Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: moso

2008.12.10. 09:20

admin írta:
ptamas írta:
admin írta:
vaszarig írta:
ptamas írta:Sziasztok!
Lenne egy kerdesem hozzatok.
Megjott a bontott fenyszoro moso, intenziv mosoval.
A realOEM szerint, a moso tartalyaba ket pumpa van, a 377 612-es ami a szelvedore viszi, es a 377 613- as, ami pedig a fenyszorokra. Az nalam levo tartalyban azonban van meg egy 377 612-es pumpa, ami fene tudja hova pumpal. Van valakinek otlenete, mi lehet a 3. pumpa, es mia funkcioja? Esetleg az intenziv moso ket pumpalya van osszekotve?

Tamas

Szia!

Az biztos, hogy a touring hátsó ablakmosója, miel sedanban csak két motor van! :)
Szerintem dugózd le! :) :lol:

Vagy ad nekem:-)

Szia
Ha szerzel nekem sedanba valot, akkor odaadom :)
Sot, meg tudok adni kombihoz intenziv mosos ablaktorlo kart (vegen gomb intenziv mosonak), illetve az intenziv moso tartalyt is motorral.
Tamas

Amikor lecseréltem a lököst M-es re akkor én is sokáig vadásztam komplett lámpamosót de nem jártam sikerrel így vettem két spricnit és be van tolva a helyére de nincs bekötve:-(

Szia
Figyelj, mivel a beepites meg kesobb lesz, ha tudsz szerezni kesobb csak egy sedanba valot, akkor cserelunk.
Szerintem a tartaly ara, meg egy 613-as motor meg ujonan se lehet draga.
Szoval meg reaersz vele tavaszig.

Tamas

2008.12.10. 15:29

Kérdésem lenne!
Cseréltem ma a xenon izzót a kocsiban. Gyári xenonos. Azt tapasztaltam, hogy a foglalat rész amiben az izzó van nagyon könnyen mozog le fel.
Az a kérdésem, hogy annak olyannak kell lennie az automata magasságállítás miatt vagy ez valami küros dolog lehet. Ráadásul a balos az elég rendesen lötyög, illetve,
nem olyan fixen van a helyén. Bocsi de nehezen tudom leírni hogy mi a problémám de remélem érthető.
Nincsen ismerősömnek ilyen xenonos gépe tehát sajna nem tudom lecsekkolni, hogy milyen a nornális felfogatás.
Köszi

xenon

2008.12.10. 17:37

Kori írta:Kérdésem lenne!
Cseréltem ma a xenon izzót a kocsiban. Gyári xenonos. Azt tapasztaltam, hogy a foglalat rész amiben az izzó van nagyon könnyen mozog le fel.
Az a kérdésem, hogy annak olyannak kell lennie az automata magasságállítás miatt vagy ez valami küros dolog lehet. Ráadásul a balos az elég rendesen lötyög, illetve,
nem olyan fixen van a helyén. Bocsi de nehezen tudom leírni hogy mi a problémám de remélem érthető.
Nincsen ismerősömnek ilyen xenonos gépe tehát sajna nem tudom lecsekkolni, hogy milyen a nornális felfogatás.
Köszi

Nem lehet, hogy eltörött az állítód? Nekem is lötyög, de nekem előre-hátra! :) Nekem is elvan törve, csak pont a másik és egyenlőre még nem zavar, mert nem esetle! :)
A tiéd nem világít nagyon a köcsi elé, a földre?

2008.12.10. 23:22

Sziasztok

Az utóbbi időben elég furán viselkedik a gép.

Utólagos xenon van benne, 35W-os, can-busos és eddig nem írt hibát se bekapcsolva, se kikapcsolva viszont most elkezdett hülyéskedni.

A xenon első bekapcsolásakor ( napi első, vagy hosszabb idő után pl fél óra után) bekapcsol a vészvillogó és az utastér világítás.
Elinduláskor elég mókás,mert egymás után nyomkodsz mindenféle gombot, ugyhogy szomszéd azt hitte h ez valami speckó indításgátló műveletsor :D

Amikor pedig be akarnám zárni a kocsit, nem zár le a központi csak villant egyet az index. Csak ugy tudom bezárni, hogy kinyit gomb aztán megint bezár gomb.

Mi lehet ennek az oka? Van ötletetek? :help2 :help:

Bacsek

Re: xenon

2008.12.10. 23:23

vaszarig írta:
Köszi

Nem lehet, hogy eltörött az állítód? Nekem is lötyög, de nekem előre-hátra! :) Nekem is elvan törve, csak pont a másik és egyenlőre még nem zavar, mert nem esetle! :)

Tulajdonképpen előre-hátra nekem is attól függ merrőlé nézem :) de a lényeg hogy a fénysugár fel-le mozog. Ha belemegyek egy döccenőbe megremeg a fény is.
Ezt az állítót lehet külön cserélni ebben az automata magassgállítósban?

Re: xenon

2008.12.10. 23:27

Kori írta:
vaszarig írta:
Köszi

Tulajdonképpen előre-hátra nekem is attól függ merrőlé nézem :) de a lényeg hogy a fénysugár fel-le mozog. Ha belemegyek egy döccenőbe megremeg a fény is.
Ezt az állítót lehet külön cserélni ebben az automata magassgállítósban?

Igen lehet! Bömbölőnek van: www.mobilgumi.hu lámpák/bal oldalon 5-ös és/ majdnem legalul.

E39 facelift xenon

2008.12.20. 15:16

Eladó 1pár fehér indexes, gyűrűs xenon lámpa, trafókkal, izzókkal 130eFt-ért. Az egyik plexin van egy kis horzsolás, mindkét lámpán ragasztott szemöldök van.

Re: E39 facelift xenon

2008.12.21. 00:17

Bombolo írta:Eladó 1pár fehér indexes, gyűrűs xenon lámpa, trafókkal, izzókkal 130eFt-ért. Az egyik plexin van egy kis horzsolás, mindkét lámpán ragasztott szemöldök van.

Sárgaindexes érdekelne cserébe? :lol: :wink:

2008.12.27. 20:18

Van egy pár Hella sárga indexes gyűrűs xenon lámpám kompletten trafóval izzóval!

Ugyanilyenből fehér indexes-t keresek!!!

2009.01.10. 00:48

Van 2db sárga indexes, angel-eye kókányolt xenon e39 lámpám. Az egyik plexije kukába való a belseje is kicsit sérült (őz szétharapta) a másik hibátlan. (xenon trafó 2db, xenon izzó 2db, mozgató motor 2db, plexi 1db, és a apróságok) Nem feltett szándékom eladni, de gondoltam, ha valakinek valami alkatrész kellene írjon mailt (wasq@freemail.hu) és talán lesz megoldás.Üdv.!

2009.01.13. 16:27

Ez itt a reklám helye...

http://www.vatera.hu/bmw_e39_hella_gyur ... 82057.html

Re: E39 facelift xenon

2009.01.16. 15:08

Bombolo írta:Eladó 1pár fehér indexes, gyűrűs xenon lámpa, trafókkal, izzókkal 130eFt-ért. Az egyik plexin van egy kis horzsolás, mindkét lámpán ragasztott szemöldök van.

Tárgytalan, mert ELKELT. :-)

2009.01.17. 23:20

Mit tegyek, hogy a lámpáim ne párásodjanak (belűlről)?
Sütőbe vele?
Engem annyira nem is zavar, de a szembejövőt biztosan, mert szétszórja a xenon fényét :(

2009.01.17. 23:26

simi64 írta:Mit tegyek, hogy a lámpáim ne párásodjanak (belűlről)?
Sütőbe vele?
Engem annyira nem is zavar, de a szembejövőt biztosan, mert szétszórja a xenon fényét :(

Eredeti vagy faceliftesre cserélt?? Eredti akkor tömítés 3000Ft körül van a 2db.

2009.01.17. 23:34

MChris írta:
Sütőbe vele?

Eredeti vagy faceliftesre cserélt?? Eredti akkor tömítés 3000Ft körül van a 2db.

Kép
Ilyen

2009.01.17. 23:38

simi64 írta:
MChris írta:
Sütőbe vele?

Kép
Ilyen

Tömités cserés lesz a dolog.

2009.01.17. 23:39

simi64 írta:
MChris írta:
Sütőbe vele?

Kép
Ilyen

csak nem díszléceket festetsz? :lol:

2009.01.17. 23:43

kovessyroli írta:
simi64 írta:
MChris írta:
Sütőbe vele?

Kép
Ilyen

Nem, nem! Majd talán tavasszal.
Az ember ígéri őket már vagy 2 hónapja spricnikkel, ködlámpákkal együtt.

2009.01.18. 09:25

simi64 írta:
kovessyroli írta:
simi64 írta:
MChris írta:
Sütőbe vele?

Kép
Ilyen

Nem, nem! Majd talán tavasszal.
Az ember ígéri őket már vagy 2 hónapja spricnikkel, ködlámpákkal együtt.

Nekem is volt párásodás.
Mondta egy ismerősöm, hogy siloplast.
Úgy is lett.... Még akkor is bepárásodott, de csak az index (az előtt is).
Lecseréltem a bal első búrát, mert elég csúnya volt és nézem.... jééé van rajta körbe egy repedés. Azóta semmi sincs! Tök király.

2009.02.11. 00:21

Hello, srácok!
Két kérdésem lenne:
1. Párásodik a bal első ködlámpám. Ott is tömítést kell cserélni, mint a fentebb leírt esetben?
2. A bal (már megint bal) első xenon érdekes rózsaszínes fényt ad. Ki fog nyiffanni, vagy csak átment a kocsi "gay"-be? :)
Hozzászólás küldése

VigLink badge