![]() |
2009.12.17. 14:20
Pocilaci írta:pistino1 írta:Reggel indítom az autót mutatja -6 fok van. Harmadikra beindult, de addigra már nem mutatott semmit sem a board, sőt még a mutatók sem mozdultak, gondoltam biztosíték, mert levettem a gyújtást-vissza és semmi, viszont 20 perc utazás és melegítés után levettem a gyújtást és vissza, működik minden. Kontakt hiba? vagy nem bírja a hideget a board? vagy más csak most jött elő a hiba?megfagyott
A kontakt hiba jó ötletnek tűnik, nekem mondjuk nem volt ilyen gondom soha sem. De ha semmi sem megy akkor ott a villannyal lesz a gond....
2009.12.17. 15:00
pistino1 írta:Pocilaci írta:pistino1 írta:Reggel indítom az autót mutatja -6 fok van. Harmadikra beindult, de addigra már nem mutatott semmit sem a board, sőt még a mutatók sem mozdultak, gondoltam biztosíték, mert levettem a gyújtást-vissza és semmi, viszont 20 perc utazás és melegítés után levettem a gyújtást és vissza, működik minden. Kontakt hiba? vagy nem bírja a hideget a board? vagy más csak most jött elő a hiba?megfagyott
A kontakt hiba jó ötletnek tűnik, nekem mondjuk nem volt ilyen gondom soha sem. De ha semmi sem megy akkor ott a villannyal lesz a gond....
az óra világítása, a kipörgésgátló jel és a tanknál a sárga pöty az működött
2009.12.17. 15:53
simi64 írta:pistino1 írta:Pocilaci írta:pistino1 írta:Reggel indítom az autót mutatja -6 fok van. Harmadikra beindult, de addigra már nem mutatott semmit sem a board, sőt még a mutatók sem mozdultak, gondoltam biztosíték, mert levettem a gyújtást-vissza és semmi, viszont 20 perc utazás és melegítés után levettem a gyújtást és vissza, működik minden. Kontakt hiba? vagy nem bírja a hideget a board? vagy más csak most jött elő a hiba?megfagyott
Szervízintervallum?
Az is egy pár mp után alszik ki.
2009.12.18. 18:33
2009.12.18. 20:52
thomas528i írta:sziasztok
Elszállt az abs-em, villágit a müszerfalon a kipörgésgátlóval együtt és nem megy a kilométeróra. A ball hátsó jeladó lett cserélve de hiba továbbra is meg maradt.
Azt mondják hogy ABS computerben van valami hiba. Javitható? Hol és mennyiért?
2009.12.18. 21:00
jackson írta:thomas528i írta:sziasztok
Elszállt az abs-em, villágit a müszerfalon a kipörgésgátlóval együtt és nem megy a kilométeróra. A ball hátsó jeladó lett cserélve de hiba továbbra is meg maradt.
Azt mondják hogy ABS computerben van valami hiba. Javitható? Hol és mennyiért?
Elötte én azért diagnosztikán megnézném mi a baja. Egy sima INPA is megmutatja a ASC/DSC vezérlő bejövő sebességjelét. Fel kell emelni a kocsit és megpörgetni miközben nézik a diagnosztikában és akkor látszik mi a gond.
A ABS és ASC/DSC led más hibát is jelenthet amit diagnosztikában kötelező jeleznie. Nem biztos, hogy cserélni kellett volna jeladót.
Jackson, aki sajátját magának nézte meg
2009.12.18. 21:00
pistino1 írta:simi64 írta:pistino1 írta:Pocilaci írta:pistino1 írta:Reggel indítom az autót mutatja -6 fok van. Harmadikra beindult, de addigra már nem mutatott semmit sem a board, sőt még a mutatók sem mozdultak, gondoltam biztosíték, mert levettem a gyújtást-vissza és semmi, viszont 20 perc utazás és melegítés után levettem a gyújtást és vissza, működik minden. Kontakt hiba? vagy nem bírja a hideget a board? vagy más csak most jött elő a hiba?megfagyott
Szervízintervallum?
Az is egy pár mp után alszik ki.
nem, csak ezek, szerintem ezek háttérvilágítás, atöbbi meg a computerből jön
2009.12.21. 20:20
2009.12.21. 22:02
Viper írta:Egy kis segítség kéne. Kb 2 hónapja angel eyes karikákat szereltem facelift előtti fényszóróba.
A helyzetjelző égőről kapja a tápot. 2 hete vettem észre, független attól, hogy nincs felkapcsolva a helyzetjelző, hol az egyik, hol a másik oldalt egy pillanatra kivillantja. Ebben az állapotban Safety Carnak jó lenne.
A kérdés a következő: Gondolom valami jelet kap valahonnan, talán, ami az égőket vizsgálja, hogy jók-e. Nem tudom biztosan, csak gyanítom. Ezt a funkciót modic-kal ki lehet kapcsolni?
2009.12.21. 22:16
jackson írta:Viper írta:Egy kis segítség kéne. Kb 2 hónapja angel eyes karikákat szereltem facelift előtti fényszóróba.
A helyzetjelző égőről kapja a tápot. 2 hete vettem észre, független attól, hogy nincs felkapcsolva a helyzetjelző, hol az egyik, hol a másik oldalt egy pillanatra kivillantja. Ebben az állapotban Safety Carnak jó lenne.
A kérdés a következő: Gondolom valami jelet kap valahonnan, talán, ami az égőket vizsgálja, hogy jók-e. Nem tudom biztosan, csak gyanítom. Ezt a funkciót modic-kal ki lehet kapcsolni?
Igen ez a hideg teszt ami ellenörizné a helyzetjelző izzó szakadását kikapcsolt állapotban. Amit angyalkás cserénél egyből ki kellett volna kapcsolni. Igen lekapcsolható modic-al és BMW Scanner-el is.
Jackson, aki válaszol
2009.12.22. 02:02
jackson írta:Viper írta:Egy kis segítség kéne. Kb 2 hónapja angel eyes karikákat szereltem facelift előtti fényszóróba.
Igen ez a hideg teszt ami ellenörizné a helyzetjelző izzó szakadását kikapcsolt állapotban. Amit angyalkás cserénél egyből ki kellett volna kapcsolni. Igen lekapcsolható modic-al és BMW Scanner-el is.
Jackson, aki válaszol
2009.12.22. 10:30
admin írta:jackson írta:Viper írta:Egy kis segítség kéne. Kb 2 hónapja angel eyes karikákat szereltem facelift előtti fényszóróba.
Jackson, aki válaszol
Ha BMW Scannerel ki kapcsolod akkor én adok neked 3000FtNavCoderel azzal igen
2009.12.22. 23:11
admin írta:jackson írta:Viper írta:Egy kis segítség kéne. Kb 2 hónapja angel eyes karikákat szereltem facelift előtti fényszóróba.
Jackson, aki válaszol
2009.12.23. 00:05
jackson írta:admin írta:jackson írta:Viper írta:Egy kis segítség kéne. Kb 2 hónapja angel eyes karikákat szereltem facelift előtti fényszóróba.
Jackson, aki válaszol
Na várj csak hónapon belül meg lessz a BMW Scannerem és akkor nagyobb lessz a szám![]()
De most komolyan láttam egy menüt ami BMW Scanneres és ki pipálhatóak voltak ezek az opciók hogy hideg és meleg teszt a különböző lámpákra.
Jackson, aki majd jó kitalálja és akkor fizethetsz
2009.12.23. 01:18
admin írta:Ha erre gondolsz akkor ez a navcoder és amint látod a helyzetjelző hideg tesztjét nem is lehet ki kapcsolni:
kép....
De a leg újabb már a PDC-t is teszteli:
kép....
2009.12.23. 01:44
jackson írta:admin írta:Ha erre gondolsz akkor ez a navcoder és amint látod a helyzetjelző hideg tesztjét nem is lehet ki kapcsolni:
kép....
kép....
Nem ez egy teljesen más képernyőre emlékszem amiben lámpákat (helyzetjelzőt) vizszintesen irták és két oszlopban egymás mellett a hideg és meleg teszt beállitása pipálható volt.
Jackson, aki majd utánna nyomoz mi volt az
2009.12.23. 01:47
jackson írta:admin írta:Ha erre gondolsz akkor ez a navcoder és amint látod a helyzetjelző hideg tesztjét nem is lehet ki kapcsolni:
kép....
kép....
Nem ez egy teljesen más képernyőre emlékszem amiben lámpákat (helyzetjelzőt) vizszintesen irták és két oszlopban egymás mellett a hideg és meleg teszt beállitása pipálható volt.
2009.12.23. 01:54
admin írta:jackson írta:admin írta:Ha erre gondolsz akkor ez a navcoder és amint látod a helyzetjelző hideg tesztjét nem is lehet ki kapcsolni:
kép....
kép....
Ha már itt tartunk mi az a Daytime Running Lights(DRL)
2009.12.23. 01:56
kép....
kép....
2009.12.23. 08:15
admin írta:Ha már itt tartunk mi az a Daytime Running Lights(DRL)