Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: 525d

2016.02.02. 22:37

Gallaca írta:
kzolee írta:8,4 liter.

Sok lesz az! E39-be 6.8-at írnak hozzá, de gyakorlatilag 7 literrel lesz maxon. Az imént cseréltük a 30d-ben, 8-ból 1 liter megmaradt.

E60-nál annyi. Ezek szerint van valami különbség...

2016.02.02. 22:54

kzolee írta:
Gallaca írta:
kzolee írta:8,4 liter.

Sok lesz az! E39-be 6.8-at írnak hozzá, de gyakorlatilag 7 literrel lesz maxon. Az imént cseréltük a 30d-ben, 8-ból 1 liter megmaradt.

E60-nál annyi. Ezek szerint van valami különbség...

Ezek szerint, biztos más a teknyő. Vagy, vagy. :D

2016.02.10. 09:18

Sziasztok!

A hétvégén összekötném az olajcserét az izzításvezérlő cseréjével. Kinek milyen tapasztalata van a vezérlő cseréjével? Mennyire nehéz, mire kell figyelni? Így elsőre nem tűnik nagy „etwas”-nak. Javítsatok ki, de jól sejtem, hogy le kell bontani hozzá a szívósort? Ha kicseréltem, kell hozzá valami „bájer-voodoo” praktika vagy csak csatlakozó be, akksi saru vissza oszt jónapot??

Olajcserénél, ha nekem a kartergáz szűrőből a lecsapatós, újabb fajta van, akkor azt is cserélni kell?

Köszönöm!

2016.02.10. 11:10

lackosor6 írta:Sziasztok!

A hétvégén összekötném az olajcserét az izzításvezérlő cseréjével. Kinek milyen tapasztalata van a vezérlő cseréjével? Mennyire nehéz, mire kell figyelni? Így elsőre nem tűnik nagy „etwas”-nak. Javítsatok ki, de jól sejtem, hogy le kell bontani hozzá a szívósort? Ha kicseréltem, kell hozzá valami „bájer-voodoo” praktika vagy csak csatlakozó be, akksi saru vissza oszt jónapot??

Olajcserénél, ha nekem a kartergáz szűrőből a lecsapatós, újabb fajta van, akkor azt is cserélni kell?

Köszönöm!

E39-nel az izzitas rele az e-boxban van a pollenszuro alatt. A szivosorhoz nem kell nyulnod.
Az ujabb fajta kartergaz szurot is ajanlott idonkent cserelni,de nem kell olyan rendszeresseggel, mint a regit.

2018.11.25. 10:46

Sziasztok!
Létezik, hogy az injektornál engedi a gázolajat? Csináltam videót, 0:38-nál látszik is, ahogy megcsillan a tövében. Sajnos elég nehéz volt felvenni normálisan.

https://www.youtube.com/watch?v=_doyfXA ... e=youtu.be

Van Valakinek valami ötlete, hogy engedhet?

Köszönöm!

2018.11.25. 12:16

Létezik, hogy az injektornál engedi a gázolajat? Csináltam videót, 0:38-nál látszik is, ahogy megcsillan a tövében. Sajnos elég nehéz volt felvenni normálisan.

https://www.youtube.com/watch?v=_doyfXA ... e=youtu.be

Van Valakinek valami ötlete, hogy engedhet?

Köszönöm!

Persze, hogy létezhet ilyen jelenség.
Az egy több részből álló, összecsavarozott egység, több tömítéssel, simán ereszthet több helyen is.
Rossz a YouTube link!

2019.01.03. 10:20

Sziasztok!
Ma menet közben újra előjött a hibaüzenet "Ölstand Motor prüfen". Korábban is előfordult már egyszer, akkor kinulláztam a szervizszámlálót (ráfért) és nem adta be többet, egészen ma reggelig. Olaj van benne, a szokásos mennyiség, bőven a minimumszint felett. Valószínű szintérzékelő? Ha igen, akkor milyen utángyártottat érdemes venni bele? Megnéztem, a gyári 70 ezer újonnan...Hetente-két hetente csekkolom az olajszintet, emiatt ezt feleslegesen soknak érzem!
Előre is köszönöm!

2019.01.03. 11:52

Ma menet közben újra előjött a hibaüzenet "Ölstand Motor prüfen". Korábban is előfordult már egyszer, akkor kinulláztam a szervizszámlálót (ráfért) és nem adta be többet, egészen ma reggelig. Olaj van benne, a szokásos mennyiség, bőven a minimumszint felett. Valószínű szintérzékelő? Ha igen, akkor milyen utángyártottat érdemes venni bele? Megnéztem, a gyári 70 ezer újonnan...Hetente-két hetente csekkolom az olajszintet, emiatt ezt feleslegesen soknak érzem!
Előre is köszönöm!

Vannak utángyártottak is, de azok ki tudja meddig bírják, bár én biztos nem tennék bele gyárit.
Még 1 éve beletettem volna, de... :facepalm:
Na és ekkor szokták ezt úgy megoldani (hogy a következő tulajnak legyen ezzel is gondja ha akarja), hogy diagnosztikai eszközzel lepipálják a motorolajszint figyelmeztetést és nem adja be többet.

2019.01.03. 13:14

Bandi1978 írta:
Előre is köszönöm!

Vannak utángyártottak is, de azok ki tudja meddig bírják, bár én biztos nem tennék bele gyárit.
Még 1 éve beletettem volna, de... :facepalm:
Na és ekkor szokták ezt úgy megoldani (hogy a következő tulajnak legyen ezzel is gondja ha akarja), hogy diagnosztikai eszközzel lepipálják a motorolajszint figyelmeztetést és nem adja be többet.

Még bő négyezer kilométer van a következő olajcseréig, szerintem megvárom vele. Ha sokszor beadja, akkor legfeljebb kicserélem azzal együtt. Inkább veszek utángyártottat, mint szoftverrel kiüssem, nekem azért nem férne a képemre...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek lackosor6 az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%
Hozzászólás küldése

VigLink badge