* *
Pontos idő: 2024.06.14. 18:38

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


E39 KLUB Fórum - Használati feltételek

Szabályok a fórum használatához


Azzal, hogy használod a „E39 KLUB Fórum” fórumot (a továbbiakban „mi”, „a fórum”, „E39 KLUB Fórum”, „https://e39.hu”) elfogadod, hogy betartod az alábbi feltételeket. Ha nem fogadod el, kérjük ne használd, illetve ne is keresd fel a fórumot. A feltételeket bármikor megváltoztathatjuk, és habár a lehető legtöbbet megtesszük, hogy értesítsünk a változásról, érdemes rendszeresen áttekinteni ezt az oldalt, mivel a fórum használati feltételeinek megváltoztatása utáni további használatával beleegyezel az új feltételek betartásába.

Bár az oldal üzemeltetőjének nem áll módjában minden hozzászólást és megjelentett információt ellenőrizni, de fenntartják a jogot (azonban a törvények adta keretek között nem vállalnak kötelezettséget rá), hogy a tudomásukra jutott, jogi vagy más okból kifolyólag nem megfelelőnek vagy megengedettnek tartott anyagokat, hozzászólásokat és információkat töröljék, módosítsák vagy más helyre mozgassák. A hozzászólásokért kizárólag annak feladója, mint egyén felelős, de sem az E39.hu, sem a vele közvetlenül kapcsolatba hozható személyek és társaságok semmilyen jogi, gazdasági vagy egyéb felelősséggel nem tartoznak azokért.

Itt felsoroljuk, hogy a fórumozásra milyen szabályok vonatkoznak. Az alábbi pontok be nem tartása büntetést vonhat maga után.

Hozzászólás:
Beleegyezel, hogy nem küldesz semmilyen sértegető, obszcén, vulgáris, rágalmazó, gyűlöletkeltő, támadó, közízlést sértő vagy bármely más olyan tartalmat, mely sérti a hazádban, a fórumot kiszolgáló szerver országában érvényben lévő vagy a nemzetközi törvényeket. A fentiek megsértése azonnali és végleges kitiltáshoz vezethet az internetszolgáltatód értesítésével együtt, ha ezt szükségesnek tartjuk.
A feltételek betartatásának érdekében az összes hozzászóláshoz tartozó IP-címet tároljuk. Elfogadod, hogy a fórum fenntartóinak jogukban áll eltávolítani, szerkeszteni a hozzászólásaid vagy lezárni az általad nyitott témákat, amennyiben úgy ítélik meg, hogy ez szükséges.
Mint felhasználó, elfogadod, hogy bármely adat, melyet megadsz, tárolásra kerül a fórum adatbázisában. Ezek az információk a beleegyezésed nélkül semmilyen módon nem kerülnek átadásra egy harmadik félnek, de a fórum fenntartói nem tudnak felelősséget vállalni az adatokért egy esetleges „hackertámadás” esetén.

Az alábbi esetekben szólj hozzá egy adott témához:

- Ha az adott témában jártas vagy, és tudsz segíteni másoknak, vagy kérdést szeretnél feltenni
- Ha biztos vagy benne, hogy a témához szorosan kapcsolódik mondanivalód, vagy kérdésed
- A szükséges mértéknél többet ne idézz be a válaszodba!
- Képeket ne idézd!
- Csak köszönetet ne írj, használd helyette a köszönöm gombot!
- A Fórumban eszközölt duplikált postázás (ugyanaz a hozzászólás, téma felvetése több témában is), a hozzászólás azonnali törlését vonja maga után.

Szabályszegés bejelentése:
Ha szabályszegéssel találkozol, bátran használd a hozzászólások tetején lévő jelentés ikont, hogy mihamarabb intézkedni tudjunk!

Az alábbi esetekben használd ezt a funkciót:

- Káromkodás: A tag nem fórumba illő szavakat használt.
- Válasz sürgetése: A felhasználó sürgeti a tagokat a kérdése gyors megválaszolására.
- Zaklatás: A felhasználó szóban bántalmazott, vagy megsértett más tagot.
- Vita: Tagok nem odaillően vitatkoztak valamin.
- Egyéb: A fenti okok közé nem sorolható, megítélésed szerint nem ideillő cselekvés folytatása

Ezen okok miatt a személyzet saját megítélése alapján figyelmeztethet, illetve tilthat!

Moderáció:
A szabályok betartatásában, a fórumok moderálásában és segítségnyújtásban az oldal személyzete áll rendelkezésre. A személyzet listáját itt tekintheted meg.

Az alábbi eszközök állnak a moderátorok rendelkezésére, hogy fenntartsák a rendet:

-Hozzászólások szerkesztése
-Hozzászólások törlése
-Hozzászólások áthelyezése
-Téma lezárása, megnyitása, törlése
-Témák szétválasztása, összevonása
-Témák áthelyezése


Felhasználói bejelentés:

Ha szabályszegést észlelnek más felhasználók, jelenthetik a moderátoroknak.

Moderátori figyelmeztetés:

Szabályszegések esetén a moderátorok adhatnak figyelmeztetéseket. 3 darabnál ideiglenes kitiltás jár.
Időleges BAN: A felhasználók szabályszegések esetén kitilthatóak egy meghatározott időre
Teljes BAN: A felhasználók rendszeres szabályszegése esetén határozatlan időre, vagy véglegesen tiltásra kerülnek

Ezeknek az eszközöknek a használata a moderátorok megítélésére van bízva, ami nem kérdőjelezhető meg.

A szabályzat változtatásának jogát fenntartjuk. Mindenkinek kellemes időtöltést, és hatékony fórumozást kívánunk!

Csoportok:


Adminisztrátorok: Ez egy speciális csoport.
Globális moderátorok: Ez egy speciális csoport.
Klub Telefonkönyv: Csak a csoport tagjai láthatják a Klub telefonkönyv topikot.Tagságot igényelni kell az admin-nál.Csak az kerülhet be a csoportba aki elküldi elérhetőségét az admin-nak Pü-ben.(nem kamut).
Újonnan regisztrált felhasználók: Korlátozott jogokkal rendelkeznek.
Regisztrált felhasználók: Alap felhasználók csoportja.
Támogatók: Anyagi támogatást nyújtottak az oldal működéséhez.
Diag: Zárt diag csoport.

A fórumot a phpBB hajtja, mely egy a „General Public License” (a továbbiakban „GPL”) licenc alatt kiadott fórumszoftver, és a www.phpbb.com, valamint magyarul a phpbb.hu weboldalról tölthető le. A phpBB csak lehetőséget nyújt az internet alapú kommunikációra; a phpBB Csoport nem felelős azért, hogy milyen tartalmakat, illetve magatartást engedélyezünk. További információért a phpBB-ről, kérjük, látogasd meg a http://www.phpbb.com/ weboldalt.

cron
Booking.com

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség

Az E39.hu egy privát rajongói oldal ami nincs semilyen kapcsolatba a BMW AG-val és leányvállalataival. A BMW név, jelzés, M csíkos logó és a kerek logó mind az X3, X5 és X6 megjelölés amit a honlapon használunk a BMW AG tulajdona.

© 2009 E39.hu. All rights reserved. E39.HU is a private enthusiast site not associated with BMW AG. The BMW name, marks, M stripe logo, and Roundel logo as well as X3, X5 and X6 designations used in the pages of this Web Site are the property of BMW AG. This web site is not sponsored or affiliated in any way with BMW AG or any of its subsidiaries.

Az oldalon található termék- és cégelnevezések tulajdonosaik védjegyoltalma alá eshetnek. A hozzászólások szerzőik tulajdonai, minden más tartalom: © 2006-2014 E39 Klub.
VigLink badge
Free xml sitemap generator