![]() |
2006.11.08. 13:20
German írta:Majd jol megvizsgálom azért a dolgot egy szerelövel,csak arra gondoltam h ez az ABS probléma esetleg egy tipikusan BMW specifikus dolog.
2006.11.08. 13:31
efer írta:German írta:Majd jol megvizsgálom azért a dolgot egy szerelövel,csak arra gondoltam h ez az ABS probléma esetleg egy tipikusan BMW specifikus dolog.
az igaz, hogy e39-nél nem ritkán adja meg magát az abs szenzor... de tényleg nem nagy dolog: 20k az érzékelő plusz munkadíjért kicserélik. érdemes kiolvastatni a hibatárolót vásárlás előtt, hátha más is beíródott. bármelyik bmw szervízben megcsinálják (márkakereskedésben kicsit drágábban)
2006.11.08. 14:00
2006.11.08. 14:22
2006.11.08. 16:31
2006.11.08. 16:35
2006.11.08. 18:40
Diabolica írta: Ilyenkor úgy érzem, hogy mekkora marha vagyok hogy nem osztogatok néha én is ilyen tippeket, milyen sokra mehet vele az ember...............
2006.11.08. 19:05
German írta:kbhont írta:German írta:Sziasztok,
kinéztem magamnak egy E39est és a tulaj azt mondja hogy azért világit benne az ABS mert 18as felni van rajta! Ez lehetséges?
Nagyon szép az auto,de csak akkor akarom megvenni, ha müszakilag is jó állapotban van.
Van még esetleg vmi tippetek h mik lehet még nem anniyra szembe tünö hibák? (Sajnos sehol nem találtam választ ezekre a kérdésekre, azért teszem itt fel öket).
Segitségeteket elöre is köszönöm!
Szia!
Nem feltétlen kell, ehhez a hiba jelhez nagy problémát feltételezni.
Én kétszer is tapasztaltam, különböző BMW-nél ezt a hibát, és mind a kétszer az akkumulátor mellett megy ki az ülés alatt a jobb hátsó ABS érzékelőhöz a vezeték, és ez volt szakadt, mind a két esetben.
Azért ezt a hibát, egy tárolvasóval 5 perc után megmondják.
Szerintem ne mondj le az autóról. ( Bár a tulaj tényleg nem volt fer.)
Sok sikert! Üdv.
Na ez azért bisztató, nagyon tetszik az auto, de nem akarok beleugrani ha szét van esve.
Majd jol megvizsgálom azért a dolgot egy szerelövel,csak arra gondoltam h ez az ABS probléma esetleg egy tipikusan BMW specifikus dolog. Az biztos h nehéz lemondani rola mert szép gép.
Bármi jo tanácsotok van még vagy eladó auto (max 523 vagy diesel) szoljatok!
Esetleg ha van vmi reális infotok az 523as fogyasztásrol , mondjátok!(tudom h nem feltétlenül itt van ennek a kérdésnek a helye)
kösz,üdv
2006.11.12. 11:41
2006.11.12. 12:04
Balazs írta:Sziasztok,
A Titkos menüben barangolva valamit elállítottam és most a hőmérsékletet Fahrenheitben jelzi ki. Hogyan kell visszaállítani. Nézegettem itt a titkos menü leírásokat meg a letöltéseket de nem leltem a választ egyenlőre
.
Segítségeteket előre is köszönöm.
2006.11.12. 12:13
2006.11.12. 12:25
Balazs írta:Próbáltam, de nem hozott fel megoldást![]()
2006.11.12. 13:15
Balazs írta:Próbáltam, de nem hozott fel megoldást![]()
2006.11.12. 14:31
tbesze írta:Balazs írta:Próbáltam, de nem hozott fel megoldást![]()
Na Balazs figyelj!
Gyujtás nélkül benyomod a napi km. nullázót, nyomvatartod, küzben gyujtás ráad, és levesz, elengeded a nullázót, és ha jól csináltad a következő gyujtás ráad-nál celsius lesz. Ha nem sikerült jelezd, és mégegyszer átvesszük!
2006.11.12. 14:58
Balazs írta:tbesze írta:Balazs írta:Próbáltam, de nem hozott fel megoldást![]()
Na Balazs figyelj!
Gyujtás nélkül benyomod a napi km. nullázót, nyomvatartod, küzben gyujtás ráad, és levesz, elengeded a nullázót, és ha jól csináltad a következő gyujtás ráad-nál celsius lesz. Ha nem sikerült jelezd, és mégegyszer átvesszük!
KÖSZÖNÖM! Tényleg orvosolta a problémát!
2006.11.12. 20:57
Dodo írta:Dodo írta:Sziasztok!
Lassan két hónapja vagyok Bimer tulaj, és egy gyönyörű darab 525tds a jószágom.
Ez az első hozzászólásom, mivel annyira profin leírtok mindent, hogy eddig nem nagyon kellett kérdezzek, most viszont elakadtam.
A műszerfal középső légbeömlőjéből szeretnék a pda-tartót kivezetni, és megpróbálkoztam a kiszedésével, amindek eredményeképpen 3 helyen el is törtem, valaki tudja a módját, hogyan lehet ezt kiszedni, valamint valakinek nincs kedvező áron egy elfekvő ilyen beömlője.![]()
Előre is köszönöm,
Üdv,
Dodó
Látom senki sem szedte még ki azt a beömlőt
2006.11.13. 10:38
2006.11.13. 13:39
Chrys írta:Sziasztok!
Az e-bay -en láttam összecsukható kulcsot E39-hez. Nekem még hagyományos van, ezért arra gondoltam, lecserélném. Megvan minden eredeti kulcsom, még valami műanyag is. Talán ez szükséges a másoláshoz? És hol lehet megcsináltatni?
Üdv:
Chrys
2006.11.13. 13:48
Dezs írta:Chrys írta:Sziasztok!
Az e-bay -en láttam összecsukható kulcsot E39-hez. Nekem még hagyományos van, ezért arra gondoltam, lecserélném. Megvan minden eredeti kulcsom, még valami műanyag is. Talán ez szükséges a másoláshoz? És hol lehet megcsináltatni?
Üdv:
Chrys
Szeasz Chrys!
Ez a kulcsos mizéria engem is érdekelne,de nekem igen nagy problémáim vannak(voltak)az ottani vásárlással.Ugy hogy ha neked összejött a dolog el kelne némi segítségnem csak kulcs ügyben,az e-bay tele van "nekünk"való dolgokkal!!!
2006.11.14. 13:42