Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.08.11. 08:26

elöl 4 hátul 2. A kalaptartóssal kellene valamit csinálni? Már gondolkoztam kiemeló és 16cm hangfal vagy kiemelő hogy beférjen egy 50 ezres szet. Jaj külön erősítőről és fejegységről van hajtva minden!

2009.08.11. 12:43

Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Gyári fejegyeségem van, gyári cd-tárral. Nem szeretnék fejegységet cserélni csak hangszórókat. Érek ezzel valamit vagy sem?

2009.08.11. 14:02

Ricsi!
Próbáld meg, de valami miőséget vegyél! Az a baj, ami jó hangszóró nem fér be. Tiszta vicc a hifije ez e39-nek. Komolyan mondom a bmw szégyene. nem is lehet normálisan megcsinálni. A kalaptartó hangszórók úgy szólnak hogy váááá. Most én is rendeltem rockford hangszórókat. Az prémium minőség, majd meglátjuk mi lesz.
Elől most egy FLI 13cm szettem van! Az elég jó! Hátra néhéz alkotni valamit! Ja és nekem már külön erősítő hajt mindent! 1 éve én is csak hangszórókat cseréltem, de semmit nem ért. Ha akarsz egy kis mélyet és akkor kell egy láda a csomiba! Mennyit szánsz a projekre?

2009.08.12. 14:05

bmw540mmm írta:Ricsi!
Próbáld meg, de valami miőséget vegyél! Az a baj, ami jó hangszóró nem fér be. Tiszta vicc a hifije ez e39-nek. Komolyan mondom a bmw szégyene. nem is lehet normálisan megcsinálni. A kalaptartó hangszórók úgy szólnak hogy váááá. Most én is rendeltem rockford hangszórókat. Az prémium minőség, majd meglátjuk mi lesz.
Elől most egy FLI 13cm szettem van! Az elég jó! Hátra néhéz alkotni valamit! Ja és nekem már külön erősítő hajt mindent! 1 éve én is csak hangszórókat cseréltem, de semmit nem ért. Ha akarsz egy kis mélyet és akkor kell egy láda a csomiba! Mennyit szánsz a projekre?

Igazából nincs konkrét összeg, csak apránként akarom megcsinálni. Vagy előbb vegyek egy erősítőt egy méllyel, aztán meg hangszórócserék?

2009.08.12. 20:49

Ha hangszóró csere akkor csak rockford. Most akciós fél áron megkapot itt
http://www.originaltuning.hu/cms/netalo ... r%20hangszórók&product_id=1201659893

Hihetelen jó hangszórók. Teljesen kész vagyok tőle! Ja és pont befér a helyére. Mikor berekod a hangszórókat jól tömítsd körbe. pl olvasztópisztolyos ragasztó, vagy fbs, vagy esetleg valami sziloplaszt. Az a lényeg, hogy na tudjon kifujni levegőt sehol. Nekem annyira tutu lett hogy nagyon...
Vess rá egy pillantást!

2009.08.12. 20:54

nekem is be lett szerelve a hifim, előre DLS-ek kerültek hangváltóval, a kalaptartóba pioneer-eek, a csomagtartóba erősító és láda.

szépen szól, csak van egy kis gondom vele, a jobb elsőkról gerjedés hang jön, ha ráadom a gyújtást.
remélem a hifi szakik tudják miről beszélek. :roll:

a hifit beszerelő meg csak húzogatta a vállát, amikor mondtam neki, hogy nem teljesen o.k. a dolog.

mit lehet ezzel kezdeni, mert eléggé idegesítő :?:

2009.08.12. 21:52

kovessyroli írta:nekem is be lett szerelve a hifim, előre DLS-ek kerültek hangváltóval, a kalaptartóba pioneer-eek, a csomagtartóba erősító és láda.

szépen szól, csak van egy kis gondom vele, a jobb elsőkról gerjedés hang jön, ha ráadom a gyújtást.

a hifit beszerelő meg csak húzogatta a vállát, amikor mondtam neki, hogy nem teljesen o.k. a dolog.

generátor zaj,jobb oldalt megy el egy nagy piros kábel a motorhoz,nem szerencsés arra vinni,vannak zajszűrők,de inkább a hiba okát kellene megszüntetni.

2009.08.12. 21:54

bmw540mmm írta:Ha hangszóró csere akkor csak rockford. Most akciós fél áron megkapot itt
http://www.originaltuning.hu/cms/netalo ... r%20hangszórók&product_id=1201659893

Hihetelen jó hangszórók. Teljesen kész vagyok tőle! Ja és pont befér a helyére. Mikor berekod a hangszórókat jól tömítsd körbe. pl olvasztópisztolyos ragasztó, vagy fbs, vagy esetleg valami sziloplaszt. Az a lényeg, hogy na tudjon kifujni levegőt sehol. Nekem annyira tutu lett hogy nagyon...
Vess rá egy pillantást!

Ehhez van öntapados szivacs is,az barátságosabb megoldás

2009.08.12. 21:56

ricsi214 írta:Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni! Gyári fejegyeségem van, gyári cd-tárral. Nem szeretnék fejegységet cserélni csak hangszórókat. Érek ezzel valamit vagy sem?

Én cseréltem Nokiáról HK-ra gyárit,ha nem akarsz sokat küzdeni vele akkor egy láda kell bele,de egy talin majd megmutatom milyen HK-val és ládával,Te keresel engem :lol:

2009.08.13. 00:03

MChris írta:
kovessyroli írta:nekem is be lett szerelve a hifim, előre DLS-ek kerültek hangváltóval, a kalaptartóba pioneer-eek, a csomagtartóba erősító és láda.

generátor zaj,jobb oldalt megy el egy nagy piros kábel a motorhoz,nem szerencsés arra vinni,vannak zajszűrők,de inkább a hiba okát kellene megszüntetni.

és hogyan lehetne a hiba okát megszüntetni :?: :roll:

2009.08.13. 03:37

kovessyroli írta:
MChris írta:

és hogyan lehetne a hiba okát megszüntetni :?: :roll:

Azt nézém meg hogy merre megy a kábel hol tud zajt összeszedni,ha a nagy piros mellett jön ki akkor onnan "tenném"át a kábeleket a másik "oldalra" közben párszor tesztelném hogy mikor szűnik meg a zaj. Jobb oldal a zajos akkor nagy a valószinűség a piros kábel a bűnős.

2009.08.13. 23:42

Hi-Fi-sekenek:
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=915176

2009.08.14. 14:39

Hello Chris! Atalis témában benne vagyok! még azt akarom kérdezni, hogy ha berakok egy ládát meg erősítőt annak honnan vigyem a kábelt?

2009.08.14. 15:23

MChris írta:Hi-Fi-sekenek:
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... p?t=915176

angolul nem nagyon tudok, mi ez a kütyü :?: :roll:

2009.08.14. 16:11

ricsi214 írta:Hello Chris! Atalis témában benne vagyok! még azt akarom kérdezni, hogy ha berakok egy ládát meg erősítőt annak honnan vigyem a kábelt?

CD-s,kazis "fej",4:3 vagy 16:9? Hátsóhangszórók jelét szokták levenni lásd feljebb-visszább.
Döntés a Tied :wink:

2009.08.14. 16:13

kovessyroli írta:

angolul nem nagyon tudok, mi ez a kütyü :?: :roll:

aux input (külső bemenő jel) képekre gondoltam nézegetni

2009.08.15. 11:16

MChris írta:
ricsi214 írta:Hello Chris! Atalis témában benne vagyok! még azt akarom kérdezni, hogy ha berakok egy ládát meg erősítőt annak honnan vigyem a kábelt?

CD-s,kazis "fej",4:3 vagy 16:9? Hátsóhangszórók jelét szokták levenni lásd feljebb-visszább.

Kazis fej

2009.08.15. 16:17

ricsi214 írta:
MChris írta:

Kazis fej

Annak a hátuljáról:

Kép

2009.08.15. 22:34

MChris írta:
ricsi214 írta:
MChris írta:

Kazis fej

Annak a hátuljáról:

Kép

köszi, csak ebből semmit nem értek! a lényeg! van erősítő kimenetem vagy nincs??? köszi!

2009.08.16. 03:12

ricsi214 írta:
MChris írta:
ricsi214 írta:
MChris írta:

Kazis fej

Annak a hátuljáról:

Kép

köszi, csak ebből semmit nem értek! a lényeg! van erősítő kimenetem vagy nincs??? köszi!

nincs,jelátalakító vagy olyan végfok kell amiben benne van vagy csere 1 dines standard rádióra amin van akkor keret és kábelátalakító kell,persze ha multis a kormáynod akkor nem müködik majd a rádió rész (nem emlékszem hogy multis-e az autód csak arra hogy van kazettatartód)
Hozzászólás küldése

VigLink badge