![]() |
2016.04.11. 16:12
gorcsev írta:PeterE39 írta:gorcsev írta:Sziasztok!
Lassan összeszedem, hogy mi minden nem jó, mióta kicseréltem az LCM modult.
1. a bal lámpám lefelé világít, kb 3 méterre elém az útra
2. a napi számláló és a többi szám is erősebben világít mint eddig, de ez csak este tűnt fel. Szinte virít a műszerekhez képest
3. világít a fék olajszint visszajelző, annak ellenére, hogy az olajszint rendben van.
Kb. ezeket vettem eddig észre.
Szerintetek ez mind megoldható az LCM modul és a kocsi összetanításával?
Gorcsev
1. a magasságállítód egyébként nem törött? Ha mozgatod az izzó foglalatát, nem lötyög?
3. fék olajszint visszajelző nekem nem rémlik, ellenben van fékolaj csere figyelmeztető jelzés, ami idő alapú tudtommal, bár nem tudom hol tárolja a számlálót, ellenben törölhető (már ha volt az utóbbi két évben fékolaj cseréd, ellenben azt is ejtsd meg)
Fékolaj emlékeim szerint volt cserélve.
A lámpa eddig tökéletesen működött. Minden hiba a lámpamodul cserével egy időben jött elő.
2016.04.11. 17:57
gorcsev írta:Sziasztok!
Lassan összeszedem, hogy mi minden nem jó, mióta kicseréltem az LCM modult.
2. a napi számláló és a többi szám is erősebben világít mint eddig, de ez csak este tűnt fel. Szinte virít a műszerekhez képest
3. világít a fék olajszint visszajelző, annak ellenére, hogy az olajszint rendben van.
Kb. ezeket vettem eddig észre.
Szerintetek ez mind megoldható az LCM modul és a kocsi összetanításával?
Gorcsev
2016.04.12. 19:52
gorcsev írta:Sziasztok!
Gorcsev
2016.04.14. 20:03
2literes.apenta írta:gorcsev írta:Sziasztok!
Gorcsev
Állító pöcköket tudok, ha szükséges.
2016.04.23. 18:26
2016.04.26. 11:16
Lámpa nélkül nem.2016.04.26. 18:43
2016.04.26. 22:30
gorcsev írta:Üdv!
Újabb fícsört találtam a kocsin.
Ha felkapcsolom a lámpát és utána állítom le az autót akkor bezárja az ajtókat.Lámpa nélkül nem.
Ráadásul ha ég a lámpa akkor a csomagtartó sem nyitható se belülről se kívülről, csak kulccsal. Ha lekapcsolom akkor megint nyílik. Agyrém.
Gorcsev
2016.04.27. 10:51
Gallaca írta:gorcsev írta:Üdv!
Ha felkapcsolom a lámpát és utána állítom le az autót akkor bezárja az ajtókat.Lámpa nélkül nem.
Ráadásul ha ég a lámpa akkor a csomagtartó sem nyitható se belülről se kívülről, csak kulccsal. Ha lekapcsolom akkor megint nyílik. Agyrém.
Gorcsev
Ehhez jó eséllyel nincs köze az LCM-nek, ezek a funkciók GM modulból erednek. A csomi átvezető kábelei rendben vannak? Törés, zárlat?
2016.04.27. 13:09
gorcsev írta:Gallaca írta:gorcsev írta:Üdv!
Gorcsev
Ehhez jó eséllyel nincs köze az LCM-nek, ezek a funkciók GM modulból erednek. A csomi átvezető kábelei rendben vannak? Törés, zárlat?
Egyszer már javítottam az átvezető kábelt, mert el volt szakadva pár szál, de most még nem néztem. Talán hétvégén lesz rá időm, akkor ránézek. Mondjuk akkor egyáltalán nem nyílt.
2016.04.27. 20:34
2016.04.29. 09:36
2016.04.29. 09:40
faczi írta:Helló!
530i Touringom megajándékozott a "check brake lights" felirattal a műszerfalon.
A féklámpák tökéletesen működnek, a csatlakozóikat megcsiszoltam, az izzókat kicseréltem, INPA-val megnéztem a fékpedálnál a kapcsoló működik.
Mindezek ellenére úgy érzi, hogy nem jó a féklámpám.
Valami ötlet, hogyan oldható meg, hogy ne tolja folyamatosan az arcomba a kis piros ikont és pittyegjen leálláskor?
Előre is köszönöm.
Fáczi
2016.04.29. 09:57
odus írta:faczi írta:Helló!
530i Touringom megajándékozott a "check brake lights" felirattal a műszerfalon.
A féklámpák tökéletesen működnek, a csatlakozóikat megcsiszoltam, az izzókat kicseréltem, INPA-val megnéztem a fékpedálnál a kapcsoló működik.
Mindezek ellenére úgy érzi, hogy nem jó a féklámpám.
Valami ötlet, hogyan oldható meg, hogy ne tolja folyamatosan az arcomba a kis piros ikont és pittyegjen leálláskor?
Előre is köszönöm.
Fáczi
A harmadik féklámpát is nézted?
2016.05.09. 07:07
2016.05.09. 07:25
Zolcsi írta:Sziasztok
Tegnap Kispesten átutazóban , az autó elkezd rángatni, majd ahogy rálépek a gázra mintha visszafojtaná valami, és az autó nem megy. Üresbe kivettem akkor gázadásra felpörög , ismét egyes és ismét fullad.
Majd a motor leálltfogalmam nincs mi lehet pláne hogy hogyan és hova vigyem a kocsit .
Sosem volt még BMW -m és bár tetszik az e-39 de tudom nem hibátlan autót vettem.
Most kicsit elkeseredtem mert már nem tudom mit tegyek rengeteg pénem elment rá és már nem igazan tudok erre fordítani .
Köszönöm a tanácsokat.
Üdv
Zoli
2016.05.09. 08:17
Zolcsi írta:Sziasztok
Tegnap Kispesten átutazóban , az autó elkezd rángatni, majd ahogy rálépek a gázra mintha visszafojtaná valami, és az autó nem megy. Üresbe kivettem akkor gázadásra felpörög , ismét egyes és ismét fullad.
Majd a motor leálltfogalmam nincs mi lehet pláne hogy hogyan és hova vigyem a kocsit .
Sosem volt még BMW -m és bár tetszik az e-39 de tudom nem hibátlan autót vettem.
Most kicsit elkeseredtem mert már nem tudom mit tegyek rengeteg pénem elment rá és már nem igazan tudok erre fordítani .
Köszönöm a tanácsokat.
Üdv
Zoli
2016.05.15. 12:05
2016.05.15. 22:15
Gábor1217 írta:Üdv.az lenne a problémám,hogy e39 -es kulcsban elemet cseréltem,most nem mükszik.hogy tudnám orvosolni a problámát.előre is köszönöm a segítséget.
2016.05.15. 23:01
gorcsev írta:Üdv!
Gorcsev