![]() |
2007.09.14. 07:38
2007.09.14. 13:01
Oldboy írta:Nem lenne titok, még márciusban volt, a vizsgán kívül zöld kártya,
plusz valami apróságot is vettem, nem emlékszem pontosan, egybe fizettem.
( Jojózok rajta, ha beugrik megírom. )
2007.09.14. 14:12
efer írta:Oldboy írta:Nem lenne titok, még márciusban volt, a vizsgán kívül zöld kártya,
csak azért kérdeztem, mert amikor én vizsgáztattam, akkor ismerőshöz mentem. nem akartam, hogy ne nézzenek meg semmit (sztem minden rendben van), csak az időpont volt fontos. na ebből az lett, mint utóbb kiderült, hogy gyakorlatilag megvettem a vizsgát, és nem néztek meg semmit. a zöld kártyát is viccesen csinálták, ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen is van (kívánt fordulatszám állítása a számítógépen egy kis potméter segítségével, stb...).
a műveletért (zöldkártya + műszaki, meg a matricák) 35-öt kértek, és kíváncsi lennék, hogy rendesen ez mennyi lenne. mert úgy gondolom hogy úgy sem lenne több, akkor meg mindek csaljunk.
2007.09.14. 14:24
2007.09.14. 14:30
2007.09.14. 15:43
zajcev írta:A sotetites miatt plussz penzeket kell fizetni vizsgan?? Miert?
2007.09.14. 16:00
zajcev írta:A sotetites miatt plussz penzeket kell fizetni vizsgan?? Miert?
2007.09.14. 16:34
"A piacvezető fóliás cég, a 3M megelégelve a hazai hatóságokkal vívott végeláthatatlan és reménytelen küzdelmet, az EWFA (Európai Fólia Szövetség) tagjaként annak segítségével az Európa Tanács bíróságánál beperelte a Magyar Államot. És láss csodát: varázsütésre megszületett az Európában megszokott szabályokhoz igazított magyar rendelet. A gazdasági és közlekedési miniszter 84/2005. (X.11) GKM rendeletének 3. §-a szerint a személyautók hátsó oldalablakaira és a hátsó szélvédőre bármilyen sötétségű, az első oldalablakokra legalább 70 % fényáteresztő képességű fólia ragasztható. A szélvédő lehajtott napellenzőkkel takart részének alsó vonaláig lehet sötét, a fennmaradó részére legalább 75% os fólia kerülhet de mindennek feltétele, hogy a fólia rendelkezik H engedélyszámmal."
2007.09.14. 22:28
2007.09.16. 11:33
2007.09.19. 18:48
2007.09.21. 11:30
efer írta:fodilaci írta:Sziasztok!
Autóvásárlás előtt vittem el az autót a Bécsi úton a Wallisba, márha az a neve, sajna nem tudom. A Vörösvári és a Bécsi út találkozása után jobbra, az első Shell kút mögött.
Kértem egy átvizsgálást, és mondtam, hogy nem kell számla.
Így lett 13.xxx Ft. Azt külön kértem, hogy ott lehessek végig.
A csóka olyan unott arcal dolgozott, mintha azt mondta volna, hogy mi a f.szért kell dolgozni megint.
Ha kérdeztem valamit, akkor csak éppenhogy válaszotlt, igazi választ nem kaptam.
Rádugta a Modic-ot, majd hozta róla a papírt.
Volt egy másik papír is, na annak a kitöltése érdekes volt:
beült a vezető ülésbe, és mindenre ráírta, hogy megfelelt, átnézés nélkül!!! Ahol %-ot kellett írni, oda is csak M került.
Ebből az lett, hogy a jobb hátsó elektromos ablak nem jó, de ő beírta, hogy jó ...
Senkinek nem javaslom a helyet, bár lehet, hogy csak épp neki nem volt kedve dolgozni ?!
Üdv,
Laca
azt hiszem bayer auto a nevük vagy valami hasonló, a wallisnak volt fióktelepe, de már nincs közük hozzá. csak aláírni tudom az elmondottakat. az enyém előző tulaja ide hordta, és istenítette őket. ezért nekem is ide kellett mennem tájékozódni, hogy mi az autó előélete. hát a főnök ritka ellenszenves, igazán pökhendi arc volt, így ez a látogatásom votl egyben az utolsó is...
ellenben ha valki szeretné átvizsgáltatni az autóját, az NT autótól kaptunk néhány ingyenes átvizsgálásra szóló kupont. itt van pontosabban leírva:
NT Auto topic
2007.10.15. 18:14
efer írta:Oldboy írta:Nem lenne titok, még márciusban volt, a vizsgán kívül zöld kártya,
csak azért kérdeztem, mert amikor én vizsgáztattam, akkor ismerőshöz mentem. nem akartam, hogy ne nézzenek meg semmit (sztem minden rendben van), csak az időpont volt fontos. na ebből az lett, mint utóbb kiderült, hogy gyakorlatilag megvettem a vizsgát, és nem néztek meg semmit. a zöld kártyát is viccesen csinálták, ha nem látom, nem hiszem el, hogy ilyen is van (kívánt fordulatszám állítása a számítógépen egy kis potméter segítségével, stb...).
a műveletért (zöldkártya + műszaki, meg a matricák) 35-öt kértek, és kíváncsi lennék, hogy rendesen ez mennyi lenne. mert úgy gondolom hogy úgy sem lenne több, akkor meg mindek csaljunk.
2007.10.15. 19:18
2007.10.19. 19:59
2007.10.23. 20:01
ViSoR írta:5er Kft-t ... A főarc nagytudású és igen korrekt. Simán túlórázni, ha úgy hozza az élet... 4 ezer Ft, amiből 3-mat adtam, mert nem tudott visszaadni. "Majd bedobod, ha megint jössz" - Jelzem először voltam, de ezek után biztos, hogy nem utoljára
2007.10.25. 17:16
2007.10.26. 14:16
2007.10.30. 21:03
2007.10.30. 23:25
énis csak ajánlani tudom akinek a körzetébe esik