![]() |
2014.01.06. 20:55
adam001 írta:Sziasztok, megtudja valaki azt mondani hogy a rombusz kulcs háza milyen anyaggal van összeragssztva?vettem egy uj kulcsházat , a régit ugye körbe kell vágni emiatt az anyag miatt(youtube szerint) a szétnyitáshoz, ebböl gondolom hogy az új kulcsra is kéne! Vagy nem?
Sent from my iPhone 5 S using Tapatalk
2014.01.06. 20:58
Imco írta:adam001 írta:Sziasztok, megtudja valaki azt mondani hogy a rombusz kulcs háza milyen anyaggal van összeragssztva?vettem egy uj kulcsházat , a régit ugye körbe kell vágni emiatt az anyag miatt(youtube szerint) a szétnyitáshoz, ebböl gondolom hogy az új kulcsra is kéne! Vagy nem?
Masszív ragasztó. Arra vigyázz hogy takarékosan adagold mert befolyik a nyákra ha bőkezű vagy.
2014.01.06. 21:17
adam001 írta:Imco írta:adam001 írta:Sziasztok, megtudja valaki azt mondani hogy a rombusz kulcs háza milyen anyaggal van összeragssztva?vettem egy uj kulcsházat , a régit ugye körbe kell vágni emiatt az anyag miatt(youtube szerint) a szétnyitáshoz, ebböl gondolom hogy az új kulcsra is kéne! Vagy nem?
Masszív ragasztó. Arra vigyázz hogy takarékosan adagold mert befolyik a nyákra ha bőkezű vagy.
Szia köszi! Termék pontos név? És késöbb ezt is körbe lehet vágni?es még annyi hogy mivel most megbontom a kulcsot erdemes lenne egyuttal elemet is cserélni?
2014.01.06. 21:32
Jerry írta:adam001 írta:Imco írta:adam001 írta:Sziasztok, megtudja valaki azt mondani hogy a rombusz kulcs háza milyen anyaggal van összeragssztva?vettem egy uj kulcsházat , a régit ugye körbe kell vágni emiatt az anyag miatt(youtube szerint) a szétnyitáshoz, ebböl gondolom hogy az új kulcsra is kéne! Vagy nem?
Szia köszi! Termék pontos név? És késöbb ezt is körbe lehet vágni?es még annyi hogy mivel most megbontom a kulcsot erdemes lenne egyuttal elemet is cserélni?
Nem tudom hol vettél új kulcsházat, de ha a kínaiaktól, akkor az már valószínűleg csavaros, így nem kell ragasztással bajlódnod.
Rombusz kulcsban nem elem van, hanem akkumulátor, így azt nem kell cserélni csak akkor, ha szar.
2014.01.06. 21:40
adam001 írta:Helo jerry! Nem a kínaiaktol vettem , hanem az ebay rol http://bit.ly/1gc1EVZ. es nem csavaros!koszi a tippet akku rendbe akkor azt nem bántom!
2014.01.07. 00:13
Jerry írta:adam001 írta:Helo jerry! Nem a kínaiaktol vettem , hanem az ebay rol http://bit.ly/1gc1EVZ. es nem csavaros!koszi a tippet akku rendbe akkor azt nem bántom!
Nem akarlak kiábrándítani, de mégha te nem is a kínaiaktól vetted, ellenben a német barátunk biztosan.
És nincs benne két kis csavar? Sajna a ragasztóról továbbra sincs infóm.
2014.01.07. 04:58
adam001 írta:
2014.01.16. 17:14
Imco írta:adam001 írta:
A kiemeléssel arra céloztam, hogy mindegy.
Egy jó pillanatragasztó megfelel a célra.
Kicserélném az akksit is, mert bár akksi, 1000 Ft-on ne múljon a boldogsága.
Így tízen év után már sorba múlnak el.
2014.01.16. 20:18
2014.01.17. 09:57
bfoto írta:Próbáltam két kulcsot az autóra hangolni olyan gyorsan, ahogy csak bírtam, szerintem bőven 30 mp alatt voltam. Mégsem sikerült, hol az egyiket, hol a másikat ismeri. Van valami amit figyelmen kívül hagytam, vagy létezik olyan, hogy egy autó csak egy kulccsal áll szóba?
2014.01.17. 16:32
Jerry írta:bfoto írta:Próbáltam két kulcsot az autóra hangolni olyan gyorsan, ahogy csak bírtam, szerintem bőven 30 mp alatt voltam. Mégsem sikerült, hol az egyiket, hol a másikat ismeri. Van valami amit figyelmen kívül hagytam, vagy létezik olyan, hogy egy autó csak egy kulccsal áll szóba?
Nincs olyan. Korlátja csak annak van, hogy hány kulccsal indíthatod összesen az autót. Ez egy EWS életében 10 db. A távirányítós résznek nincs korlátja, úgy tudom.
Szerintem ott ronthattad el, hogy mind a két kulcsot megpróbáltad bedugni a gyújtáskapcsolóba. De csak az elsőt kell. A másodiknál már csak a gombokat kell nyomogatni.
2014.01.26. 17:38
2014.01.26. 17:51
torocsikgergo írta:Sziasztok,
Tudna valaki olyan kontakt-ot, szervizt javasolni ahol rá tudnák programozni a kulcsomat az EWS modulra? Vettem egy új kulcsot, mivel a régi feladta a harcot, azonban az új kulcs a nyitás-zárás funkción kívül nem sok mindenre jó egyenlőre.
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat.
Üdv,Gergő
2014.01.26. 18:03
kzolee írta:Ha új kulcsot akarsz, akkor márkakereskedésben tudnak rendelni hozzá.
2014.01.26. 18:47
2014.01.27. 10:13
kzolee írta:torocsikgergo írta:Sziasztok,
Tudna valaki olyan kontakt-ot, szervizt javasolni ahol rá tudnák programozni a kulcsomat az EWS modulra? Vettem egy új kulcsot, mivel a régi feladta a harcot, azonban az új kulcs a nyitás-zárás funkción kívül nem sok mindenre jó egyenlőre.
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásokat.
Üdv,Gergő
A régiből át kell műteni az immo chipet, akkor menni fog.
Ha új kulcsot akarsz, akkor márkakereskedésben tudnak rendelni hozzá.
2014.01.27. 22:36
2014.01.28. 09:50
Taxi969 írta:Sziasztok,
az lenne a kérdésem, hogy hol lehet beszerezni, és van-e típusszáma, vagy valami cikkszáma a rombusz kulcs
nyitó gomb mikrokapcsolójának, mert állítólag az romlott el, azért nem működik a kulcsom,
de a műszerész srác már hetek óta hiteget, hogy megrendelte csak még nem kapta meg.
Előre is köszi a segítséget, üdv.:
2014.02.10. 23:19
2014.02.11. 08:44
Cxgrav írta:Hali!
Egy elveszett elemes kulcsot vajon mennyiért tiltanak le, ha letiltják egyáltalán kérésre?
Köszönöm