![]() |
2008.12.31. 16:43
2008.12.31. 17:32
2008.12.31. 17:43
jackson írta:Hű nyamnyam.. Jól hangzik.
Egyszer akartam tolató lámpába ilyen sípoló led-es vacok tenni és megszívtam, mert negatív testes kocsit nem szerette (ne kövezzetek meg ha véletlenül fejből fordítva mondtam volna.
Szóval itt mindegy melyik a plusz és minusz?
Üdv: Jackson
2008.12.31. 17:55
2008.12.31. 18:03
jackson írta:
Igen segít eltölteni a munka idő 8ig hátra lévő részét, mert olvasgathatom.![]()
Amúgy tiltakzom csak sípolóst akartam semmi nye-nyere zene. Tudod sípolva tolatok át a gyalgoson és nem temetési zene alá festéssel.
Ha ennyi baj van vele akkor miért akarod? fogyasztás? erősebb fénye? jobban ragadnak rá a pillangók/csajok![]()
Jackson, aki neki áll átrágni magát rajta.
2009.01.01. 17:00
2009.01.01. 17:18
party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
2009.01.01. 17:43
party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
2009.01.01. 17:45
MChris írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
Milyen-melyik izzókat cseréltél ki? (Nálam nem lenne gond mert nincs BC-m,nincs ami "bim-bamoljon"). Xenonnál van állítolag mód az izzófigyelés kikapcsolására,kérdés megéri-e az összesnél ha lehet,bár engem nem zavar hogy nincs.
2009.01.01. 17:54
admin írta:MChris írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
Milyen-melyik izzókat cseréltél ki? (Nálam nem lenne gond mert nincs BC-m,nincs ami "bim-bamoljon"). Xenonnál van állítolag mód az izzófigyelés kikapcsolására,kérdés megéri-e az összesnél ha lehet,bár engem nem zavar hogy nincs.
Hogy érted hogy nincs?Titkos menüd sincs?Mert ha az van akkor elméletileg csak egy BC gombos indexkar kell tudtommal.
2009.01.01. 18:00
Hmm ez elég ritka talán két három taggal találkoztam akinek ilyen.MChris írta:admin írta:MChris írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
Hogy érted hogy nincs?Titkos menüd sincs?Mert ha az van akkor elméletileg csak egy BC gombos indexkar kell tudtommal.
Ugy hogy se BC gomb (a műszerfalon sincs,csak a napi számláló nullázó gomb),se kicsi autó,se nagy szöveges kijelző.Összes km,napi km,külső hőmérsékelet.
2009.01.01. 18:07
admin írta:Hmm ez elég ritka talán két három taggal találkoztam akinek ilyen.MChris írta:admin írta:MChris írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
Ugy hogy se BC gomb (a műszerfalon sincs,csak a napi számláló nullázó gomb),se kicsi autó,se nagy szöveges kijelző.Összes km,napi km,külső hőmérsékelet.
Ehhez kevés csak a bc-s kar
Viszont te olyan ledet raksz be amilyet csak akarsz
2009.01.01. 18:10
2009.01.01. 18:16
MChris írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
2009.01.01. 18:20
admin írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
Ezeket lehet elméletileg ki kapcsolni ha engedi!
party írta:MChris írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
Én a hátsó indexet, és a féklámpát próbáltam cserélni, de nem a 180 fokos ledesre, és ez miatt csak egy "pötty" világitott.... Most a rendszám világitásra gondoltam, mert az autó pályákon látok sokat az új 3-asokban,és kafán néz ki....
De az új hármasba nem csak izzó van hanem van hozzá elektronika ezt építették Tibáék az E46-ba isparty írta:MChris írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
Én a hátsó indexet, és a féklámpát próbáltam cserélni, de nem a 180 fokos ledesre, és ez miatt csak egy "pötty" világitott.... Most a rendszám világításra gondoltam, mert az autó pályákon látok sokat az új 3-asokban,és kafán néz ki....
2009.01.01. 18:23
MChris írta:party írta:MChris írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
Én a hátsó indexet, és a féklámpát próbáltam cserélni, de nem a 180 fokos ledesre, és ez miatt csak egy "pötty" világitott.... Most a rendszám világitásra gondoltam, mert az autó pályákon látok sokat az új 3-asokban,és kafán néz ki....
Rendszámra gondoltam Én is,több amit irtál azt én nem cserélném,indexnél nem volt gond?? Nem volt terhelés a relén? Vagy ebben nem a "hőszálas" indexrelé van?
2009.01.01. 18:23
admin írta:De az új hármasba nem csak izzó van hanem van hozzá elektronika ezt építették Tibáék az E46-ba isparty írta:MChris írta:party írta:Üdv mindenkinek, Én is foglalkoztam a témával, még tavaly, de az eredmény nem volt kielégitő,/talán a nem megfelelő led miatt/, és plussz ott volt a "bim-bamolás", hogy kiégett az izzó, úgy érzékeli a "licht modul"...?van erre is megoldás?
Én a hátsó indexet, és a féklámpát próbáltam cserélni, de nem a 180 fokos ledesre, és ez miatt csak egy "pötty" világitott.... Most a rendszám világításra gondoltam, mert az autó pályákon látok sokat az új 3-asokban,és kafán néz ki....