Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Diseles vagy Benzines vagy?

Diesel
266
49%
Benzin
280
51%

Szavazatok száma : 546

2010.01.07. 21:11

simi64 írta:
lepke írta:
Oroszlan írta:
madox írta:
basildon írta:
bmw520ds írta:Pimp my Ride féle biodízel chevy impalla vs Lamborghini Gallardo?Nem a kinézet!Dízel vagy benzin?

:diesel

:benzin

:cooool

Azért lehetett volna még egy két táblát tenni... :D

2010.01.07. 21:42

simi64 írta:
lepke írta:
Oroszlan írta:
madox írta:
basildon írta:
bmw520ds írta:Pimp my Ride féle biodízel chevy impalla vs Lamborghini Gallardo?Nem a kinézet!Dízel vagy benzin?

:benzin :kösz

2010.01.07. 21:43

strobi írta:
simi64 írta:
lepke írta:
Oroszlan írta:
madox írta:
basildon írta:

:benzin :kösz

2010.01.07. 21:52

:lol: :lol: :lol:
Jó ez a topic!
:diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel

2010.01.07. 22:08

simi64 írta::lol: :lol: :lol:
Jó ez a topic!
:diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel :diesel

tényleg nem rossz...

:benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :benzin :locked

2010.01.07. 22:17

Helo
Teljesen mindegy

Le a kalappal a BMW előtt!
2010. január 06. - Hírek
Az Európai Közlekedési és Környezetvédelmi Szövetség jelentése szerint tavaly az összes autógyártó közül ismét a BMW csoport csökkentette leginkább CO2-kibocsátását. 2008-ban a gyártók átlag 3,3 százalékkal mérsékelték károsanyag-emissziójukat, míg a BMW az EfficientDynamics programnak köszönhetően 10,2-et ért el az összes alapmodellnél. A bajor márkát emellett a legmegbízhatóbb gyártónak jelölték.

üdv zoli

2010.01.07. 22:29

lepke írta:Helo
Teljesen mindegy

2010. január 06. - Hírek
Az Európai Közlekedési és Környezetvédelmi Szövetség jelentése szerint tavaly az összes autógyártó közül ismét a BMW csoport csökkentette leginkább CO2-kibocsátását. 2008-ban a gyártók átlag 3,3 százalékkal mérsékelték károsanyag-emissziójukat, míg a BMW az EfficientDynamics programnak köszönhetően 10,2-et ért el az összes alapmodellnél. A bajor márkát emellett a legmegbízhatóbb gyártónak jelölték.

üdv zoli

Ezt a cikket énis linkeltem már. :wink: cikkek,véleménybe... :wink:
Továbbra is elismerésre méltó, példamutató gyártó! :wink:

2010.01.07. 22:36

LeviM5 írta:
Teljesen mindegy

2010. január 06. - Hírek

üdv zoli

Ezt a cikket énis linkeltem már. :wink: cikkek,véleménybe... :wink:
Csak hogy ne legyünk off-ok :wink:
Továbbra is elismerésre méltó, példamutató gyártó! :wink:

...és természetesen a Dieselről is szól :franko:

2010.01.08. 09:16

2010-ben is benzin!!!!!!!!!!!!!!!!!

2010.01.08. 10:01

Teljesen mindegy

2010. január 06. - Hírek

üdv zoli

Ez a cikk is azt bizonyítja, hogy a klub mind a 3153 tagja jól választott. Akár benzinest, akár dieselt választott. :lol: :lol:

2010.01.08. 10:08

Oldboy: a mondatod végéről lemaradt az "ÁREMELÉS"!!!! toldat :)

2010.01.08. 12:40

kzoli819 írta:
Teljesen mindegy

2010. január 06. - Hírek

üdv zoli

Ez a cikk is azt bizonyítja, hogy a klub mind a 3153 tagja jól választott. Akár benzinest, akár dieselt választott. :lol: :lol:

Helo
Azért linkeltem be :wink: igy nincs belőle gond
:sör: :sör:
üdv zoli

2010.01.08. 14:09

.....Oldboy: a mondatod végéről lemaradt az "ÁREMELÉS"!!!! toldat.....

Hát igen, a jó k.... mamájukat, de ha elsikálja az alk. bir. a lux. adót én már annak is örülök.
( Amúgy drága benzin ide-oda amíg bömös addig benzines, ráadásul én EVO-zom mivel nekem bevált. )

Kérdés : Valami olyasmit olvastam, hogy az autó lux. adója levonható az adóból ha netán tényleg fizetni kell?
Bővebben ezt hogyan is kell értelmezni, ha valaki tudja?

2010.01.08. 15:41

Igen, elviekben úgy működik(elviekben=törvény szerint), hogy a normál adó összegét, le lehet vonni a külön kirótt(luxus)adóból, hogy elkerüljék a kettős adóztatást.

A gyakorlatban majd kimondják, hogy ez alól kivétel lesz a gépjármű luxusadó szerintem.

A lényeg, hogy az adóbevallásban kell bevallani majd májusban(magánszemélynek) az autót és befizetni utána az adót, míg a sima teljesítményadó ugye két részletben fizetendő.

AZ igazság az, hogy senki nem tudja pontosan, mert még mindíg variálnak és nincs pontosan közzétéve.

Tamás, akit az asszony meg akar ölni, mert a Bömösre 90e az adó, míg az OFF autójára 13e:D

(copyright by Jackson)

2010.01.08. 18:19

tpiski írta:Igen, elviekben úgy működik(elviekben=törvény szerint), hogy a normál adó összegét, le lehet vonni a külön kirótt(luxus)adóból, hogy elkerüljék a kettős adóztatást.

A gyakorlatban majd kimondják, hogy ez alól kivétel lesz a gépjármű luxusadó szerintem.

A lényeg, hogy az adóbevallásban kell bevallani majd májusban(magánszemélynek) az autót és befizetni utána az adót, míg a sima teljesítményadó ugye két részletben fizetendő.

AZ igazság az, hogy senki nem tudja pontosan, mert még mindíg variálnak és nincs pontosan közzétéve.

Tamás, akit az asszony meg akar ölni, mert a Bömösre 90e az adó, míg az OFF autójára 13e:D

(copyright by Jackson)

Ne engedd beleülni többet!
Menjen az OFF-al! :lol:

2010.01.08. 18:26

simi64 írta:
tpiski írta:Igen, elviekben úgy működik(elviekben=törvény szerint), hogy a normál adó összegét, le lehet vonni a külön kirótt(luxus)adóból, hogy elkerüljék a kettős adóztatást.

(copyright by Jackson)

Ne engedd beleülni többet!
Menjen az OFF-al! :lol:

Azért ennyire nem vagyok szigorú:D

No meg, tudom, hogy megköveztek érte, de az OFF-ot is szeretem vezetni:D

2010.01.08. 18:44

tpiski írta:
Azért ennyire nem vagyok szigorú:D

No meg, tudom, hogy megköveztek érte, de az OFF-ot is szeretem vezetni:D

Igen megköveznek, de az egy másik topik. Meséld el az asszonyak, hogy az olcsó mivel:

Jackson,-nak 104eft a luxusadó (mármint az súlyadó levonása után)

2010.01.08. 18:50

Az is szép.

Ha levonom én is, akkor csak 57e. De nem hiszem, hogy hagyják..

2010.01.08. 19:27

tpiski írta:Az is szép.

Ha levonom én is, akkor csak 57e. De nem hiszem, hogy hagyják..

Törvény visszamenőleg módosítani nehéz lessz.

Jackson, aki szerint nagyon kicsi az esélye de nem nulla

2010.01.08. 19:50

Kedves benzines klubtársak!

Van valakinek E85(bioetanollal) valamilyen tapasztalata?

Úgy tudom,hogy 55e Ft körül van egy ilyen "átalakító" beszerelése,de állítólag a bömbik nem csipázzák a tiszta etanolt,max 50-50 %-ban e85 - benzinnel.
Nemrég kipróbáltam egy 530i-t és felmerült bennem a csere lehetősége,de csak akkor, ha 100%-ban tudnék e85-tel járni.

Tapasztalat valakinek?
Hozzászólás küldése

VigLink badge