![]() |
2007.03.05. 00:21
2007.03.05. 09:44
528 írta:Balas!
Nem vagyok benne teljesen biztos de én ezt az autót néztem kb 4-5 hónapja ha ennek sötét zöld bőr a belseje akkor meg biztos az. Szóval én csak arról az autóról beszélek amit én megnéztem abban 250ezer körül volt de szervízkönyves állítólag valami öreg orvosé, kívül belül eléggé le volt harcolva egy-két helyen már rozsdát is láttam részemről felejtős lett a dolog főleg ennyi pénzért. Ha nem egy autóról beszélünk bocs.
2007.03.05. 15:53
2007.03.06. 16:00
Norbi525tds írta:szoli írta:Köszi,
most indulok elhozni a gépet.
Sepi!
Van még egy ugyanilyen ott ahol ez volt.
Azzal valaki jól fog járni----![]()
-z-
Itt nem 3 db volt? Onlinetesek ha jól emlékszem... ha ők azok, akkor mi vetük meg az elsőt
!
2007.03.06. 17:07
528 írta:Azért majd írj hogy mi a személyes tapasztalat az autóval, akár pü-ben is
2007.03.06. 22:14
2007.03.06. 22:18
528 írta:Ne sajnáld nem az lett volna te autód ez az autó már rég fent volt és nekem erről a sarkifény metálról ugrott be hogy az lehetett amit én is néztem lehet hogy kipofozták és úgy árulták mert tényleg elég viseletes volt kívül belül. Én a sajátom után másfél évet és 3000 km-t mentem mikorra bele rakhattam a seggem.Tudom mindenki azt mondja ne siesd el a vásárlást de ez egy hatalmas igazság de ha tetszik valamelyik és rendben is van azonnal vedd meg mert a jó autót napok alatt elviszik.Türelmes válogatást Neked.
2007.03.06. 22:21
Chrisstopher írta:528 írta:Ne sajnáld nem az lett volna te autód ez az autó már rég fent volt és nekem erről a sarkifény metálról ugrott be hogy az lehetett amit én is néztem lehet hogy kipofozták és úgy árulták mert tényleg elég viseletes volt kívül belül. Én a sajátom után másfél évet és 3000 km-t mentem mikorra bele rakhattam a seggem.Tudom mindenki azt mondja ne siesd el a vásárlást de ez egy hatalmas igazság de ha tetszik valamelyik és rendben is van azonnal vedd meg mert a jó autót napok alatt elviszik.Türelmes válogatást Neked.
én 1 hete kerestem, amikor ráakadtam olcsóbban a piaci árnál, és kaptam hozzá 3 garnitura gumit, téli nyárit, 2 garn konnyufelnit.átnézettem szervizben, azt mondták nagyon jo ár ezzel a felszereltséggel, hát megvettem.Remélem minden ok lesz.Ja, és 147e km, törésmentes, navis, aut, bőr és ülésfűtés nélkül.vonóhorog gyári, cd tár és álófűtés: utóbbitmost programoztattam be.
2007.03.06. 22:26
Szerencséd volt de ez valljuk be elég ritka mindenkinek volt tapasztalata arról hogy milyen ótvar szarokat adnak horror áron
ez igy van, én is mindig megszivtam, talan most nem.a titok, hogy kereskedot messze kerultem, még ugy is, hogy ismeros is van, azok vertek at a legjobban, és meg reklamalni is nehezebb:)
pláne ha sokkal nagyobb es erosebb..:![]()
2007.03.07. 21:26
Chrisstopher írta:Szerencséd volt de ez valljuk be elég ritka mindenkinek volt tapasztalata arról hogy milyen ótvar szarokat adnak horror áronez igy van, én is mindig megszivtam, talan most nem.a titok, hogy kereskedot messze kerultem, még ugy is, hogy ismeros is van, azok vertek at a legjobban, és meg reklamalni is nehezebb:)
ha hajlando akar 2 szervizbe is elmenni veled, akkor nincs takargatni valoja a tualjnak
2007.03.07. 21:57
balas írta:Chrisstopher írta:Szerencséd volt de ez valljuk be elég ritka mindenkinek volt tapasztalata arról hogy milyen ótvar szarokat adnak horror áronez igy van, én is mindig megszivtam, talan most nem.a titok, hogy kereskedot messze kerultem, még ugy is, hogy ismeros is van, azok vertek at a legjobban, és meg reklamalni is nehezebb:)
ha hajlando akar 2 szervizbe is elmenni veled, akkor nincs takargatni valoja a tualjnak
Hello!
Akkor inkább magánkézből vegyek? Kicsit elment a kedvem, mert most 10 éves autót tudnék megvenni mire találok 11 lesz!![]()
Nagy dilemma, de már régi vágyam! Hol nézzem még a használtautok.hu-n kívül? Külföldről behozottról mi a vélemény?
Balas
2007.03.09. 16:09
2007.03.11. 18:19
kamon írta:akkor neked nagyon összejött , mert én akárhányszor lecseréltem a bömbölőt hónapokba telt míg megtaláltam a megfelelőt . Mindenki a szart akarta eladni , azt hiszik ezek , hogy mindenki olyan hülye mint ők .
2007.03.12. 09:30
szoli írta:sziasztok,
Köszönöm a bíztatást, nagyon megnézetemazért kiváltképp a csomagtartó ajtaját....
ÉS MÉG VALAMI:
EGY HETE MEGSZÁLLOTTAN OLVASOM AZ OLDALATOKAT, ÉS NAGYON LEKES SZUPER CSAPAT VAGYTOK!
NAGYON SOKAT TANULTAM TŐLETEK, ÉS MÉGEGYSZER KÖSZI, HOGY ILYEN LELKESEN KÜZZÉ TESZI MINDENKI A TAPASZTALATAIT.
Ha meglesz én is amiben tudok segítek ezt megígérem.
jelentezek, ha megvolt az állapotfelmérés.
Üdv: -z-
2007.03.23. 21:03
2007.03.23. 21:15
2007.03.23. 21:45
Buzat86 írta:Hahó collins!
Bár még én is erősen újonc vagyok, a klubban üdvözöllek!
Mivel igen sok-, és tágfogalmú kérdést dobdál fel, azt tanácsolom, nézd át a fórumot. Ott találhatsz temérdek infót meghibásodásról, tipushibákról (szomorú, de ezek alól még a BMW sem kivétel), amik bánásmódtól, évjárattól, tipustól függően sajnos előfordulnak.
Summa summarum, tökéletes és hibátlan autót még Svájcban is nehéz találni.![]()
Dióhélyban: a futómű, az ABS jeladók (vagy az ABS modul), a pixelek a műszerfalon bizonyos idő után bizony hajlamosak meghibásodni...
Mindenesetre kivánom, hogy megtaláld a megfelelő gépet, és leld örömöd benne!
2007.03.23. 21:57
2007.03.23. 22:20
petike írta:egy gáz kérdés, adminok haragudni fognak h itt kérdezem meg h nem tudom... mi az a pdc? :$:$ erről psssszt..
kköszi..
2007.03.24. 16:07