gondoltam arra hogy az elem lemerült , de azt kicsereltettem benne és továbbra sem nyitja!!ha valaki jart mar igy akkor kérem segitsen!!elöre is köszönöm a segitseget...
Az emlekeim nem csalnak ujrakell tanitani aksi csere utan
Sent from my iPhone using Tapatalk
Én három hete cseréltem akksit, semmi baj nem történt egyik kulccsal sem![]()
Véleményem szerint "a kutya máshol van elásva".
2015.03.14. 22:47
2015.03.14. 22:51
zozzzz78 írta:Sziasztok.
Nekem csak egy darab "világítós" egygombos kulcsom van a géphez.
Lehet ehhez távirányítót vagy távirányítós kulcsot tanítani?
2015.03.14. 22:54
2015.03.15. 09:01
Bakker 525TDS írta:Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy kikopott a gyújtáskapcsolózáram és elméletileg az a lamella ami megakadályozza, hogy csavarhúzóval indítsák el... (körbe fordul a kulcs a zárban) most odáig jutottam, hogy mindenki (szakértők-zárasok) mást mond és horror összegekről beszélnek. Azóta addig jutottam, hogy zárbetét ki, kormányzár ki, gyújtáskapcsoló kiszedve a helyéről és kulcs tart a lyukba (hogy az immo érzékelje) és csavarhúzóval indítom a kapcsolót. Utolsó mentsvárként fordulok hozzátok.
Előre is köszönöm a válaszokat!
2015.03.15. 09:24
Imco írta:Bakker 525TDS írta:Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy kikopott a gyújtáskapcsolózáram és elméletileg az a lamella ami megakadályozza, hogy csavarhúzóval indítsák el... (körbe fordul a kulcs a zárban) most odáig jutottam, hogy mindenki (szakértők-zárasok) mást mond és horror összegekről beszélnek. Azóta addig jutottam, hogy zárbetét ki, kormányzár ki, gyújtáskapcsoló kiszedve a helyéről és kulcs tart a lyukba (hogy az immo érzékelje) és csavarhúzóval indítom a kapcsolót. Utolsó mentsvárként fordulok hozzátok.
Az egész írásban 1 db kérdőjel sincs!
Mi a kérdésed?
2015.03.15. 18:51
Jerry írta:zozzzz78 írta:Sziasztok.
Nekem csak egy darab "világítós" egygombos kulcsom van a géphez.
Lehet ehhez távirányítót vagy távirányítós kulcsot tanítani?
Lehet bizony.
Keresd Gallaca klubtársat.
2015.03.15. 22:06
F_E_K_ írta:Imco írta:Bakker 525TDS írta:Sziasztok!
Mi a kérdésed?
Addig is el fog jutni... Előbb-utóbb.
G6-L11
2015.03.16. 12:10
Bakker 525TDS írta:
? tessék ha ennyire hiányolod. Tudod csak az a baj veled, hogy elveszel a részletekben, amúgy meg nagyon szellemes vagy remélem neked is így fog valaki segíteni!![]()
És ha nem szűrted volna le a kérdés az volt, hogy ilyen helyzetben hogy lehet megoldani a problémát azért írtam ide részletesen a gondom, hogy hátha valaki normális ember (nem rád gondoltam) segít megoldani a problémámat
2015.03.16. 14:47
Bakker 525TDS írta:? tessék ha ennyire hiányolod. Tudod csak az a baj veled, hogy elveszel a részletekben, amúgy meg nagyon szellemes vagy remélem neked is így fog valaki segíteni!![]()
És ha nem szűrted volna le a kérdés az volt, hogy ilyen helyzetben hogy lehet megoldani a problémát azért írtam ide részletesen a gondom, hogy hátha valaki normális ember (nem rád gondoltam) segít megoldani a problémámat
2015.03.16. 16:18
Bakker 525TDS írta:F_E_K_ írta:Imco írta:Bakker 525TDS írta:Sziasztok!
Mi a kérdésed?
Addig is el fog jutni... Előbb-utóbb.
G6-L11
? tessék ha ennyire hiányolod. Tudod csak az a baj veled, hogy elveszel a részletekben, amúgy meg nagyon szellemes vagy remélem neked is így fog valaki segíteni!![]()
2015.03.16. 17:03
Jerry írta:
Imco klubtárs igenis normális. Kivétel a nehéz napjain, amikor nem.![]()
2015.03.16. 21:58
Imco írta:Egyébként tényleg nem értem, hogy betétet, komplett kapcsolót, egész zár motyót ewssel vagy mit akarunk!
2015.03.17. 16:41
kzolee írta:Imco írta:Egyébként tényleg nem értem, hogy betétet, komplett kapcsolót, egész zár motyót ewssel vagy mit akarunk!
Meg sem próbáltad kitalálni!