![]() |
2008.12.10. 09:20
admin írta:ptamas írta:admin írta:vaszarig írta:ptamas írta:Sziasztok!
Lenne egy kerdesem hozzatok.
Megjott a bontott fenyszoro moso, intenziv mosoval.
A realOEM szerint, a moso tartalyaba ket pumpa van, a 377 612-es ami a szelvedore viszi, es a 377 613- as, ami pedig a fenyszorokra. Az nalam levo tartalyban azonban van meg egy 377 612-es pumpa, ami fene tudja hova pumpal. Van valakinek otlenete, mi lehet a 3. pumpa, es mia funkcioja? Esetleg az intenziv moso ket pumpalya van osszekotve?
Tamas
Szia!
Az biztos, hogy a touring hátsó ablakmosója, miel sedanban csak két motor van!![]()
Szerintem dugózd le!![]()
Vagy ad nekem:-)
Szia
Ha szerzel nekem sedanba valot, akkor odaadom
Sot, meg tudok adni kombihoz intenziv mosos ablaktorlo kart (vegen gomb intenziv mosonak), illetve az intenziv moso tartalyt is motorral.
Tamas
Amikor lecseréltem a lököst M-es re akkor én is sokáig vadásztam komplett lámpamosót de nem jártam sikerrel így vettem két spricnit és be van tolva a helyére de nincs bekötve:-(
2008.12.10. 15:29
2008.12.10. 17:37
Kori írta:Kérdésem lenne!
Cseréltem ma a xenon izzót a kocsiban. Gyári xenonos. Azt tapasztaltam, hogy a foglalat rész amiben az izzó van nagyon könnyen mozog le fel.
Az a kérdésem, hogy annak olyannak kell lennie az automata magasságállítás miatt vagy ez valami küros dolog lehet. Ráadásul a balos az elég rendesen lötyög, illetve,
nem olyan fixen van a helyén. Bocsi de nehezen tudom leírni hogy mi a problémám de remélem érthető.
Nincsen ismerősömnek ilyen xenonos gépe tehát sajna nem tudom lecsekkolni, hogy milyen a nornális felfogatás.
Köszi
2008.12.10. 23:22
2008.12.10. 23:23
vaszarig írta:Kori írta:Kérdésem lenne!
Cseréltem ma a xenon izzót a kocsiban. Gyári xenonos. Azt tapasztaltam, hogy a foglalat rész amiben az izzó van nagyon könnyen mozog le fel.
Az a kérdésem, hogy annak olyannak kell lennie az automata magasságállítás miatt vagy ez valami küros dolog lehet. Ráadásul a balos az elég rendesen lötyög, illetve,
nem olyan fixen van a helyén. Bocsi de nehezen tudom leírni hogy mi a problémám de remélem érthető.
Nincsen ismerősömnek ilyen xenonos gépe tehát sajna nem tudom lecsekkolni, hogy milyen a nornális felfogatás.
Köszi
Nem lehet, hogy eltörött az állítód? Nekem is lötyög, de nekem előre-hátra!Nekem is elvan törve, csak pont a másik és egyenlőre még nem zavar, mert nem esetle!
A tiéd nem világít nagyon a köcsi elé, a földre?
2008.12.10. 23:27
Kori írta:vaszarig írta:Kori írta:Kérdésem lenne!
Köszi
Nem lehet, hogy eltörött az állítód? Nekem is lötyög, de nekem előre-hátra!Nekem is elvan törve, csak pont a másik és egyenlőre még nem zavar, mert nem esetle!
A tiéd nem világít nagyon a köcsi elé, a földre?
Tulajdonképpen előre-hátra nekem is attól függ merrőlé nézemde a lényeg hogy a fénysugár fel-le mozog. Ha belemegyek egy döccenőbe megremeg a fény is.
Ezt az állítót lehet külön cserélni ebben az automata magassgállítósban?
2008.12.20. 15:16
2008.12.21. 00:17
Bombolo írta:Eladó 1pár fehér indexes, gyűrűs xenon lámpa, trafókkal, izzókkal 130eFt-ért. Az egyik plexin van egy kis horzsolás, mindkét lámpán ragasztott szemöldök van.
2008.12.27. 20:18
2009.01.10. 00:48
2009.01.16. 15:08
Bombolo írta:Eladó 1pár fehér indexes, gyűrűs xenon lámpa, trafókkal, izzókkal 130eFt-ért. Az egyik plexin van egy kis horzsolás, mindkét lámpán ragasztott szemöldök van.
2009.01.17. 23:20
2009.01.17. 23:26
simi64 írta:Mit tegyek, hogy a lámpáim ne párásodjanak (belűlről)?
Sütőbe vele?
Engem annyira nem is zavar, de a szembejövőt biztosan, mert szétszórja a xenon fényét
2009.01.17. 23:34
MChris írta:simi64 írta:Mit tegyek, hogy a lámpáim ne párásodjanak (belűlről)?
Sütőbe vele?
Engem annyira nem is zavar, de a szembejövőt biztosan, mert szétszórja a xenon fényét
Eredeti vagy faceliftesre cserélt?? Eredti akkor tömítés 3000Ft körül van a 2db.
2009.01.17. 23:38
simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:Mit tegyek, hogy a lámpáim ne párásodjanak (belűlről)?
Sütőbe vele?
Eredeti vagy faceliftesre cserélt?? Eredti akkor tömítés 3000Ft körül van a 2db.
Ilyen
2009.01.17. 23:39
simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:Mit tegyek, hogy a lámpáim ne párásodjanak (belűlről)?
Sütőbe vele?
Ilyen
2009.01.17. 23:43
kovessyroli írta:simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:Mit tegyek, hogy a lámpáim ne párásodjanak (belűlről)?
Sütőbe vele?
Ilyen
csak nem díszléceket festetsz?
2009.01.18. 09:25
simi64 írta:kovessyroli írta:simi64 írta:MChris írta:simi64 írta:Mit tegyek, hogy a lámpáim ne párásodjanak (belűlről)?
Sütőbe vele?
Ilyen
csak nem díszléceket festetsz?
Nem, nem! Majd talán tavasszal.
Az ember ígéri őket már vagy 2 hónapja spricnikkel, ködlámpákkal együtt.
2009.02.11. 00:21