Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E39 Telefon

2013.03.03. 00:45

Mi a fene történhetett a telefonommal szerintetek?

Bekapcsol, kiírja hogy bwm-gsm, aztán H pannon gsm, majd kb. 2 másodperc múlva minden kiírás eltűnik, csak a piros led villog bánatosan :(

Kártya kb. 2 éve ugyanaz, hátul van, most kivettem, mobilba berakva rendben van.

Visszatéve megy csak a villogás (ha nincs ment akkor "check card". De a H pannon szerint be is jelentkezik... )

Tipp valakinek? :(

Tapatalk 2-vel küldve az én NexusHD2-ről

2013.03.03. 05:55

vaszarig írta:
Madtomi írta:
Akkerfeld írta:Sziasztok,
Siemens telefonnál, hogyan tudom kikapcsolni a PIN kód kérést? Keresgéltem a menüben, de nem találtam sehol, nagyon zavaró, hogy minden indítás után bekéri a PIN-t.
Kép

Egyébként ha ezt írja ki a telefon akkor mit kell csinálni? Mivel ilyenkor nekem a kijelzőn bekéri a pin kódot meg beolvassa telefonkönyvet de a kézi beszélő az nem működik csak ezt írja ki.

Össze kell lőni a kocsival! Van egy kis kapcsoló az ejectboxon, ami pont nem látszik, mert felette van a képen a teló, ha jól tudom azt kell 1-es állásba tenni! :) De ha van egy gyári kezelésid a telóhoz, akkor le van írva benne, hogy hogyan kell összelőni! :)

Köszi a választ!
Azt a kis kapcsolót nem is néztem, hogy hova van kapcsolva de holnap ránézek hátha ez a baja.
Csövi

2013.03.03. 15:09

Mekkora feladat egy vezetékes motorolla upgradelése bit-2 siemensre? Csinált már ilyet valaki itt?

2013.03.06. 12:46

F_E_K_ írta:Mekkora feladat egy vezetékes motorolla upgradelése bit-2 siemensre? Csinált már ilyet valaki itt?

Szerintem annyi, míg szerzel egy kábelt a bit 2-höz, no meg ugye a vezérlőt, az ejectboxot, a telót, meg a bluetooth antennát! A régit kiveszed, ezt meg be! :)

2013.03.06. 13:12

vaszarig írta:
F_E_K_ írta:Mekkora feladat egy vezetékes motorolla upgradelése bit-2 siemensre? Csinált már ilyet valaki itt?

Szerintem annyi, míg szerzel egy kábelt a bit 2-höz, no meg ugye a vezérlőt, az ejectboxot, a telót, meg a bluetooth antennát! A régit kiveszed, ezt meg be! :)

Az rendben is van, de mi a helyzet a kábelekkel, csatlakozókkal? Bc gond elfogadja?

2013.03.07. 10:37

F_E_K_ írta:
vaszarig írta:

Az rendben is van, de mi a helyzet a kábelekkel, csatlakozókkal? Bc gond elfogadja?

A kábel szerintem nem lesz jó hozzá, azt vagy pinezned kell, vagy cserélned, mert ugye a mostanidban a bluetooth antenna csatija sincs benne, illetve a tiédben most azt hiszem, hogy két vezérlő van! Ezért írtam, hogy kell a kábelköteg is hozzá! Egyszerűbb, ha azzal cseréled! A kábel illesztése a kocsihoz meg szerintem ugyan az, mivel a csatlakozója egyezik, tehát azzal nincs gond! A telefon is I-bus-on kommunikál (a Bit 2 is)! Erre való tekintettel a BC-d is el kell hogy fogadja, illetve ha mid-ed van, akkor azon is mennie kell! Ha jól emlékszem, épp Csiatt hírdetett egy szettet vezérlővel (bár ezt én is tudok adni neked), ejectboxxal, kézibeszélővel! És ha jól emlékszem az ára is nagyon baráti volt!:)

2013.03.08. 18:45

Köszönöm, igen nagy mid van.
Már csak az a kérdés hogy mi a legfeljettebb telefon amit be lehet rakni? Ha már kábelezek...

2013.03.08. 19:56

F_E_K_ írta:Köszönöm, igen nagy mid van.
Már csak az a kérdés hogy mi a legfeljettebb telefon amit be lehet rakni? Ha már kábelezek...

Ha már ennyi energiát fektetsz a dologba, szerintem ULF.
Bekem nagyon bevált, naponta használom.

Odus

2013.03.08. 20:28

odus írta:
F_E_K_ írta:Köszönöm, igen nagy mid van.

Ha már ennyi energiát fektetsz a dologba, szerintem ULF.
Bekem nagyon bevált, naponta használom.

Odus

Így van ulf-nél nincs jobb.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

2013.03.09. 10:10

Jól tudom ugye, az ulf tulajdonképpen csak egy bluetooth modul amire sima mobilt rá tudok kapcsolni (multipoint gondolom nincs), viszont az autó saját száma megszűnik?

2013.03.09. 11:32

F_E_K_ írta:Jól tudom ugye, az ulf tulajdonképpen csak egy bluetooth modul amire sima mobilt rá tudok kapcsolni (multipoint gondolom nincs), viszont az autó saját száma megszűnik?

Jól gondolod. :)
De nincs szarakodás beülsz zsebedbe a telóval és mész.

2013.03.09. 19:00

admin írta:
F_E_K_ írta:Jól tudom ugye, az ulf tulajdonképpen csak egy bluetooth modul amire sima mobilt rá tudok kapcsolni (multipoint gondolom nincs), viszont az autó saját száma megszűnik?

Jól gondolod. :)
De nincs szarakodás beülsz zsebedbe a telóval és mész.

Ezt tanúsíthatom. Mióta beszereltem meg vagyok vele elégedve. Teszi a dolgát ahogy kell és működik a hanghívás is. ;) Teló a zsebbe, ahogy indulok kapcsolódik automatikusan. :franko:

2013.03.09. 19:41

Csak az a gondom hogy 2 telefonom van egyszerre...

2013.03.09. 19:51

F_E_K_ írta:Csak az a gondom hogy 2 telefonom van egyszerre...

Dual simes telcsi, és azt hangolod az ULFhez.
Bár ennyiért lehet már titkárnőt is kapsz! ;) :)

2013.03.09. 22:00

Sajnos nem jó, céged + privát, két készülék szükséges. Most egy multipointos bluetooth fülessel oldom meg egyébként ;)

2013.03.10. 19:39

Egyébként akinek siemens telefonja van annak megy az sms forgalmazás?

2013.03.11. 01:23

Sziasztok.

Nekem 523i.m van raktam bele gyári telót és nagy boardot. rommá szedtem, készlett és bekapcs minden ok. utána, regisztrál és semmi más, nem mutat térerőt a telefon se szolgáltatót nem ir ki.

Hivást inditok lenémitja a rádiót. És azt irja sikertelen hivás. Antenna minden bekötve.

Ha valaki tud megoldást megköszönném a segitségét.. Elötte kis boardos vólt!!!

2013.03.11. 09:34

F_E_K_ írta:Egyébként akinek siemens telefonja van annak megy az sms forgalmazás?

Ha BIT 2-esre gondolsz, akkor igen, ott megy az SMS is! Amúgy ULF-nál is megy, csak ahhoz elég újnak kell lennie az ULF-nak, vagy a telefonnak kell réginek lennie! :twisted:

2013.03.11. 14:48

Köszi! Igen, bit2-re gondoltam. :smile:

2013.03.11. 17:48

lacek4 írta:Sziasztok.

Nekem 523i.m van raktam bele gyári telót és nagy boardot. rommá szedtem, készlett és bekapcs minden ok. utána, regisztrál és semmi más, nem mutat térerőt a telefon se szolgáltatót nem ir ki.

Hivást inditok lenémitja a rádiót. És azt irja sikertelen hivás. Antenna minden bekötve.

Ha valaki tud megoldást megköszönném a segitségét.. Elötte kis boardos vólt!!!

Milyen tipusu teló?

Hozzászólás küldése

VigLink badge