![]() |
2016.02.08. 14:20
SvidronyA írta:
Egy alaposabb szemrevételezést mindenképpen megér. Jómagam fázom a gáztól, de az egy másik történet. A hirdetés szövegezéséből ítélve mind a hirdető, mind pedig a vas őszintének tűnik.
Kérj vint és nagyfelbontású képeket!
2016.02.08. 14:28
tocsa_e61 írta:SvidronyA írta:
Egy alaposabb szemrevételezést mindenképpen megér. Jómagam fázom a gáztól, de az egy másik történet. A hirdetés szövegezéséből ítélve mind a hirdető, mind pedig a vas őszintének tűnik.
Kérj vint és nagyfelbontású képeket!
Tegnap megnéztem, van VIN is. Eladó valóban korrektnek tűnik.
Elég szép az autó kívül, belül. A motortér volt mocskos igazádiból. Nekem se a szívem csücske a gáz, de ki is lehet azt venni
Holnap megy átvizsgálásra, aztán meglássuk.
2016.02.09. 11:21
2016.02.09. 12:10
SvidronyA írta:Nem biztos. Inkább egészében nézd a vasat; tud azért más is rohadni a bódén, ami jóval fontosabb: pl. emelőbakok környéke (ezt a fotókról NEM látod). Én nem a lélektani határokat keresgélném az ársávban, hanem kitartással a nagy Őt. Szerencsével kaphatsz az általad leírt ősszeg környékén is kívánatos egyedet, szélhámostól meg drágábban is szart.
2016.02.09. 14:28
Norbi86 írta:Sziasztok!Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy esetleg nincs-e a környéken élő fórum tag aki ezt az autót meg tudná nézni nekem és persze ha nem nagy gond!Sajnos idő hiányában elég nehéz összehoznom egy ilyen oda vissza utat!Köszönöm!
https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/5- ... ta-9743857
2016.02.09. 14:35
kapitany írta:Norbi86 írta:Sziasztok!Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok,hogy esetleg nincs-e a környéken élő fórum tag aki ezt az autót meg tudná nézni nekem és persze ha nem nagy gond!Sajnos idő hiányában elég nehéz összehoznom egy ilyen oda vissza utat!Köszönöm!
https://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/5- ... ta-9743857
Csütörtökön vagy pénteken megnézem szívesen, itt lakom. Egyébként fura, hogy még nem láttam, a környékben lévő összes e39-et ismerem legalább látásból. Ugyanis Bonyhád kis város, 15 db-nál nincs több![]()
![]()
2016.02.09. 20:31
2016.02.10. 13:38
broton írta:Sziasztok!
Külföldi autóvásárlás után kapott már valaki az ottani vámhivataltól utólag egy levelet melyben azt írjak fizessek 37 eurot gépjármű adó okán mivel 4hétre a nevemre írták az autót.
2016.02.10. 16:24
atesz155 írta:SvidronyA írta:Nem biztos. Inkább egészében nézd a vasat; tud azért más is rohadni a bódén, ami jóval fontosabb: pl. emelőbakok környéke (ezt a fotókról NEM látod). Én nem a lélektani határokat keresgélném az ársávban, hanem kitartással a nagy Őt. Szerencsével kaphatsz az általad leírt ősszeg környékén is kívánatos egyedet, szélhámostól meg drágábban is szart.
Így van. Nem szabad rögtön az elsőbe beleszeretni. A másodikba se. Nekem 6 hónap volt, mire megtaláltam a tökéletest, és csak 3 autó volt, amit egyáltalán érdemes volt megnézni élőben. A többi 10-20-30 hirdetés érdemtelen volt. Voltak fix elképzeléseim, ami biztos hogy kell bele: bézs bőr, nagy navi, touring, xenon, automata, M-packet, facelift, elektromosan behajtható tükrök. Az állapot oltárán beáldozható extrák pedig a memóriás ülés, elektromos kormányoszlop és a tetőablak volt. Ez utóbbi 3-ról letettem, és meg is volt a tökéletes autó
2016.02.12. 20:42
Ez ismeros,nekem meg ki tudja mennyiidobe fog telni,mire talalok automata 30i-t futheto sport bor belsovel. A helyi piac sajatossaga,hogy a sotet autohoz vilagos belso van es forditva. Raadasul az ulesfutest sokan kisporoltak anno.atesz155 írta:Így van. Nem szabad rögtön az elsőbe beleszeretni. A másodikba se. Nekem 6 hónap volt, mire megtaláltam a tökéletest, és csak 3 autó volt, amit egyáltalán érdemes volt megnézni élőben. A többi 10-20-30 hirdetés érdemtelen volt. Voltak fix elképzeléseim, ami biztos hogy kell bele: bézs bőr, nagy navi, touring, xenon, automata, M-packet, facelift, elektromosan behajtható tükrök. Az állapot oltárán beáldozható extrák pedig a memóriás ülés, elektromos kormányoszlop és a tetőablak volt. Ez utóbbi 3-ról letettem, és meg is volt a tökéletes autó
Biztos osszeborult volna a csaladi kassza,ha belerendelik.2016.02.13. 22:36
lupus írta:Ez ismeros,nekem meg ki tudja mennyiidobe fog telni,mire talalok automata 30i-t futheto sport bor belsovel. A helyi piac sajatossaga,hogy a sotet autohoz vilagos belso van es forditva. Raadasul az ulesfutest sokan kisporoltak anno.atesz155 írta:Így van. Nem szabad rögtön az elsőbe beleszeretni. A másodikba se. Nekem 6 hónap volt, mire megtaláltam a tökéletest, és csak 3 autó volt, amit egyáltalán érdemes volt megnézni élőben. A többi 10-20-30 hirdetés érdemtelen volt. Voltak fix elképzeléseim, ami biztos hogy kell bele: bézs bőr, nagy navi, touring, xenon, automata, M-packet, facelift, elektromosan behajtható tükrök. Az állapot oltárán beáldozható extrák pedig a memóriás ülés, elektromos kormányoszlop és a tetőablak volt. Ez utóbbi 3-ról letettem, és meg is volt a tökéletes autóBiztos osszeborult volna a csaladi kassza,ha belerendelik.
Esetleg van otlete valakinek,hogy az angol piacos felszereltsegi szinteket hol lehet megtalalni?
2016.02.14. 12:33
lupus írta:Ez ismeros,nekem meg ki tudja mennyiidobe fog telni,mire talalok automata 30i-t futheto sport bor belsovel. A helyi piac sajatossaga,hogy a sotet autohoz vilagos belso van es forditva. Raadasul az ulesfutest sokan kisporoltak anno.atesz155 írta:Így van. Nem szabad rögtön az elsőbe beleszeretni. A másodikba se. Nekem 6 hónap volt, mire megtaláltam a tökéletest, és csak 3 autó volt, amit egyáltalán érdemes volt megnézni élőben. A többi 10-20-30 hirdetés érdemtelen volt. Voltak fix elképzeléseim, ami biztos hogy kell bele: bézs bőr, nagy navi, touring, xenon, automata, M-packet, facelift, elektromosan behajtható tükrök. Az állapot oltárán beáldozható extrák pedig a memóriás ülés, elektromos kormányoszlop és a tetőablak volt. Ez utóbbi 3-ról letettem, és meg is volt a tökéletes autóBiztos osszeborult volna a csaladi kassza,ha belerendelik.
Esetleg van otlete valakinek,hogy az angol piacos felszereltsegi szinteket hol lehet megtalalni?
2016.02.14. 16:14
2016.02.14. 16:24
Igen,a rovid nadrag-papucs kombohoz eleg egy kis napsutes. Az mar nem baj,hogy 2fok van. Baratom Moszkvabol pont ezt mondta,minek nekem ulesfutes,amikor tel sincs?rockerekhu írta:Hat szerintem itt sem mas volt a felszereltseg mint oda haza,de probald meg hogy bemesz egy Bmw szalonba es ott szeintem kapsz ra valaszt .Ullesfutes angoloknak hat normalis vagy itt telen is rovid gatyaban meg papucsban szaladgalnakmeg a klima feltoltes sem divat itt.
Sent from my iPhone using Tapatalk
2016.02.15. 08:28
Tenere írta:Sziasztok!
Tudom hogy már volt szó erről (http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/520 ... tt-9827280) a kék touring-ról de most megint feltették és engem érdekelne. Nem vagyok Szombathelyen ismerős, külsőleg meg tudom ítélni, hogy megfelel-e de gépre rakni nem tudom kivel. Ha valamelyikőtök eljutott már a hibakiolvasásig, az alapján vállalható vagy felejtős? Az esztétikai hibák amiket az új leírásba megadott a tulaj még nem is lennének problémák. Igazándiból a mechanikai gondoktól nem félek, leginkább a rozsdásodás az ami elveszi a kedvem egy autótól így az a fő szempont.
2016.02.17. 23:39
2016.02.21. 01:03
2016.02.21. 08:45
kiskoko93 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525/bmw_525d_touring_automata-9845651
Ez elég patentnek néz ki. Van valami amit nem vehettem észre?
2016.02.21. 10:25
PeterE39 írta:kiskoko93 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525/bmw_525d_touring_automata-9845651
-Hibakód a műszerfalon. Diagot neki, egyéb hibák után kutatva.
-Rügyezik a bal hátsó lámpa felett (szokatlan hely szerintem), és a csomagtérajtó alján, alaposan körbe kell nézni ügyetlen javítások, további rozsdagócok felkutatásához.
-Utólagos navi, nem szemrevaló.
2016.02.21. 11:00
SvidronyA írta:PeterE39 írta:kiskoko93 írta:http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/525/bmw_525d_touring_automata-9845651
-Hibakód a műszerfalon. Diagot neki, egyéb hibák után kutatva.
-Rügyezik a bal hátsó lámpa felett (szokatlan hely szerintem), és a csomagtérajtó alján, alaposan körbe kell nézni ügyetlen javítások, további rozsdagócok felkutatásához.
-Utólagos navi, nem szemrevaló.
A csomiajtó nincs egy síkban a hátsó sárvédőkkel/lámpatestekkel, valószínű, hogy -a mindenki által ismert jelenségek okán- cserélve lett és a színt sem találták el igazán.