![]() |
2010.03.07. 21:59
Bacsek írta:tanktaz írta:Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy utólagosan beszereltem a xenont ,de nincs az autómban lámpamosó és manuális a magasságállítóm. Ha utólag szerzek hozzá lámpamosót,akkor elkerülhetem a forgalomból kitiltást ?
A rend éber őreit néhány egyszerű dologgal meg lehet téveszteni![]()
Ha projektoros a lámpád akkor a legegyszerűbb a helyzet, mert akkor nagy valószinűséggel meg sem állitanak emiatt, mert egész más a fénye mint egy hagyományos lámpának.
Ha simán ráadod a gyujtást és gyorsan felkapcsolod a lámpát akkor csinálja a lámpa az öntesztet, ami le fel mozgásban nyilvánul meg. Ezt a rendőr tök elhiszi h magasságot állit...
A manuális állitót meg ugyse nézik, mert nem ért hozzá.
Csak lámpamoso spricnit kell venned és befaragni a lökösbe. A gyári helye be van jelölve a lökös hátulján. A lámpamosó működését pedig nem kell ismerned...te csak használod
2010.03.08. 12:41
MChris írta:Bacsek írta:tanktaz írta:Sziasztok!
Olyan problémám lenne,hogy utólagosan beszereltem a xenont ,de nincs az autómban lámpamosó és manuális a magasságállítóm. Ha utólag szerzek hozzá lámpamosót,akkor elkerülhetem a forgalomból kitiltást ?
A rend éber őreit néhány egyszerű dologgal meg lehet téveszteni![]()
Ha projektoros a lámpád akkor a legegyszerűbb a helyzet, mert akkor nagy valószinűséggel meg sem állitanak emiatt, mert egész más a fénye mint egy hagyományos lámpának.
Ha simán ráadod a gyujtást és gyorsan felkapcsolod a lámpát akkor csinálja a lámpa az öntesztet, ami le fel mozgásban nyilvánul meg. Ezt a rendőr tök elhiszi h magasságot állit...
A manuális állitót meg ugyse nézik, mert nem ért hozzá.
Csak lámpamoso spricnit kell venned és befaragni a lökösbe. A gyári helye be van jelölve a lökös hátulján. A lámpamosó működését pedig nem kell ismerned...te csak használod
2010.03.08. 15:35
2010.03.08. 15:43
norby0420 írta:Sziasztok!
Nekem xenon a tompított a karikám meg a távolsági is... csak a ködlámpám nem.. meglehet oldani h az is az legyen vagy nagyon bonyolult?:P
Köszi előreis: Norby
2010.03.08. 15:50
jackson írta:norby0420 írta:Sziasztok!
Nekem xenon a tompított a karikám meg a távolsági is... csak a ködlámpám nem.. meglehet oldani h az is az legyen vagy nagyon bonyolult?:P
A karika az nem a helyzetjelző? És van külön tompított meg távolsági? És hogyan villantasz egyet a távolságival amikor elötted imbolyog valami és közben jönnek szembe?
Jackson, aki nem érti
2010.03.08. 15:57
norby0420 írta:jackson írta:norby0420 írta:Sziasztok!
A karika az nem a helyzetjelző? És van külön tompított meg távolsági? És hogyan villantasz egyet a távolságival amikor elötted imbolyog valami és közben jönnek szembe?
Jackson, aki nem érti
De a karika a helyzetjelző! igen különvan és villantani vagy hosszan vagy folyamatosan vakítod... vagy a duda.. nah de a ködlámpa?
2010.03.08. 16:01
norby0420 írta:jackson írta:norby0420 írta:Sziasztok!
Jackson, aki nem érti
De a karika a helyzetjelző! igen különvan és villantani vagy hosszan vagy folyamatosan vakítod... vagy a duda.. nah de a ködlámpa?
2010.03.08. 16:02
jackson írta:norby0420 írta:jackson írta:norby0420 írta:Sziasztok!
Jackson, aki nem érti
Xenon Angel Eyes helyzetjelződ van na nem mond már. Izzós vagy fénycsöves, vagy esetleg drága ledes no de xenon ne lódits már
Xenon ködlámpa: minek? design célból mert sok értelmét nem látom használati oldalról. Valószínüleg ilyen elvakítás mellet nem szeretnék szembe jönni veled.![]()
De lehet, hogy neked se jó mert egy kamazos rád húzza a kormányt véletlenül. Remélem érted mire gondolok és nem veszed sértésnek (mert nem annak szántam):
Jackson, aki még mindig nem érti
2010.03.08. 19:01
norby0420 írta:jackson írta:norby0420 írta:jackson írta:norby0420 írta:Sziasztok!
Jackson, aki nem érti
Xenon Angel Eyes helyzetjelződ van na nem mond már. Izzós vagy fénycsöves, vagy esetleg drága ledes no de xenon ne lódits már
Xenon ködlámpa: minek? design célból mert sok értelmét nem látom használati oldalról. Valószínüleg ilyen elvakítás mellet nem szeretnék szembe jönni veled.![]()
De lehet, hogy neked se jó mert egy kamazos rád húzza a kormányt véletlenül. Remélem érted mire gondolok és nem veszed sértésnek (mert nem annak szántam):
Jackson, aki még mindig nem érti
Fénycsöves karikaés a ködlámpának én se sok értelmét látom.. csak ahogy mondod a desing:D
Csak olyan furcsa h minden "xenon" a ködlámpa meg sima fehér..
2010.03.14. 11:23
2010.03.14. 11:33
harobikes75 írta:Sziasztok,
kérdésem a következő lenne: 100w izzó, xenon jellegő, magasabb hőértékű lámpa előre, elbírja-e a lámpabúra?Van aki azt mondja, elég, bemattul, van aki szerint ha üveg semmi baja nem lesz. Nekem e39 525d van, nem tudom, megoldható-e a csere?a jelenlegi lámpa kb gyertyafény, kicsit zavar, hogy gyenge, holott tisztán tartom,stb, de nem elég a fény.
Köszönöm
András
2010.03.14. 11:36
2010.03.14. 11:38
kérdésem a következő lenne: 100w izzó, xenon jellegő, magasabb hőértékű lámpa előre, elbírja-e a lámpabúra?Van aki azt mondja, elég, bemattul, van aki szerint ha üveg semmi baja nem lesz. Nekem e39 525d van, nem tudom, megoldható-e a csere?a jelenlegi lámpa kb gyertyafény, kicsit zavar, hogy gyenge, holott tisztán tartom,stb, de nem elég a fény.
Köszönöm
András
2010.03.14. 11:41
2010.03.14. 13:22
harobikes75 írta:igen, tudom, nemrég cseréltem
de lehet kapni mindenféle HID jellegű stb. xenon féle izzót, ami kifejezetten erősebb fényt ad, nyilván nagyobb hőterheléssel a lencsének.Ezért kérdem, ha az üveg mehet bele, ha nem az akkor elolvad a túl nagy hőtől. Sokan használnak ilyet, akik nem akarják xenonra átalakítani a gépet. Én már megrendeltem ebayról, nem volt drága, gondoltam 1 próbát megér. De nem tudom
Azért köszi
2010.03.14. 13:27
2010.03.14. 13:31
Köszönöm
András
2010.03.14. 13:38
Maxi írta:harobikes75 írta:Sziasztok,
Köszönöm
András
A foncsor nem fogja bírni az erősebb izzót!Viszont ha van türelmed szétszedni a lámpát akkor szépen megtudod tisztítani! Hidd el megéri!
2010.03.15. 22:55
2010.03.16. 00:37
harobikes75 írta:állítolag xexon gázzal van töltve.nem is ez érdekel, hanem ez h jobban világítson.xenonod mennyi?nehéz berakni?nem értek hozzá..
A.