![]() |
2011.03.26. 23:01
2011.03.27. 08:54
2011.03.27. 12:21
BMWFUN írta:
Biztosan a hátsó lámpába való, az pedig nem egyezik.
2011.04.07. 19:04
2011.04.07. 19:07
afcajax írta:Bocs srácok h itt teszem fel a kérdést de erre vonatkozó fórumot nem találtam.Szóval xenon utólagos beszerelése E46-os esetében megoldható úgy h minden műszaki elvárásnak megfeleljen(ne molesztáljon a rendőr és műszakin átmenjek) vagy ugyanaz az eset mint a 39-esek esetében?Hátha volt vkinek 46-osa mint ugródeszka vagy csak simán képbe van.Köszi.
2011.04.07. 19:30
barbrady írta:afcajax írta:Bocs srácok h itt teszem fel a kérdést de erre vonatkozó fórumot nem találtam.Szóval xenon utólagos beszerelése E46-os esetében megoldható úgy h minden műszaki elvárásnak megfeleljen(ne molesztáljon a rendőr és műszakin átmenjek) vagy ugyanaz az eset mint a 39-esek esetében?Hátha volt vkinek 46-osa mint ugródeszka vagy csak simán képbe van.Köszi.
Mivel a xenonra vonatkozó előírások hatóságilag szabályozottak, ezért ugyanaz az eset mint az e39-nél (automata magasságállítás plusz lámpamosó).
2011.04.07. 19:39
afcajax írta:barbrady írta:afcajax írta:Bocs srácok h itt teszem fel a kérdést de erre vonatkozó fórumot nem találtam.Szóval xenon utólagos beszerelése E46-os esetében megoldható úgy h minden műszaki elvárásnak megfeleljen(ne molesztáljon a rendőr és műszakin átmenjek) vagy ugyanaz az eset mint a 39-esek esetében?Hátha volt vkinek 46-osa mint ugródeszka vagy csak simán képbe van.Köszi.
Mivel a xenonra vonatkozó előírások hatóságilag szabályozottak, ezért ugyanaz az eset mint az e39-nél (automata magasságállítás plusz lámpamosó).
És ez sokkal maceránsabb mint csak simán a xenont beépíteni?
2011.04.07. 22:13
Csak pénz kérdése.Van hozzá gyári retrofit szett.barbrady írta:afcajax írta:barbrady írta:afcajax írta:Bocs srácok h itt teszem fel a kérdést de erre vonatkozó fórumot nem találtam.Szóval xenon utólagos beszerelése E46-os esetében megoldható úgy h minden műszaki elvárásnak megfeleljen(ne molesztáljon a rendőr és műszakin átmenjek) vagy ugyanaz az eset mint a 39-esek esetében?Hátha volt vkinek 46-osa mint ugródeszka vagy csak simán képbe van.Köszi.
Igen.
2011.04.08. 19:17
admin írta:Csak pénz kérdése.Van hozzá gyári retrofit szett.barbrady írta:afcajax írta:barbrady írta:afcajax írta:Bocs srácok h itt teszem fel a kérdést de erre vonatkozó fórumot nem találtam.Szóval xenon utólagos beszerelése E46-os esetében megoldható úgy h minden műszaki elvárásnak megfeleljen(ne molesztáljon a rendőr és műszakin átmenjek) vagy ugyanaz az eset mint a 39-esek esetében?Hátha volt vkinek 46-osa mint ugródeszka vagy csak simán képbe van.Köszi.
Igen.
2011.04.08. 20:12
Nem tudom de Alpinafan biztos tud rá árat mondani.Írjál neki.afcajax írta:admin írta:Csak pénz kérdése.Van hozzá gyári retrofit szett.barbrady írta:afcajax írta:barbrady írta:afcajax írta:Bocs srácok h itt teszem fel a kérdést de erre vonatkozó fórumot nem találtam.Szóval xenon utólagos beszerelése E46-os esetében megoldható úgy h minden műszaki elvárásnak megfeleljen(ne molesztáljon a rendőr és műszakin átmenjek) vagy ugyanaz az eset mint a 39-esek esetében?Hátha volt vkinek 46-osa mint ugródeszka vagy csak simán képbe van.Köszi.
Igen.
Mennyi pénzt jelent ez kb.?
2011.04.09. 10:13
2011.04.10. 00:41
2011.04.10. 05:43
danielbeath írta:sziasztok. Én arra lennék kíváncsi h e39 525tds 97évjáratú kocsiba sima xenon is be szerelhető, ezen azt értem h muszáj can-bus-nak lennie? sima nem can-es xenon szettel dobálja a műszerfalra a hibákat? (nagy bc-s) előre is köszönöm a válaszokat.
2011.04.10. 08:24
danielbeath írta:sziasztok. Én arra lennék kíváncsi h e39 525tds 97évjáratú kocsiba sima xenon is be szerelhető, ezen azt értem h muszáj can-bus-nak lennie? sima nem can-es xenon szettel dobálja a műszerfalra a hibákat? (nagy bc-s) előre is köszönöm a válaszokat.
2011.04.10. 09:12
2011.04.10. 09:44
MChris írta:danielbeath írta:sziasztok. Én arra lennék kíváncsi h e39 525tds 97évjáratú kocsiba sima xenon is be szerelhető, ezen azt értem h muszáj can-bus-nak lennie? sima nem can-es xenon szettel dobálja a műszerfalra a hibákat? (nagy bc-s) előre is köszönöm a válaszokat.
LCM-ben ki lehet kapcsolni softwaresen mit figyeljen és utána azt már nem nézi így hibát se ír ki
2011.04.10. 13:02
2011.04.10. 13:08
tibi666 írta:Facelift előtti lámpában a magasságállító pöckök cseréjét csinálta már valaki?
Még Törökmező előtt kicserélném, de csak egy amerikai leírást találtam: LINK
Ez meglehetősen nehéz beavatkozásként írja le.
Van-e valami trükk, vagy ennél egyszerűbb módszer? Csinálta-e már valaki?