Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: videók, képek:)

2016.04.16. 21:49

ST1 írta:Sziasztok,
lenne valaki oly kedves és készítene nekem pár képet, touring csomagtér padló zárrészéről? sajnos a fűl nem nyitja, így vettem az autót. A volt tulaj fúrt is rá egy szép 13mmes lyukat de így sem nyílik :lol: addig nem állnék neki faragni.. :) link is jó- én nem találtam. Köszönöm!

Középen felhúzva a "padlót" meghajlik annyira, hogy zárt állapotban is kinyílik. Kiakadnak az első fülek, így már előrehúzva nyitható.

2016.04.17. 09:01

Zo78 írta:... és indulni a "kicsit sem magas jármű" kategóriában...

Volt egy kis tavaszi ültetés, de teljesen vállalható, két dologra figyelek: fekvőrendőrön keresztbe, padkára tolatva, és ennyi. Ezt a kis plusz odafigyelést megéri a kapott vezetési élményért.
Nem olyan vészes:

Kép

2016.04.17. 11:56

zoomon írta:

Volt egy kis tavaszi ültetés, de teljesen vállalható, két dologra figyelek: fekvőrendőrön keresztbe, padkára tolatva, és ennyi. Ezt a kis plusz odafigyelést megéri a kapott vezetési élményért.
Nem olyan vészes:

Kép

milyen rugó-teló ment bele?

2016.04.17. 12:58

atti523i írta:
zoomon írta:

Nem olyan vészes:

Passz, nem tudom, más munkákkal együtt került bele, nem voltam ott, én csak a magasságát állítottam be otthon - állítható futómű van benne.

2016.04.17. 17:34

zoomon írta:
atti523i írta:
zoomon írta:

Nem olyan vészes:

Passz, nem tudom, más munkákkal együtt került bele, nem voltam ott, én csak a magasságát állítottam be otthon - állítható futómű van benne.

Te nem a magasságát, hanem az alacsonyságát állítottad be! :mrgreen: :mrgreen: :D

2016.04.17. 21:56

bendegúz írta:
zoomon írta:
atti523i írta:
zoomon írta:

Nem olyan vészes:

Te nem a magasságát, hanem az alacsonyságát állítottad be! :mrgreen: :mrgreen: :D

Haspajzs úgysem ér le! :mrgreen:

2016.04.19. 23:48

bendegúz írta:Te nem a magasságát, hanem az alacsonyságát állítottad be! :mrgreen: :mrgreen: :D

A "régi" gátlóimra már nincs szükségem, 1 évesek sincsenek, számlával, "M" sport, elöl sachs, hátul Kyb, rugók már nincsenek meg.

Szép estét nektek!

Kép

2016.04.20. 21:25

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: 2 FuReady, SvidronyA
Értékelés: 9.52%

2016.04.28. 12:09

Ennek is inkább villanyáramot kellene vezetnie BMW helyett...

VIDEO

2016.04.28. 19:52

491523 írta:Ennek is inkább villanyáramot kellene vezetnie BMW helyett...

VIDEO

"villanyáramot" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

2016.04.28. 20:02

Elképesztő műszaki paraméterek :)

VIDEO

Ezt a hozzászólást a szerzőnek 491523 az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2016.04.29. 19:25

491523 írta:Elképesztő műszaki paraméterek :)

VIDEO

Félelmetes kombinációja a gyermeki kíváncsiságnak és a végtelen pénzeszsáknak. Tudnám élni. :)

2016.04.30. 18:53

elindult ma a B-oldal....

http://imgur.com/mCBY26C

OK, hogyan lehet képet feltölteni ??
:-)

2016.04.30. 18:58

kiss_atti írta:elindult ma a B-oldal....

viewtopic.php?f=4&t=1578

2016.04.30. 19:44

Gallaca írta:
kiss_atti írta:elindult ma a B-oldal....

viewtopic.php?f=4&t=1578

Köszönöm,

tulajdonképpen ugyanazt csináltam az imgur-ral, mint amit az imageshack-kal kell, igaz, hogy az imgur link marad ...

2016.05.02. 05:30

kiss_atti írta:
kiss_atti írta:OK, hogyan lehet képet feltölteni ??

tulajdonképpen ugyanazt csináltam az imgur-ral, mint amit az imageshack-kal kell, igaz, hogy az imgur link marad ...

Azért nem olyan ördögien nehéz! ;)
Gratula B oldalhoz!
Kép

2016.05.03. 19:10

Tudom, ez a tagság 99,9%-a számára smafu, de nekem olyan, mint újszülöttnek minden vicc...

Szóval, "csupán" ennyi kellett :shock:

Kép

...ahhoz, hogy ez legyen:

Kép

Gallaca-nak egy nagy :kösz

Végül egy röpke megjegyzés:
Miután megérkeztem Lacihoz, az eső elől a házba menekültünk röviden átbeszélni a beszerelés eseményeit, meg ezt-azt, majd illő módon elköszöntem. A csere autóban várakozó párom (miután már kétszer próbált hívni a zsebemben lévő :facepalm: telefonon) ezzel fogadott: "Már ideje volt..." Nézek hülyén: "De most mér', siettem." Mire Ő: "Aha, egészkor érkeztünk, és most mennyi van?" Ránéztem az órára: háromnegyed óra telt el..., de 10 percnek tűnt... :D

2016.05.03. 20:19

Zo78 írta:Tudom, ez a tagság 99,9%-a számára smafu, de nekem olyan, mint újszülöttnek minden vicc...

Szóval, "csupán" ennyi kellett :shock:

Kép

...ahhoz, hogy ez legyen:

Kép

Gallaca-nak egy nagy :kösz

Végül egy röpke megjegyzés:
Miután megérkeztem Lacihoz, az eső elől a házba menekültünk röviden átbeszélni a beszerelés eseményeit, meg ezt-azt, majd illő módon elköszöntem. A csere autóban várakozó párom (miután már kétszer próbált hívni a zsebemben lévő :facepalm: telefonon) ezzel fogadott: "Már ideje volt..." Nézek hülyén: "De most mér', siettem." Mire Ő: "Aha, egészkor érkeztünk, és most mennyi van?" Ránéztem az órára: háromnegyed óra telt el..., de 10 percnek tűnt... :D

Gratula :taps:
Kár, hogy nem hagytad ott Lacinál a vasad (különben sincs meleg), mert van egy ötletem a következő projektedhez :lol: . Annyit elárulok, hogy a csomiajtóval van összefüggésben, Lacinak megvan(?) a hozzávaló, továbbá szép, egyben nem kis kihívás :wink: . Ha maradt volna Melánia akkor már nem ajánlgatnám :( :oops: .

2016.05.03. 20:39

Kincseket találtam.

Egy patika állapotú Hella ledes hátsó lámpapárt, egy benzines :!: Webasto állófűtést és végre egy váltófüles kormányt a hozzá való átvezetőszalaggal. Már csak egy szakember kell aki beszereli.... :facepalm: :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Afterdark az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Afterdark 2016.05.03. 20:53-kor.

2016.05.03. 20:57

Az a kis zsebrádió :facepalm: , az talán távirányító a kályhához? Mert ha az, akkor irigykedek! :evil:
Hozzászólás küldése

VigLink badge