![]() |
2008.09.07. 16:22
MChris írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Néhány klíma gombon letörtek a fülek, így állandóan kiesik pár gomb. Valakinek valami ötlete a dologra? Wallis 35ezret mondott a komplett gombcserére, én meg egy "köszi viszhall"-t válaszként.
Zsolt
Szia!
Keresd meg AtiTDI-t rendelj tőle gombsort és cseréld ki te! Nem vészes szétszedni,segítek szívesen ha kell!
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=20
2008.09.07. 16:37
zsolte39 írta:MChris írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Néhány klíma gombon letörtek a fülek, így állandóan kiesik pár gomb. Valakinek valami ötlete a dologra? Wallis 35ezret mondott a komplett gombcserére, én meg egy "köszi viszhall"-t válaszként.
Zsolt
Szia!
Keresd meg AtiTDI-t rendelj tőle gombsort és cseréld ki te! Nem vészes szétszedni,segítek szívesen ha kell!
Szia!
Oké, köszi. :![]()
Üdv!
2008.09.07. 17:09
MChris írta:zsolte39 írta:MChris írta:zsolte39 írta:Sziasztok!
Zsolt
Szia!
Szia!
Oké, köszi. :![]()
Üdv!
Szia!
Privát e-mail címre mennek a képek "ízelítőnek"
2008.09.07. 20:15
2008.11.21. 22:20
2008.11.21. 23:39
baranyizoli írta:Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy '98-as E39-es 523i-be a manuális klímát ki lehet-e cserélni digit klímára, és ha igen mennyibe kerül és működni fog-e tökéletesen?
2008.11.22. 07:52
baranyizoli írta:Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy '98-as E39-es 523i-be a manuális klímát ki lehet-e cserélni digit klímára, és ha igen mennyibe kerül és működni fog-e tökéletesen?
2008.11.24. 00:01
MChris írta:baranyizoli írta:Sziasztok!
Szia!
Mindent lehet csak idő és pénz kérdése,meg olyan emberé aki vállalja (nem ismerek olyant)
Legnagyobb szívások közé tartozik az utolagos digitklíma,tetőablak,elektromos ülés
Hagyd meg ha már olyan van benne és dicsekedjél vele,mert nagy ritkaság számba megy! Lényege meg ugyan az,tud hideget és meleget.
2008.11.30. 15:34
2009.03.26. 22:48
2009.03.26. 23:45
simi64 írta:Ma megvettem a Tescos klímatisztító sprayt.
Okosodtak már, mert majdnem fél méteres szórófejes csövet adtak hozzá
2009.03.26. 23:49
Ed írta:Sziasztok!
Klímával van egy kis gondom! E39 520d.
a víz nem ott folyik ahol kellene az autó alján., helyette az utastérben a box elején és hátulján néha patakokban. Rhantos elmondása alapján sikerült kiszerelni kardán boxot a helyéről és akkor láttam ,hogy bizony a levegő befúvó csonkon ömlik néha a víz rendesen, ez az a csonk ami egy nagy műanyag csövön nyomja hátra a levegőt a hátsó utasoknak. Rhantos szerint /E 34-ben/kellene lenni egy gumi csőnek elől ami kivezeti a vizet ezt sajnos az enyémben nem találtam meg.
Szervizben amikor legutóbb voltam meg lett fújva levegővel az autó alján lévő víz kivezető cső vége.., ilyenkor ki ki jött vagy egy deci.., úgy tűnt nincs eldugulva.
Aki ismeri a szerkezetet ilyen mélységben..., hogy tovább szívesen venném a segítséget.
Köszi :
Ed
2009.03.26. 23:56
Labi írta:simi64 írta:Ma megvettem a Tescos klímatisztító sprayt.
Okosodtak már, mert majdnem fél méteres szórófejes csövet adtak hozzá
Simi, mennyibe fáj egy tecsós tisztító?
2009.03.27. 00:08
2009.03.27. 00:11
Apa8 írta:Ed írta:Sziasztok!
a víz nem ott folyik ahol kellene az autó alján., helyette az utastérben a box elején és hátulján néha patakokban. Rhantos elmondása alapján sikerült kiszerelni kardán boxot a helyéről és akkor láttam ,hogy bizony a levegő befúvó csonkon ömlik néha a víz rendesen, ez az a csonk ami egy nagy műanyag csövön nyomja hátra a levegőt a hátsó utasoknak. Rhantos szerint /E 34-ben/kellene lenni egy gumi csőnek elől ami kivezeti a vizet ezt sajnos az enyémben nem találtam meg.
Szervizben amikor legutóbb voltam meg lett fújva levegővel az autó alján lévő víz kivezető cső vége.., ilyenkor ki ki jött vagy egy deci.., úgy tűnt nincs eldugulva.
Aki ismeri a szerkezetet ilyen mélységben..., hogy tovább szívesen venném a segítséget.
Köszi :
Ed
Szerintem meg mindig el van dugulva. Rendesen ki kell tisztitani. Faleveltol kezve minden lehet benne.
Hetvegere jo moka lessz.
2009.03.27. 00:54
simi64 írta:Apa8 írta:Ed írta:Sziasztok!
Köszi :
Ed
Szerintem meg mindig el van dugulva. Rendesen ki kell tisztitani. Faleveltol kezve minden lehet benne.
Hetvegere jo moka lessz.
Jó reakcióidő!!![]()
2008 szeptember 7-i hozzászólásra reagáltál
2009.04.01. 15:53
2009.04.01. 16:03
Celtic írta:Üdv.
Aki már kitisztitotta a kocsijában a klimáját, az irjon 1 privit nekem.
Köszönöm.
2009.04.01. 16:12
simi64 írta:Celtic írta:Üdv.
Köszönöm.
Nem tudom, hogy nem kell-e megvárni vele a 16 fokot, hogy a hópihét be lehessen nyomni neki
2009.04.01. 16:25
Celtic írta:simi64 írta:Celtic írta:Üdv.
Köszönöm.
Nem tudom, hogy nem kell-e megvárni vele a 16 fokot, hogy a hópihét be lehessen nyomni neki
19.5 fok volt ma öcsém