Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Érdekelne-e saját logós rendszám keret?

Igen
141
96%
Nem
6
4%

Szavazatok száma : 147

2010.03.22. 16:32

Sziasztok!

Azt kérdezte az ember, akitől az ajánlatot várom, hogy az E39 logóból van-e vektor változat.
Én nem todum, hogy ez pontosan mit jelent, de aki a logót készítette (Laci?), annak biztosan
megvan. Ha valaki tud segíteni, kérem jelezze.

Üdv.

Odus

2010.03.22. 16:39

odus írta:Sziasztok!

Azt kérdezte az ember, akitől az ajánlatot várom, hogy az E39 logóból van-e vektor változat.
Én nem todum, hogy ez pontosan mit jelent, de aki a logót készítette (Laci?), annak biztosan

Üdv.

Odus

A vektorgrafikus eljárással készített képeket lehet minőség romlás nélkül nagyítani és kicsinyíteni mig a bitmap alapúakat nem. És én úgy tudom (Celtic - Gyuri) kezemunkáját dícséri a logó.

2010.03.22. 16:41

Üdv.

Odus

Celtictől kérdezd! Ő a dizájner, Ő alkotta.

2010.03.22. 16:43

poqitito írta:

Üdv.

Odus

A vektorgrafikus eljárással készített képeket lehet minőség romlás nélkül nagyítani és kicsinyíteni mig a bitmap alapúakat nem. És én úgy tudom (Celtic - Gyuri) kezemunkáját dícséri a logó.

Igen vektorgrafikus kép. Pl CorelDraw és társai féle. Ilyenkor nem bitmap tehát pixel alapú a kép hanem megadják egy vonalnak a kezdő és végpont vektor koordinátáját (x: y: helyett egy fok - merre- és egy távolság adat) amit simán lehet sérülés nélkül kicsinyíteni és növelni.
Az igaz rajz ilyen vektorgrafikus, a pixeles módszer csak a beszkennelt (fotózott) fényképekhez való.

Jackson, akinek vektorgrafikus képekkel készült a diploma munkája

2010.03.24. 13:08

Sziasztok!

Megkaptam az árajánlatot, attól függően, hogy a logót az oldalon található szürkében vagy fehérbe
szeretnénk.

Fehér: 400 Ft/db + Áfa azaz 1000 Ft/pár
Szürke: 440 Ft/db + Áfa azaz 1100 Ft/pár

Szerintem a fekete kereten a szürke nem mutat túl jó, de várom a véleményeket.

Emlékeztetőül az utolsó változat.

Kép

Az átfutási idő 5 nap, szeretném hétfőn reggel megrendelni, akkor péntekre meglenne.

Üdv.

Odus

2010.03.24. 13:11

Megkaptam az árajánlatot, attól függően, hogy a logót az oldalon található szürkében vagy fehérbe
szeretnénk.

Fehér: 400 Ft/db + Áfa azaz 1000 Ft/pár
Szürke: 440 Ft/db + Áfa azaz 1100 Ft/pár

Szerintem a fekete kereten a szürke nem mutat túl jó, de várom a véleményeket.

Emlékeztetőül az utolsó változat.

Kép

Az átfutási idő 5 nap, szeretném hétfőn reggel megrendelni, akkor péntekre meglenne.

Üdv.

Odus

Szerintem fehér
Ui: Odus a vector grafikus képet én is megkaphatom?

2010.03.24. 13:31

poqitito írta:Ui: Odus a vector grafikus képet én is megkaphatom?

Szia!

Még nem kaptam meg Gyuritól, de ha meglesz, természetesen.

Üdv.

Odus

2010.03.24. 13:37

A fehér jobban látszik a feketén, mint a szürke. :arrow: fehér

2010.03.24. 14:04

Jackson, aki fehér

..........

2010.03.24. 14:24

fehér :wink:

2010.03.24. 15:27

Fehér

2010.03.25. 14:19

fehér

köszi

2010.03.25. 14:58

MChris írta:fehér

köszi

Szerintem a fehér szürke kérdésen lépjünk túl legyen fehér :D Már szeretném ha a kocsin virítana kigyűjti hova lehet utalni és mennyit hogy kerül hozzánk és mikor? Bocs de már nagyan-nagyon szeretném :D

2010.03.25. 15:34

poqitito írta:Szerintem a fehér szürke kérdésen lépjünk túl legyen fehér :D Már szeretném ha a kocsin virítana kigyűjti hova lehet utalni és mennyit hogy kerül hozzánk és mikor? Bocs de már nagyan-nagyon szeretném :D

Sziasztok!

Ha már ennyire belelendültem, szerintem én gyűjtöm. Hétfőn, ha sikerül megrendelni,
megadom a számlaszámom, a közleménybe mindenki beírja a nick-jét is, hogy tudjam,
ki fizetett. A hétfői megrendelés esetén pénteken elvileg készen lesz, így a Budapest
környékiek már a jövő hét végén átvehetik (találkozunk valahol), a többiekkel meg külön
egyeztetek.

Üdv.

Odus

2010.03.25. 15:45

odus írta:
poqitito írta:Szerintem a fehér szürke kérdésen lépjünk túl legyen fehér :D Már szeretném ha a kocsin virítana kigyűjti hova lehet utalni és mennyit hogy kerül hozzánk és mikor? Bocs de már nagyan-nagyon szeretném :D

Sziasztok!

Ha már ennyire belelendültem, szerintem én gyűjtöm. Hétfőn, ha sikerül megrendelni,
megadom a számlaszámom, a közleménybe mindenki beírja a nick-jét is, hogy tudjam,
ki fizetett. A hétfői megrendelés esetén pénteken elvileg készen lesz, így a Budapest
környékiek már a jövő hét végén átvehetik (találkozunk valahol), a többiekkel meg külön
egyeztetek.

Üdv.

Odus

Ez a beszéd Villányba már klubbos kerettel megyek húsvétkor :D

2010.03.30. 08:36

Sziasztok!

Itt vannak az ajánlott tervek, nagyon gyorsan kellene dönteni.

Nekem a v3 tetszik.

Kép
vagy
Kép
vagy
Kép

a linkek, mert nagyon kicsik a képek:

v1
v2
v3

Üdv.

Odus

2010.03.30. 08:50

Itt vannak az ajánlott tervek, nagyon gyorsan kellene dönteni.

Nekem a v3 tetszik.

Kép
vagy
Kép
vagy
Kép

a linkek, mert nagyon kicsik a képek:

v1
v2
v3

Üdv.

Odus

V3.

2010.03.30. 09:09

Alkalmazkodom. :)
Tehát V3.

2010.03.30. 09:14

Imco írta:Alkalmazkodom. :)
Tehát V3.

V3 nekem is jó

2010.03.30. 09:50

Valóban a 3-ason a legjobban kivehető az emblémánk.
Tehát:
Simi 3-as
Hozzászólás küldése

VigLink badge