![]() |
2016.03.06. 13:28
Johnny1982 írta:F_E_K_ írta:Johnny1982 írta:Sziasztok!
A következő a jelenség:
Jobb hátsó ablakemelő csak kattog gomb nyomására de nem megy le! Fogalmam sincs mire gondoljak...bizti gondolom nem lehet mert akkor a többi sem működne, valamint a bizserát megkapja mert kattog...Help!
Szorul, vagy a szerkezet (bovden kiakad például) fáradt el. Kárpitot leszedve többet látsz.
Asus Z00AD
Reggel kimegyek...mondom rápróbálok! Működik...azóta hibátlanul! Ezeket a dolgokat valahogy nem értem.
Tapatalk-kal küldve az én D6503-el
2016.03.06. 15:19
gorcsev írta:Johnny1982 írta:F_E_K_ írta:Johnny1982 írta:Sziasztok!
A következő a jelenség:
Jobb hátsó ablakemelő csak kattog gomb nyomására de nem megy le! Fogalmam sincs mire gondoljak...bizti gondolom nem lehet mert akkor a többi sem működne, valamint a bizserát megkapja mert kattog...Help!
Szorul, vagy a szerkezet (bovden kiakad például) fáradt el. Kárpitot leszedve többet látsz.
Asus Z00AD
Reggel kimegyek...mondom rápróbálok! Működik...azóta hibátlanul! Ezeket a dolgokat valahogy nem értem.
Tapatalk-kal küldve az én D6503-el
Éjjel jött a kismanó és megszerelte.
Azok a hibák a legrosszabbak amik maguktól múlnak el, mert az embernek fogalma sincs mitől javult meg, és így bármikor (értsd a legrosszabb pillanatban) előjöhet újra.
Egyébként nem lehet hogy csak be volt ragadva, esett egy kis eső, fellazított valamit és elég volt hozzá a motor ereje, hogy a holtponton átlendítse és elinduljon?
2016.03.20. 10:35
2016.03.20. 14:53
Afterdark írta:Mind a két hengersoron "missfire" hibaüzenetet kapok random jelleggel az összes hengerre. Van olyan hogy a hibás trafót nem adja be hibára? És ezt nyolc hengernél ?
Eddig cseréltünk:
- gyertyákat kétszer
- lambda szondákat
- főtengely jeladót
- vezérműtengely jeladót
- kompressziót mértünk, minden hengernél normál értékek mérhetőek
Mi utalhat még rá, hogy mi lehet beteg, mert a diag semmit nem árult el.
Tünetek: alacsony fordulaton minimális erőtlenség, valamint a szokásos kasztnirázás.
2016.03.20. 15:26
hamoriarpi írta:Afterdark írta:Mind a két hengersoron "missfire" hibaüzenetet kapok random jelleggel az összes hengerre. Van olyan hogy a hibás trafót nem adja be hibára? És ezt nyolc hengernél ?
Eddig cseréltünk:
- gyertyákat kétszer
- lambda szondákat
- főtengely jeladót
- vezérműtengely jeladót
Tünetek: alacsony fordulaton minimális erőtlenség, valamint a szokásos kasztnirázás.
Ü.a. nyomás kérdéskörét tisztáznám következő körben.
2016.03.20. 17:21
Afterdark írta:hamoriarpi írta:Afterdark írta:Mind a két hengersoron "missfire" hibaüzenetet kapok random jelleggel az összes hengerre. Van olyan hogy a hibás trafót nem adja be hibára? És ezt nyolc hengernél ?
Eddig cseréltünk:
- gyertyákat kétszer
- lambda szondákat
- főtengely jeladót
- vezérműtengely jeladót
Új Ac ment bele egy éve. Porlasztó lehet ludas ?
2016.03.20. 17:24
hamoriarpi írta:Afterdark írta:hamoriarpi írta:Afterdark írta:Mind a két hengersoron "missfire" hibaüzenetet kapok random jelleggel az összes hengerre. Van olyan hogy a hibás trafót nem adja be hibára? És ezt nyolc hengernél ?
Eddig cseréltünk:
- gyertyákat kétszer
- lambda szondákat
- főtengely jeladót
- vezérműtengely jeladót
Ha random mindig beadja 1-1 külömbözőre, akkor nem gondolom.
2016.03.20. 19:53
Afterdark írta:hamoriarpi írta:Afterdark írta:Mind a két hengersoron "missfire" hibaüzenetet kapok random jelleggel az összes hengerre. Van olyan hogy a hibás trafót nem adja be hibára? És ezt nyolc hengernél ?
Eddig cseréltünk:
- gyertyákat kétszer
- lambda szondákat
- főtengely jeladót
- vezérműtengely jeladót
2016.03.20. 20:31
Afterdark írta:Mind a két hengersoron "missfire" hibaüzenetet kapok random jelleggel az összes hengerre. Van olyan hogy a hibás trafót nem adja be hibára? És ezt nyolc hengernél ?
Eddig cseréltünk:
- gyertyákat kétszer
- lambda szondákat
- főtengely jeladót
- vezérműtengely jeladót
2016.03.20. 21:21
muhaati írta:Afterdark írta:Mind a két hengersoron "missfire" hibaüzenetet kapok random jelleggel az összes hengerre. Van olyan hogy a hibás trafót nem adja be hibára? És ezt nyolc hengernél ?
Eddig cseréltünk:
- gyertyákat kétszer
- lambda szondákat
- főtengely jeladót
- vezérműtengely jeladót
Féktisztító spray, szívócső körbefújása. A leggyakoribb, a szívócső, és a pillangószelep ház közötti fals levegő a V8-aknál.
2016.03.20. 21:24
Egészen addig amíg le nem húztam a legalsó állásra a kart. 2016.03.21. 07:18
Afterdark írta:
Benzinszűrő néhány hónapos, Ati ha erre az elemre gondtál, ennek a cseréjén is túlvagyok már. (a sajátomat fotóztam)
2016.03.21. 12:48
2016.03.21. 14:06
dreizwanzig írta:Az ITT található szenvedésemre valaki valami okosat nem tud mondani?
2016.03.21. 14:21
2016.03.21. 14:35
dreizwanzig írta:No legrugo. 1 szenzor van hatul
Tapatalkkal küldve az én SM-N9005 eszközömről
2016.03.21. 14:56
muhaati írta:Afterdark írta:
Benzinszűrő néhány hónapos, Ati ha erre az elemre gondtál, ennek a cseréjén is túlvagyok már. (a sajátomat fotóztam)
A szívócső, ( a motor közepén ) és a pillangószelep ház között. 6 db csavar fogja.
2016.03.21. 15:03
PeterE39 írta:dreizwanzig írta:No legrugo. 1 szenzor van hatul
A kábelt tudod ellenőrizni ellenállásmérővel is:
LWR 7. pin -> szenzor 1. pin
LWR 20. pin -> szenzor 4. pin
LWR 22. pin -> szenzor 5. pin
A szenzorból egyébként 0,5-4,5V értéknek kéne kijönnie, ezért panaszkodik a 4,7V miatt. Ezt is ellenőrizhetnéd mindkét oldalon.
2016.03.21. 15:09
dreizwanzig írta:PeterE39 írta:dreizwanzig írta:No legrugo. 1 szenzor van hatul
A szenzorból egyébként 0,5-4,5V értéknek kéne kijönnie, ezért panaszkodik a 4,7V miatt. Ezt is ellenőrizhetnéd mindkét oldalon.
Koszi! Es az lwr-t hol talalom?

2016.03.21. 15:15
PeterE39 írta:dreizwanzig írta:PeterE39 írta:dreizwanzig írta:No legrugo. 1 szenzor van hatul
Koszi! Es az lwr-t hol talalom?
A kesztyűtartó mögött (behind glove compartment)
A53 Beam throw adjustment control unit (LWR)
X991 Component connector (26-pin, Yellow), Beam throw adjustment control unit (LWR)