![]() |
2014.10.13. 06:25
admin írta:Egy BC gombos Iris vagy MID kellet volna neked mert azon tudod állítani a limit,timer,stb
2014.10.13. 07:04
waresz írta:admin írta:Egy BC gombos Iris vagy MID kellet volna neked mert azon tudod állítani a limit,timer,stb
A francba! Esküszöm, volt egy sejtésem , hogy egy komolyabb rádiót igényel az autó. Akkor ez Bejött. Haminda! Köszönöm az elismerést! Sajnos az óra, set, és plusz-mínusz gombokra egyáltalán nem reagál. Ezek szerint egy bc Gombos mid, vagy Iris rádió kell ahhoz is, hogy be tudjam állítani az órát? A másik kérdés, hogy ehhez a hangszín szabályzós magnóhoz passzol-e a mid, vagy Iris? Vagy egyben kell cseréljem?
2014.10.13. 07:42
waresz írta:admin írta:Egy BC gombos Iris vagy MID kellet volna neked mert azon tudod állítani a limit,timer,stb
A francba! Esküszöm, volt egy sejtésem , hogy egy komolyabb rádiót igényel az autó. Akkor ez Bejött. Haminda! Köszönöm az elismerést! Sajnos az óra, set, és plusz-mínusz gombokra egyáltalán nem reagál. Ezek szerint egy bc Gombos mid, vagy Iris rádió kell ahhoz is, hogy be tudjam állítani az órát? A másik kérdés, hogy ehhez a hangszín szabályzós magnóhoz passzol-e a mid, vagy Iris? Vagy egyben kell cseréljem?
2014.10.13. 14:04
2014.10.13. 14:50
berebea3 írta:Sziasztok! Nekem egy e39 520d van. Régi kazettas rádióval. szalag beszakadva, de a legnagyobb baj hogy nem lehet kivenni a rádiót, mert a kis gombocska eltünt. Csak egy luk van a helyén. Van a rádió kivételre valami megoldás?
előre is köszi
2014.10.13. 17:38
barbrady írta:waresz írta:admin írta:Egy BC gombos Iris vagy MID kellet volna neked mert azon tudod állítani a limit,timer,stb
Ha nincs egyben az iris-szel akkor bármilyen mid jó hozzá.
Tapatalk
2014.10.13. 17:46
2014.10.14. 09:54
waresz írta:Hoppá!Megvan, A tippeknél a rádió variánsok között nem találtam a magnómat, de most már meg van, a MiD kiszerelése tippnél. Na az pont olyan, és mid van mellette. jószerével megvan a megoldás.
2014.10.14. 10:20
Jerry írta:waresz írta:Hoppá!Megvan, A tippeknél a rádió variánsok között nem találtam a magnómat, de most már meg van, a MiD kiszerelése tippnél. Na az pont olyan, és mid van mellette. jószerével megvan a megoldás.
Plíz dú nát vörri tú mács!
Az én autómba pont olyan a hifi rendszer, mint a tiedben. Kazettás dekk IRIS-szel.
És nem utólag összelapátolt variáció. Gyárilag ilyen. Lehet inkább az óracsoportod lett kicserélve nagyboardos-ra, nem?
2014.10.15. 18:15
NagySándor írta:klicsko07 írta:Sziasztok!
Szeretnék én is upgradelni reverse rds-ről iris+business cd-re.
Meg is van az IRIS kábel, de a gyári bekötési rajz eléggé elnagyolt, most melyik két helyre kell a biztosítékos szálat bekötni (elöl csak 50-ig van a biztosíték tábla, illetve a másik 3 szálat hová dugom pontosan? (meg kell keresnem az ugyanolyan színűt a kábel rengetegben ,illetve ha megvan akkor mellé, vagy helyette kell bekötni?)
Ha valaki csinált már ilyet a gyakorlatban segítsen pls.
Köszi Urak,
És ha sikerül véletlenül pontosan bekötözgetni a doksi alapján, akkor még egy upgrade programozás is vár rád. Én vasárnap megcsinálom a bekötéseket, ha addig nem jutsz előbbre, majd megírom pontosan hogy csináltam és persze hogy sikerült-e.
Addig is ajánlom figyelmedbe a tippeknél az ide vonatkozó leírásokat.
2014.10.24. 13:00

2014.10.24. 14:58
KissGSV írta:Sziasztok,
szokott nekem néha a rádió olyat csinálni beprogramozott állomásoknál, hogy az óracsoporton állomásváltásnál megjelenik ugye a pozíciószám, az állomás neve, és néha mögé tesz még egy 8-ast. Tudja valaki hogy ez mi lenne?
Egyébként BM24 van benne...
http://kepfeltoltes.hu/141024/IMG_20140921_211213_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
KissG
2014.10.24. 19:06
KissGSV írta:Sziasztok,
szokott nekem néha a rádió olyat csinálni beprogramozott állomásoknál, hogy az óracsoporton állomásváltásnál megjelenik ugye a pozíciószám, az állomás neve, és néha mögé tesz még egy 8-ast. Tudja valaki hogy ez mi lenne?
KissG
2014.10.24. 19:47
csiatt írta:KissGSV írta:Sziasztok,
KissG
Mit kell nyomni, hogy kiírja itt is az adó nevét? Nekem csak a 16:9-en jelenik meg.
2014.10.25. 10:22
KissGSV írta:csiatt írta:KissGSV írta:Sziasztok,
KissG
Mit kell nyomni, hogy kiírja itt is az adó nevét? Nekem csak a 16:9-en jelenik meg.
Kiszaladtam hogy most hűdemegnézem. Nem találtam... Aztán eszembe jutott, hogy amíg nem volt navi, a TV modul menüjében láttam. Szóval azt hiszem ez lesz az, az Audio+OBC:
2014.10.25. 11:10
2014.10.25. 11:30
KissGSV írta:Ez a tv modul menüje, nem a navié. Ezt akkor látod, ha van tv modulod, és nincs vagy rossz a navid. A memo azt hiszem óránkénti jelzés, hogy ne maradj le a hírekről a rádióban.
2014.10.25. 11:31
2014.10.25. 14:03
csiatt írta:KissGSV írta:Ez a tv modul menüje, nem a navié. Ezt akkor látod, ha van tv modulod, és nincs vagy rossz a navid. A memo azt hiszem óránkénti jelzés, hogy ne maradj le a hírekről a rádióban.
nekem van tv modulom és navim is... Mivel van navim így nem látom a tv modul menüjét?
2014.10.25. 20:05